Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku )

#1
CAPITOLUL I

Sakura : Inca sunt cuprinsa de nostalgie si bucurie cand ma gandesc la viata mea de dinainte .
„ Familia mea este una fericita si cu multe impliniri , mama este medic dar a renuntat de mult la meseria sa pentru a se dedica noua , ne-a dat intodeauna un exemplu bune si stiu ca ne iubeste mai mult decat propria sa viata . Tata este inginer si are o firma de constuctii , mai tot timpul este ocupat , dar isi face timp si pentru noi , niciodata nu ne-a neglijat . Fratele meu se dedica exclusiv teatrului , isi doreste ca intr-o buna zi sa devina un actor faimos , rlatia mea cu el este destul de buna , desi in ultima vreme sa cam racit in cauza scoli si a repetitiilor lui in exces .
Eu sunt o fata norocoasa , scoala merge bine , prietenele mele sunt cele mai tari din lume anul acesta termin liceul si am de gand da devin psiholog infantil , pentru ca ador copii si as vrea sa ajut cat mai multi , am aplicat la o facultate foarte buna de aici din Tokyo si am primit un loc deci practic viitorul meu este asigurat , dar cel mai important am un iubit extraordinar il cheama Naruto , are un par blod ca spicele de grau , si niste ochi mari albastri dupa care sunt nebuna , ne iubim mult si suntem hotarati ca dupa ce terminam facultatea sa ne casatorim , sunt sigura ca el este barbatul perfect pentru maine , omul de care am nevoie si care va fi intodeauna lanca mine indiferent de ce se va intampla ."
Tot ce am spus pana acum este o poveste care nu mai face parte de mult din viata mea , asta s-a intamplat cu mult timp in urma nici nu mai stiu daca este vis sau a fost candva real .
Totul a inceput acum cativa ani cad dupa mult timp i-am cunoscut pe parinti lui Naruto , niste oameni extraordinari , care isi iubesc mult copii si ar face orice sa-i stie in siguranta.
Dar nu ei sunt problema , ci fratele mai mare a iubitului meu , Sasuke .
Era o zi frumoasa de vara , soarele stralucea triunfator pe bolta cereasca eu eram in gradina cand imi suna telefonu , raspund cu un simplu „Da” . La telefon era Naruto care ma invita sa merg impreuna cu el si cu familia lui la caasa lor de pe plaja , intr-o mini vacanta de o saptamana . Cand aud sar ca arsa de pe scaun , eram foarte entuziasmata de faptul ca ii voi cunoaste in sfarsit familia , ii spun bucuroasa ca merg , iar el imi spune sa fiu gata im maxim trei ore pentru ca va eni sa mai ia . In momentul acela inchid telefonul , si fug spre camera mea , in urma mea era mama care era ingrijurata de faptul ca tipam in halul acela . Ii spun in graba , in timp ce ma ajuta sa-mi fac bagajul , insa nu uita sa-mi aminteasca ca ar fi indicat ca ea si tata sa-i cunoasca , ii spun ca in doua saptamani ii voi invita la masa si atunci se vor putea cunoaste . Imi dau seama ca timpul zburase , si aud un clancson de afar , semn ca blondul meu sosise . O pup pe mama si ies din casa grabita, si neuitandu-ma pe unde merg ma izbesc in Neji care era concentrat asupra unui scenariu , banuiesca . Nu zic nimic ma ridic de jos si merg spre masina , baiatul cu un ranjet stupid pe fata imi ia bagajul si-l pune in porbagaj , ii scot limba si intru in masina , dupa cateva secunde intra si el , ma saruta apasat si porneste masina , aceasta zburand pe sosea .

