Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I love my rock star....[yaoi / shounen-ai]

#1
Imi incerc si eu norocul cu un fic Yaoi din moment ce sunt fana inraita..Sunt inca incepatoare acesta fiind primul meu fic Yaoi..si al doilea fic in general..Trebuie sa recunosc ca nu sunt chiar cea mai grozava la capitolul exprimare asa ca Owaranai Yume este cea care ma ajuta din punctul asta de vedere si imi face corecturile de rigoare la partea scrisa de mine...Va mai intervenii si ea pe parcurs deci in concluzie vom fi amandoua autoare eu si Owaranai Yume....Prima parte nu este chiar asa de interesanta dar sper sa va placa...M-am straduit mult! Kiss you all si cum spuneam sper sa va placa.........:-)





Capitolul 1-Concertul



Miezul noptii...Din centrul mult prea agitatului oras Tokyo rasunau chitarile si vocea puternica a lui Takeuchi Kara,solistul celei mai cunoscute formatii rock din capitala:Ice Mirage.De doi ani ocupau primele pozitii in topurile din tara si nu dadeau semne ca ar cobori prea curand.Kara este un baiat de 19 ani,parul negru si scurt ii zbura energic lasat in bataia vantului,ochii albastrii isi urmareau cu satisfactie publicul extaziat.Purta o camasa desfacuta pana la brau,peste ea o geaca cu tinte,o pereche de pantaloni de aceeasi culoare si o pereche de adidasi care ii completau perfect tinuta.
Tipetele a jumatate din populatie inconjurau scena.Era cel mai tare concert din sezon.Melodiile lor acopereau si animau intregul peisaj...Totul in jur vibra de zgomotul produs pe scena producand isterie in jurul spectatorilor.Mii de fete incercau sa-i atraga atentia solistului,dar el nu avea ochi pentru niciuna din ele..Cu cat concertul se apropia de apogeu galagia devenea din ce in ce mai asurzitoare si publicul cerea mai mult..
***

-Va multumesc ca ati fost aici!!!!Spune Kara cu o voce obosita dar in acelasi timp multumit de prestatia sa!Trebuie sa va spun ca nu voi mai tine concerte in oras o vreme deoarece ma asteapta un turneu si trebuie sa ma pregatesc.
La auzul acestor vorbe o liniste tainica s-a lasat peste oras toti fiind dezamagiti.Vazand acestea Kara s-a gandit repede la ceva care sa salveze situatia si sa nu-si dezamageasca fanii chiar atat de tare.
-Acum va rog sa trageti cate un bilet.Voi rosti un numar..Daca il aveti scris pe bilet veti petrece tot turneul alaturi de mine.
Bineinteles ca au extras bilete cu totii....Cine nu si-ar fi dorit sa petreaca atata timp cu solistul trupei Ice Mirage??Cu totii asteptau cu sufletul la gura sa auda care va fi numarul castigator.
-Numarul ales este 21.
S-au auzit multe voci dezamagite....Dar din aceasta multime trebuia sa fie si un castigator..Acesta era un baiat putin mai scund decat Kara,avea 17 ani,parul roscat si ochii verzi ca smaraldul..Era imbracat intr-o bluza albastra cu diferite modele,o geaca legata la spate si pantaloni care aveau doua lanturi agatate de buzunar.
Acesta se urca pe scena aratandu-i biletul lui Kara...La vederea baiatului lui Kara ii aparu un mic zambet la coltul gurii luandu-l de mana si soptindu-i la ureche sa-l astepte in spatele scenei.La auzul acestora Yuichi se inrosi putin.Solistul vazand se apropie si mai tare de el.
-Acesta este castigatorul,numele te rog....
-Yu...Yuichi spuse baiatul cu o voce timida...
Concertul se terminase cu totii erau obositi si au placat.Toti in afara de Yuichi care inca il astepta pe Kara in spatele scenei de destul de mult timp..Obosit la randul lui,era pe cala sa plece cand a aparut Kara in fuga.Fara vreun avertisment il ia pe Yuichi de mana si il tranteste la pamant.
-CE FAAA...????Dar nu apuca sa-si termine intrebarea caci Kara ii acopera buzetele cu varful degetelor
-HHmmm......crezi ca nu te-am vazut in timpul concertului cum te uitai la mine?Erai in primul rand...Stateai la panda ca pisica dupa soricei(soricelul find eu)....Spune Kara cu o voce sireata..Obrajii lui Yuichi au capatat o nuanta de roz pal.
-Deci speculatiile mele erau adevarate.
-Esti nebun!!!!!Indrazneste sa adauge Yuichi cu sfiala nestiind care va fi reactia solistului.
-Poate sunt..mai stii??Nebun dupa tine...Acestea fiind spuse Kara il cuprinse pe Yuichi intr-un sarut pe atat de salbatic pe atat de tandru provocandu-i baiatului fiori de placere din cap pana in picioare...La inceput baiatul se impotrivise dar se simtea prea bine...Asa ca s-a lasat condus de Kara..
-Deci o sa vi cu mine in turneu nu-i asa?Intrebase vedeta rock pe un ton rugator.
-E...u...umm....Yuichi nu avea nici cea mai vaga idee despre ce ar trebui sa faca...Era inca socat de reactia lui Kara de dupa concert..
-Nu am auzit bine...A fost cumva un DA?Si apropo imi cer scuze pentru iesirea de mai devreme dar m-am lasat dus de val...Nu vreau sa ramai cu o impresie atat de proasta...Spune Kara ridicandu-se si in acelasi timp ajutandu-l si pe baiatul total confuz..
-Deci s-a facut....Maine la 12 sa fi in fata studioului...O sa mai vorbim atunci.
-Dar staai...nu am spus ca....
-Trebuie sa plec...E deja tarziu crede-ma ca abia ma mai tin pe picioare....Mai vorbim maine...Sper sa vi....Am nevoie...de tine..Isi afisase un zambet seducator si plin de entuziasm.








