Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Groaza unei iubiri cu un vampir

#1
Capitolul 1
Stateam trista in camera si ma uitam pe geam. Era noapte iar strazile se vad vag prin lumina data de felinar. Ma gandeam cum era orasul cand m-am nascut si cum este acum. Cand aveam 5 ani totul era frumos,lumea se ajuta una pe alta,dar acum cand am 14 ani totul este distrus. Oamenii se bat,se injura si multe alte chestii. Strazile sunt pline de sticle de bere sparte,duze de suc si gunoaie. Totul este groaznic. Lumea se adapteaa desi ar trebui sa lupte nu sa se contopeasca cu acest peisaj oribil. Scrieam cate un cuvant la teama apoi ma uitam din nou pe geam si ma ucram ca azi straziunt goale. Imi era foame pentru ca nu mancasem. M-am ridicat de pe scaun si am iesit usor din camera apoi am mers in bucatarie si am deschis frigiderul. Am cautat sticla de lapte dar nu era acolo. Nu vroiam sa mananc altceva. Am pus repede paltonul pe mine si am iesit ca o vijelie pe usa casei. Speram ca magazinul e inca deschis. Am avut noroc. Magazinul era deschis. Am intrat si am cumparat tot ce aveam nevoie si am plecat. Pe strada mergeam incet si cu precautie ca sa fiu sigura cu e nimeni care sa imi faca ceva. Ma uitam spre parc si ma bucram ca totul e linistit. Aerul rece crea o atmosfera placuta. Deodata cineva m-a prins de la spate. Am incercat sa ma zbat dar n-am reusit sa scap. Am simtit o durere sfasietore la gat. Dupa vreo 15 minute atacatorul m-a lasat in pace si am cazut pe jos. Mi-am pierdut cunostiinta foste repede.
Dimineata cand m-am trezit totul era in ceata. Nu mai stiam nimic. Am incercat sa ma ridic dar nu am reusit pentru ca ma durea prea tare gatul. Imediat mi-am adus aminte ca fisesem atacata. Mama a intrat pe usa foarte repede.
-Fly esti bine? intraba ea ingrijorata
-Da mama. Sunt bine.
-Atunci miscati fundul din pat ca intarzii?
Asa e mama. Ingrijorata 5 minute apoi isi revine la normal. Dupa ce mama a plecat am incercat sa ma ridic si in cele din urma am reusit. M-am dus la dulapul masiv de mahon si am deschis usile. Am luat o bluza alb din in care se prindwea cu un cordon negru si o percehe de pantaloni. M-am imbracat si am fugit la scoala. Ma gandeam la colegele mele de scoala. Te aratau groaznic. Purtau ciorapi de plasa,tricouri mulate si decoltate si geci de piel negre. Doar doua fete erau ca mine. Cand am juns la scoala lumea deja intra. M-am strecurat in scoala si am mers in clasa. Pe banca mea era un bilet. Scria ceva de genul imi pare rau pentru faza de aseara. M-am uitat in jur dar nu mai era nimeni in clasa. In acel moment a fost prima oara cand imi era teama pentru viata mea. In cateva minute mi-a trecut pentru ca prietenele mele Bonnie si Miki au ajuns si el. Ne-am asezat si am inceput sa vorbim. Inainte sa se temine pauza am mai iesit si noi pe hol. Noi stateam linistite si se trezeste una sa se ciocneasca ca proasta de mine.
-Ai vreo problema fata? ma intreaba aia pe mine de parca s-ar fi adresat unei prietene de-a ei
-1 tu te-ai impins in mine si 2 eu nu sunt una din alea cu care umbli tu ca sa i vorbesti in felul asta.
-Nu imi vorbesti tu mie asa!
Aia a vrut sa imi de-a una dar am prins-o de parul ala prins in coada. Proasta a plecat strigand ca toate alea. S-a sunat si am intrat in clasa. Aveam ora de istorie la care nu am pricepeam deloc. De unde sa stiu eu cand s-a luptat Napoleon? Doamna a intrat in clasa si am inceput lectia. Eu nu avem habar ce tot zice profa si incercam sa ma prefac ca ia notite. Toate orele care au urmat s-au terminat repede. Trebuia sa plec acasa. Era deja vreo 18:00 si se intunecase. Am pornit sper casa foarte speriata. Si azi era ciudat de liniste,dar in aer se simtea miros de sange. Am auzit tipete de pe o strada apropiat de prientre blocuri. M-am uitat intr-a colo si am vazut doua siluete. Una a disparut si cealalta a vazut pe jos. Am intrat pe acea strada si am vazut peretii plini de sange si ep jos era o femeie. Am jugit acasa speriata.

