Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

facebook, Twitter etc. Pro sau contra?

#1
Ca sa nu spun cum a spus Aly:
Citat:facebook: good or bad?
21
Asa, bla bla bla, n-are rost sa zic mai mult decat am zis in titlu.

Ce parere aveti de retelele astea de socializare? De cei care nu pot trai fara Twitter si Facebook?
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
21
Ba, eu n-am nimic cu ele, ok fun, haios la plictiseala mai joci un farmville(cu vacile hipiote maaa, inca sunt traumatizata) dar DAR! E grav cand deja devii obsedat de asta, cum am mai spus pe acest forum...e trist cand mai nou virtualul a inlocuit viata reala
Cu totii suntem internauti, dar din pacate putini suntem doar pentru ca ne plictisim sau vrem sa dezbatem un subiect, pe facebook, hi5 etc, aceeasi chestie, copii au inceput sa aiba o viata acolo mai pregnant ca viata reala, de ce?
Nu stiu doar ca...mai nou...asta e 'realitatea"

"Revolutia nu va fi televizata e postata pe blog"
//
"Revolutia nu va fi televizata
Are cont pe facebook, iti dau link
Da click click, n-are bling bling
N-are plan de marketing,
Huliganii nu mai ataca in masa
Ataca cu mass-uri pe mess
Polii magnetici, migreaza se-aseaza invers
Suveranul Pontif posteaza pe myspace"
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#3
Huh, nu sunt pro sau contra, dar ce-i prea mult strica. Stiu o tipa care e obsedata de facebook. ~x( Si ma enerveaza cand vad chestii gen "da-mi si mie comm pe hi5/facebook, dau inapoi blah blah blaaah". Adica, una e sa iti faci un cont pe un astfel de site, ai alta e sa nu poti trai fara el. Retele de socializare sunt facute pentru, ei bine, socializare, lol, nu ca sa se vada cine are mai multe comentarii sau mai multe pageviews and so on.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#4
Bad or good
Am sa spun pun din persepectiva mea:
Bad:
- pierzi vremea pe el
- pozelele care le pui acolo nu stii unde ajung mai apoi
- prea multi prieteni care se baga in seama

Good:
- e bun la promovarea unui clip muzical sau a unui lucru 10 ( ajuta 65)
Deci nu poti spune ca e doar rau sau bun.106
[Imagine: aaaakip.jpg]

#5
Păi . La început era febra Piczo . Apooooi, am mai evoluat puţin, şi ne-am mutat la Myspace sau hi5 . Wow wow, lume multă, conturi, "DAMI COMM FTH K ITZI DAU SHY EOH . " Sau massuri "O POZIK NOUAH .! DAU COMM BCK ." Am înghiţit, ne-am uitat cu sila la pozele în care adolescentele ţuguiau buzele sau făceau poze în sutien. Commenturile erau o tonă, indiferent dacă persoana din fotografie arăta sau nu mai bine decât un tomberon, sunau gen "FTH SOOPER POZIK . TRECI P LA MNE" . Ori, de la băieţi excitaţi . "CE BOOONA ESTI FTH. C NR D TL AI?" .
Bineînţeles că adolescentele disperate după Maili, îi făceau conturi în care se dădeau drept respectiva . Alte sute de commentarii and so on .
După, a devenit la modă , facebook. Acum, toată lumea este călare pe facebook , pentru că e cul să ai un cont acolo .

TEH END.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#6
Imi place topic-ul, buna ideea. Pot spune ca sunt cam de acord cu Lori. Piczo, Hi5, Facebook, fiecare a fost o "grozavie" candva, dar toate isi pierd farmecul in timp. Nu am nimic impotriva existentei lor si trebuie sa recunosc ca m-am gandit sa imi fac cont pe Facebook, sa vad si eu cum e. Dar am vazut la altii si nu mi se pare interesant, e chiar aiurea. Cand ii vad pe unii cum se dispera sa primeasca sau sa lase comment-uri imi vine sa fug undeva departe. Nu inteleg obsesia asta. Ce e asa de interesant sa iti pui poze pe un site, iar altii sa isi spuna parerea despre ele? 29
[Imagine: sig_reinoir.png]

#7
Sa vedem , trebuia sa puneti la titlu si renumitul Hai hai= hi5.. S-a tampit lumea cu acest site. Aveam si eu cont si pusesem 2-3 poze si ma inebuneau toti cu comentariile lor care sunt toate la fel. Cum s-a mai precizat erau la moda pe vremea lor ca si cu o melodie apare, ajunge hit si dupa se uita si apare alta si tot asa. La fel si cu site-urile astea de socializare . In caz ca vrei sa te promovezi in ceva anume , un clip , o melodie etc mai merge dar in rest mi se pare o pierdere de timp. Chiar ma amuza21 . Aceleasi comentari pe la toate profilele si ce nu pot suporta sunt persoanele care isi pun sub o poza cu soba bunicii in spate un citat filozofic atunci e chiar penal.Parca toata prostia omeneasca se intalneste in acelas loc si se imbina. Dar mai sunt si persoane normale cat de cat pe aceste site-uri.
(26-08-2010, 10:40 PM)wrath. A scris: De ce orice amarata de revista online simte nevoia sa aiba propriul ei cont de facebook? Spuneti-mi si mie, ce poate face o amarata de revista online pe facebook?
uh ._.'...