Capitolul 2-Convingerea

Dupa o seara atat de agitata ajuns acasa Yuichi nu avea somn...Privea tavanul in gol dar in mintea lui se strecura pe nesimtite de fiecare data imaginea lui Kara...sarutul si zambetul lui.....Intr-un final a reusit sa adoarma...
Dimineata abia s-a trezit.Isi trece mana prin parul ciufulit si se se imbraca in graba sa ajunga cat mai repede la studio...Nu vroia sa recunoasca dar abia astepta sa-l revada pe brunet.Se imbraca intr-o pereche de pantaloni albi cu dungi albastre si o bluza cu diferite modele pe ea..Apuca sa ia o gustare tot pe fuga dupa care incepe s-o ia la pasi alergatori spre studio.
Ajuns in fata studioului se aseaza pe o banca la umbra unui cires inalt si batran,cu ramurile atarnand pana aproape de pamant sub greutatea florilor rozalii si firave ce sa lasau imprastiate de vant formand o ploaie usoara inmiresmand aerul cu un miros balsamic si proaspat.Baiatul se lasa furat de peisaj si de vantul racoritor de vara gandindu-se la ce ii va spune lui Kara cand o sa apara.Deodata s-au auzit pasii grabiti ai unei persoane care se indreptau spre banca unde statea acesta.Era chiar el.Brunetul era imbracat intr-un tricou negru cu un model de forma unui fulger in fata si in spate numele formatiei si intr-o pereche de blugi de culoare albastru inchis.Trase o gura de aer in piept si ii spuse:
-Salut!Credeam ca nu o sa apari!Spuse Kara si mai entuziasmat decat in seara precedenta veselia putandu-se obsera in voce.
-De fapt...am venit sa iti spun ca nu cred ca am sa pot veni cu tinee....Am te..teme si nnu..nu...imi pare rau...
-Ma minti....De ce nu vrei sa vi cu mine?replica solistul apropiindu-se de Yuichi care se inroseste ca de fiecare data.
-Nu ca nu vreau....dar....
-Dar..ce??Spune nervos Kara disparandu-i si ultima urma de entuziasm din glas..
-C..cand e plecarea????Intreaba speriat Yuichi.
-Stai..nu te speria..nu-ti fac nimic..doar ca vroiam sa vi cu mine...spuse Kara dezamagit indreptandu-si privirea spre pamant....
-Plecarea va fi peste o saptamana,spuse la fel de dezamagitor...
-O sa ma mai gandesc....era singurul lucru ce il putea spune in momentul de fata vazandu-l pe baiatul acela vesel si entuziazmat atat de trist...Nu vroia sa-l dezamageasca pe Kara..intr-un fel simtea ceva pentru el...Dupa aceasta Yuichi ii zambii si il saruta pe obraz.Kara era uimit de ce a facut baiatul.Yuichi isi ia la revedere de la Kara spunandu-i ca are antrnamente la inot..Is luasera la revedere dupa care se indrepta spre sala de antrenamente ca legat de o racheta.Este mustrat de profesor,dupa care isi incepe antrenamentul..In vara avea un concurs si antrenorul se baza pe el...Probabil era unul din motivele pentru care Yuichi refuzase prima oara sa plece cu Kara..


