Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra zvonurilor ?

#1
Ce părere aveți despre persoanele ce încep să arunce în stânga și-n dreapta diferite zvonuri ce , poate , nu sunt adevărate ?

Așa. Eu sunt contra lor. De ce ? Din simplul fapt că unele persoane încep să spună asfel de chestii, crezând că sunt adevărate când, de fapt, nu sunt. Cred că zvonurile astea ar trebui întâi confirmate ( să fie adevărate ) .
Mie mi s-a întâmplat chiar azi. Am aflat că pe tot zup - ul se zvonește că eu și Nya nu ne mai suportăm deloc. Bine, ne-am certat și ne-am supărat acum puțin timp, dar nu înseamnă că gata nu ne mai suportăm. mă deranjează astfel de lucruri. Bine, ne-am scos chestiile de la semnătură, dar asta nu înseamnă că nu mai suntem prieteni. Nu ar fi fost așa de deranjant dacă ar fi întrebat măcar o persoană dacă ne mai înțelegem și așa mai departe.
Oricum, zvonurile și bârfele nu vor lipsi niciodată. Încep să cred că o calitate a omului este să spună chestii neadevărate înainte să verifice.

voi ce credeți ?
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#2
Ai meditat mult inainte sa faci topicul asta, nu? 1010
Hai sa fim serios, intrebarea e cam absurda, cine dracu ar spune "Oh da, eu sunt pro zvonuri..ce-mi mai place barfele"

Btw: Criminal exemplu , hehe

Edit:
Citat:@ Wunderbar : În şcoala mea sunt nişte piţi care nu au nicio problemă în a recunoaşte că adoră zvonurile.
Oooh, dar ma indoiesc ca pe acest forum pliiin de persoane culte elevate si cu un vocabular atat de fin , elevat si desigur cult s-ar afla acest gen de persoane. *caaah*
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
@ Wunderbar : În şcoala mea sunt nişte piţi care nu au nicio problemă în a recunoaşte că adoră zvonurile.

Acum, ca să revin la topic. Exemplu dat de Metal e cel mai bun. : ]] Mi se pare foarte aiurea ca nişte oameni lipsiţi de orice dram de creier să dea din gură despre chestiile pe care nu le ştiu. Adică, doar pentru că doi oameni nu mai au scris la semnătură ceva, înseamnă că gata, nu mai e nimic între ei ? Haide, frate, e absurd. Să nu mai zic că pe forumuri deobicei sunt nişte bârfe aşa urâte că te şi sperie. Mai rău decât în viaţa reală.
Faze cu zvonuri din astea sunt multe la mine în şcoală. Într`o vreme se spunea că tipii de la mine din clasă şi`o trag între ei în baie. -.- Asta ziceau nişte panarame de la a 10 - a. Chiar dacă ar fi fost aşa, cum puteau ele să ştie astea ? Le băgau camere de filmat în chiloţi ? Sau intrau peste ei ? Să fim serioşi. Bârfele astea mă dezgustă totalmente.

Deci, în concluzie, urâsc să fiu bârfită, să bârfesc, sau de fapt, toate bârfele în general.

@ Teh : Nu sunt ipocrită, nu bârfesc. Dacă văd o pipiţă îmbrăcată aiurea, doar zic ' Uite`o şi pe aia ! '. Nu mă apuc să taca - taca despre ea.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Ha ha ha. What a topic * laughs*