Buna asta21 , o promoveaza cred sau doar vrea poate revista sa aiba si ea FaceBook daca "Paula S-olingi" are , ea ce ar avea ? 4


Nu sunt nici pro nici contra. Mi-e indiferent .
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea
influenta personalitatea,
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.

Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru,
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva
ore,
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai
nimic de dat,
Cand te striga un prieten, vei gasi puterea de a-l
ajuta.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubita.




The rest is still Unrwitten

#8
Pfff, nu-mi plac deloc aceste site-uri.
Am avut acum ceva timp cont pe hi5 sau cum spun pipițele haifaiv, dar l-am șters în 2 - 3 luni. Era plicticos și cu singura poză pe care o aveam, primeam mailuri zilnice că am primit un comentariu ( urăsc mailurile de genul ) . Și totuși, nu înțeleg de ce oamenilor le place așa de mult hi5 - ul . Este doar un site unde pui poze și... cam atât. Plus că cei ce îți dau mass - uri de genul : poze noi. dați comm. dau back. sunt total enervanți. De parcă le-ar păsa tuturor că ea/el și-a pus poze.
Facebook mi-a plăcut la început. Aveam câteva poze și mai făceam uneori teste, pierdeam timpul. Dar dupaia m-am plictisit și mi-am șters contul. nu mai avea rost să-l țin căci iarăși primeam tot felul de mailuri.
În fine, sunt contra. Mulți sunt obsedați de aceste site - uri și nu ies afară căci stau pe ele. Mi se pare absurd. Înțeleg cum e să-ți placă, dar nu să stai toată ziua pe ele ca un obsedat dorindu-ți să primești comentarii la o poză. Acest tip de oameni parcă-și pierd viața socială și o aleg pe cea virtuală.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#9
Îh, mai nou sunt contra. Îmi amintesc acum vreo doi ani ce cul era prin cartier să ai hi5, şi ce tocilar ciudat erai dacă nu aveai. Conta să ai cât mai multe comentarii la fotografii, la profil, cât mai multe vizualizări. Am avut şi eu cont pe hi5, de ce nu aş recunoaşte? Şi primeam mailuri încontinuu iar deseori mi se bloca pc-ul din cauza asta. Plus că cine papucii lui Sterling Knight stătea să citească enşpe mii de comentarii de la x şi y care spunea doar "Vai, eshty ashea o skumpilik, sh sexxxy, dami sh mie id tauh"; numai oameni atât de "culţi" care-şi pierd vremea pe hi5. Cu mândrie aş putea spune că după doar o lună am şters contul ăla "minunat" de pe hi5.
Facebook, twitter cu ele aş spune că nu am nimic, nu am avut "contacte" cu ele, din simplul fapt că nu am fost curioasă. Însă am o colegă care nu mai trăieşte deloc în lumea reală, trăieşte în "Lumea Twitter" şi e mai mult decât obsedată. [Omfg, creează dependeţă aşa zisele site-uri de socializare? O.o].
Nu mă pot împăca mai nou cu ele, nu le mai suport.

#10
Salut!

Pai nu sunt Pro/Contra. Cred ca este necesar sa comunici pe siteuri dinastea. Dar nu este bine sa ne facem iluzii la o viata pe net. Pentru ca nu stii ce fel de persoana este la celalalt fir. Dar este super fun cand ai multi prieteni, vorbesti, joci jocuri dinacelea mijto si multe alte chestii fun!

Cred ca este necesar sa mai explorezi lumea netului si pe alte cai nu numai pe jocuri dress-up sau remi, etc. no?

Nu sunt nici Pro nici Contra. Exista si chestii tari, dar si pericole... daca te gandesti sa te intalnesti cu o astfel de persoana...

bye, abiaastept sa mai citesc sii alte opinii 3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.210 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.741 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Pro sau contra manele? Kashim 159 73.597 24-04-2015, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Ozymandias
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.189 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  Facebook & Cars Kurinkita 9 4.626 15-01-2012, 02:46 PM
Ultimul răspuns: Kurinkita
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.085 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)