****

In timp ce la studio toti lucrau din greu la melodii noi,Kara statea relaxat pe o canapea din catifea rosie,privind lung spre aglomeratia de afara..A inceput sa se gandeasca la Yuichi...Era o plictiseala mare la studio..Pur si simplu nu reusea sa-si gaseasca ocupatie.Tot ce isi dorea la momentul actual e sa stea cu roscatul..Se gandea ca nu o sa vina cu el si acel lucru il intrista foarte tare.Linistea a fost spulberata de soneria telefonului mobil al visatorului brunet..
-Buna!Sunt Yuichi si vreau sa-ti spun ca m-am gandit mai bine si accept sa vin cu tine!!!
-Nici nu stii ce fericit m-ai facut acum!Se auzi vocea de la celalalt capat al firului.
-Deci ne vedem atunci.
-Pa pa....




PERSONAJELE:

Kara
[Imagine: Kara.jpg]

Yuichi
[Imagine: Yuichi.jpg]

#2
Capitolul 3-Plecarea in vacanta

Dupa o saptamana grea,plictisitoare si obositoare la studio a venit si ziua plecarii....Kara isi lua tot ce avea nevoie pentru vacanta planuita dinainte de concert.Yuichi nu stia nimic despre asta,crezand ca va pleca direct in turneu cu solistul...Asa ca,Kara il suna ca sa-l anunte si sa-i spuna sa vina maine in fata companiei.
Ziua se incheiase cu multa munca pentru Kara..Luna isi revarsa razele argintii peste cerul albastru si infinit...Fara sa-si dea seama amandoi staeau si priveau pe geam...Era asa linistit si pasnic totul fata de agitatia si strazile multe prea aglomerate din timpul zilei...Cantaretul se hotari sa se culce si sa se odihneasca pentru ziua ce va urma.
Dimineata.Ceasul lui Yuichi suna.Ca in fiecare dimineata roscatul abia se trezeste dorind sa arunce ceasul ala pe geam.Dupa ce face un dus binevenit si revigorant,isi pieptana parul rebel si se imbraca intr-o pereche de pantaloni trei sfert crem deschis si un tricou verde care sa ii puna in evidenta ochii de aceeasi culoare.Baiatul se grabii in fata studioului dar ca de obicei Kara intarzaie.Yuichi se aseza pe aceeasi banca ca acum o saptamana adapostindu-se la umbra bine meritata a ciresului de toropeala de afara.Dupa aproximativ 10 minute isi face si Kara aparita.Acesta purta o pereche de pantaloni negrii,un tricou albastru inchis si o sapca in cap.
-Imi cer scuze de intarzaiere!
-Nu e nimic,m-am obisnuit deja spune baiatul plictisit.
-Sa mergem,spuse Yuichi curios care va fi destinatia de vacanta.
-Nu ai uitat nimic?Dar nu mai asteapta vreun raspuns si ii acoperii buzele cu ale lui intr-un sarut pasional.Roscatul a vrut sa spuna ceva dar a fost impiedicat de Kara care ii explora in voie gura si il facea pe acesta sa simta fluturi in stomac.
-De ce ai vrut sa te impotrivesti?Nu-ti place cand te sarut?
-Daca ne vedea cineva?Raspunde Yuichi privind in jur si inrosindu-se ca un rac.
-Nu imi pasa....asa e bine sa stie toti cat de mult te iubesc...
-Mda...
Acum putem pleca.Cei doi baieti se indreptau spre gara.Au urcat in tren.Acum singurul lucru ce il aveau de facut e sa astepte sa ajunga la destinatie.Traseul strabatut de tren era foarte frumos.Privind pe geam in fata lor se afla un peisaj feeric,foarte special.La inceput campii intinse ingropate intr-o mare de floricele parfumate,pictate in culori vi,copaci care isi etalau coroanele falnice pana in vazduh,parea ca mai au putin si vor atinge norii..Mai apoi,cu cat se apropiau mai mult de destinatie se perindau izvoare limpezi,licurind peste pietre...Rauri de munte serpuiau in departare ca un labrint energic brazdat de ape repezi..Dar peisajele se pierdeau in ceata cu cat urcau mai mult...
Destinatia e simpla:cel mai potrivit loc sa scapi de monotonie si de strazile mult prea populate a orasului Tokyo...La munte..Locul unde se refugiaza de multe ori locuitorii acestui oras intr-o vacanta perfecta.
Vazandu-l pe Yuichi ca mai are putin si se face turture din cauza frigului,si din cauza ca cei doi erau imbracati in haine de vara,Kara se apropie incet de el si il imbratiseaza,incercand sa-l incalzeasca.In scurt timp roscatul adoarme in bratele lui,unde se simtea in siguranta deplina..
In cateva ore au ajuns in varful muntelui.Kara il trezeste pe Yuichi care inca era cufundat in lumea viselor..
-Trezeste-te somnorosule,am ajuns!II sopteste solistul la ureche dupa care ii saruta usor si suav buzele...Yuichi se trezeste..Cei doi baieti coboara din tren,dar Yuichi ramane impietrit de frig..
-Ce vrei sa faci?Sa ma omori deja??
-Fi serios,nu o sa patesti nimic....
-Nu...dor o raceala buna,spune baiatul nemultumit.
-Gata,gata..Vino aici sa te incalzesc..
-Nu mersi..ma descurc..
-Bine domnule incapatanat...ii replica Kara sarcastic.