Băi, haide să fiu unică şi originală.
Îmi place să bârfesc. Vorbesc serios 4 adică, cui nu îi place? Trece câte o pipiţă pe stradă îmbrăcată în nişte haine de zici că e la circ, gen pantaloni de trening trei sferturi largi cu sandale cu platformă şi bluză d'aia cu volănaşe, e cul şi sexy, ce pot să zic. Nu poţi să nu te abţii să zici cât de naşpa îi stă şi cât de nasoală poate să fie aşa. Eu sunt sinceră, acum daţi-mi cu ceva în cap, nu îmi pasă. Îmi place să bârfesc nevinovat, cum şi eu sunt bârfită - desigur, nu cred că atât de nevinovat =]] eu sunt mai bună şi nu le zic cu răutate, but others. Ok, lets stop this.
Cert e că îmi place şi mie să zic, să vorbesc, să una -alta. Pentru mine zvonurile / bârfele sunt nişte dezbateri. Atâta vreme cât ai despre ce să bârfeşti , nu am auzit de la x că i-a zis y că a aflat de la z că a spus w că a i-a zis lu m că b a făcut aseară ceva i-a zis lui d că nu a făcut o când cu adevărat a făcut p. * laughs* adică... totuşi, nici aşa. Dar există unele chestii pe care nu ai cum să nu le vorbeşti. Eu chiar o fac. Mai începe câte-o prietenă de-a mea şi îmi zice că a disperat-o nu ştiu cine cu mesaje şi nu ştiu ce şi începem să dezbatem, să zice, să nu ş tiu ce. Mai apare câte o proastă şi se bagă în seamă, gen fete care te înjunghie pe la spate, după ce pleacă de lângă tine e normal că zici cât de idioată şi meschină şi eu mai ştiu cum e tipa. Diferenţa dintre mine şi cei ce doar bârfesc, nevinovat sau nu, e aceea că eu zic pe faţă. Adică, mă deranjează, zic. Nu o fac neapărat pe la spate. Desigur, dacă nu am nicio treabă cu x şi îl bârfesc pentru că nu îmi convine , pentru că am argumente şi siguranţa că am dreptate, normal că nu o să mă duc să îi zic: auzi bă, eşti prost. dar dacă mi-ar cere părerea sau în orice caz dacă ar fi cazul, i-aş spune-o. Nu am nevoie să mănânc pe nimeni de la spate. Dar, te rooog ,cărei fete nu îi plac bârfele? Nevinovate sau nu, toate vorbim vorbim vorbim. Şi de ce o zic " cărei fete" , " cărei persoane" ? Nu , nu îmi place să fac doar asta, să vorbesc, să comentez despre alţii, normal că nu - dar mai fac şi asta. Dacă aduce cineva în vb un anumit subiect, îl dezbaţi. Şi când dezbaţi despre cineva, ceva , etc, devine automaaat bârfă.
Nu ştiu ce credeţi, ce ziceţi, ce vreţi voi dar eu nu pot fi contra bârfelor nevinovate. Toată lumea vorbeşte, chiar dacă nu recunoaşte. Eu am conştiinţa împăcată pt că nu am zis niciodată nimic rău de nimeni, doar am dezbătut cum am zis deja. Dacă am zis ceva rău pe bune intenţionat şi totodată nefondat, a doua zi cel puţin mi-a părut atât de rău că am fost demoralizată. În orice caz, când stai afară tu şi cu fetele şi nu ai cee să faci, normal că o să începi să bârfeşti. Ar fi ipocrizie după să vii pe forum şi să zici " oh... dar eu nu vorbesc, eu nu bârrfesc, urăsc zvonurile şi pe cei ce bârfesc" .
Ceea ce e adevărat, nici mie nu îmi plac ăştia care bagă strâmbe, vorbesc pe la spate, te mănâncă de... , în fine. Ăştia care răspândesc zvonuri aiurea peste tot. Că de la unul la altul, se duce. Dar vb. şi tu în cercul tău restrâns şi moderat, şi totodată nu fals. ştii ceva, bun, dar dacă nu ştii pe bune atunci de ce te apuci să vb. / inventezi? astea nu-mi plac nici mie * laughs * .

#5
Si eu recunosc, imi place sa barfesc. : )) Dar prefer sa fiu cea care dezbate zvonul, nu cea care il starneste. In general nu ma afecteaza zvonurile, dar depinde si cat de grave sunt. Unele zvonuri sunt accidente, poate persoana respectiva e gresit informata. Dar persoanele care starnesc zvonuri din rautate sau din plictiseala chiar ma enerveaza. Mai bine tine pentru tine daca nu esti sigur de ceea ce zici, sau macar avertizeaza in legatura cu chestia asta.

Desi suna ciudat, sunt unele persoane care inventeaza chestii pe care le si cred. E o boala, se numeste mitomanie. Persoana are tendinta sa minta si sa inventeze tot felul de situatii, de cele mai multe ori fara sa isi dea seama. Sau daca la inceput este constient de minciuna, pe parcurs ajunge sa o considere un adevar. So, uite cum apar unele zvonuri. xd

In fine, nu trebuie sa te lasi afectat de zvonuri. Mai ales ca unele sunt atat de exagerate incat e greu si sa le crezi. -.-
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#6
Hmm, intr-un fel imi plac zvonurile, dar nu imi place sa le spun mai departe, pentru ca eu nu am de unde sa stiu daca persoana care l-a pornit a vorbit despre un fir de praf, iar pana cand ajunge zvonul la mine sa fie deja transformat intr-o basculanta de nisip. Treaba nasoala e ca zvonurile pot rani o persoana, iar daca iti e una apriopiata e si mai nasol xD I happened to me.
In mare parte nu le dau crezare, doar daca imi este confirmat de persoana in cauza, iar asta nu se intampla prea des -_-"
sunt mai mult inclinata spre Contra zvonurilor pentru ca nu pot stii daca sunt sau nu adevarate 106 si oarecum sunt si Pro pentru ca imi place sa le ascult, dar atat _-_
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#7
Nu îmi plac lucrurile neadevărate. Dacă sunt adevărate şi persoana a făcut ceva RĂU dăla să dai cu bârfa e okay mă bag. Eu bârfesc cu Redilicioasa [ Mimişor ] lung şi în lat şi nu sunt o individă să ascundă anumite chestii, o zic pe faţă nu pot să ţin anumite chestii aşa fix în mintea mea şi să mă prefac. Eu spun fix în faţă ce gândesc sunt foarte directă. Aşa că nu sunt genul să spună chestii neadevărate despre cineva fără dovezi şi fără una plauzibilă. Dacă e o bârfă daia cum stă spre exemplu Redilina [ Mimişor ] şi Nyuţă în parc :]] e convenabil mă bag, bârfă daia nevinovată care nah hai să vorbim despre cineva. Nu e aşa rău că spui lucruri adevărate şi chestii, dar să nu spui lucruri false despre persoana în cauză. Cutărică a făcut a dres şi să nu fie real. Asta e rău, dar dacă a făcut ceva pă bune e okay.
-

