Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[yaoi] Rock-ul si tu...

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lor, dar nici versurile cu melodiile ce vor aparea aici, nu-s ale mele

Atentie! Vor fi vorbe obscene in toata puterea cuvantului, scene hentai hard si actiune violenta. Avertizarea e pentru tot

[center] Capitolul 1[/center]

- Doamne, Minato ai o mecla de parca te-ai duce sa mori, imi facu observatie verisoara mea primara, in timp ce ma ajuta sa imi impachetez hainele in valize.
- Crede-ma ca si tu ai avea aceasta mecla, daca trebuie sa iti petreci toata vacanta de vara, la tatal meu, in orasul in care m-am nascut si crescut si apoi sa mai faci Conservatorul acolo, ii tai macaroana roscatei, care ofta trista.
Iau de pe noptiera poza cu mine si roscata, facuta la o cabina foto, de la un carnaval de acum doua luni. Acolo radeam in hohote, dar fata in varsta de douazeci de ani - eram mai mic decat ea cu un an, fiindca am mers de la sase ani la scoala - era usor rosie in obraji, fiindca din greseala am atins-o atunci pe unul dintre sani. Sincer sa fiu, nici nu ma intereseau sanii ei, fiindca aveam alta inchilatie sa spun asa, dar Kushina nu stia. De fapt nimeni nu stia in afara de prietenul meu cel mai bun, Itachi Uchiha, cu care mai aveam aventuri, dupa ce mai fumam din cand in cand iarba sau ne imbatam. Ochii ei de un albastru-safir, ma priveau tristi, cand am inchis geamantanul, injurand in soapta ca abia se inchidea, din cauza multitudini de haine. Dupa ce am reusit, ma ajuta sa car bagajele jos, la scara internatului, unde ma astepta Itachi, langa masina sa, un Jaguar negru, vorbind la telefon cu gagicul sau, Deidara. Dau mana cu brunetul - avea parul pana aproape de jumatatea spatelui, prin in coada - si pe urma imi urc in masina bagajele ajutat de fata, care imi spunea sa nu imi pierd cumpatul cu taicamiu si sa ii carpesc vreo trei pumni. Daca vroiam sa mi se faca capul calendar, ii spuneam lu' maicamea ca zvonul care l-a auzit, ca m-am mozolit in vazul lumii cu Uchiha era adevarat si atunci nu aveam nici o grija. Imi primeam o mustruiala de zile mari, ca statea si mata in coada pentru asta si eu ma plictiseam pana la lacrimi, o palma mai sus si inapoi.
M-am urcat in masina, dupa ce mi-am imbratisat verisoara si i-am spus sa aibe grija, cand se intoarce acasa, fiindca numai sunt eu sa o veghez. Itachi ma instiinta ca Yahiko vrea din nou sa mergem prin cluburi si sa cantam rock cu vechia noastra formatie pe nume "Devilwish". Mda, vai ce bucurie pe capul meu sa le compun din nou melodii in engleza sau sa cant la chitara alaturi de ei, in timp ce ma orbesc de la reflectoare. Cand vazu starea mea de plictisit pana la lacrimi, a tacut, concentrandu-se pe cei doua sute si ceva de kilometri pana in Konohai, unde avea sa imi dau cu capul de toti pereti si sa imi iau parinti la cate o vorba de gratie si dulce, de o sa se cruceasca si Dumnezeu, Buddha, Alah si cine mai e pe sus prin ceruri. Am inceput sa vorbim despre nimicuri, afland ca fratesu se da mare si tare cu gasca lui de copii-copaci, prin liceu ca e in a zecea si baga sperietii in boboci. Cand am intrebat de ce e asa, imi raspunse simplu si la obiect: vroia sa fie ca fosti membri din gasca "Bijuu". Zambesc trist amintindu-mi de vechia mea gasca, care am format-o din clasele primare si a continuat pana in clasa a unsprezecea primul semestru, fiindca din al doilea m-am mutat in Suna, un orasel de provincie pe langa Tokyo. Mi-a fost atat de greu sa las totul in urma si sa ma adaptez la noua inchisoare in care ma baga maicamea.

- Tatal tau e un om bun si te lasa sa faci ce vrei, nu ca parinti mei, doi sclerozati medievali, imi spuse brunetul, dupa mult timp de tacere.
- Cum sunt? Din aia traditionalisti sau traitul in epoca de piatra ca domnul Wong? Il intreb, facand aluzie la fostul nostru prof de istorie, ce semanana ca o maemuta de la Zoo.
- Ceva de genu. Daca ma vad ca il ciufulesc pe Diedara sau ii mai dau cate un pupic pe obraz, incep sa se crizeze, parca le-am fidat foc sa cur, imi explica situatia, facandu-ma sa chicotesc amuzat.