Naruto : Poate am fost un necioplit dar nu m-am putut aptine sa nu rad , mai ales cad i-am vazut fata lui Neji care era nevos de faptul ca sora lui dadu-se peste el si in plus ii imprastiase toate hartoagele din mana . Intr-adevar Sakura sa enervat putin dar sunt sigur ca o sa- treaca .
Sunt foarte emotionat , pentru ca in cateva ore famili si inbita mea se vor cunoast , nu am idee cum vor reactiona , sper doar sa se inteleaga bine . De fapt stiu ca nu am de ce sa imi fac griji adica am o iubita grozava , iar parinti mei sunt incredibili , dar sper din tot sufletul sa nu vina el pentru ca sunt sigur ca va strica totul , cel putin asa face el de obicei nu suporta sa vada ca-mi merge bine , stiu ca ma uraste dar totusi sunt fratele lui .
Cine e el ? Ei bine se numeste Sasuke , si este fratele meu mai mare , nu ne-am inteles niciodata , deoarece el nu si-ar fi dorit sa ma nasc , sunt ca un fel de ghimpe in coasta lui , si nu rateazaa niciodata sansa sa ma loveasca acolo unde ma doare cel mai tare .
Apoi incepe sa rada si imi spune ca nu are ce sa-mi faca daca sunt fraier . Nu-l suport si nu ma suporta de aceea intodeauna cand vine acasa sfarsim prin a ne bate .
In sfarsit am ajuns la cabana unde in fata porti ne astepta mama , o femeie de aproximativ 48 de ani , cu parul negru ca ce-a mai intunecata noapte , si cu niste ochi capriu si blanzi care emanau intodeauna caldura si iubire . Ma satrange in brate , iar eu ii sarut fruntea , apoi o chem pe Sakura , care se afla in spatele meu si i-o prezint , din prima clipa cele doua s-au inteles de minune , iar mma a luat-o ducand-o in camera , asadar eu am ramas singru , cu toate bagajele .
In dimineata urmatoare se pare ca fetele s-au trezit mai devreme si erau in bucatarie pregateau micul-de-jun , nu inteleg de ce faceau ele asta pentru ca o aveam pe Mirada pentru curateni si gatit . Ma asez la masa si in curand vine si tata , pe jumatate adormit cu pijamaua inca pe el , de fapt avea doar pantaloni , si era la bustul gol , nu-i vorba arata destul de bine la varsta lui dar nu-mi doream ca Sakura sa-l vada asa .
Tata era tip blond cu ochi albastri , semana foarte bine cu mine , avea in jur de 50 de ani , dar nu arata , ma intelegeam foarte bine cu el , era un om haios care intodeauna face tot felul de tampenii .
O strig pe mama cand vad ca tata cazu-se peste un ghiveci urias de flori , pe care il facuse tandari . ma bufneste rasul . dar vazand-o pe Sakura care ma privea mustrator ma opresc repede , dar nu pentru mult timp deoarece dupa ce s-a ridicat de jos , tata nervos pe ghiveci care indraznise sa i se puna in cale , incepe sa dea cu piciorul in el si nefiind atent se izbeste frontal de peretele de langa scari si cade pe spate , in mometul aceal , Sakura care de obicei este foarte controlata ii scapa un chicotit , iar eu muream de ras , mama se duce spre el , il ajuta sa se ridice si merg impreuna sus . In momentul in care aceste ajung in camera lor o prind pe Sakura de mana si o trag peste mine pe canapea , sarut dulce , aceasta se ridica brusc si dinou ma privea cu acea dezaprobare in ochi si incepe sa ma certe
- Nu- i frumos sa razi de tatal tau carea a avut care a avut un accident .
- Hai nu fi asa , nu ai vazut ce a facut , in plus la fel facea si el daca ma aflam eu in situatia respectiva , incerc sa ma apar eu .
- Bine , dar tot nu-i ...
Nu am lasat-o sa termine , si am sarutat-o dinou de data asta eram eu peste ea , adica la putere . am stat asa cateva minute , apoi aud cu stomacul meu facea galagie semn ca imi era foame . Nu dupa mult timp apar si parinti mei , de data asta tata era treaz .
Isi cere scuze Sakurei pentru incidentul de mai devreme , aceasta ii spune ca nu e nimic , si mergem cu toti la masa .
Peste doua ore am mers la moll impreun cu cele doua care aveau chef de cumparatuti , uram mollul simteam cu ma sufoc inauntru , noroc ca , spre surprinderea mea s-a terminat repede iar spre seara , am mes cu Sakura pe plaja pentru ca vroia sa vada apusul.



#2
De ce n-ai citit si tu un picut regulile inainte sa postezi? Daca tu nu te sinchisesti sa arunci o privire pe la ce se intampla aici, de ce s-ar pune cineva sa citeasca daca tu nu oferi aceasi curtoazie?

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29101
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=29102

Eu nu mai sunt moderator, dar inca mai pot trage de manecuta. Si uite, daca te pui sa citesti astea si sa le si aplici acolo unde este necesar, ai sa ma vezi citind si comentand la topicurile tale. Deal?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#3
Um...da buna...imi place ficul tau, e simpatic deci imi place ideia cu toate ca acctiunea e putin cam grabita(eu vorbesck) dialog aveam e putin sec si alte alea, greseli de tastare am vazut dar nu ma ocup eu cu edit.Da` stai putin, adica Neji e fratele Sakurei?Naruto si Sas`ke-kun frati?Serios ..nu prea am mai vazut asca ceva ..dar iti dau un sfat !Te rog adu` nextu` nu ma tine cu sufletu` la guraa:o3
Hugzz:X


Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.

:study::nh:o//o



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.916 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.241 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.317 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  A doua viata yoana__iloveanime 4 3.081 22-04-2012, 02:18 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Două inimi bat ca una. SnowFlake. 3 2.159 26-12-2011, 07:11 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Doua sute sapte Cherie 8 4.796 28-11-2011, 09:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.766 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 44.457 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.952 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.578 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)