Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

#1
Yeeei! Topic plin de smecherie!

Contra manelelor la volum de 3 ori mai mare decat maxim. Oriunde. N-am nimic cu ala care le asculta doar el, fara sa il auda 1/4 din oras. Si fara sa se auda din telefon pe strada.

Sincer acum, nu o sa se poata interzice, nu o sa dispara. O sa fie.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
24 Misto!! Un astfel de topic chiar trebuia deschis!
Eu nu sunt manelista, in schimb, mama si fratiorul meu asculta manele in prostie. Nu am nimic impotriva manelelor, ba chiar, din cauza familiei mele se intampla sa stiu mai multe melodii decat ar trebuii. Dar sa va zic o faza tare.
Se intampla anul trecut, in ultima zi inainte de vacanta de Paste. Ma plimbam cu o colega pe trotuar, cand trece unu' cu masina, cu gemaurile deschise si cu boxa la maxim. Sa se bucure tot omu', poi, ce? Fir-ar el de " Parizelu`" masii, cu tot cu muzica lui de jelit. Acum, daca altora le place, eu nu pot sa le interzic acest lucru. Chestia e ca, atunci cand plec cu parintii, cu masina, numai genul asta de muzica il ascult tot drumul, si dus si intors. Iar atunci cand spun cuiva ca nu pot sa inghit manelele, nu ma cred, pentru ca, cica, le bubuie urechile de la manelele care rasuna din curtea mea. Si asta-i adevarul, parintii mei sunt manelisti si chiar le plac acest gen de muzica. Eu nu sunt nici pentru nici contra. De ce? Pentru ca, chiar daca eu nu ascult sunt multi care o fac si le considera cel mai mare dar al lumii.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#3
WTF ?
Nu e logic ? Urăsc manelele. Tata le adoră, dar ştie că eu nu suport şi se abţine în preajma mea, a lui fratemiu. Sunt versuri de umplutură . Gen "Hai mâncaaaaameai !!! Ho Ho Hoooooo!" Wtf ? Şi au şi un ritm de tot râsul .
În fiecare sâmbătă la mine sub balcon se dă petrecere. Nea Guţă şi Salam sunt în preferinţe la muzică. All teh damn time. Şi nici nu dau mai încet. I mean wtf ?
Şi la ţară, când stăteam în curte să citesc ceva , trecea Don Juan pe drum , şi îl asculta pă Guţă ( să moară duşmaniiiiii ) în duet cu Salam la buturuga lui de telefon .
Fail.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#4
Ah, damn, și eu am party în fiecare zi/săptămână un etaj mai sus sau în blocul vecin. Și nu e discret deloc, ce naiba, doar muzica belea se ascultă la maxim să audă tot poporul, doar nu stem egoiști ca alții!
Nu e zi în care să nu treci pe stradă și să nu ajungă pe la urechile tale câte două-trei versuri a la Salam, Guță și alte vedete gen din telefoanele buturugi ale micuților cocalari.Ți se întoarce stomacul pe dos, nu alta.
Slavă cerului că nu am în familie ascultători de asemenea prostii că aș fi turbat până acum. Bine, ce-i drept, nu l-aș vedea pe tata sau pe mama ascultând așa ceva.

#5
Contra, lol. = )))
Din ce am citit, unii dintre voi aveti si membri in familie care asculta manele. La mine tocmai asta e faza, nimeni nu asculta si m-am obisnuit de mica fara manele. Bleah, sunt prea... nu stiu, superficiale, banuiesc, pentru mine. Pur si simplu nu pot sa le ascult si sa nu innebunesc in acelasi timp. Cred ca daca as asculta manele ai mei m-ar lua la suturi toata ziua. Mai ales tata. O, da. = ))
Si da, am o problema cu cei care asculta, nu pot sa mint. Dar nu cu toti, ci cu cei care le asculta la maxim. >.< Si din pacate, aproape toti fac asa. Nu am vecini de acest fel daaa~r (intotdeauna e un dar^^') sunt niste *ma abtin* care vin noaptea pe la doua - trei (defapt dimineata :)) ) in fata blocului. Vin cu masinile si stau in masini si asculta manele, cu volumul dat tare. ~x( I mean wtf. Nu ai o viata?! Nu, evident.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#6
Păi, nu pot spune că sunt pro - căci nu sunt- dar nici contra.
Nu sunt pro manelelor, pentru că nu le sufăr. *Dar nu am nimic cu cei care le ascultă*. Ideea este că au nişte versuri de tot rahatul, un ritm naşpa, făcut aşa, să iasă cât mai repede. Sunt prea... nu ştiu cum să mă exprim acum; sunt mult prea multe. Ziua şi maneaua, cam aşa ceva

Nu sunt contra manelelor pentru că mama şi sora mea ascultă manele, deci le aud de foarte multe ori. La vecini aud foarte rar manele, mai degrabă rock, spre marea mea bucurie. Şi dacă aş fi contra ce? Doar pentru că mie şi lui z nu ne plac manelele şi am spune că suntem contra lor, nu se va scoate o lege peste noapte care să le interzică, că doh, mulţi le ascultă şi le consideră plăcute.