Mereu ma facea sa ma facea sa rad sau sa zambesc, cand eram suparat. Ochii sai negri se uitau la drum, iar ai mei de un albastru-senin citira semnul pe care scria "Bun venit in Konohai". Trag aer in piept si imi trec degetele prin parul galben ca aurul, taiat scurt si tot ciufulit, ca imi statea bine asa, ciufulindu-l si mai rau. Orasul nu se schimbase defel in ultimi trei ani, ba da mint, s-a schimbat cu vreo trei sau patru magazine deschise. In timp ce se indrepta spre partea de Nord a orasului, unde se afla casa tatalui meu, l-am reperat pe varumiu - asta era un idiot si jumatate - cum statea pe o banca in parc, fumand si vorbind cu Gaara - m-am inteles bine cu roscatul, ajugand sa fim impreuna, dar era ciudat eu din a zecea sa fiu cu unul din a opta. Din cate am putut sa vad din masina, Uzumaki imi semana la perfectie, dar avea parul mai inchis putin la culoare si acele cicatrici ce ii le-am facut eu cand eram mic, inca le mai avea. Acum purta un hanorac portocaliu cu manici negre si o pereche de blugi, toti rupti, iar parul tot ciufulit. M-a copiat, futu-l in gura de idiotul dracului, dar am la dispozitie trei luni de zile sa il fac sa se razgandeasca, dar ma miram cum Gaara umbla cu el. Roscatul era imbracat ca de obicei, ca un roker-satanist si cea ce imi placea la el, dar din cate am aflat de la Hidan, cica ar fi impreuna cu Ary. Nu prea m-a suprins ca au fost impreuna in clasa si mai sunt vecini.
Brunetul opri in fata unei case cu mansarda - camera mea - cu veranda, unde ma astepta tata, o copie fidela a mea, dar parul il purta tot timpul aranjat si curte mare. Cand vazu masina oprindu-se in fata casei, se ridica de pe balansoarul, venind spre masina, pentru a ma ajuta cu bagajele. Mi-am dat ochii peste cap si l-am privit pe tanar cu tristete, dar el imi dadu un mic pupic pe buze, fiindca tatei nu ii pasa ce fac, cu cine ma fut si cu cine ma omor in pat. Ne privi acel mic pupic nonsalant, ca si cand ar fi ceva normal, ca fiul sau sa se linga in fata sa, incat dupa el ma puteam fute si pe casa si nu ii pasa. Imi place acest lucru la tati.
- Noroc, imi sopti brunetul, cand m-am dat jos din masina. Buna ziua domnule Namikaze. Diseara pot sa vin cu niste prieteni pe la Minato? Il intreba Itachi pe Raiden, in timp ce eu imi luam bagajele.
- Bine, doar sa ma anuntat pe la ce ora apareti si va rog, nu distrugeti casa, ca mai am nevoie de ea, spuse taicamiu si dupa ce dadu mana cu Uchiha, imi lua un geamantan si am pornit spre casa.
M-am dus direct in camera, pentru a-mi pune lucrurile si sa ma pregatesc pentru debandada ce va fi aici peste cateva ore...

Minato si verisoara lui primara Kushina
Itachi Uchiha - chiatara doi in Devilwish
Minato Namikaze - compozitor si chitara unu in Devilwish
Naruto Uzumaki - varul sau primar, fratele Kushinei
Gaara Sabaku - Baterist in Devilwish
Raiden Namikaze - tatal lui Minato
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Hi dear :]
Vad ca ai inceput alt fic... Yaoi, pe deasupra :X Si abia astept sa vad firu` actiunii. ^^
" [...] dar am la dispozitie trei luni de zile sa il fac sa se razgandeasca, dar ma miram cum Gaara umbla cu el...." - Mama lui de "dar"! Nu-mi place repetitia... [-(
Asa cum a zis si destroyX, nu stiu la ce "perechi sa ma astept". Ficul promite multe, mai ales daca e si rock. Traiasca rock`ul! \m/
:))
Nu am ce comenta din primul capitol, astept sa vad cum decurg lucrurile pe`aici. Byyehh! :-h

#3
Well ficul asta pare putin diferit de celelalte doua pe care le-am citit. Si imi cer scuze ptr introducerea asta dar inca sunt in stare de soc. Ai folosit niste cuvinte si expresii de m-ai lasat masca. ,,mecla"? ,,futu-l in gura"? Te rog foloseste si tu cuvinte mai frumoase chiar daca este +18. Ma zgarie pe retina cand vad astfel de cuvinte intr-un fic. Descrierea este prezenta dar parca ar mai merge sa descrii locurile si infatisarile. Vad ca te bazezi mai mult pe descrierea sentimentelor si la restul doar cand iti amintesti. Naratiunea este ok, actiunea nu mi s-a parut foarte grabita si dialogul nu a fost sec desi a fost putin cam mult pentru gustul meu. Greseli de tastare ai avut dar mie lene sa ma duc sa le caut. Ai avut si unele repetitii pe acolo. Cum s-a zis si mai sus nu prea se stie ce cuplu este. Sper sa ne lamuresti ^^. SO, atat am avut de zis. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#4
[center]Capitolul 2[/center]

- Ai ceva ideii pentru viitoarele piese? Ma intreba Hidan, in timp ce stateam in camera mea, ascultand Shaggy - Sexy Lady.
