Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sex,Love and Rock'n Roll [Yuri,18+]

#1

Primul meu fanfic,comentariile,criticile si orice alt fel de sfat va fi primit.


Personaje Principale:

Alice

Aiko


Capitolul 01

Totul a început atunci când am fost aleasă într-un program de schimb de elevi din liceu.
Am avut norocul sa mă trimită tocmai in Tokyo,orașul ce doream să îl vizitez încă de când eram mică.

Nefiind o fire timidă,încă din prima seară am vizitat un club de pe aleea hotelului in care eram cazată, ' 野バラ '. Nu aveam pe nimeni cunoscut,așa că m-am așezat la bar și am comandat un whiskey,băgându-mă în vorbă cu oricine trecea pe lângă mine...
Curând,prezența mea începea sa se facă remarcată,una dintre chelnere aruncându-mi priviri insistente.Totuși,la început,nu am realizat că ea se uita chiar la mine,imaginându-mi ca probabil se uita dupa un cunoscut al ei.Nu ma consideram un model,singurele caracteristici ce erau remarcate de majoritatea prietenilor erau culoarea ochilor mei si contrastul făcut cu tenul.
Aveam 1,70 , o inălțime potrivita varstei mele, de 19 ani.Culoarea părului meu este naturală,fiind brunetă de când mă știu.Nu sunt extrem de slăbuță,dar aș zice undeva in jur de medie.

Nu eram deloc timidă,și în plus,cu alcoolul pe care îl băusem,mi-am făcut curaj și m-am îndreptat spre ea.Nu mi-a zis niciun cuvânt,ci doar mi-a făcut semn să o urmez.
În timp ce urcam pe scări,nu m-am putut abține să nu remarc felul în care mergea,cu care,gândeam eu,putea seduce pe oricine,și formele delicate ale trupului ei ce deja începuseră să mă scoată din minți.

Ajunsă în fața ușii cu numărul 19,chelnerița intră,iar eu,nedumerită complet,am urmat-o.Când să intru,ea se întoarse și,în beznă totală,mă luă în brațe și mă sărută...
La început,eram surprinsă,dar,contrar la ce gândeam,i-am răspuns la sărut,mușcându-i apoi,buza inferioară,și,stăpânită de impuls am luat-o în brațe și am împins-o spre dormitor,trântind ușa în urma noastră,abandonând tot restul lumii..În această clipă,eram numai noi două.














>.< Mda,e scurt,e prost,dar e primul capitol din primul meu fan-fic..Deci,daca v-am irosit timpul și vă vine să urlați la mine pentru toate greșelile gramaticale și exprimările ciudate,vă recomand să o faceți mai jos,spunându-mi și cum să fac mai bine ^^




Why is everybody so serious
Acting so damn mysterious
Got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time



[Imagine: iaza16473042879700.jpg]




My GFX

#2
ce naiba cauta aici o.o'' mutat la proza
-

#3
Sorry,my mistake >.< Imi zici si mie unde il pot gasi acum,ca la proza nu apare? :zuppy03:


Why is everybody so serious
Acting so damn mysterious
Got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time



[Imagine: iaza16473042879700.jpg]




My GFX

#4
Citat: Totul a început atunci când am fost aleasă într-un program de schimb de elevi din liceu.
Am avut norocul sa mă trimită tocmai in Tokyo,[Space]orașul ce doream să îl vizitez încă de când eram mică.

Nefiind o fire timidă, încă din prima seară am vizitat un club de pe aleea hotelului in care eram cazată, ' 野バラ '.[ Asta ce cauta aici? ] Nu aveam pe nimeni cunoscut, așa că m-am așezat la bar și am comandat un whiskey, băgându-mă în vorbă cu oricine trecea pe lângă mine...
Curând, prezența mea începea sa se facă remarcată, una dintre chelnere aruncându-mi priviri insistente.Totuși, la început ,nu am realizat că ea se uita chiar la mine, imaginându-mi ca probabil se uita dupa un cunoscut al ei. Nu ma consideram un model, singurele caracteristici ce erau remarcate de majoritatea prietenilor erau culoarea ochilor mei si contrastul făcut cu tenul.
Aveam 1,70 [ un metru saptezeci, nu-ti cad mainile xd ] , o inălțime potrivita varstei mele, de 19 [ again ... nouasprezece! ] ani.Culoarea părului meu este naturală, fiind brunetă de când mă știu. Nu sunt extrem de slăbuță, dar aș zice undeva in jur de medie.

Nu eram deloc timidă, și în plus, cu alcoolul pe care îl băusem, mi-am făcut curaj și m-am îndreptat spre ea .Nu mi-a zis niciun cuvânt, ci doar mi-a făcut semn să o urmez.
În timp ce urcam pe scări, nu m-am putut abține să nu remarc felul în care mergea, cu care, gândeam eu, putea seduce pe oricine, [ fara virgula ] și formele delicate ale trupului ei ce deja începuseră să mă scoată din minți.

