Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bratele iubiri(Sasu-Saku)

Seara se lasase din ce in ce mai mult. Sakura se imbracase cu o fusta de blugi si un maieu care se leaga in jurul gatului. Era in fata oglinzi aranjadusi parul. Uneori isi atingea cu un deget buzele; inca simtea parfumul brunetului.
In celalalt apartament Sasuke se imbraca. Isi lua un tricou negru si o pereche de blugi cu cateva taieturi. Se tot gandea la Sakura. Vroia mai mult decat un sarut, o vroia pe ea, vroia sa fie langa el, sa se joace cu parul ei si sa o sarute.
Dupa aproximativ 10 minute cei doi sau intalnit in fata scari. Sasuke se apropie de ea, o saruta scurt lasand-o sa vrea mai mult. Rozalia rosii. Ii prinse cu mana tricou si il trase spre ea unindu-si buzele intr-un sarut pasional si lung.
Limba lui Sasuke se plimba in acel loc umed.Dupa un timp, cei doi au urcat in masina brunetului indreptandu-se spre concert. Blaxy girls au incins atmosfera cu melodia 'Hey Hey'. Fanii cantau impreuna cu ele.Urmatoarele melodi au fost: 'Sar', 'Daaa', 'Nu suporti' si ultima melodie a fost 'Respir incet'. Sakura adora toate melodiile cantate de ele. Sasuke se oferi sa o ridice pe umeri ca sa vada mai departe. Rozalia era usoara ca un fulg, dar nu a stat foarte mult pe umeri brunetului deoarece fustita ei incepea sa se ridice. Sasuke ii mai fura cate un sarut cand nu era atenta la el. Concertul a fost un succes total. Cei doi sau apropiat foarte mult unul de celalalt. Dar inca existau indoieli.
Dupa putin timp cei doi au plecat acasa...
Sakura deschise usa de la apartament...
-Multumesc pentru aceasta zi minunata! spuse rozalia.
-Nu trebuie sa imi multumesti! raspunse brunetul.
-Nu vrei sa mai stai cu mine putin? Pana la urma stau singura!
-Daca nu te deranjez... accept invitatia!
Cei doi au intrat in apartamentul rozaliei. Sau asezat pe canapea discutand diferite subiecte.
Sasuke se apropie de rozalie sarutand-o pasional. O lua in brate si a dus-o la pat. Fata stia ce vrea sa faca Sasuke; incepuse sa simta teama.
Brunetul ii saruta gatul coborand pana la sani. Pe fata Sakurei se putea citi teama dar si placerea. Nu vroia sa o recunoasca dar ii placea chiar foarte mult.
Sasuke ii vazu expresia Sakurei si se opri...
-Imi pare rau! spuse brunetul.
-Nu e nimic! ii raspunse rozalia.
Sasuke isi lua tricoul o saruta pe rozalie in semn de noapte buna si ii spuse:
-Ne vedem maine!
Ramasa singura Sakura se schimba si se baga in pat. Se tot gandea la Sasuke si al ce ar fi putu urma in acea seara. Isi atingea cu degetul buzele. Parfumul lui a ramsa in casa. Sakura a adormit usor. Oboseala a invins.
Pe de alta parte Sasuke se tot gandea la rozalie.
-Ce dracu am facut acolo? se gandea Sasuke. Daca acum ma va ura?
Intrebarile nu ii dadeau pace si somnul ii disparuse. Se dadu jos din pat luandusi telefonul de pe noptiera in mana. Se tot uita la o poza cu Sakura. Parul ei roz si zambetul ei dulce o faceau sa para un inger. Era ingerul care va aduce atata fericire in viata celui iubit.
Dupa alte minute in care brunetul nu isi lua ochi de la poza se baga in pat. Se mai linistise, cu greu il lua somnul. Spera ca Sakura sa nu fie suparata.
Pe la trei noaptea telefonul brunetul a inceput sa sune cu un sunet strident si enervant.
-Ce dracu vrei la ora asta Naruto?
-Ce faci dragul meu prieten?
-Naruto data viitoare consuma bere fara alcol, bine?
-Dar nu am baut mult! cinci beri ti se par mult?
-Dute dracu o data la culcare ca ma ti si pe mine treaza!
Sasuke inchise telefonul. I-a scos bateria si la aruncat intr-un colt. Pe cel fix la scos din priza ca sa nu mai aiba alte 'apeluri' importante...
Dupa asta se baga din nou in pat si adormi.
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler

Răspunsuri în acest subiect
In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 05-04-2009, 03:20 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Obsession. - 09-04-2009, 05:31 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 14-04-2009, 11:44 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 17-04-2009, 12:21 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 26-04-2009, 08:47 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 24-05-2009, 12:09 AM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Nya. - 24-05-2009, 12:41 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Khonsu - 24-05-2009, 03:17 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Shadow. - 09-07-2009, 02:03 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Alany Aysee - 09-07-2009, 04:09 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Flash - 09-07-2009, 04:33 PM
RE: In bratele iubiri(Sasu-Saku) - de Elina - 09-07-2009, 04:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 3.637 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.862 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 5.449 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 14.952 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  in cautarea iubiri saku vampire 7 4.721 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.720 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 9.510 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 48.638 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Internatul iubiri SakuraMaiKisetsu 14 12.102 10-07-2009, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Daniela_Sakura_chan
  Sasu Saku Love Story! Kiddo 3 4.210 30-05-2009, 08:26 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)