Ma aplec in fata spre arginitiu - Hidan mereu isi dadea parul pe spate - si ii suflu in fata fumul de la iarba, care fumam in camera mea. Eram toti cu exceptia lui Yahiko - era cu iubita plecat pentru o saptamana la mare - si a lui Ary, care era pedepsita, ca a batut-o pe parasuta aia de Hinata. Din cate mi-a spus Gaara, cica s-a dat la el si satena - Ary - a vazut-o si n-ai treaba. Un Mortal Kombat intre fete de inalta clasa.
- Touché, spun in franceza, fiindca pianistul formatiei nu era bun la aceasta limba straina.
- I-ati dracului franceza si raspunde-mi cu da sau nu, se ratoi usor la mine, facandu-ma sa il apuc de tricoul negru cu o imagine sangeroasa pe el si ochii mei albastri ii priveau pe ai lui purpuri.
- Nu esti Yahiko sa iti raspund la intrebare! Mai o data sa te ratoiesti la mine si iti redecorez toata mecla asta idioata de futalau obsedat de futeala cu toate parasutele existente pe sosele! Marai, facandu-l sa inghita in sec, apoi ii dau drumul, impigandu-l de langa mine.
Roscatul se ridica rapid in picioare, iar ochii sai de culoarea aquamarin, conturati cu negru, ma priveau ingrijorati ca sa nu pornesc pe aici o bataie. Itachi era deja intre mine si pianist, tinand mainile in lateral pentru a ne opri in caz ca saream la bataie. L-am privid pe brunet in ochii sai negri si apoi am oftat, spunandu-i lui Sabaku ca sunt bine si ma asez pe scaunul rotativ de la biroul de langa pat. Ii aud pe baieti ca ei pleaca si cand vreau sa protestez, roscatul isi pune degetul pe buzele mele, facandu-mi cu ochiul.
- Pleci si tu, ii spun calm, luandu-i degetul de pe buzele mele. Ai iubita si nu iti permiti sa o inseli pe Ary, doar sa ma faci pe mine sa ma simt mai bine. Hai du-te la ea si fa-i mai agreabila pedeapsa, mai spun in timp ce il conduceam spre usa de la intrare.
Baiatul ofta si apoi imi spuse ca maine daca vreau sa vin la el sa repetam la instrumente, dar cu mine sa fac vocea unu, chit ca nu vroiam. Mormai ceva, dandu-i de inteles ca voi veni si apoi inchid usa, ducandu-ma in camera mea, incepand sa fac curat pe acolo. Camera mea cu pereti acoperiti cu o gramada de postere cu Cinema Bizarre si un tricou alb cu imaginea lor pe piept pus in rama. De ce? Ca aveam autograf de la toti membri, dar in noua formula, cu Romeo la orga, care era o bunaciune nu alta. Si acum tin minte cum am convins-o pe maicamea sa mergem in Berlin special pentru a asista la un concert de al lor si din prostie am particitap la nu stiu ce concurs de cantat la un bar de karaoke si eu am cantat alaturi de Kushina - roscata m-a pupat tot ca am luat-o si pe ea cu mine - am castigat sa petrec o zi intreaga numai cu ei. Am crezut ca fac cu inima, cand am auzit, dar m-am distrat la nebunie cu ei, iar Yu a fost suprins sa afle ca eram japonez get-beget. Mda, japonez blond cu ochii albastri, dar in ziua de azi numai ma mira absolut nimic. La concert am tipat ca disperatul si am cantat alaturi de ei, ca a doua zi de dimineata eram ragusit de nu aveam treaba. Chiar si dupa o saptamana dupa ce m-am intors inapoi, Yahiko tot facea misto de mine ca am facut serenade sub balconul celor de la Cinema Bizarre si aia au aruncat apa de la frigider peste mine. Nu imi pasa ce spunea portocaliul cu ochii lui straini, aratand ca e fratele geaman a lui Nagato - numai la par nu seamau -, fiindca ma mandream ca tineam corespondenta electronica cu tipi aia hot din trupa si lui Kiro si Yu - ceilalti nu prea au putut sa vina si nici nu am insistat - li s-a indeplinit visul sa vada grandiosul Tokyo. S-au distrat la nebunie, facand o gramada de poze si facandu-si cruci sa afle cati fani au aici, in Tara Soarelui Rasare. Casa, de fapt vila - mama mea era femeie de afacere si profesoara de economie la nu stiu ce Universitate din capitala - mea, a fost plina de rasete si veselie timp de doua saptamani. In alea doua saptamani am cam chiulit de la ore, mai ales ca au venit membri formatiei Devilwish, chiulind si ei de la scoala.
