Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul ? :)
E super misto . Dar mai trebuie lucrat .
82.35%
14 82.35%
E O.K. , n-am ce zice . E normal .
17.65%
3 17.65%
Naspa . Mai bine lasa-te de scris .
0%
0 0%
Total 17 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ]

#1
Buna >:D< Acest este primul meu fic :D Imi incerc si eu "talentele ascunse " care cred ca totusi trebuie sa fie ascunse:)) Sper sa va placa . Accept orice fel de critici . :) Enjoy !


Capitolul I


Stau in curtea liceului si privesc plictisita fetele si baietii care se duceau sa fumeze prin baiile scolii . Ahh! Nici macar nu-i evident . Si eu eram odata ca ei , doar ca nu ma duceam in bai , ma duceam dupa sala sau saream gardul , era mai sigur . Ce vremuri , au trecut asa de repede pe langa mine , aproape de neobservat . Si cand ma gandesc cat de mult uram scoala , si acum am devenit profesoara de engleza si romana . Macar doua materii imi placeau si mie , bine defapt erau 4 : romana , engleza , muzica si desenul . Din pacat la desen nu aveam pic de talent si la muzica cand ma punea sa cant "spargeam geamurile " . Ehh , asta e se mai intampla .
Deci , s-a facem prezentarile , ma numesc Jessica Reilly, locuiesc singura intr-un aparatment din Bucuresti , aproape de liceul la care voi preda , am un frate mai mare cu 2 ani decat mine , n-am iubit si am o prietena foarte buna cu care ma vad foarte des si sunt profesoara de limba si literatura romana si engleza . Am parul brunet si lung un pic ondulat cu cateva suvite rosii , ochi ii am negrii , sprancene pensate subtiri , buze maricele , inalta , slaba , sanii marii , fund bombat si mainii fine . Sunt imbracat intr-o fusta neagra un pic mai sus de genunghi , doar sunt profesoara . Nu vreau sa arat nici ca o baba dar nici ca o tarfa . Camasa alba , o festuta peste , geanta neagra si in picioare niste pantofi cu toc negri . Cam atatea despre mine .
Dupa ce directoarea scolii anunta programul eleviilor , m-am dus pana in parc sa fumez si eu o tigara ca nu aveam de gand sa fac asta in fata fetelor si baietilor , ca le-as fii dat un exemplu prost . In timp ce stateam pe banca observ cum trei baietii se indrepteau spre liceu . Erau draguti , ba prea draguti . AH ! Gata Jess , nu te mai holba la minori ca intri la coruptie si poate ma dau astia afara din liceu nici din prima zii .Dupa ce termin tigara, ma intorc inapoi in curtea liceului . Era o curtea marisoara cu 4 bancute si cativa pomii , in spatele liceului era un teren de sport si o sala . Terenul era mare si sala de asemenea .Observ ca nu mai erau profesori in curte ci doar niste elevii , si baietii pe care ii vazusem mai devreme . Ma uit un pic la ei si observ ca se holbau la mine . Unul dintre ei se indreapata spre mine . Ma opresc sa vad ce doreste de la mine , o profesoara care nici macar nu da atentie unor bunaciuni, pardon elevii ca ei .Observ ca tipul era brunet , ochii albastrii , inalt , trup bine facut - se putea sesiza acest lucru de la camasa desfacuta la primi 4 nasturi -.Se uita la mine si zambii pervers :
- Buna frumoaso .Ce faci aicea singurica ? Esti nou in liceu ? spuse pe un ton delicat si provocator ce imi amintea de baietii din fostul meu liceu .
- Buna , dragule . Da , sunt noua in liceu . spun zambind ironic
Se uita la mine si se apropie .
- Ca profesoara , desigur . Acesta facu niste ochii cat cepele si ramasese cu gura intre deschisa . Ma apropii de el si ii inchei nasturi.
- Fii mai decent . Fetele nu vor numai pachetii de muschii au nevoie de un baiat care si gandeste . Ai venit la scoala dragule , comportate ca atare . Spun , facandu-i cu ochiul . Ne vedem la cursuri .
Dupa ce am terminat de vorbit am plecat spre intrarea in liceu . Dar ceva ma facu sa ma opresc , era chiar tipu cu care vorbisem , se pare ca nu ii convenise ce ii spusesem , asa ca comentase .
- Asta sa o crezi tu ! Nu mai suntem in ani 80 . Acum fetele vor un corp bine lucrat si sex la viteza maxima ! Striga el de cred ca-l auzise toata scoala .
Nu m-am intors spre el , pur si simplu am mers tot inainte . Se pare ca anul asta va fii un an incendiar .
Sex la viteza maxima ? I-auzi , ce chestie . Fix asta imi trebuie mie .