Deci sunt undeva pe la mijloc. Nu să le ascult, sau să le am pe telefon. Nu să fiu fana numărul unu a lui Guţă sau Salam, dar nici să ma crizez dacă aud manele. Sunt undeva pe la mijloc, mă menţin în echilibru.

#7
Eu nu ascult manele, nu am ascultat şi nu voi asculta, sper. Am noroc că nimeni din familia mea nuascultă, tata e rocker iar mama cu fratemiu ascultă cam orice, în afară demanele.
Păi nu sufăr manele şi orice are legătură cu acestea. Consider că nu este muzică, este mai mult lălăială cu playback şi cu nemuritorul dans - 2 paşi în faţă, doi în spate şi bătutul din plame plus o piţi dând din buric în spatele tipului cu mustaţă care 'cântă' O.O. Deşi cred că petru ei este un fel de muzică populară or samth : )). Nu ştiu şi nici nu mă duc să îi întreb.
Şi sincer, nu cred că avem ce să le facem, nu le putem spune să nu mai 'cânte' pentru că pur şi simplu nu putem. Şi dacă vă uitaţi la ei mai bine, atunci când 'cântă' sunt chiar fericiţi adică vedeţi aşa o sclipire de bucurie în ochii lor 24. Suţin în continuare că ar fi ma bine să se apuce de alt hobby gen croşetat sau tricotat, sau alt ceva decât muzică. Deci chiar sunt beată O.O.
Nu susţin acest 'gen de muzică' deşi nu sunt nici conta nici pro !

Hai pa :3 !
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#8
Sincer, sunt contra! Contra manele urland din telefon in mijlocul orasului, contra manele auzindu-se din curtea lu' Nea' Gheorghe de peste drum si contra masinilor care urla a manele. N-am treaba cu manelele si manelistii daca nici ei n-au treaba cu mine, desi mereu pe mess a doua intrebare dupa cine esti e ce muzica asculti? De ce fac asta? Am avut sute de surprize sa ma faca x si y in toate felurile pentru ca ascult rock si visual kei >.>
Nu sufar genul asta de muzica din o gramada de motive...Unul din ele ar fi versurile , care sunt asa corecte incat imi vine sa ma iau cu mainile de cap [mai nou baga baietii si cate o pocitura in engleza, sa suna si mai fain catecelul, pai cum? -.-]
Nu-i condman pe cei ce asculta muzica asta in particular, n-au nici o treaba cu mine ca ascult altceva si care nu crizeaza cand le recomanzi si altceva...
KyuMin.

#9
Pro sau Contra?
Pai eu sunt CONTRA pentru ca acest gen de muzica,daca se poate numi muzica, este cel mai penibil din romania. 22[asta cred eu,nu-i insult pe cei ce asculta acest gen ]
Atat playback cat si live suna groaznic si nu-i inteleg pe astia de ce la botez/nunta il cheama pe ala care canta manele,sau aia.
Mai merg interpreti de muzica populara,dar nu manelisti O______O"
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#10
Maneaua nu se numeşte muzică. xp În primul rând cum a zis şi Wunderbar oamenii dacă nu ar fi avut această mentalitate nu ar fi ascultat chestia asta numită muziccă. Nu îmi place, pur şi simplu le urăsc şi sunt dezgustătoare părerea mea. Nu pricep cum poţi asculta un asemenea lucru nu transmite nimic, e o lălăială continuă. Nu sunt de calitate şi pur şi simplu nu le pot asculta. Sunt contra. E şi evident. Am observat că maneliştii nu ascultă la căşti ca tot omu normal. Da, ştiu libertatea propriei alegeri, asculţi ce doreşti tu nimeni nu te obligă să asculţi altceva până la urmă, dar totuşi dacă maneliştii vor să asculte manele măcar să le asculte la căşti. Dacă vezi telefoanele alea date la maxim să audă tot poporul e enervant. Măcar dacă le-ar asculta la căşti, dar pentru ei am observat că dacă au telefoanele în mână la maxim se simt bine. E de prost gust sincer. Aşa poate toată lumea să-şi scoată telefonul şi să-l dea la maxim să spunem că ascultă Ac/Dc şi să asculte, normal că imediat nu le-ar conveni. Am avut un coleg care asculta doar manele. DOAR manele, nici măcar pop sau. . .la naiba Andreea Bălan o.o'' În fiecare zi la şcoală asculta acelaşi gen de muzică, dacă îl întrebai de o trupă sau vreun cântăreţ [ nu neapărat al genului rock ] chiar şi de proastă calitate, nici nu ştia. E bine totuşi să fii open minded căci poţi discuta cu orice persoană ce nu ascultă neapărat un anume gen de muzică ce tu îl asculţi. Totuşi am observat, cel puţin la foştii mei colegi din generală că nu se dezlipeau de manea. Asta mă duce cu gândul şi la o oarecare prostie că până la urmă dacă asculţi altceva în afară de manele nu te ucide nimeni. Cum am zis e bine să fii deschis în privinţa gusturilor.
Deci sunt contra manelelor deoarece sunt de prost gust. Şi românii ar trebui să îşi lărgească orizonturile, nu doar manele ce-i drept e foarte deranjant să auzi manele la maxim de la blocul de alături.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 16.935 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.648 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.117 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 26.602 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 14.911 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)