#2
E cumva primul tău fic ? well, I guess so.
Nu o să iau tot capitolul la puricat fiindcă mi-e puțină lenuță, așa că am să comentez per ansamblu.
Ideea pare cam epică până acum. Ceva - n genul: fata e atacată de tipul care - i place și, puc !, sunt împreună. E epică.. prea epică. Toate poveștile sunt așa de banale. Ei bine, trebuie să fie mai... interesantă. O idee originală, genială, ce nu poate fi găsită în alte povești. Asta îți trebuie. Oricum, poate că pe parcurs e cu adevărat interesantă, iar eu m-am înșelat.
Titlul e again banal. Nu știu, nu m-a atras aproape deloc.
Să revenim la capitol.
În primul rând, e extrem de scurt. Și acum, o curiozitate : ai trecut pe la regulament ? Capitolele trebuie să aivă 40 de rânduri, iar tu nu cred că ai atâtea ( da, n-am stat să număr ) .
În al doilea rând, este plin de greșeli. După ce scrii un capitol, corectează - l . Așa o să găsești greșelile de tastare și de exprimare.
Also, ai multe repetiții. Pe la final, era o repetiție deranjantă gen : blablabla școală. Blablabla școală. Repetiția cuvântului școală mă calcă pe nervi și-mi zgârie urechea. Ție nu ?
Virgulele. Să ai grijă la ele că sunt cam absente. Acum nu știu dacă nu le-ai pus că nu știai sau n-ai sesizat. Oricum, la cât de rapid cred că a fost scris acest capitol, nici nu mă mir că lipsesc virgulele. ( Acum să nu crezi că sunt atât de rău și că am ceva personal cu tine fiindcă nu am. Ideea e că o poveste bună e greu de făcut. Îți ia timp să te gândești la plot, la personaje, la cum vrei să decurgă. Nu sunt doar niște cuvinte aruncate pe o foaie, aici în word, și atât. )
De descrie, dialog și narațiune nu mă mai iau. Țin doar să precizez că descrierea e cam.. absentă, iar acolo unde ai băgat-o ( la început, cu descrierea lumii ) mi s-a părut prea copilăroasă, fără să pară artistică. Btw, poți să adaugi figuri de stil pentru a-i da textului un aer mai de... compunere.
În final, te sfătuiesc să faci capitolele mai lungi și să le corectezi după ce le scrii. And, also, nu te grăbii când scrii.

Succes.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#3
Ok ms de comentriu dar sa sti ca am trecut la regulament si am vazut faza cu 40 de randuri si am de gand sa editez,dar am uitat sa anunt ca voi face asta. Acum sa iti zic ca eu chiar daca fac in word textul tot iese cu greseli pe care nu le pot corecta pt ca tastatura e stricata.Si ideea nu va fi ceva de genul cum ai spus tu,te asigur. Voi edita si faza asta pe care am scris-o aici si o sa postez capitolul 2 dar asta mai incolo.Apropo n uinteleg faza cu 40 de randuri. Daca persoana are idei bune dar nu le poate integra in atatea randuri si face si el acolo vreo 20 de randuri ce are?De ce e o problema?Vreau sa mi se explice ca nu inteleg.