To Be Continued . Hope so ! >:d<
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#2
Yo ! Am trecut si eu pe aici, fiindca ma atras foarte mult titlul si fiindaca nu prea am ce face am spus sa intru si sa citesc. Imi place foarte mult idee este una cat de poate de originala, eu nu prea am vazut in alte ficuri asa, sau cel putin nu am intalnit eu. Oricum ai avut doar o singura greseala ai scris festuta in loc de vestuta daca la asta te-ai referit.. oricum mare lucru nu ai gresit. Imi place cum se desfasoara actiunea nu mi se pare grabita, descri foarte bine, mie cel putin imi place :X:X.
Deci astept nextul cu nerabdare, sa stii ca la unele parti chiar ma bufnit rasul XD.
Succes in continuare :bv:

#3
Heia !Am trecut si eu pe la ficul tau.Imi place.Titlul e foarte tare.L`ai ales bine.Deocamdata nu fac legatura dintre el si povese dar e doar capitolul 1 postat.Pai....ideea imi place.E destul de originala.Imi place numele ei.Actiunea pot spune ca e ok.Descrierea e bunicica.O sa mai comentez pe parcurs.Am ficul tau la favorites deci o sa mai vin cu comentarii. ;) Iar tipul brunet,cu ochii albastri,binefacut si pervers a devenit un cliseu.Nu ca nu ar fi buna ideea dar se foloseste mai nou in marea majoritate a ficurilor.Mie asa mi se pare.Deci...sunt ochii pe ficul tau,cand am si eu timp.Succes si astept urmatorul capitol !
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#4
Mersi pentru sfaturi >:D< . Am sa tin cont de ele . Nu imediat , trepat doar .

