Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

Meh, nu pot sa zic ca am ceva cu manele, doar ca nu le ascult.
De obicei eu ascult un stil de muzica pt ritm si versuri, iar daca despre ritmul manelelor pot zice sa nu ma deranjeaza asa tare, despre verusuri ... ce sa zic? Mi se par aiurea, sa nu folosesc alte cuvinte. Deci pur si simplu, manelele mi se par neinteresante, seci. 29
Oricum cat despre persoanele de genul "Vai, manele! Sa nu aud de asa ceva! Nu ascult asa ceva!", mi se par destul de ipocrite. Daca te duci la un party sau ceva si pun aia manele si mai ai si ceva alcool la bord nu cred ca iesi si te duci acasa, chiar si cel mai inrait rocker o sa danseze.
[Imagine: baru.png]
We touch I feel a rush, we clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder whats in store for us
It's lust, it's torturous, you must be a sorceress
'Cause you just, did the impossible, gained my trust
Don't play games it'll be dangerous if you fu*k me over
'Cause if I get burnt imma show you what it's like to hurt
'Cause I been treated like dirt before you
And love is "evol", spell it backwards I'll show you

Nobody knows me I'm cold walk down this road all alone
It's no one's fault but my own, it's the path I've chosen to go


Don't click! Dangerous!

Nu sunt anti-manele, ci anti-grotesc. :]
1. Pentru că marea majoritate au negativele copiate de la melodii orientale. Calitatea nu există fără originalitate.
2. Pentru că videoclipurile lor nu îmi inspiră nimic altceva decât...scârbă. Serios! Numai funduri, femei, sâni... Nici un alt dans pe alt gen de muzică nu a tins atât de mult spre act sexual. Altă chestie enervantă din aceste videoclipuri sunt bărbaţii aceia supăraţi pe viaţă, cu mâna pe piept şi o expresie ce cere pumni. Bine, înţeleg, ei vor să transmită ceva...dar nu le iese! Şi ca să nu uităm faptul că trebuie să ştii să joci pentru a-ţi ieşi acel moment. Deci, putem spune [cu mâna pe inimă, dacă vreţi 21] că mai sunt şi false! Şi cel mai rău: se vede!
3. Versurile şi gramatica sunt de-a dreptul deplorabile. Păi tu când citeşti titlul unei melodii "Pumnii mei minte nu are" [spre surprinderea tuturor, există!], îţi mai vine s-o asculţi sau să mai citeşti şi restul versurilor?! Frate, eu închid Browser-ul, mă bat în cap, închid calculatorul, îl sparg şi-l arunc pe geam! :]]
Opinia mea este foarte negativă; e dreptul meu, aşa gândesc. Nu oblig pe nimeni să citească ce am scris, nici să-mi dea dreptate, nici nimic. Atâta timp cât maneliştii au voie să asculte cea mai "betoană" melodie la maxim, am şi eu dreptul să îmi exprim părerea.


Precizare: De sunt la o petrecere, distracţia e în toi, nu mai ţin cont dacă ascult rock sau manele. Buna mea dispoziţie e principală! :]]
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

2. tu te-ai uitat recent pe kiss/u/mtv ca sa vezi cum arata 90% din videoclipuri?
3. licente poetice parca le zice, nu? 21 precizare: pumnii mei minte nu are nu e facuta la caterinca? invatati sa detectati ironia.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Kashim,
2. Arată-mi tu un videoclip de pe u/kiss/mtv în care un tip îşi plânge de milă cu mâna pe inimă, privind tavanul de parcă îl văd acolo pe Puţifer şi se strâmbă de parcă ar fi constipaţi. Şi, da, chiar m-am uitat şi am văzut şi eu videoclipurile alea ce promovează piţiponceala, dar tot consider că manelele sunt pe primul loc când vine vorba de aşa ceva. ^^
3. Eşti sigur că e vorba de licenţa poetică aici? :]]
O fi făcută la caterincă, chiar nu-mi pasă. Era un exemplu, dar dacă aş sta şi aş căuta manele pe internet sunt sigură că aş mai găsi astfel de titluri inteligente.