Ma uit la o poza in care eram toti - eu, Yahiko, Ary, Gaara, Kiro, Itachi, Yu si Hidan - razand in hohote, usor bieti sau praf - Hidan era doar intr-o pereche de boxeri - dupa un concert de doua ore de j-rock si j-pop, unde am auzit-o pe Mell, cantereata mea preferata. Oftez si intru pe mess, vazand ca nici un membru al formatiei nu era si cand vroiam sa ies, primesc un buzz mare de la varumiu, care apoi ma intreba ce mai fac. I-am spus ca mi-e somn si am iesit de pe mess, inchizand laptopul. Ma dezbrac, bagandu-ma in pat, doar in boxeri, expunandu-mi corpul cu muschii de felina ce ii aveam, fiindca faceam inot de performanta. Deschid geamul fiindca muream de cald si apoi imi pun in urechi castile de la I-Phone si ma pun sa ascult Cinema Bizarre, adormind pe ritmul melodiei Forever or never...

Dimineata m-am trezit destul de bine-dispus, dar acest lucru se duse repede, cand am vazut ca I-Phone-ul meu a ramas fara baterie. Dupa ce i-am facut spovedania de dimineata, l-am pus la incarcat, in timp ce m-am plecat in baie sa fac minunatul dus de dimineata. Fluieram vesel o melodie copilareasca, in timp ce ma spalam pe corpul transpirat, mai ales azi voi merge la bazin pentru a ma antrena si in plus antrenorul - tatal meu era profesor de sport - il cunostea pe tati si oricand ma primea cu bratele deschise la bazin. Dupa ce am iesit, am mers in camera uscandu-mi parul si imbracandu-ma cu o pereche de pantaloni trei-sfert largi, de un albastru-sters, cu o multime de buzunare. Mi-am luat pe mine un maiou negru, pe trup si simplu. In picioare niste tenisi negri si mi-am bagat intr-un rucsac negru slipul tip-boxeri de baie, casca, ochelarii de apa si clama sa nu imi intre apa in nas. Mi-am luat vechiul meu mobil un Nokia rablagit - rezerva, fiindca mobilul principal era la incarcat.
- Tati, eu am plecat la bazin, in caz ca ma cauta Gaara sau astia, sa le spui sa ma sune pe Nokia, ii spun lu' taicamiu, luand un mar din bucatarie.
- Ai bani? Ai credit? Ai cheile de la casa? Ti-ai luat skaterboard-ul din debara? Ma intreba, curios, iar eu am raspuns un da pentru tot.
Ii iau skaterboard-ul din debaraua de langa usa si ies in strada, pornind spre bazin, vazand si eu lume-noua. In timp ce admiram panorama orasului, era sa intru din greseala intr-o fata de saisprezece ani, cu parul saten, pana la omoplati si ochii caprui-ciocolati.
- Doamne, Minato unde arde? Ma intreba Ary Tse, care era imbracata cu o fustita mini si un tricou, ce ii arata buricul si pe umar avea o geanta din panza.
- Merg la bazin sa inot, ii raspund, mergand pe skater alaturi de ea.
- Tot acolo merg, imi raspunse fara sa fi intrebat.
Am inceput sa povestim mult altele si pe langa mine trecu tanar cu trei ani mai mic decat mine, cu parul negru, facant in spate tepi si doua suvite in fata, scotandu-i in evidenta ochii negri. Tipul purta un maiou alb, usor larg, pentru as ascunde muschi si o pereche de blugi negri, cu lanturi, iar pe la maini bratari din piele si pe degete niste inele de smecher. Prin ureche avea cercei si vorbea la un mobil de ultima generatie. Idiotul asta se lovi din adins de umarul meu si cand am intors capul sa il vad mai bine, se intoarse si el, sa ma priveasca. Am sa aflu eu cine era si ii voi plati cu varf si indesat...

Hidan - Pianistul in devilwish
Yahiko - Vocalistul in Devilwish
Ary Tse - Cateodata voce 2 in Devilwish si iubita lui Gaara
Sasuke Uchiha
Shaggy - Sexy Lady
Cinema Bizarre - Forever or never
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#5
Deci imi place din ce in ce mai mult atitudinea lui Minato. >:)
Ma intreb intre cine va fi yaoi`ul, dar am mai spus-o odata...:-? Pun pariu ca la bazinul ala se va intampla ceva suspect. : > Abia astept sa citesc. xD
Greseli nu am mai vazut, good.
