Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste in umbra intunericului

#1
m-am gandit sa scriu si yo un fic:D
Disclamer: Nu detin niciun personaj din anime-ul/manga Naruto creat de Kishimoto Masashi.

Infiltrarea

Era o noapte intunecoasa.Doar luna mai lumina micile vietuitoare nocturne care isi reluau cursul vietii lor de noapte.Vantul adia usor, luand din cand in cand cate o frunza din vreun copac.
Un fasait se auzea in acea padure plina de cine stie ce fiare care mai decare mai ingrozitoare.Acest fasait era produs de echipa sapte, echipa alcatuita din cei trei genini ai Konohai: Sasuke Uchiha, Sakura Haruno si Nrauto Uzumaki.Acestia erau condusi de senseiul lor, Kakashi, care era mai serios ca niciodata.
Aveau o misiune importanta de indeplinit, iar cel mai grav lucru era ca elevii lui trebuiau sa se descurce singuri intr-un teritoriul necunoscut si plin de pericole.Tsunade-sama le incredintase misiunea de a se infiltra in renumita organizatie Akatsuki si sa preia cat mai multe date despre cativa membrii anume ai organizatiei.
Pana si Naruto, copilul hyper-activ care dadea insufletire echipei, se pierdea intr-un neant de vise si dornite.Oricat ar fi vrut sa-si indeparteze acel sentiment si sa revina la comportamentul initial, nu putea.Aceasta misiune ii schimbase caracterul, chiar daca doar pentru putin timp, il maturiza incetul cu incetul.
Despre Sakura, nu prea avem ce sa descoperim nou in comportamentul ei acum.Era la fel de serioasa si hotarata sa duca misiunea la capat ca la oricare alta.Dupa experienta misiunilor invatase cum trebuie sa se comporte si care este adevaratul scop.Seriozitatea si calmul pe care si le stapanea foarte bine iti dadeau impresia ca a renuntat la visul ei de o viata si la dragostea care i-o purta colegului sau de echipe.
Nici acesta nu se lasa mai prejos.Sasuke inainta si el plin de calm, si tot odata plin de sentimentul razbunarii.Stia ca se apropia de asasinul clanului lui cu fiecare pas, fiecare saritura.Un zambet rau i se zari pe chip si incepu sa inainteze din ce in ce mai rapid, ajungand in dreptul senseiului lui.
Dupa o noapte de mers neicetat, echipa se opri in fata unui deal.Rasaritul se distingea incet, incet, cu fiecare minut care trecea.Toti cei patru shinobi erau obositi si plini de ganduri.Misiunea era una foarte importanta.Daca erau descoperiti puteau fi omorati sau mai rau, le puteau spun, fara voia lor, celor din Akatsuki secretele Satului Ascuns Intre Frunze.
-De aici va trebui sa va descurcati singuri.spuse Kakashi oftand.Nu mai este mult si veti zari teritoriul imprejmuit al Akatsuki.
-Deci, va trebui sa intram separat pe cate o poarta, nu?intreba Sakura privindu-l pe senseiul ei.Vom fi de-a dreptul pe cont propriu.