Au mers o vreme pe jos..Yuichi nemaiputand de oboseala si frig cade la pamant gafaind greu.
-Esti bine?Intreaba Kara ingrijorat intorcandu-se repede spre el.
Roscatul se lasa pe spate,il trase pe cantaret peste el si il saruta scurt.
-Mai e oferta cu incalzitul?Vorbii Yuichi mai mult in soapta din cauza ostenelii..
-Sigur ca da..Vino aici...Si asa au mers protagonistii nostrii imbratisati pana la cabana unde ii asteptau caldura..

Ajunsi acolo de indata ce au intrat pe usa s-au trantit in pat...Kara deasupra lui Yuichi il saruta tandru de la gat pana pe abdomen,mangaindu-i usor corpul roscatului care deja tremura sub atingerea lui...dar au adormit destul de repede din cauza oboselii....focul din semineu era singurul care le veghea somnul celor doi si incalzea incaperea cu flacarile lui...


4.UN MIC DEJUN IN STILUL LUI YUICHI


Zorii diminetii s-au ivit.Razele palide de soare ii mangaiau usor fata lui Yuichi care se trezeste...S-a ridicat din pat facand tot posibilul sa nu-l trezeasca si pe solist.Privind putin pe geamul de la cabana,privirea lui a intalnit un peisaj de basm:o zapada de un alb pur....in lumina emanata de soare totul parea stralucitor ca diamantele...Brazii falnici isi plecau ramurile,de data aceasta,din cauza micilor diamante ce ii acopereau...incercand sa prinda macar o mica sclipire din soare...sa primesca si ei macar o mangaiere..Yuichi iesi putin afara din cabana ca sa poata admira peisajul mai de aproape....tremura putin de frig din cauza contactului cu aerul rece de afara..Din spate venii Kara cu o patura in care il invelise pe roscat si il imbratisa cat de tare a putut.
-Kara...te-ai trezit?
-Nu ma trezeam daca mai stateai cu mine...Solistul isi trecuse usor mana peste buzele lui dupa care il apuca de barbie si il saruta..