#8
Off:
@Metal-Lumea chiar a barfit despre tine si Nya?23 Omg, cam greu de crezut...barfa de Zup!
On:
Sincer, si mie imi place sa barfesc. Nu mult, dar cateodata imi place. Dar nu imi place sa imprastiu zvonuri false doar ca sa fac de ras sau sa ma razbun pe o persoana. Mi se pare imatur. Nu imi place sa ma iau de imbracamintea/stilul cuiva, fiindca ce naiba...fiecare are dreptul sa arate sau sa asculte ce vrea el. Dar uneori, simt nevoia de a vorbi despre cineva. Imi place sa barfesc despre persoanele pe care le urasc. Dar cand barfesc cu cineva despre cineva nu inventez tot felul de zvonuri inflorite. Doar realitate frate.
De multe ori am auzit de la prietene fraze gen: "omg, proasta aia iar a inventat abureli despre tine!". Si ce?. Nu imi pasa ce zic altii sau ce cred despre mine.
Pro sau Contra? As zice Contra. Mda.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#9
Ok, sunt contra. Niciodată nu am crezut un zvon despre y, pe care l-a auzit de la z, care l-a auzit de la nu ştiu cine. Well, nu am vrut să cred şi sincer nici nu mi-a păsat. În mare parte dacă un zvon e despre mine, eu ştiu cel mai bine dacă este sau nu adevărat; cei care bârfesc and so on şi împăştie zvonul ar trebui să mă întrebe pe mine mai întâi. Dat fiind faptul că în viaţa reală asta nu se întâmplă *Doar în imaginaţie unde totul este perfect*, zvonul merge mai departe, fără a conta dacă răneşte/jigneşte persoana în cauză. Mie una mi se pare o tâmpenie, şi sincer ignor total aşa zisele zvonuri. Pur şi simplu nu mă interesează dacă x şi-a tras-o cu y la şcoală, în baia de la etajul unu, sau că nu ştiu cine s-a certat cu nu ştiu cine şi s-au luat la bătaie and so on.
Pur şi simplu consider că nu este treaba noastră, adică vreau să spun: dacă sunt implicată şi cineva-mi cere o explicaţie, eu spun adevărul, adică de ce aş minţi? Pur şi simplu spun adevărul, iar dacă restul persoanelor cred bine, dacă nu iarăşi e bine şi cu asta basta. Consider că dacă eu ştiu adevărul, ma doare undeva *şi sincer nici acolo* de ce cred alţii.
În viaţă nu ai nevoie să fi cul, frumos, or something; contează să fi sincer şi să ai şi ceva pe la masardă *Părerea mea*. Degeaba e cineva frumos dacă e prost ca noaptea, pe bune acum; să nu poţi lega două vorbe cu el/ea pentru că nu îl/o duce capul decât la a arunca zvonuri în stânga şi în dreapta.
Şi închei acum prin a spune *din nou* că sunt contra zvonurilor.

#10
Nu îmi plac. Nu îmi place să se arunce zvonuri în stânga şi în dreapta ca x e aşa şi y nu ştiu cum e. E o tâmpenie totală. Adică, dacă tu nu ştii mai nimic despre x sau y de ce te bagi frate? Taci acolo şi vezi-ţi de treaba ta. Aş fi ipocrită să zic că eu nu am bârfit. Da, am bărfit şi eu ca orice om. Dar am facut-o cu oameni în care am încredere şi de obicei doar când văd specimene mai rare zic ceva. Cu oamenii normali, de zi cu zi, nu am treabă. Evit pe cât posibil să fiu eu sursă de inspiraţie pentru zvonuri, dar inevitabil nu am scăpat. -.-
Eu am un amic bun de la grădiniţă. Şi nah, cum ne ştim de când lumea şi pământul ne înţelegem foarte bine. Şi datorită la câţiva colegi mai idioţi toată şcoala ştia ca eu stau cu el. Nimeni nu ne-a întrebat pe noi nimic, dar deh, noi eram împreună, vezi Doamne. Oricum cu greu au înteles ca suntem doar amici şi cred că şi acum unii mai cred că stau cu el.
De la nişte zvonuri tembele uneori se poate ajunge la situaţii foarte nasoale . 22 So... sunt contra lor!
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.220 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.750 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Pro sau contra manele? Kashim 159 73.654 24-04-2015, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Ozymandias
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.196 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 27.069 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)