Capitolul II


Ma indrept cu pasii repezi spre cancelarie , deschid usa si ce gasesc ? Nimic , se pare ca toate profesoarele sunt la sedinta . Ce cacat . Numai eu n-am primit o clasa , bine nici nu m-as fii descurcat desigur , dar macar incercam si eu . Dupa ce ies din cancearie - o cancelarie destul de mica pentru toti profesori din scoala asta - , ma indrept spre baie dar se pare ca sunt niste tipi cam ciudati langa baie la baieti . Ajunsa acolo dau sa deschid usa dar o mana ma opreste , era mana unuia dintre tipii aia . Se uita cam ciudat la mine , avea o fata de drogat "profesionist" , puteam sa recunosc acei ochi rosii , umflati , pupile dilatate si o fata de nedormit de la o posta .Fusesem si eu o mica drogata , dar asta a fost din clasa a VIII pana in a X , in fine .
Ma uit la el si simt cum inima imi batea din ce in ce mai tare , tipul asta imi dadea un sentiment de frica , vroiam sa imi retrag mana , dar ceva ma impiedica . Imi placea s-a ii simt mana lui peste a mea . Dupa cateva minute in care fusesem in transa imi trag mana dar el ma trage cu tot cu mana in bratele sale . ,, Ce dracu ? Asta e al doilea tip cu care am o mica disputa . " imi spun in gand .
- In locul tau n-as intra acolo , domnisora profesoara .Imi spune acesta la ureche . Raman stupefiata , nestiind ce se intampla aciea .
- Te-as ruga s-a imi dai drumul . Spun pe un ton autoritar .
- Fie, dar doar daca faci cale intoarsa . Nu as vrea sa ti se intample ceva rau .
Ok , chestia asta a luat o intorsatura , nu mai inteleg nimica , sa mi se intample ceva rau ? Ce , cum , cand ? Ahh , la dracu !
- B-Bine . spun cu o voce tremurata . Intorcandu-ma , bag o viteza cu gandul de a ajunge mai repede acasa . Dupa ce ies din liceu ma duc in parcare si deschid usa masini . Introduc cheile in masina , le rotesc dar masina nu porneste . Ma dau jos si ma duca sa ma uit la motor , observ ca acesta nu avea nimica . Ma introc in masina las usa deschisa si imi aprind o tigara . Daca stau bine sa ma gandesc , n-ar mai trebuii sa ma mai mire faptul ca nu-mi porneste masina . Azi a fost o zii super ciudata . Brrr ! God !
Mai fac cateva incercari si-mi porneste masina . Ce bine .
Dupa ce 30 de minute ajung acasa .Ma urc in bloc , descui apartamentul si ma duc la bucatarie . Imi fac un sandwich si ma pun pe canapea . Imi torn putin whiskey intr-un paharel . Il dau pe gat si ma apuc sa mananc .
Butonand telecomanda si ajungand la concluiza ca nu e nimic bun in seara asta de vizionat la T.V. , imediat m-am dus la dus si ies de acolo dupa 15 minute , ma imbrac in pijamale si ma pun la somn.

To Be Continued . >:d<
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#5
ok am ajuns si eu cu un comm ( cam tarziu dar asta e ) . Sa incep cu inceputul , ideea e originala si chiar sunt nerabdatoare sa vad ce urmeaza . Naratiunea e ok si descrierea la fel ( desi ai putea sa mai adaugi ) , dar actiunea e putin grabita . Incearca sa profiti de faptul ca ficul e la pers.I , poti sa descri mai mult gandurile si si trairile . Imi place cum ai trecut personajul principal de la o mica drogata la profesoara ....
in concluzie astept nextul si te rog sa fie mai lungggg
:*spor la scris

#6
hehe.. m'a atras foarte mult titlul si pot spune ca ficul este foarte reusit.. este cam scurt ..defapt..este foarte scurt dar cred ca esti incepatoare deci te descurci destul de bine:] eu nu sunt aia cu gramatica deci nu prea am vazut greseli de tastare.. fic'ul este foarte, foarte amuzant :]] .. mai ales cand elevu' ala se dadea la profa'.. dar nu stia k ea e profa.. vleau next:o3 cya [;x]
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*





Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah


Monster me.

#7
Mersi de commenturi >:D< Tin cont de ele . Si stiu ca actiunea e cam grabita ca si eu de fel sunt grabita . Sorry . Incerc sa ma perfectionez :D So enjoy


Capitolul 3


Marti , Ora 10:35


Alerga ca disperta pe scariile blocului rugandu-ma sa nu ma impiedic , sper sa intru la fix la ora . Dupa ce ca sunt noua ca profesoara in liceu mai si intarzii . Ajunsa intr-un sufelt la masina , urc in ea dau drumul la muzica si pornesc ca o nebuna pe strada , nu stiu cum am reusit sa iau permisul dar ma bucur .
Incerc sa ma calmez ca sa nu fac o criza de nervi , pentru ca sunt intr-un trafic aglomerat si eu la unsprezece jumate am ora . Imi aprind o tigara si pun melodia mea preferata - Borgore - Nympho -
Trag din tigara adanc ca si cum ar fii ultimul fum din viata mea. Ce bine e .

,,This bitch is so used, i wouldn't sell her at the second hand store,
'Cause her pussy is so wide,
That you could put you're head inside
Bring ten of your friends,
And have yourself a ride."


