Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

Mulţumesc tuturor. Iată nextul, ultimul next pe care îl mai am, de acum încolo vor veni mai greu.

Capitolul 17

Au trecut câteva zile şi încă nu şi-a rezolvat problemele. Atunci, după ce s-a terminat ora şi l-a strigat cineva, s-a întors ca să o vadă pe Crina. Doar de dragul politeţii a rămas să o asculte, dar nu a fost încântat de ideile fetei. Ea-şi dorea să înceapă totul de început, să fie iar împreună, dar Alex s-a schimbat prea mult ca să accepte una ca asta. A refuzat-o dur şi fără explicaţii, dar poate aşa era mai bine, căci Crina nu s-a mai apropiat de el de atunci.
Era acasă şi în timp ce lua micul dejun în faţa televizorului, auzi sunetul telefonului. Era şi mama lui acasă, de data asta, dar era clar că suna tocmai telefonul său. Mama lui ura muzica rock şi nu avea cum să-şi pună un astfel de rington. Sări de pe canapea, cu o viteză nemaipomenită, ca nu cumva să rateze apelul. Spera din suflet că cel care sună e Chris, dar când s-a uitat la ecranul telefonului şi a văzut cuvântul "tata", i-a dispărut tot entuziasmul. Ce mai dorea şi ăsta acum, de dimineaţă?
- Alo?
- Alex, e tata! Mă bucur nespus de mult să te aud, zise bărbatul pe un ton mieros.
- Da, eu nu mi-am dat seama că eşti tu, bolmoji blondul ironic, pe sub nas.
- Poftim? Mai repetă o dată, te aud foarte rău!
- Nimic, ai dorit ceva, tata? întrebă el iritat.
- Eşti la liceu? întrebă bărbatul.
- Abia m-am trezit, răspunse Alex indiferent.
- Ţi-am spus că nu e bine să întârzii sau să nu te duci la ore, chiar dacă sunt tatăl tău! Trebuie să fii un exemplu pentru alţi elevi...
- Am înţeles, poate trecem la subiectul principal? Pentru ce m-ai sunat? întrebă băiatul direct.
- Am primit un mesaj de la secretară şi mi-a spus că prietenul tău, Christian, încă n-a venit să-şi retragă actele, ai putea să îi transmiţi că totul e gata?
Alex rămase mască. Nu prea înţelegea despre ce merge vorba şi în general, oare ce insinua tatăl său? De ce a adus vorba de Chris chiar acum şi ce fel de documente?
- Care acte? întrebă el calm.
- Ah, trebuie să-şi retragă actele din liceul nostru, am găsit altul foarte bun pentru el. Îl înţelegem perfect şi vrem să îl ajutăm să, totuşi e decizia lui să plece şi...
Alex trânti cu putere celularul în peretele din faţa lui, dar acela nimeri în vaza foarte scumpă, ce alina privirile oaspeţilor de fiecare dată. Florile au căzut pe covor, frânte, iar vaza, la fel ca şi telefonul zăcea pe jos, în forma unor bucăţi de sticlă şi plastic colorat. Astfel a întrerupt legătura cu tatăl său şi nu îl interesa că va fi un scandal imens când se va întoarce cel din urmă şi vor da ochii. Cum poate Chris să facă aşa ceva pe sub nasul lui? Alex îl aştepta mereu şi nu l-a văzut niciodată pe coridoare, oare când a reuşit să-şi retragă actele?
"Alex, eşti prost" gândi el şi strânse pumnii.
Încerca să se calmeze, iar apoi avea de gând să-l găsească pe brunetul ce nu mai înceta să-i frece mintea. Va trebui să îi explice totul şi nu îl interesa nimic, dorea doar purul adevăr într-un sigur exemplar.
***
Colin se întoarse de la serviciu cu o dispoziţie foarte bună, iar acum privea cum Claire îşi face temele date de profesorii particulari şi zâmbi în sine. Totuşi era o idee bună să cheme mai întâi repetitorii ăştia. Ei aveau de gând să-i explice fetei şi să-i bage în cap cele mai elementare lucruri, dar care trebuiau cunoscute de orice student. A fost ideea lui Kiril, chiar dacă pare de necrezut. Bărbatul a fost încântat de propunere. Chiar mai mult, a reacţionat într-un mod straniu, de parcă era mirat că nu s-a gândit primul la ideea lor. Se pare că i-a fost atins orgoliul.