My dear, ficul chiar promite multe, asa ca astept urmatorul capitol. * kisses*
:*

#6
,,u esti Yahiko sa iti raspund la intrebare! Mai o data sa te ratoiesti la mine si iti redecorez toata mecla asta idioata de futalau obsedat de futeala.............". Frate te-am rugat sa nu mai folosesti cuvantul ,,mecla" si ,,futalau" si ,,futeala". Arata ingrozitor. Nu sunt deloc bine. Puteai descrie mai frumos aici. Chiar te rog sa schimbi limbajul. >.<. Asa imi cer scuze de introducere [again] dar chestia asta m'a lasat masca O_O. Asa sa revenim. Descrierea este in cantitati mari nu am ce zice la asta. Naratiunea este si ea ok. Actiunea nu mi s-a parut grabita deci e ok. Dialogul nu a fost sec si greseli de tastare nu tin minte sa fii vazut. De ce vrea Sasuke sa se razbune? M-ai facut curioasa cu asta. SO, astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#7
[center]Capitolul 3[/center]

- Copilul-copac de care te-ai ciocnit e fratele mai mic a lui Itachi, Sasuke, ma informa fata, in timp ce faceam impreuna incalzirea pe margine.
- Cine?! Exclam destul de tare atragand atentia asupra noastra. Scuze, vorbeam de un film, mint frumos si continui pe un ton mai jos de data asta. Sasuke Uchiha? Fratele cel mic si tocilar al nevastuici, care se inrosea pana la varful firului de par, daca faceam gesturi nu tocmai cuminti pe langa el, a ajuns sa se imbrace asa? Ary, as crede orice, dar pe asta nu.
- Crezi ce vrei, dar Sasuke s-a schimbat destul de mult incat Gaara a ajuns sa se bata cu el pentru mine. Handicapsatul ala se da la mine de fiecare data cand are ocazia si nu ii pasa de nimic, ma informa in timp ce isi punea casca in cap, pentru as proteja parul cat de cat.
- Daca se da in halul ala la tine, de ce nu s-a dat cand ai trecut cu mine pe langa el? O intreb curios si satena doar se multumi sa ridice din umeri.
Ne-am dus la marginea bazinului, urcandu-ne pe trambuline, luand pozitile de sarit in cap, pentru a ne intrece pe culoare. Antrenorul veni la noi si spuse ca vrea sa facem doua ture la liber, contra-cronometru si apoi fluiera scurt. Ne luam avant si sarim in cap, incepand sa inotam imediat, cum ne-am ridicat la suprafata. Pentru mine era obisnuinta sa imi tin mai mult respiratia si sa fiu mai rezistent, ca in Tokyo ne ducea si la sala sau ne ducea in larg, dandu-ne drumul in apa marii si sa ne intoarce la mal, cat putem de repede. Ne intreceam, mai ales ca antrenorul de acolo ne spunea ca a aruncat de al dracului carne si rechini ne vor urmari, deci inotam repede si de nevoie, ca de voie nu cred ca era. Ajung inaintea lui Ary la celalalt capat al bazinului, il ating, ma scufund, intorcandu-ma si apoi ma imping cu picioarele in perete, luandu-mi avant, pornind spre capatul unde era antrenorul si ajutorul sau, cu cronometrele in mana si ochi pe ele. De pe margine auzeam galeria de copilasi, ce inotau langa cele doua culoare, ce au fost rezervate noua. Am atins primul peretele cu mana si mi-am ridicat putin ochelari de pe ochi, asteptand-o si pe tanara, care aparu la zece secunde dupa mine. Dau mana cu ea, felicitand-o pentru cursa si performanta, fiindca eu mereu scoteam sub sase minute, facand inot de la trei ani si tanara a inceput la sapte ani, deci era o diferenta enorma.
Dupa stil liber, am inceput sa facem patru ture de bras, sase de stil fluture, sapte ture pe spate, doua pe sub-apa - ne ridicam doar sa luam aer si apoi inotam pe sub-apa ca broasca - si o tura de craul, sa nu o epuizez. Era ciudat pentru mine sa stiu sa inot, fiindca la petrecerile de la piscina, nu prea ma vedea lumea in apa, sarind sau facand acrobati, doar daca am facut un pariu si l-am pierdut sau daca cineva ma trage cu forta in apa. Un timp a circulat zvonul - si inca mai circula cred - ca nu stiu sa inot sau am fobie de piscine. Cum dracului ar trebui sa se numeasca fobia de piscina? Piscinafobia? Cred ca ceva de genu, dar nu ma omor acum sa caut cum se numeste, ca nu crapa lumea daca nu stiu. Dupa ce am terminat turele, am iesit din bazin, mergand la dusuri, fiindca apa aia cu clor si mai stiu eu cu ce, ma facea sa ma scarpin doar gandindu-ma la aceasta chestie. Cand am iesit de la dus, nu mi-a fost mirarea sa il vad pe Gaara, cum se saruta cu Ary, in vestiarul baierilor, dar daca ii prindea antrenorul, ii facea cu apa si otet, pe saraci copii.