Kakshi se indrepta spre Sasuke.Brunetul il privi cu uimire, nestiind ce vrea sa faca.Sea seza pe o stanca si ii spuse ca in el avea toata increderea.Sasuke urma sa fie seful operatiunii in caz ca se vor intalni.Cand vor avea destule informatii vor putea evada, insa va trebui ca fiecare dintre ei sa dovedeasca o prudenta extraordinar.
Fata scoase din rucsacul ei o pelerina cu norisorii specifici organizatiei Akatsuki.Inainta spre padure, iar dupa alte cateva minute de asteptare isi facu aparitia.Nici nu parea a fi aceeasi adolescenta din Tinutul Focului.Pe dedesuptul pelerinei avea un fel de kimono scurt, care-i permitea sa lupte.Avea parul prins intr-o coada lejera inpletita pe spate.
Nici baietii nu statusera degeaba cat fata se aflase in padure.Si ei se scimbasera rapid, iar acum erau pregatiti de intrarea in teritoriul organizatiei.Kakashi isi privae elevii cu multa mandrie si in acelas timp cu multa ingrijorare.Inca nu era sigur daca cei trei vor supravietui, insa trebuia sa fie increzator in geninii pe care ii antrenase atata timp.
Dupa alte cateva urari de noroc, cei patru se despartira.Argintiul porni inapoi spre Konoha.Ceilalti trei ramasi au hotarat ca Sakura sa mearga tot inaite pe prima poarta de acces, Naruto la stanga iar Sasuke la dreapta.
Mergand agale pe mica carare care ducea la poarta principala, fata zari cateva fire de par blonde.Inghiti in sec, banuind pe cine a nimerit de paza la poarta.Mergand inainte incepu sa-i zareasca mana, apoi tot corpul.Baiatul se ridica si se indrepta cu fata spre Sakura.Ochii lui albastrii ii patrunsera pe cei verzi ai rozaliei ca o sageata aruncata direct in organul de simt al ei.Pelerina membrului organizatiei era identica cu cea a fetei, deci se parea ca era destul de convingatoare.
Auzise de acel personaj, si ii era putin teama sa inainteze, insa gandindu-se la scopul pentru care se afla in acel loc, inainta eliminandu-si sentimentul de frica.
Nici Naruto nu statea prea bine.Teama pusese stapanire pe intreg subconstientul lui.Recunoscuse acei ochgi sangerii cu cele trei pete negre in interior.Ii stia puterea de cand se luptase impreuna cu Sasuke, incercand sa-l invinga.Purta tot aceeasi pelerina neagra cu norisorii rosii imprimati pe ea.Blondul inainta cu pasi marunti, dominat fiind de frica.
Pana la urma, nici ultimul membru al echipei nu era un robot fara frica.Nu era chiar atat de invadat de acest sentiment, insa nu stia ce poate face paznicul portii spre care se indrepta el.Acum ii putea vedea parul gri deschis cu o tendinta de alb, si vesnica pelerina specifica Akatsuki.Spre deosebire de ceilalti doi, acest membru isi avea arma la vedere, fiind un fel de coasa.
Acum cei trei genini ai Tinutului Focului urmau sa intre pe teritoriul Akatsuki.Vor trebui sa fie extrem de atenti cu ceea ce spun sau fac.Nu trebuiau sa dea nici macar o banuiala si sa nu greseasca absolut nimic.Ei bine, oare se vor descurca in aceasta misiune de durata?