Fata examina dicţionarul explicativ cu cea mai mare atenţie şi uneori îşi muşca buza inferioară, cu o expresie destul de pierdută. Colin o privea cu un interes ciudat, desenat pe chip. Se gândea că niciodată nu a fost aşa, nu s-a chinuit să memoreze ceva şi mereu înţelegea totul din prima, fiind un tocilar convins. A fost silitor de mic copil şi întotdeauna a ştiut că dacă va cunoaşte cât mai multe lucruri, îi va fi mai uşor în viaţă. Şi s-a adeverit... pe plan profesional, cel puţin. Uneori se gândea că fără Kiril ar fi fost alt om şi e adevărat, dar se descurca perfect în ceea ce făcea şi era sigur că niciodată nu ar fi ajuns pe străzi.
Colin s-a aşezat pe pat, aproape de dânsa. Fata nu îi dădu nici un pic de atenţie, probabil a sesizat când a intrat bărbatul şi acum era prea ocupată. Colin a surâs într-un mod mai blând şi atunci văzu că fetei îi căzu o bretea de la maioul uşor cu care era îmbrăcată în acea zi. Acum îi putea vedea o parte din sâni, era dezgolită şi nu îşi putea lua privirea din acel loc. Îşi dădea seama că niciodată nu va putea iubi o fată, fie ea şi Claire.
Ea, ridică ochii la chipul lui şi îl privi curioasă. Apoi, văzând la ce se uita Colin până atunci, îşi lăsă ochii în jos şi zâmbi sarcastic.
- Nu îţi plac sau cum să înţeleg? Stai fără grijă, nici mie, sunt mici.
Colin nu înţelese din prima, dar roşi imediat când îşi dădu seama despre ce merge vorba şi că fata l-a prins când o spiona, fie acel spionaj chiar şi aşa de inofensiv.
- Eşti prea directă, Claire. Oare de cine îmi aduci aminte? ironiză bărbatul.
- De tatăl meu pervers şi nesimţit? întrebă ea şi râse cu poftă.
- Mai bine schimbăm tema. Ştiai că oamenii normali învaţă la masă, dar nu stau trântiţi pe pat? Aşa nu se poate, Claire!
- Ce mai contează? Eu nu sunt normală. Colin...
- Da? - o privi atent, când auzi cum îi rosteşte numele timid.
- Vreau să te rog ceva, pronunţă ea încet.
- Spune, zise el nedumerit.
Fata îi privi buzele şi zise hotărâtă:
- Sărută-mă.
Brunetul îşi îndreptă spatele şi tuşi. Chia nu ştia cum să procedeze şi acum a nimerit într-o situaţie aşa delicată! Dar la urma urmei, se va întâmpla ceva rău dacă îi va îndeplini dorinţa? Catastrofă mondială?
Se apropie busc de ea şi fără prea multe dulcegării, fără prea multă tandreţe, îi băgă limba în gură. Cu o mână o apucă de talie, iar piepturile lor erau lipite şi putea să-i simtă perfect sfârcurile tari. Claire era fierbinte şi neliniştită. În următoarea clipă, Colin avea impresia că rămâne fără răsuflare, de aceea se retrase şi o sărută scurt în colţul gurii. Rămase aşa pentru câteva momente şi apoi se feri cu totul. Atunci văzu că fata avea ochii închişi, buzele întredeschise şi era roşie pe faţă. Fără să îşi dea seama ce face, Colin îi băgă mâna sub fusta scurtă, dar se opri şi o privi mirat, căci fata nu avea nimic sub ea. Totuşi era perversă, la fel ca tatăl său. Acum şi-a adus aminte de amantul său şi ceva îl împingea să facă sex cu fiica lui. Doarea să-l facă gelos sau măcăr ceva de genul, să-i vadă reacţia.
Îi atinse uşor clitorisul şi apoi îl apăsă, iar fata tresări şi instinctiv îşi desfăcu picioarele mai mult. Începu să se joace cu mâna acolo, provocând-o să geamă adânc şi totul părea perfect, mai ales pentru Claire, care era cu adevărat în extaz. Doar că apăru o mică problemă... Colin nu avea erecţie şi a înţeles din prima că nimic nu se va schimba. Nu simţea nimic, doar o vagă dorinţă de a-i demonstra ceva lui Kiril.
***

Ok deci: Alex fa ceva ca intru in fic si va lipesc unul de altul! Trebuie sa se grabeasca. Daca stai si gandesti in astfel de situatie nu cred ca ajuta prea mult. Colin, Colin, Colin. A sarutat-o? Nu pot sa cred. Hmm si vrea sa si-o traga cu ea pentru a-l face gelos pe Kiril. Buna idee. Kiril meu acum e favorit :)) off ce ma oftic ca nu pot vota din nou. Asta e viata.