- Ma scuzati ca va deranjez, dar Romeo si tu scumpa Julieta, antrenorul va poate prinde, spun pe un ton ironic, iar cei doi au iesit imediat afara.
M-am imbracat si dupa ce am controlat daca mi-am uitat ceva - prostia eventual - am pornit toti trei spre casa roscatului pentru a repeta la instrumente. Ce frumos, daca Akasuna e pe la Tayuya, sora mai mare a lui Gaara cu doi ani, iar ne baga in origini in doi timpi si trei miscari. Roscatul imi povestea cum Yahiko l-a snomip in bataie pe Kankuro, ca a incercat sa o violeze pe Konana. Cand am intrebat ce e cu Konana in povestea asta, am ramas traznit sa aflu ca e iubita portocaliului, fiindca albastruia mereu era mistocarita in clasele primare de noi. Mda, pe atunci eram copii fara viitor si acum am mai evoluat foarte mult pe scara socetati primordiale. Trecem prin parc - eu aveam placa sub-brat - si imi depistez vizual varul cu o gasca de specimene "noi", fumand tigari si beau bere din doze. Gasca aia ocupa intreaga alee, pe care ne aflam si noi, pentru a ajunge la casa lui Sabaku.
- Hai sa ocolim, imi sopti satena, apucandu-si iubitul de brat si se pregati sa ocoleasca, dar eu am dat din cap ca nu.
- Mai, mai, pe cine avem noi aici, spuse brunetul, care l-am vazut acum trei ore si s-a ciocnit de mine. Pe Sabaku cel de rahat si gay, cu frumoasa, dar care nu il merita, Ary, mai adauga si ceilalti - sase baieti, cu tot cu Uzumaki - chicotira, exceptie facand varumiu.
- Tu esti redusul mintal, pe nume Uchiha Sasugi? Il intreb ironic pe brunet, venind in fata lui, vazand ca era aproape cat mine, fiind mai scund cu cativa centimetri.
- Sasuke Uchiha si fratemiu iti va tabaci curul ala blond, ajutat de mine evident! Marai brunetul, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap.
Il apuc de maiou, tragandu-l mai aproape de mine, iar acum puteam sa vad o oare care asemanare intre el si nevastuica. Chicotesc malefic si imi apropii buzele de urechea lui stanga, in care avea vreo trei cercei.
- Iti garantez ca fratetu nu e nebun sa se puna cu mine si in caz de bataie, nu va ridica un deget sa te ajute. Daca nu sti cine sunt, intreaba-l frumos pe Itachi cine este Minato Namikaze, ii soptesc in ureche, pe un ton viclean, apoi il musc in gluma de lob si ii dau drumul. Arati destul de bine pentru un tocilar, trebuie sa recunosc. Daca ti-a placut acea micuta muscatura, poate ajungem la ceva..., ma opresc dupa ce am spus cuvintele astea, fiindca isi duse imediat degetele la locul muscaturi,... mai incitant, mai adaug, ridicand pervers din sprancene.
Ma privi o clipa confuz, apoi mari ochii de uimire, dar si ceilalti copii-copaci au ramas masca sa vada pe cine dracu au in fata. Facura culoare pentru noi si am trecut printre ei, fara macar unul sa se atinga cu un deget de satena, aratand respectul ce mi-l purtau sau frica? Ma rog, una din doua imi purtau mie ca persoana. Cand ajungem in fata casei roscatului, m-am intalnit si cu Yahiko - se intoarse tipul din vacanta, cand aflase ca m-am intors - Konana, Itachi, Hidan si atat. Am hotarat sa mergem in sub-sol - camera lui Gaara - si albastruia sa ne inregistreze, pentru a putea sa faca comparatie, daca am evoluat sau nu. Vai ce bucurie pe capul meu, ce sa spun, fiindca voi face vocea doi baiat, in caz de ceva.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
Hey Manu ^^ [again] Nu cred ca mai trebuie sa imi cer scuze pentru intarziere ca am facut-o la celalalt fic [Sharingan si timpul...] Iti multumesc ca nu ai mai folosit cuvinte dinacelea urate xD. Copil-Copac :)) Asta chiar m-a facut sa rad, sincer. Sasuke de la tocilar, la bad boy. :>. Asa sa revenim la fic. Mi'a placut capitolul a fost frumos. Inca nu imi pot da seama care va fi cuplul. Imi place asta sincer. Descrierea este prezenta in cantitati mari deci nu am ce comenta la ea. Naratiunea este si ea frumoasa nu am ce zice. Actiunea nu a fost grabita si dialogul nu a fost nici pe departe sec. Greseli de tastare am vazut una dar mie sila sa o mai caut. Ce as mai putea spune? Astept nextu si te rog sa ma anunti cand il pui. Desi stiu ca o s-o faci. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#9
[center]Capitolul 4[/center]

- And...