Intr-un final am ajuns si la liceu , cobor din masina si alerg spre cancelarie . Ma uit la ceas si e si 45 . La dracu , am intarziat un sfert de ora . Intru in cancelarie iau catalogul clasei a doisprezecea si fug spre clasa . Eram imbracata in blugi negri stramti , o camasa alba, o curea pe talie si incaltata cu niste cizme cu toc . Intru odata in clasa de am speriat toti elevii si fug spre catedra ma pun pe scaun si deschid catalogul .
- Ce s-a intamplat domna profesoara de ati intarziat , ati avut aseara o noapte grea , plina de transpiratie ? intreaba un baiat brunet , cu ochi verzi ca smaraldul imbracat intr-o camasa neagra si blugi negri , in timp ce radea . Adevarul crud e ca e bun , prea bun si trupul lui bine facut ,ahh ce-as musca din tine , imi spun in sinea mea .
- De ce te intereseaza , nu dormi bine la noapte daca nu-ti raspund ? intreb eu ironica .
- Eu dorm foarte bine noaptea spre deosebire de tine sau vrei sa ne petrecem o noapte impreuna ? spune el zambind pervers .
- Cata nesimtire , spun eu ridicandu-ma in picioare , vrei nici din prima zii sa ai nota scazuta la purtare ? intreb eu aproape tipand .
- Ma pis pe ea de nota . spune el nepastor .
- Cum te numesti , dragule ? intreb eu zambind flas .
- Te intereseaza ?
- A , da ? Bine , facem prezenta.
Cam dupa aproximativ 5 copii :
- Ryan Daisuke ?
- Prezent . spune el foarte plictisit
Un zambet mare imi apare pe fata .
- Deci Ryan ,spun cu zambetul pe fata , zimi zece verbe conjugate la trecut sau nu , mai bine scriele pe o foaie de hartie .
- Cred ca glumesti , spune el ridicand din spranceana lui neagra si pensata . Si da am observat ca era pensata .
- Nu glumesc sunt foarte serioasa , spun zambind .
- Daca esti atat de serioasa de ce zambesti ?
- Mi te adresezi cu ,,sunteti " nu cu ,,esti " , ai inteles baiete ?
- Mda .
Imediat se si suna . Ies din clasa grabita doar cu catalogul si ma indrept spre cancelarie .Pe hol toti baietii se uitau la mine ca la felul pasipe' , trec pe langa baie si imi amintesc de intamplarea de ieri cu droagtul ala . Fiindca mergeam repede si nu ma uitam pe unde merg am intrat in cineva si am cazut pe jos , si toti elevii care au vazut neplacutul accident au inceput sa rada de mine .Ma uit sa vad peste cine am dat si raman stupefiata , era baiatul de ieri , imi intinde mana si eu o accept ma ridic si imi cer scuze.
- Imi pare rau , n-am vrut sa intru in tine . spun eu aproape imbujorata .
- Nu este nimic , sunt sigur ca nu ai vrut . spune el cu un ton delicat , cald si usor . E imbracat in blugi albastrii o camasa alba in care i se vede corpul bine lucart , ochii lui albastri ma bagau in alta lume total paralela cu asta . Dupa cateva minute acesta se uita la mine ridicand din sprancena si ma intreaba daca ma simt bine si ii raspund ca da .

To be Continued. :*
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#8
Ca de obicei eu trebuie sa apar in momentul cel mai indepartat, cand totul ia un sfarsit tragic. :))
Dar nu, e dupa cum vad ai continuat, dar nu asa de mult.
Ce pot sa spun in al doilea capitol, nu prea ai descris, actiunea fiind foarte grabita de felul ei. nu mi-a placut asta, totul era fugitiv, trebuia sa adaugi si sa indesi mai multa descriere ca si noi sa ne dam seama mai bine ce se petrece. In rest asa dialogul nu pare chiar atat de sec.