#4
regula de 40 de randuri este pentru cei de la anime/manga/etc, nu pentru cei de la original, si aici este o mare problema, pentru ca nu sunteti atenti sa realizati ca nu e pentru voi regula. Nu ai cum sa ii spui cuiva care sa zicem vrea sa scrie un oneshot ca e obligat s ascrie 40 de randuri. Cand am fost regulile nu am fost atat de dusa incat sa cer asa ceva, deci, pentru a mia oara, regula cu 40 de randuri nu se aplica la original fics, so stop with it >.<

#5
Ok,deci m-am gandit sa mai scriu si eu la acest fic.

Capitolul 2
Cand am ajuns acasa am trantit usa si am fugit in camera. Nu stiam ce sa fac.Sa ma baricadez sau sa ma ascund sub pamant. Imediat am observat o silueta la geam. M-am apropiat incet,tremurand din toate incheieturile. Am ajuns la fereastra dar silueta disparuse. Cand aproape m-am lipid de geam,o mana cu ghiare a lovit suprafata transparenta. M-am speriat si am cazut pe jos. Cred ca deja eram caz de infarct daca nu m-as fi uitat la atatea filme de groaza si nu m-as fi obisnuit cu cateva dintre aceste chestii infricosatoare. M-am ridicat usor inca atenta. Nu mai era nimic la geam. M-am indepartat incet si am iesit din camera. Parintii mei erau inca la servici. Evident,cand am nevoie de ei,acestia ori sunt la servici ori plecati prin alte parti. Am incercat sa ma calmez asa ca m-am asezat pe canapeaua moale din sufragerie. Sufrageria era desttul de mare. Parchetul de stejar era foarte frumos si se asorta perfect cu peretii de un alb imaculat. In camera nu se aflau prea multe chestii doar canapeauna neagra,masa de sticla si televizorul. Am luat telecomanda si am dat drumul la televizor. A un film de groaza. Chiar asta imi trebuie dupa o asemenea sperietura. Am mutat postul dar se apre ca antena nu mai mergea decat pe acel canal. Ciudat. M-am uitat spre geam si am observat ca ploua. Mereu cand ploua nu mai mergea decat canalul 20 care era pentru filme de groaza,mineinteles. Ploaie,tunete,fulgere si filme de groaza. Ce combinatie perfecta.nu? Am inchis televizorul si m-am ridicat usor de pe canapea. Deodata lumina s-a stins. Am inceput sa ma uit prin fiecare colt. Eram obisnuita cu intunericul asa ca nu aveam nevoie de lumina. Nu vedeam nimic. M-am calmat si am mers in bucatarie sa i-au ceva din frigider. Am luat niste pizza care era pusa pe farfurie. Cand m-am intors m-am lovit brusc de cineva si am scapat farfuria. Am vrut sa lovesc cu pumnul,dar cel care era in fata mea m-a prins foarte usor de mana. Nu puteam sa ma eliberez. M-am uitat mai bine la cel ce ma prinsese. Avea ochii foarte verzi. Dupa silueta parea a fi un baiat. Imediat curentul e ravenit si i-am vazut fata. Avea niste trasaturi minunate,dar simteam ceva malefic la el. Era cu totul imbracat in negru si avea o pelerina. Doar atat am observat pentru ca a disparut. Parul n-am putut sa il observ bine pentru ca purta gluga de la pelerina dar am impresia ca avea parul rosu. Dupa ce a disparut mi-a fost destul de greu sa ma misc de unde eram. Pana la urma mi-am venit in fire si am curatat resturile din farfurie si am aruncat pizza la gunoi ca doar nu era sa mananc de pe jos. Am mers in camera sa imi fac tema. De aveam mult la romana. 16 exercitii cu 5 subpuncte fiecare. Va dura mult.
.................................................................................
Dupa 4 ore am termina totul. Era destul de greu avand in vedere ca la matemaica inca ma chinuiau fractiile. M-am ridicat de la biroul din lemn negru si m-am hotarat sa ma culc. Aveam de gand sa ma spal de dimineata. M-am asezat in pat dara sa ma mi schimb. Imedait ca m-am asezat in pat am si sarit ca arsa pentru ca am simtit ceva sub spate. Am ridicat cearsaful si am vazut capul taiat al femeii ce era pe acea strada. Am tipat. Eram mult prea speriata. Ochii speriati ai femeii,parul ciufulit,sangele ce inca se scurgea din gatul taiat si gura intredeschisa. Imedait am observat un mic biletel in gura. Imi era sila sa bag mana in gura acelei femei sau mai bine zis ce mai era din ea. Mi-am facut curaj si am scos acel bilet. L-am desfacut si acolo scria cu sange: "Pentru ca esti aleasa." Cred ca azi voi dormi pe canapea. Am aruncat capul pe geam si am dusa sternuturile la curatat. Inca eram stupefiata si muream de frica. Am mers pe canapea si m-am intins usor. Somnul a venit foarte repede si nici nu mi-am dat seama cat de repede am adormit. Tot ce stiu e ca l-am visat pe acel baiat cum o omora pe femeie apoi ma ataca pe mine. Oare atacul de ieri si ce s-a intamplat azi aveau o legatura?