Cum am mai spus: nu oblig pe nimeni să fie de acord cu mine. Mie nu-mi plac şi, ca să nu spuneţi că nu am motive, am spus şi de ce. Acum depinde de tine dacă te prinzi/te-ai prins că mă refer doar la manele, nu şi la manelişti [pentru că am amici care le ascultă şi sunt chiar de treabă].
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

90% din ce am zis mai sus era cu titlu de gluma. Ma refeream strict la fete dezbracate cand ziceam de clipuri. Nici nu merita sa ma obosesc.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

Manelele sunt un gen de muzica, iar orice gen de muzica e enervant ascultat cu speak-arele la maxim, fie el clasica sau manele.;| Personal, n-am nimic impotriva manelelor sau persoanelor care le asculta, dar versurile uneori pot parea... idioate.21
[Imagine: LT_Shirena.gif?1239845173]

Contra manele! Dar nu le urăsc, "urăsc" e un sentiment mult prea puternic să fie rezervat pentru acest gen stricat de muzică. Le displac să zicem doar atât.
Doarp rin norocul şansei s-o nimerit 1-2să-miplacă cât decât, că era interesant refrenul poate în rest făină toate. Şi chiar nu generalizez.
Chestia e că fiecare poate fi prost cât vrea el, da să nu-şi împrăştiep rostia ,dând la maxim volumul. S-o mai inventat şicăştile.. da în fine...
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

Manele:o x_x? Nu, nu si iar nu. Este o fata, care asculta manele la telefon pe strada ..x_X, ne-am certat rau cand am auzit-o. Eu sunt rockerita, "manelele" sunt opuse rockului,deci nu am cum sa le suport. Sora mea a inceput intr-un timp sa asculte acest gen de muzica. Inca imi pare rau de oamenii care treceau pe strada cand ne certam noi din aceasta cauza17.
So, Contra manele.
[Imagine: YWk6O.jpg]

In primul rand, eu ascult rock si nu manele. Si totusi s-a intamplat sa-mi mai intre si mie vreuna pe o ureche la petreceri. And honestly I didn't care, nu m-am apucat sa tip pe acolo ca eu sunt rockeritza si ca nu ascult acel gen de muzica, pentru ca stiam ca mi i-as pune pe toti in cap, si oricum mi se pare ca am dat dovada de mai mult bun simt si buna-crestere decat alti rockeri care se crizeaza cand aud vreo manea pe la o petrecere. Honestly guys, nu toti putem fi multumiti in acelasi timp. Never ever.
Asa ca de ce sa ma obosesc eu sa simt chiar si "ura" fata de manele? Cel mai usor e sa nu simti nimic. Meh, imi sunt total indiferente manelele, precum si incultii care le asculta (mi s-ar parea imposibil ca un om cu ceva minte sa asculte manele, deci da, pentru mine astia sunt inculti ^^). Pe mine nu ma priveste viata lor si ce asculta, pe ei nu ii priveste ca eu ascult rock. Simple as that. Bineinteles, nu mai vorbesc de tipicele faze de pe strada in care cocalarii/pitzipoancele pun manele la maxim pe telefon. In caz ca mai aveati nevoie de motive pentru apelativul de "inculti" pe care i le-am dat, there you go! Si bineinteles ca nu o sa ma iau la cearta cu ei pe strada pentru asta. Am si eu castile mele, cu muzica mea. Headphones in, world out. Intr-adevar, polueaza fonic dar.. for f**k's sake, ce poti sa le faci? Din pacate exista o lege care ne interzice sa ucidem pe cine vrem 33 Of, in ce lume traim 21
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

Nu sunt nici pro, dar nici contra manelelor. Nu pot zice că fac ca toţi dracii când le ascult, dar nici plăcut nu mă simt când o fac; de fapt, nu-mi plac şi asta este.
Nu judec pe nimeni şi nu mă interesează ce gen de persoane asculta acest stil de muzică - dacă l-ai putea numi aşa or w.e - şi nici cât de urât sau îndrăgit e. Fiecare ascultă ceea ce vrea. Fiecare ascultă genul de muzică care-l unge cel mai tare pe suflet, în care se simte cel mai bine când îl asculta; care-l reprezintă. Nu putem judeca alţi oamenii pentru ce muzică preferă şi nici inculţi sau mai ştiu eu cum nu-i putem numi pentru că asculta aşa ceva. Fiecare are gusturile sale; asta este. Nu contează că e mai prost sau mai cocalar sau mai ştiu eu ce, asta e gustul lui în materie de muzică. În opinia mea gusturile - orice fel de gusturi - nu se discută. Sunt chestii care ţin de individ şi n-avem ce discuta sau comenta la ele. Nu greez cu judecarea lumii atât de mult pentru că ascultă manele. Aşa bine ar putea să judece şi ei că ascultăm/aţi rock, spre exemplu. (Bine, asta nu se întâmpla, dar dădeam un exemplu). Sunt şi ele un stil de muzică, mai ciudat şi destul de neînţeles pentru mine, ce-i drept21, dar există.
În fine, n-am nimic cu manelele. Nu mă interesează acest gen de muzică deloc, pentru că nu e pe gustul meu; atâta tot. N-au decât să asculte până mor aia care-o fac. Treaba lor...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.184 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.732 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.172 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 26.988 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.066 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)