In ultimul capitol pe care l-ai postat, mia palcut asa mai mult, actiunea fiind umpic mai grabita, dar nu atat de rau. Nu stiu daca aia vut greseli, cred ca am vazut una sau chiar doua.. dar nu mi-am dat nici asa seama ce cuv. ai vrut sa pui. oricum dialogul nu a fost sec, vad ca ai mai pus ceva, ceva.

Cam atata pot spune momentan. Mie una imi place ficul tau, dar as dorii un limbaj mai adegvat, nu folosii expresii urate, incerca sa reduci acest lucru, gaseste un sinonim sau ceva de genul.
Sper sa pui nextul, chiar as dorii sa vad ce o sa se intample. Ce iti sugerez e sa mai estetizezi umpic, baga mai multa descriere, nu lasa dialogul sec si sa nu uiti sa te corectezi din toate punctele de vedere.

#9
uh am ajuns cam tarziu .... scuze ...
Dar acum sa revenim la fic .... Naratiunea e buna , dialogul e bine plasat , dar eu sicer as mai reduce din el . Descrierea e bunicica , dar as mai adauga ( desi nu cred ca ar trebui sa vorbesc eu despre asta - nici eu nu o duc prea bine ) . Imi place ca ai facut progrese cu actiunea , nu mai e grabita .
Imi place cum a evaloat poveste . Saraca profesoara , cred ca as turba sa nu ma asculte elevi sau sa imi raspunde cu atata nesimtire ..... Dar m-am amuat pe cinste cand a cazut acolo , in fata elevilor , se vede ca e incepatoare :)) , oricum sper sa iasa cu imaginea curata .
Ok cam atat am avut de spus , eu cred ca acest fic promite .... si abea astept nextu`
:*:* bye si spor la scris

#10
Mersi fetelor pentru comment >:D< Ma bucur ca va place ficul meu :D
Enjoy .