- Nu era nici un and acolo, il intrerup pe portocaliu, care repeta la liber, fara foaia in fata si eu il urmaream.
- Si atunci cum era? Ma intreba, provocandu-ma sa cant putin piesea, dar am chicotit amuzat.
- I've been watching/ I've been waiting/ In the shadows all my time/ I've been living/ For tomorrows all my life, ii citesc replicile, nedandu-i satisfactia sa ma auda cantand.
Incepu din nou sa cante, fara sa mai comenteze, in timp ce eu il urmaream pe textu, mirandu-ma cat de repede l-a putut invata, fiindca acum o saptamana l-am trimis si el avea atunci sesiune. Era aici la conservator, la sectia canto si din cate am aflat nu era tocmai usor sa intri acolo, fiindca trebuia sa inveti pe rupte sau mai stiu eu ce. Il mai corectez de cateva ori, apoi ne ducem care cum incotro, luandu-ne instrumentele, revenindu-mi mie onoarea de a canta la chitara-bass. Itachi isi prinse parul intr-un coc pe ceafa - am incercat sa il tung ca si Yu, dar pe urma m-am trezit cu lipici in parul meu, de a trebuit sa ma fac beculet - pentru a nu-l deranja. Incepem sa cantam, in timp ce Konana ne inregistra si vorbea in soapta cu Ary, facand-o sa zambeasca. De plictiseala m-am asezat turceste pe laminate, lasandu-i pe ceilalti sa se maimutareasca cum vroiau. Yahiko mai sa rupa stativul de la micronon - il omora iubita pe urma - Itachi sa dea ca un berzmetic din cap, pana sa si-l piarda. Gaara sa scoata limba sau mai stiu eu ce, dand cu putere in tobe - nu raman eu fara ele - si Hidan sa dea din fund, ca un idiot si copil fara viitor. Chiar si prin cluburi, cand ma dureau picioarele, ma asezam turceste pe scena si cantam, ne pasandu-mi de ce cred din jurul meu. Ma dor picioarele si gata!
Dupa doua-trei ore de repetat - Itachi obosi si se aseza si el pe jos - incontinuu, am luat o pauza, ca a inceput sa sune mobilul unuia dintre noi, o melodie enervanta, de mi-a venit sa il arunc pe geam. Brunetul se scuza si raspunse, iesind pe usa de sticla - sub-solul avea usa de sticla ce dadea in curtea din spate a casei lui Gaara - pentru a vorbi linistit. Roscatul incepu sa se prosteasca, prefacandu-se ca una dintre betele de la tobe e mobilul si ca primeste pumni in gura de la Sasuke. Am inceput sa randem ca nebunii, fiindca era destul de hilar, apoi imi suna si mie rablagitul de Nokia. Mi-am pus chitara in stativ si am ramas usor surpins si placut sa vad ca Yu ma suna.
- Da? Spun in engleza, iesind si asezandu-ma pe un scaun, fiindca Itachi era pe la piscina, pentru a-si ineca fratele prin mobil.
- Hei. Omul te cauta, dar tu nu te ostenesti sa ii raspunzi. Ce s-a intamplat cu minunatul tau de I-Phone? Ma intreba Yu si pe fundal auzeam cum Kiro il certa sa numai fie ironic cu mine.
- E la incarcat si il am acasa, ii raspund la intrebare. Sunt la Gaara acum si repetam la instrumente, mai adaug, privind la ceasul de pe mana, aratand ca era sase dupa-masa.
- Ai auzit Yu, el repeta si nu vegeteaza ca tine, aud vocea blondului prin telefon, cum isi certa prietenul.
- Cine vorbeste! Chitara ta a prins mucegai si panza de paianjen in suport. De cand nu ai mai repetat la ea? Au inceput cei doi sa se tachineze, facandu-ma sa zambesc trist.
- Cand vreti sa veniti toti - am accentuat cuvantul toti - aici? Macar acum, cat mai am vacanta, spun pe un ton rugator.
