Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Durere, adormi in zapada!

#41
Deci, am veni cu nextu sper sa va placa...va fi din perspectiva lui Itachi. Acestea fiind spuse va urez lectura placuta! ^_^ sper sa da-ti un com. ( capitolul este necorectat)


Capitolul 6- Dincolo de inaltul cerurilor


Imi ridic evlavios privirea spre cerul senin, inca luptandu-ma cu finala decizie.
Sincer, nu-mi doresc altceva decat s-o vad fericita alaturi de mine si de ceilalti ingeri pentru eternitate. Lumea aceasta nu o merita, nu ii vede adevarata splendoare pe care numai noi, ingerii pazitori o vedem. Noi vedem calitatile si bunele intentii din inimile pamantenilor, pe care ingerii sangerii, demonii nu le pot patrunde.

Ei vad numai gandurile rele ascunse undeva in adancul inimii, si le scot la suprafata, innecandu-i in mocirla nedreptatii. Durerea lor, a oamenilor, e un sentiment ce nu-l putem deslusi, un sentiment al existentei nefericite. Ura si nepasarea ii caracterizeaza
schingiuind sufletele deprimate, innecandu-le in pretextul amarului nefiresc al imperfectiunii.

Oamenii, sunt niste fiinte misterioase, pe care cu greu reusim sa le intelegem actiunile nefiresti. Nu sunt fiinte rele, dar nedreptatea pe care si-o doresc ii face sa fie astfel. Doar de-am fi printre ei le-am putea intelege gandurile si durerea de care au parte.

Totusi, chiar si cu acest corp furat nu am inteles de ce actioneaza cu atata nesabuinta oamenii. Poate e de vina imperfectiunea. Nu le-aduce fericirea calea de izbanda.

Cele doua lumi se bat cap in cap avand fiecare propriile idealuri. Niciodata nu ne vom intelege actiunile. Lumea spirituala si cea a profanului nu vor deveni niciodata una si aceeasi. Ei au o gandire stricata, total diferita de cea perfecta a noastra.

Insa, nu acelasi lucru il pot spune si despre o alta creatura ce-am observat-o in timp ce cutreeram pamantul. Aceasta persoana e una delicata, pur si simplu divina, ale carei ganduri sunt mai presus si fata de ale noastre, ale ingerilor. Pana si cruzii demoni i-au observat bunatatea infinita.

Pentru acesta am coborat pe pamant, pentru a o ajuta sa-si duca la indeplinire maiestoasele visuri. Insa, acum cred ca este prea tarziu, am gresit si cu siguranta nu ma va accepta. Acum ma vede ca pe un criminal fara inima, ce-ar ucide-o si pe ea cu sange rece, insa nu e asa, se inseala daca crede acest lucru.

Tot ce-a mai ramas acum e sa ma intorc acolo unde mi-e locul, in ceruri alturi de ceilalti ingeri purpurii.

Imi inchid ochii ridicandu-mi mainile catre nepratrunsele ceruri pregatindu-ma sa parasesc aceasta lume. Soarele sangeriu imi da multi fiori ce ma fac sa cred ca ceea ce fac nu e bine.
Imi deschid rapid ochii deranjat fiind de niste zgomote ce se aseamana cu asurzitoarele scantei de lupta. Si intr-adevar, e o lupta in ceruri. Dupa cum observ eu de aici, lupta se da intre ingeri si demoni. Totusi, nu inteleg de ce? De multe milenii nu am mai avut nici-un fel de confruntari cu demonii, trebuie sa fie o neintelegere.

Scateiele fulgeratoare obtinute in urma loviturilor magice imi provoaca multa tristete sufleteasca, ce ma fac sa-mi para rau ca am coborat pe pamant si am lasat lumea ingerilor prada demonilor insetati dupa putere.

Lumini halucinante se intretes cu cerul albastru, insa oamenii nu le pot vedea, sunt lupte spirituale nevazute cu ochiul omenesc. Ingerii se lupta cu demonii si nu se lasa prea usor, inseamna ca e ceva important la mijloc. Ma intreb, ce anume?

Observ un inger ce zboara catre mine, grabindu-se mai tare ca de obicei. Il stiu inca de cand eram in cer, am avut multe sarcini de indeplinit impreuna si pe toate le-am savarsit cu mare atentie si succes.

-Itachi, cat ma bucur sa te intalnesc! E mare zarva aici in cer! Mai bine ni te-ai alatura, ca de nu suntem pe cale sa pierdem lupta. Demonii parca au innebunit, trebuie sa ne ajuti.