#6
Hellou! Am trecut si eu pe la fic-ul tau (am o slabiciune pentru povestile cu vampiri) :X Capitolul doi a fost mult mai bun decat primul, care avea o gramada de greseli de tastare :P Imi place ca totul e atat de scarry :X dar eu daca as fi fost in locul fetei, nu as fi indraznit sa arunc capul pe geam :)) deci este o curajoasa :X I'm sure that tipul vampir a pus ochii pe ea, sunt curioasa sa vad ce se va mai intampla ;;) Hai cu next-ul! ;)
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#7
Hi!Draga am vazut ca ai fost luata tare din prima...stai linistita eu sunt foarte blanda:))
O sa incep cu primul capitol:avand in vedere ca sunt fana a filmelor de groaza si a ficurilor cu teme supranatura...pot spune ca mia placut,desi ai cam grabit actiunea.Nu o sa ma leg de naratiune si dialog,insa sunt putin nemultumita de descriere...putea-i descrie multe lucruri,de exemplu:casa in care locuia,camera in care statea,scoala,prietenele etc.
Mi-au sarit in ochii doua greseli duze - doze ... si una destul de mare si ma ucram ca azi straziunt goale - si ma bucuram ca azi strazile sunt goale(cred ca ai vrut sa spui).
Capitolul doi:si aici ai grabit actiunea si putea-i sa descri sentimentele fetei in anumite momente,nu in fiecare zi moare cineva in fata ta si te trezesti cu un cap fara corp al respectivei persoane in patul tau...as vrea sa iti atrag atentia asupra stari degajate a fetei...eu sincer faceam infarc daca m-as fi trezit cu asa ceva langa mine,in schimb fata a avut curajul sa-l arunce cand eu sincer ma asteptam sa lesine...nu spun ca nu ia fost frica sau asa ceva,spun doar ca a avut o stare mult prea degajata intr-o asemenea situatie si si aici putea-i sa descri mai bine sentimentele fetei.
Ma amuzat tema fetei la romana,ce profesoara iti da tema intr-o zi cat pentru o saptamana...anyway,am gasit o greseala destul de semnificativa dara sa ma mi schimb - fara sa ma mai schimb...si as vrea sa ma lamuresti in legatura cu un lucru...cand ai spus sa ma spal de dimineata ...ai vrut sa spui sa ma scol de dimineata sau te-ai referit la un dus de dimineata.
C-am atat am avut de spus,in cazul asta scris...app poti sa ma anunti pe profil cand pui nextul...as aprecia mult...ms:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.872 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  [Naruto] Prinsa intre doua iubiri (sasusaku ) natynaty 2 2.922 11-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.954 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.743 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  in cautarea iubiri saku vampire 7 3.952 27-12-2010, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Vero
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 8.641 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 8.564 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Prietenii si Iubiri distruse Crazy Person 2 3.268 12-04-2010, 09:44 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Destinul unei iubiri Alisia-chan* 11 8.329 04-08-2009, 06:04 PM
Ultimul răspuns: Child Of Sunset
  Internatul iubiri SakuraMaiKisetsu 14 10.179 10-07-2009, 11:33 PM
Ultimul răspuns: Daniela_Sakura_chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)