****

Kara s-a dus sa faca un dus in timp ce Yuichi incerca sa-i faca o surpriza acestuia incercand sa gateasca...Asa ca se puse pe treaba si incerca sa faca ceva destul de comestibil,sau macar incerca sa nu dea foc la cabana in incercarea lui..pentru ca la subiectul 'gatit' statea cam prost...S-a straduit cat a putut dar din neatentie a scapat cutitul pe mana taiindu-se....Rana provocata de cutit era adanca si din ea tasnea sangele ca o oaza..dar nu a vrut sa se faca de rusine deci a continuat cu mana asa...
Din spate s-au auzit urme de pasi venind spre bucatarie.Auzind Yuichi a inceput sa stearga de pe masa urmele de sange.
-Ce bine miroase!Spuse Kara zambind.
-Mda....daca spui tu...zice baiatul dezamagit de incercarea esuata de a pregatii micul dejun..Dar durerea a devenit insuportabila facandu-l pe Yuichi sa fuga in baie incercand sa opreasca sangerarea.
Kara se indrepta spre masa dar un ucru il oprii din mers.Cateva picaturi de sange pe podea l-au facut sa se ingrijoreze.Solistul intra brusc in baie vazandu-l pe roscat strangandu-se de mana incercand disperat sa opreasca sangele.Kara il stranse de mana cu pricina pe Yuichi privindu-l in ochi cu asprime dar in acelasi timp ingrijorat.Baiatul isi lasa capul in jos si scoase un zgomot de durere.
-Auuu...nu mai strange te rog...ma doare!!!Spuse el,o mica lacrima aparandu-i la coltului ochiului.
-O meriti pentru ca nu mi-ai spus!!De ce ai facut-o?
-Pentru ca nu am vrut sa par un idiot neindemanatic care nici macar sa gateasca nu stie...Imi pare rau.....Cateva siroaie de lacrimi ii curgeau pe obrajii uscati...Kara ii elibereaza mana din stransoare.
-Gata..nu plange...nu-ti sta bine asa.Solistul il imbratisa dupa care ii saruta lacrimile de pe fata.Cei doi tineri s-au dus in camera,Kara ii bandajeaza repede mana lui Yuichi sa nu se infecteze.
Roscatul se tranti in pat incepand sa viseze la toate concursurile ce le va pierde..si la scoala care a lasat-o balta timp de cateva luni bune..Vazand ca baiatul viseaza la luna si stele,Kara se indrepta spre bucatarie dorind sa faca curat.La intoarcere il gaseste pe Yuichi la fel de visator asa ca se aseaza langa el,dar baiatul nici ca si-a dat seama...A simtit doar cum cineva ii pipaie piciorul.A tresarit dupa care s-a intors sper solist rosu la fata.Kara se puse peste el dupa care ii da jos bluza cu miscari lente dar sigure.Nu au lipsit nici mangaierile ce il faceau pe Yuichi sa tremure de fiecare data...Vazand ca baiatul se simte din ce in ce mai bine Kara ii baga mana in pantaloni...Un geamat de placere s-a auzit incantandu-i urechea solistului..Dorea sa continue dar Yuichi i-a facut semn din cap sa nu..Kara intelege mesajul,il saruta tandru pe baiat dupa care adoarme cu capul pe pieptul lui.

#3
De cand n-am mai trecut pe zup... ehh asta e:P
Un inceput promitator dar am vazut ca amandoua folositi cam mult punctule de suspensie... In unele locuri nu e nevoie de ele, dar faceti cum vreti^^
Si mie mi se par ca personajele din Gravitation si asta e si mai sweet ptr ca ador anime^^
Ador pozele, mai ales Yuichi:X:X ce sa mai, e tare sweet^^
Nu mia intru in amanunte^_^ scuze, dar abia mi-am facut timp sa las un com^^
Pot zice ca imi place povestea mult si astept continuarea
Gambate si ja ne
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 9.908 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 3.892 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  [yaoi] Rock-ul si tu... Nywa 44 27.398 18-08-2011, 10:42 PM
Ultimul răspuns: alexutzy97
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.966 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 35.904 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.692 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.126 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+] Kolume 5 4.083 20-03-2011, 05:01 PM
Ultimul răspuns: Ymequa
  Orange Yaoi Love Luzer 3 2.827 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.436 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)