Brunetul imi spuse ca nu promite nimic, dar spera sa vina cat timp sunt eu in vacanta, fiindca vrea sa ma auda cum cant cu vocea si spera ca nu ma voi ragusi special pentru el. Cred ca atunci imi primeam omorul din start de la Yahiko si maicamea, asa ca i-am spus ca nu mai am voie sa ragusesc, cea ce il facu sa rada putin. Am mai vorbit cateva lucruri de ale noastre, apoi isi lua la revedere de la mine, fiindca la in Germania era vreo unu-doua noaptea si Strify tipa pe cei doi sa opreasca televizorul si sa se culce, ca nu poate dormi din cauza tipetelor de la T.V.. Aproape m-a pufnit rasul, dar m-am abtinut si am inchis mobilul, abia atunci observandu-l pe Itachi cum statea langa mine pe sezlong, destul de aproape de persoana mea. Ii spun sa se duca mai incolo, ca doamne fereste ce ii mai trazneste prin cap si el se multumi doar sa chitoteasca usor, apoi ma intreba ce dracu am cu fratesu, de m-am luat de el in parc. Deci chiar era adevarata chestia ca fratiorul cel tocilar si sters al nevastuici, s-a transformat intr-un tigru hot si de frant inimi. Ii povestesc ce s-a intamplat si cand auzi, aproba din cap si vru sa spuna ceva, dar a fost intrerpt de niste injuraturi plasate ca lumea.
Din camera lui Gaara isi facu aparitia Sasuke cu Naruto, dandu-se mari si tari, ca vai doamne, cine sunt eu, Tarzan in chiloti de tabla sau ceva de genu. M-am ridicat in picioare, dar nu inainte sa il intreb pe nevastuica ce orientare sexuala are fratesul. Nu mi-a fost mirarea sa aflu ca e hetero, dar il voi concerti eu sa devina bisexual sau homo, ca mine. Ii spun lui Itachi sa nu se bage si acesta se facu nebun, daca avea de gand sa se bage intre mine si potetiala victima. Zambesc draconic si pornesc spre Sasuke, pe care il apuc de gat si il sarut apasat pe gura, trecandu-mi apasat limba peste buzele sale moi si dulci. Daca nu ma musca de limba, poate se ajungea la un mozol intens si foarte fierbinte. Ma indepartez repede de tanar, injurandu-l de toti draci, ca mi-a muscat limba pana aproape dadu sangele. Acesta isi privi fratele speriat, fiindca eu am incepu sa imi pocnesc degetele de la miani si plus ca din casa iesea Yahiko pregatit de bataie si Hidan, ce isi pocnea fiecare os din corp. Gaara cu Ary si Konana, au venit ca spectactori, langa Itachi.
- Scuze fratioare, dar nu sunt atat de nebun incat sa ma bag intre tine si ei, spuse Itachi, ridicand mainile in sus ca si cand s-ar preda.
- Vere! Alege! Esti cu el sau esti cu ei? Strig la Naruto, dandu-i de inteles ca poate sa aleaga.
Blondul se retrase, iar eu am dat portofelul cu mobilul satenei in brate si m-am indreptat spre tanar. Acesta ii futu una lui Hidan la bilute, dar fusese imobilizat pe la spate de portocaliu. L-am ajutat pe argintiu sa se ridice si acesta a spus sa fie dus haratul ala mic la piscina, ca isi va primi o lectie ce sa o uite greu. M-am incruntat si i-am urmat, vazandu-m pe brunet, scotocit prin buzunare de mobil si portofel, apoi aruncat in apa, imediat intrand si argintiul. Hidan i-a facut un dop, bagandu-l pe Sasuke sub apa si eu am inceput sa ma uit la ceas, numarand secundele, cat poate un om normal sa sta sub apa si...
- Cretinule! L-ai inecat! Ma trezi din visare tipatul isteric a lui Ary, cand se ridica corpul fara viata al tanarului.
- Futui, mormai deznaduit si sar in apa, pescuindu-l.
Acum totul depindea numai de mine sa il ajut sau riscam cu toti puscaria. Ce frumos, n-am ce spune Hidan...

Devilwish - In the shadow
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
Salut in nou =P. Am ajuns si aici. Mi-a placut nextul dar acel ,,Acesta ii futu una lui Hidan la bilute" mi-a zgariat retina. Sincer suna foarte urat mai ales intr'un fic. Strici frumusete de capitol cu cuvantul asta. Nu il strici de tot dar paragraful ala sigur l-ai stricat. ,,Konana" - poate vrei sa zici Konan :)). Asa o cheama din cate stiu eu. Descrierea este prezenta in cantitati mari ca de obicei, naratiunea este si ea frumoasa, actiunea nu mi s-a parut grabita si dialogul nu a fost sec. Am vazut cateva greseli de tastare dar mie lene sa le caut si oricum nu sunt prea grave. De exprimare nu imi amintesc sa fi vazut. Asa, tot nu inteleg ce cuplu este. Poate este YondaimexSasuke sau cine stie. Astept sa ne dezvalui. SO, anunta-ma cand pui nextu. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.243 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)