-Dar ce s-a intamplat? Cum de s-a ajuns la acest razboi? il intreb confuz.

-Cum?! Ai vazut batalia, dar nu ai vazut-o pe ea? si-mi arata cu degetul spre portile cerurilor stand pe un lac o frumusete de femeie cu parul lung, roz, dar stai! Nu, aceata nu poate fi...

-Datorita blandetii sale si a dreptatii de care a dat dovada cat a fost pe pamant, a starnit dorinta demonilor de-a o avea printre ei. Insa, nu putem sa le-o dam, fata a fost buna si ascultatoare tot timpul ce la petrecut pe pamant, nu a facut nimic rau. Dar a facut greseala de a se sinucide, iar demonii se leaga de acest lucru pentru a o obtine. Insa fata a suferit enorm cat a fost pe pamant si din acest motiv ii poate fi iertata nesabuinta de care a dat dovada atunci cand a facut acea greseala. Daca nimeni nu va castiga lupta, "Maretul" s-ar putea s-o trimita inapoi in lumea oamenilor si sa-l puna pe ingerul ei pazitor s-o apere de rele.

Nu pot sa concep ce-mi zice! Adica, floarea mea de cires s-a... sinucis? Nu se poate!
Dar, asta ar fi o oportunitate sa-mi duc la bun sfarsit misiunea de inger pazitor. Nu ma voi reintoarce in cer sub nici-o forma! Voi ramane aici s-o apar, numai sa se intoarca inapoi. Oh, dragostea mea fii puternica, eu te astept sa te intorci.

Ma pun in genunchi, impreunandu-mi mainile si facand implorari "Maretului" sa-i mai acorde micutei mele fapturi o ultima sansa.


acesta a fost capitolul sper ca v-a placut...^_^
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#42
WoW, asta imi suna deja a...hmm, cum sa ma explic. Iubire fara suferinta dar scoasa de undeva din rugaciuni. Nu imi pot imagina ce persoana care iubeste pe cineva atat de mult poate sa inca spere, asa cum face el. E ceva foarte neobisnuit, tocmai azi citeam un fic in care 'el', parasit doar de iubirea vietii lui se sinucide. Insa de data asta totul e diferit.
Puterea spirituala pe care le-o dai personajelor e foarte diferita de tot ce ne inconjoara. E cumva ireal, folosesti pentru a descrie aceste lucruri figuri de stil si asta imi place foarte mult.
Chiar si dialogul are un mod special pentru a fi citit, ai nevoie de ceva timp pentru a-l intelege. Foarte, foarte frumos, nu am numai cuvinte de lauda pentru tine.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#43
Wow! Asta chiar a fost o chestie... ^.^
mi`a placut enorm acest capitol, a fost chiar foarte frumos:X
inca nu`mi vine sa cred ca Sakura s`a sinucis:| adica, stiam din cap trecut insa credeam ca va fi salvata inainte sa... sa...:((
_________________________________________________________________________________

Descriere ai avut si a fost destula, zic eu. Dialogul a fost prezent in cantitati mici si nu mi s`a parut deloc sec, iar aciunea nu ai grabit`o.
Naratiunea a fost perfecta ca intotdeauna deci nu am ce sa comentez la ea...

per total, acest capitol a fost foarte frumos, si foarte reusit asa cum sper sa fie si urmatoarele...
ah, las` ca stiu eu ca o sa fie;;)
_________________________________________________________________________________
spor la scris si sa ai multa imaginatie pentru a scrie nextu`>:D<
*Z`bYe*

#44
waw..back...multumesc mult ca mai anuntat :*
deci sa vedem..nu mai zic nica de descriere,naratiune si dialog...iar titlu nici sa nu comentam:))
de ce? simplu sunt numai laude cele pe care ti le zic:bv: Sa stii ca iti raman fanul numarul 1 si astept cu nerabdare nextu:chuu: Grabeste-te te rog :go: si poate daca doresti sa ma anunti,numai daca doresti tu
:bye:

#45
Ouf! deci din nou un capitol trist , imi place cum ai descris oamenii , sentimentele lor si ce imi place mai mult batalia ingeri si demoni asta e perfect . Rozalia lui asteptand parca verdictul , ingerul pazitor vrand ca ei sa i se acorde inca o sansa . E perfect sincer , asa ca astept urmatorul capitol cat mai repede , pune - te din nou pe treaba!