Capitolul - 4

Parchez masina in fata blocului si cobor din ea , cand dau sa intru in bloc aud niste zgomote si tipete . Ma duc in gabra sa vad ce se intampla . Poseta imi cade pe jos si imi duc mainile incet catre gura ca sa mi-o astup sa nu care cumva sa tip , la vreo zece metri de mine doua cadavre care zac intr-o balta de sange si patru tipi trag de ei , unu din gasca avea doua pistoale in mana . Toti erau imbracati in negru si aveau masti pe fete . Ma dau cativa pasi inapoi, ma aplec sa-mi iau poseta dar spre nefericirea mea telefonul incepe sa sune ,,La dracu ! '' . Baietii se intorc spre mine si se apropie . Dau sa fug insa sunt amenintata cu pistolul ,, Sa te ia mama naibii cel care ma sunat ! " .
- Sa nu te misti ca trag . Imi spune tipul care detinea pistolul .Cateva lacrimi isi fac aparitia pe chipul meu , incerc sa le tin dar nu reusesc .
- Nu plange , nu vrem sa iti facem nimic rau doar nu te misca . Mi se adreseaza unul dintre ei pe un ton calm in timp ce imi umbla in poseta , imi gaseste telefonul se uita la el si ma intreaba :
- Pot sa-l arunc ?
- D-Da . Spun in timp ce dau din cap afirmativ . Lacrimile incep sa-mi curga din ce in ce mai tare si nemai putand sa rezist imi dau drumul la plans .
Unul din tipi incepe sa rada si imi spune :
- Daca tu crezi ca noi iti vom cruta viata doar pentru ca incepi sa plangi , te inseli amarnic papusa .
- V-Va rog lasa-ti ma in pace, p-promit ca nu zic nimic , nu va cunosc nici fetele nimic , v-va rog frumos .spun in timp ce plangeam
- La dracu Bug ! Ti-am spus ca nu trebuia sa-i omoram aici ! Acum ce facem ? Ca eu nu am de gand sa o omor ! spune tipul cu pistolul
- Nu stiu ! O ucidem si cu asta basta .
Auzind aceste cuvinte incep sa plang si mai tare , toti au tacut si se uitau la mine cum stateam in genunghi si ma rugam de ei sa-mi crute viata . La un moment dat unu din ei a tresarit si un zambet ia aparut pe fata :
- De ce nu o luam cu noi ?
- Da Has alta idee mai proa....geniala ti-a venit ? Da chiar o punem sa ne satisfaca placerile noastre . spune Bug - da aflasem cum il chema ca isi strigase numele pe aici - .
Dintr-o data toti au inceput sa taca si se uitau la Bug cu o dezamgire pe fata si dand din cap in semn de negativ .
- Ba deci de unde dracu iti vin ideeile astea ? spune tipul cu pistolul in timp ce gesticula in semn de ,, nu stiu " .
- Uite papusa cum stau lucrurile , spune unul dintre ei in timp ce isi dadea masca jos la fel ca ceilalti , eu sunt Free , el e Buzz - arata spre tipu cu pistolul - , el e Has si el e Bug , am stabilit ca nu o sa iti facem nimic dar vei fii in urmarie generala pana ne convingem noi ca nu faci nimic prostesc . S-a inteles?
Cand am auzit ochii mi se facu marii cat cepele si un zambet imi aparu pe chip .
- Da , spun in timp ce ma ridicam si m-am dus in graba si l-am imbratisat pe Free , mersi mult !
- Frate pe mine de ce nu ma imbratiseaza nimeni ? intreaba Bug .
Has si Buzz au inceput sa rada de el . Dar cum ma gandeam eu ca n-am sa scap asa de usor m-au pus stau o saptamana cu fiecare din ei incepand cu Buzz .
Dupa ce m-am despartit de Free , m-am indreptat cu Buzz spre bloc . Cand am intrat in bloc acesta m-a luat de mana , brusc m-am rusinat , nu puteam spune ca Buzz era urat dimpotriva era chiar superb , avea parul rosu ca focul , ochi de un negru intens si un corp bine lucrat , nici coechipieri sai nu erau mai prejos , Free avea parul negru si suvite rosii si ochii albastrii , Bug era blond cu ochii verzi si Has era verde in par si ochii ii avea caprui , toti erau foarte draguti .
Cand am ajuns la apartament Buzz mi-a dat drumul ca sa pot sa deschid usa . Am intrat inauntru si l-am intrebat pe Buzz daca vrea ceva de baut . Acesta a inceput sa rada si mi-a spus ca ce vrea el nu am eu .
- Pai si ce ai vrea ? intreb eu ranjind .
-Whiskey cu gheata . spune el zambindu-mi superior .
- Vine acum , spun asta in timp ce ma rostesc si ma indrept spre mini barul meu .
Acesta imi spune ca nu-i vine sa creada ca o fata detine bauturi alcoolice si il intreb daca vrea sa fumam ceva bun .
- Normal , cum sa refuz . Poti sa pui si tu putina muzica ? imi spune el in timp ce isi dadea costumul jos ramand doar in blugi si la bustul gol . Ma rusinez imediat ce il vad si pun melodia Dan Balan - Justify Sex.
Ma duc spre dormitor dar in drum ma opresc sa-i dau bautura , acesta imi multumeste zambind . Iau jointul din sertar caut tigarile si o bricheta . Se pare ca in seara asta o sa ma distrez .

Nu prea am avut inspiratie . Gome ... :D
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Heaven or Hell? yuko_hataki 2 2.636 24-02-2013, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Lain
  A dream become's real(InuYasha) Matt 3 3.127 23-01-2012, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Escape from the dead Zummy 49 18.576 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Made in Hell Andrei. 13 6.294 28-06-2011, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Jun
  Escape me nimeni 42 27.240 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Hell's child MiraA 15 7.780 28-12-2010, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Love or hell...you be the judge of that :.:.:Ratsuky:.:.: 1 2.281 22-06-2010, 03:55 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)