Ajunsă în fața ușii cu numărul 19 [ nouasprezece!],chelnerița intră, iar eu, nedumerită complet, am urmat-o. Când să intru, ea se întoarse și, [ fara virgula ]în beznă [bezna fara ă ] totală, mă [ m-a luat ] luă în brațe și mă sărută... [ m-a sarutat ]
La început,eram [ am fost! ] surprinsă, dar, [ fara virgula ]contrar la ce gândeam, i-am răspuns la sărut, mușcându-i apoi, buza inferioară, și, stăpânită de impuls am luat-o în brațe și am împins-o spre dormitor, trântind ușa în urma noastră, abandonând tot restul lumii.. [ doar un puct ]În această clipă, eram numai noi două.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
interesant pana acum, oricum ar fi nu poate fi neinteresant atunci cand este vorba de 2 femei ( parerea mea) singura chestie ca parca a inceput prea brusc. Dar daca ar fi mai multe capitole as privi problema altfel.

Si apropo @ Dark night esuezi cu analiza gramaticala pe text. Macar daca o faci, fa-o cum trebuie.

Citat:Totul a început atunci când am fost aleasă într-un program de schimb de elevi din liceu.
Am avut norocul sa mă trimită tocmai in Tokyo,{spatiu dupa virgula} orașul{ se folosete "pe care", nu ce} ce doream să îl vizitez încă de când eram mică.

Nefiind o fire timidă,{spatiu din nou}încă din prima seară am vizitat un club de pe aleea hotelului in care eram cazată, ' 野バラ '.{probabil asta e denumirea clubului} Nu aveam pe nimeni cunoscut,așa că m-am așezat la bar și am comandat un whiskey,băgându-mă în vorbă cu oricine trecea pe lângă mine...
Curând,prezența mea începea sa se facă remarcată,una dintre chelnere{ chelnerite suna mai bine la ureche} aruncându-mi priviri insistente.Totuși,la început,nu am realizat că ea se uita chiar la mine,imaginându-mi ca probabil se uita dupa un cunoscut{de al} al ei.Nu ma consideram un model,singurele caracteristici ce erau remarcate de majoritatea prietenilor erau culoarea ochilor mei si contrastul făcut cu tenul.
Aveam 1,70{ar merge mai bine scris in cuvinte dar merge si o alternanta} , o inălțime potrivita varstei mele, de 19 ani.Culoarea părului meu este naturală,fiind brunetă de când mă știu.Nu sunt extrem de slăbuță,dar aș zice undeva in jur de medie.

Nu eram deloc timidă,și în plus,{prea multe virgule}cu alcoolul pe care îl băusem,mi-am făcut curaj și m-am îndreptat spre ea.Nu mi-a zis niciun cuvânt,ci doar mi-a făcut semn să o urmez.
În timp ce urcam pe scări,nu m-am putut abține să nu remarc felul în care mergea,cu care,gândeam eu,putea{ "cu care,gândeam eu" poate fi scoasa, e in exces}seduce pe oricine,și{"precum si cu" merge aici} formele delicate ale trupului ei ce deja începuseră să mă scoată din minți.

Ajunsă în fața ușii cu numărul 19,chelnerița intră,iar eu,nedumerită complet,am urmat-o{virgule si iar virgule}.Când să intru,ea se întoarse și,în beznă totală,mă luă{perfectul simplu nu prea il agreez dar aici merge} în brațe și mă sărută...
La început,eram surprinsă,dar,contrar la ce gândeam,i-am răspuns la sărut,mușcându-i apoi,buza inferioară,și,stăpânită{ai ceva cu virgulele astea} de impuls am luat-o în brațe și am împins-o spre dormitor{ merge mai bine spre pat ca parca era intr un hotel si au intrat deja in camera},trântind ușa în urma noastră,abandonând tot restul lumii..În această clipă,eram numai noi două.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#6
Pentru un incepator e destul de bine, dar cred ca se putea si mai bine. Acesta fiind primul capitol mi-ar fi placut sa mai dezvolti putin ideea cu programul, adica sa dai mai multe detalii despre el, sa spui in ce consta [mai detaliat, nu doar ca e un schimb de experienta], cam cat ar trebui sa tina, cum de te-am ales tocmai pe tine [ma rog, personajul tau]. Nu o sa spun nimic de celalalte greseli pentru ca am vazut ca au fost enumerate mai sus.
De asemea incearca sa nu mai grabesti asa de mult actiunea. Totul e asa de brusc... Ar fi fost interesant sa o descrii putin pe chenerita respectiva, sa vorbesti ceva mai mult despre sentimentele ce le ai atunci cand te uiti la ea. Ah, un lucru care nu mi-a placut si mi s-a parut obositor este ca dupa ce pui punct [.] nu lasi spatiu, ci scrii in continuare. Nu e neaparat gresit insa vine altfel cand lasi spatiul acela.

Personal nu sunt o fana Yuri, dar m-ai facut curioasa. Astept sa postezi urmatorul capitol. Bafta in continuare.
We mortals have many weaknesses; we feel too much, hurt too much or too soon we die, but we do have the chance of love.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sex Drugs and Rock n Roll Live.Rock 4 3.206 16-05-2012, 12:06 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  The Love Game + 18 [ Hentai/Yuri] .: Em :. 23 11.834 15-12-2011, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sex , Drugs N Rock N Roll [+18] sickness 3 3.332 17-05-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: Dragonz Eyez
  My sin- The love..+14 YURI fic(by Denissu) Erina Ozaki 23 13.332 01-03-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: neko_tamashi00
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.244 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)