Ja ne ! si multumesc pentru ca mai anuntat

#46
Iubiree >:D< am sa dau un edit maine dimineata ca acum mi`e somn :)) oricum este super ^^ !

EDIT :

`Ello dear ^^ am venit si eu pe aici , doar am promis ca dau un edit , nu :]] ? Maama , dar asta chiar mi-a placut mult :X . Mi-a placut extrem de mult cum TU ai descris sentimentele lui Itachi-kun ^^ . Dialogul a fost ok , chiar mi-a placut , nici pe departe sec ... [: . Naratiunea a fost si ea buna , nu am ce comenta . Greseli de tastare nu am sesizat , :-? , si daca or fi , sa stea acolo pana vine je sa le dea un edit , si nu ma grabesc sa vin :]] . Pai , cam atat am avut de zis , :-? , spor la scris si multa inspiratie . Ja ne ! ^^
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#47
Pfff in sfarsit am ajuns aici dp lunga lupta cu lenea mea care ma poseda O.o Mereu intarzii din cauza ei. >.< Nesimtita! Dar acum sunt aici si asta e tot ce conteaza =P. Poi cum sa incep? Mi-a placut foarte mult acest capitol ca toate alelalte dinainte xD. A fost un capitol foarte frumos ^^. Descrierea a fost ft buna chiar mi-a placut cum ai descris sentimentele lui Itachi ^^. Actiunea nu a fost grabita, dialogul n-a fost sec si naratiunea e si ea ok. =P. Greseli de tastare parca am vazut :-? sau poate ca nu? Oricum chiar daca erau nu erau grave. So, cam atat am avut de spus. Sunt curioasa ce se va intampla in viitor. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui! Buh bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]

#48
intr-un sfarsit am terminat!;)) mi-a luat ceva nu gluma;))
as avea atat de multe de comentat dar din cauza ca nu am reusit sa iti urmaresc povestea din cauza facultatii nu ma apuc acum sa iti scriu aici fiecare comentariu pentru fiecare capitol.
Dar in mare greselile tale sunt: incurci timpurile din loc in loc si face o varza din timpurile verbale, ai paragrafe unde repeti anumite cuvinte si devine un pic enervant, pe ici si colo mai vad cate o greseala de scriere dar asta nu este atat de grav. In schimb imi place ca nu trebuie sa iti atrag atentia asupra descrierii si conversatiilor. Deci descrierea imi place iar dialogurile nu sunt seci.
Ideea si povestea in sine ma fascineaza si chiar este ceva nou, chit ca este un fan fic:P

#49
Heyo!In sfarsit am intrat si eu..deci imi place foarte mult..dar e trist..pai descrierea chiar imi place..naratiunea este bune..dialogul nu este sec..actiunea nu este fugarita de lupi..greseli cred ca am vazut..a si spor la scris urmatorul capitol..See ya!>:d<
ps:Anunta-ma si pe mine cand pui urmatorul capitol..ca iar ma pierd...

#50
Sincera sa fiu acest capitol mi se pare inferior. Dialogul desi a fost dezvoltat pot spune ca nu isi avea ros tot, puteai sa tai din el. Descrierea nu a fost foarte multa, la inceput dar cu timpul s-a pierdut, pana la sfarsit nici nua m simtit-o. Ideea incepe sa devina SF, dar bine ar fi daca ar ajunge ingeri, mi-ar placea. Actiunea nu este grabita, dar descrierea o cam face asa. Sper ca celalat sa fie mai lung, si mai bun.

Sper ca nu te-ai suparat.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 1.894 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  O zi cu omul de zapada Alice234 2 2.785 10-12-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  Durere si placere Muffles 1 2.337 09-07-2012, 10:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Fulgul de zapada Ops! 3 2.871 29-08-2010, 02:39 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Inot in durere [yaoi] akira-chan 5 4.559 19-09-2009, 04:50 PM
Ultimul răspuns: akira-chan
  Lacrimi si durere roze 27 14.391 11-04-2009, 04:29 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Captivi in libertate.Desculti prin zapada white angel 11 7.877 15-02-2009, 12:46 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Suflet de zapada Mitsukai Yoru 3 3.718 24-01-2009, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  Saruturi in zapada Eric 4 4.176 22-08-2008, 09:17 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Myuu-Zapada patata cu sange [+16] [thriller] Strawberry Ice 4 3.793 11-07-2008, 12:29 AM
Ultimul răspuns: minako


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)