Minunat capitol si succes in continuare :bv:

Hello there, nice to see ya again so quick ^^
Interesanta discutia lui Alex cu tatal sau, iar fraza parintelui a fost destul de prost aleasa, adica stii din prima clipa in care.ti suna telefonul si te uiti la ecran cine te suna si totusi, unele persoane insista sa spuna cine sunt, stiu cum e, il inteleg (interesanta replica lui, apropo, o folosesc si eu) Si totusi, nu ma asteptam la acea veste, adica ... cand a hotarat Chris ca vrea sa se mute de la scoala? Nu stiu de ce, dar mi se pare ca totul e din vina directorului : - w .
Si Claire se pune serios pe treaba cu invatatul? Interesant, nu ma asteptam ca lectiile sa inceapa asa repede. Intodeauna.mi plac replicile date de ea, cele cand e sarcastica, e pur si simplu awesome, defapt tu esti, tu le scrii, dar intelegi tu cum merge treaba. Si nu ma asteptam ca acest Colin sa faca asa ceva, chiar daca ar vrea doar sa.i starneasca un fel de reactie rusului, nu e corect fata de Claire. Da, acum ar fi fericita sau ceva de genu`, dar cand va afla de ce a facut.o va izbucni si tare ma tem ca va fugi, sau nu? Ma rog, tu esti scriitoarea aici si tu ne ti in suspans datorita ideilor tale.
Sper sa aduci urmatorul capitol cat poti de repede si.ti urez multa imaginatie si mult timp liber pentru a.ti pune in practica ideile.

Zbye and see ya later.
Time you enjoy wasting, was not wasted.

Frumos capitol ! :D
Sunt curioasă dacă Alex o să acţioneze şi o să calmeze o dată apele , pentru că îmi place de ei doi şi nu îi vreau separaţi prea mult timp .
Colin şi Claire ... ah , nu ştiu ce să zic . Poate nu m-ar deranja să-l văd pe Colin că-şi schimbă orientarea sexuală , dar nu cu Claire . Ei , pur şi simplu , sunt simpatici doar ca buni amici şi atât . Apropo , mă bucur pentru Claire că vrea să înveţe .

Aştept următorul capitol şi succes la scris ! :D

Buna! ^^

S-o luam cu inceputul ;)) Nu stiu ce a facut Chris, cum s-a strecurat acolo, cum a reusit sa faca ce si-a propus, dar Alex trebuie sa vorbeasca cu el repede!!!! Nici acum nu inteleg cum de nu a dat de el :| Serios, daca-l iubea, sau cel putin daca tinea la el ca la un prieten, il cauta orice ar fi, dar el ce face? Uff, grabeste-te cu nextul unde sper sa fie ceva intre ei doi.
Faza cu Claire si Colin chiar a fost perversa o,o Claire chiar seamana cu Kiril ( macar putin xD ) Ma bucur ca barbatul nu simte nimic, adica ma simt mai usurata, pentur ca nu as fi vrut sa simta ceva pentru Claire sau... stii tu. Dar cine stie ce ne mai pregatesti? xD
Citat:Fata îi privi buzele şi zise hotărâtă:
- Sărută-mă.
Cred ca replica ei m-a surprins mai mult pe mine decat pe Colin. Ma gandeam ca-i va indeplini dorinta, dar nu chiar asa repede... si totusi s-au cam grabit O.O Hmm, as fi curioasa daca-ar veni Kiril si i-ar prinde xD ( cred ca asta vrea sa verifice si Colin... ) deci iar m-ai lasat in suspans. Anyway, adu-ne nextul :3
:bye:

Buna! >:D<
Superb capitolul, nu am ce comenta...
Chiar sunt curioasa ce se va intampla in continuare. Vreau sa se impace Alex cu Chris :((
Vreau sa aflu daca Claire va accepta intr-un final propunerea lui Kiril de a o face in trei :))
Anunta-ma cand postezi nex-ul, te roooog!
Multa inspiratie in continuare! :*

hugzz!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.264 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.386 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.921 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.354 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.429 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)