#2
huh? despre ce vorbiti voi doua , ha?
incep sa recunosc acest fel de a scrie dar mai bine ma abtin:-l
"Byby Rbs: -Deci, va trebui sa intram separat pe cate o poarta, nu?intreba Sakura "
Byby Rbs ,ha?....cunosc eo pe cnva q acest nume....se pare k primul capitol e faqut pe mess q cnva anume kre nu il mai mentionez eo:|
ji mai ziceai la mn dc am poos nush ce quiz la sys in fic:|[posturi unite]
mda....vad k dupa ce miai vazut comm-ul ai editat repede sa nu vada loomea ce "gafa" ai faqut:))....
nui nmk am vazut eo ji asta e deajuns:))=))...
iti doresc moolta inspiratie ji o sa se vada diferenta dintre capitolul unu ji doi
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#3
ma bucur ca va place si shantell@ imediat ce vei citi mai multe ficuri si o sa vezi ce comentarii primesc o sa vezi ca nu e cel mai bun:P
ja` si spor la citit!!
2. Intelegere sau nu?
Intre timp la prima poarta unde statea micuta rozalie acei ochi albastrii inca o priveau. Dar deodata cei barbatul cu parul blond se apropie de fata. Vazand acest lucru fata inghiti in sec. Nu stia ce sa faca sa reactioneze sau sa stea acolo? Dar pana sa aleaga acel barbat era langa ea.
- Tu esti Sakura Haruno, nu? intreba barbatul aplecandu-se pentru a fi la nivelul fetei.
- De unde imi sti numele? ii raspunse fata cu o intrebare.
- Pai...sa zicem ca sunt informat. Eu sunt Deidara! se prezenta barbatul.
>>Minunat acum ce sa spun?<<. Sakura era paralizata nu stia ce sa spuna sau sa faca.
- Vino dupa mine. i se adresa Deidara calm.
Fata il urma, dar nestiind unde mergeau il intreba:
- Poti sa-mi spui unde mergem?
- Unde mai putem merge decat in sediul Akatsuki? raspunse Deidara cu un amuzament in voce.
Intre timp la a doua poarta Naruto inca se mai uita la acea persoana. Ochii rosii cu punctele negre il priveau si ei pe blond. Acesta se apripie de Naruto si ii spuse sa-l urmeze. Fara sa comenteze geninul il urma.
La poarta unde statea Sasuke acel om cu coasa(nu stiu ce era) se uita neinteresat la Sasuke. Si el doar ii spuse sa-l urmeze.Zis si facut.
Dupa cincisprezece minute de mers cei trei genini au ajuns in fata unei casute. Cand sau intalnit, cei trei ninja, si-au aruncat priviri. Membrii din Akatuki au deschis acea usa. De acolo puteai vedea un hol care nu se mai sfarsea. Intrand, Deiara ii arata camera Sakurei, Itachi lui Naruto si Hidan lui Sasuke. Cand au intrat in camerele lor n-au fost prea incantati. Ceea ce se afla in ele erau doar un pat si o masuta mica. Fiecare membru ai echipei si-a despachetat ce aveau si au stat inchisi in camere toata ziua fiecare facandu-si de lucru: Naruto a visat cai verzi pe pereti, Sasuke a dormit si Sakura se gandea cum sa scoata cate ceva de la membrii organizatiei pana cand a adormit si ea.
Acum fiecare vietuitoare se ducea la culcare pentru a se pregati pentru o noua zi. Regina Luna veghea acum fiecare parte a naturii si micii ei "copii" o ajutau cum puteau luminand si ei.
Natura si soarele i-au luat locul Lunii si au inceput si ei sa aibe grija de lume.
In acel loc intunecat, pe un hol lung, se auzeau pasii unei persoane, aceasta fiind Sasuke. El a fost rugat sa-i scoale pe ceilalti membrii, Sakura si Naruto.
Ajungand in camera lui Naruto obseva ca acesta iar visa la Sakura.
- Sakura-chan...si eu te iubesc...spune somnorosul strangand perna. Sasuke ii dadu un pumn in cap. Cand simti acea durere blondul sarii ca ars din pat si lua pozitia de aparare, crezand ca cineva il ataca.
- A! Sasuke de ce mai lovit!? intreba acesta revoltat ca visul sau frumos i-a fost intrerupt.
- Te-am pocnit ca sa te trezesti la realitate. Hai imbracate si mergi afara ca suntem chemati pentru nu stiu ce test. raspunse Uchiha.
- Mdea...acum.
Sasuke iesi din camera coechierului sau si se indrapta catre camera Sakurei. Intrand se apropie de patul rozaliei. >>Cat de frumoasa poate sa fie cand doarme. Pare asa de nevinovata...<<gandi acesta uitandu-se la fata. >>La ce te gandesti!? Tu esti Sasuke Uchiha! Nu ai o parere tocmai buna despre fete!<< se contrazice brunetul.
Dupa ce o scula ii spuse si acesteia sa se imbrace si sa vina afara.
Oare ce test ii va astepta pe genini satului? Vom afla in celalalt capitol!


gata am pus si nextul...phiu...
va rog nu va luati de miss_sakura_uchiha!! ea m-a ajutat cu ideea si mai mult a facut primul capitol!!!! deci nu va luati de ea!!
scuzati ca e asa scurt, dar sunt racita si nu ma simt prea bine deci s-ar putea sa am greseli=))
ja-ne!!

#4
Deci se vede diferenta dintre cele doua capitole:|
o sati dau un exemplu(:|
"Era o noapte intunecoasa.Doar luna mai lumina micile vietuitoare nocturne care isi reluau cursul vietii lor de noapte.Vantul adia usor, luand din cand in cand cate o frunza din vreun copac."
acesta fiind din primul capitol....un inceput fff frumos
ji din cap. II
"Natura si soarele i-au luat locul Lunii si au inceput si ei sa aibe grija de lume."
singura propozitie kre mi sa parut frumoasa in acest capitol
2.dc dintro data ai pus aja moolte dialoguri?ha?...pt k capitolul acesta este facut de tn ji celalalt ma abtin sa zic din respect fata de sys:|
3.Descrierea?....singura ta descriere a fost k mergeau pe un hol sau ceo fi ala fff loong/:)
4.vreau sa vad ce mai zici ji de data asta
5.ja' ji spor la scris
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#5
sa vedem...pot sa spun simplu si direct:...scuza ta e 'penibila' ..ce te deranjeaza raceala cand scri un fic....inventeaza si u o scuza mai buna...sau mai bn nu mai zi nik...stilul de scriere al primului capitol este total diferit de acesta de la al 2-lea...deci cu siguranta este facut de altcineva si eu stiu de cn..dar lasa ...
cap 2:
descriera e dusa la plimbare ....
singurul lucru bun e ca dialogul nu e sec...
idea este originala si presupun ca este a autoarei primului capitol
asa ma rog..nu te supara pe mn dar daca esti suparata da-mi un PM...
astrept nextul si nu mai pune aceiasi scuza total penibila cum ca esti racita. :...:
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler



#6
Pai dupa parerea mea, sincer, ei nu prea cred ca are vreo legatura.Bine, bine tu esti cea bolnava si nu stim noi cum te simti tu.Sincer, si eu mi-am continuat "munca" si nu mi s-a parut prea mare diferenta.Cat despre chestia cu descrierea...nu trebuie sa te superi.Tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa te perfectionezi

Daca descrierea si estetica fic-ului are legatura cu raceala ta, da Doamne sa te faci bine:))
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^


Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?


#7
bun:d...deci se vede diferenta dintre cele doua capitole....am o intrebare....ideea e a ta sau a lu sis miss uchiha:D...si cum au mai spus si ceilalti raceala nu are nici o legatura cu ficul:d....si ieu sunt racita si iau medicamente si tot lucrez la urmatorul capitol al ficului meu:P.....descrierea e cam plecata cu avionul in vacanta:D...suntem noi in vacanta da ea e la servici:d...astept nextu'....sper sa fie mai bun:d...chu si gambate:X
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#8
Salut.....
Am picat si eu aici .....si ca sa mai spun imi place foarte mult.
Totusi eu am intrat putin in banuieli.
Itachi a avut confruntari cu Naruto,Sasuke si Sakura.
Si in plus Itachi ar trebui sa isi recunoasca propiul frate.
Hhh....am inpresia ca in ficul tau nu va fii ceva chiar atat de obisnuit cum ii dadea la inceput.....nu stiu.......este atat de interesant.
Si totusi sunt atat de curioasa de testul care le va fii dat.
Dar ma mai macina ceva.Sasuke foloseste Sharinganul cand se lupta, de data asta ce va face? Probabil ca Itachi o sa isi dea seama deoarece el nu este asa de usor de pacalit.Ce le vor spune? ca au parasit Konoha?
Ahhh........Doamne sunt atat de curioasa.
Chiar ma gandeam ca aparitia unui fic ca al tau ar face furori printre cititori.Si asa si a fost.
Dar te implor, fa domne capitolele mai lungi si scrie cat mai repede posibil........ca de nu....
:crazy: ---> :die:

#9
am revenit!!! scuzati daca sunt greseli si ca e scurt, dar am treaba si trebuie sa plec undeva:D
Ja` si spor la citit!

2. Testul(partea I)

Intr-o padure in care doar razele soarelui isi m-ai faceau aparitia stateau cei trei genini ai satului si cativa membrii Akatsuki. Vantul sufla cu putere printre crengile copacilor "dezbracandu-i" de singurele lor haine. Animalele fugeau de vantul ce distrugea totul.
Elevii echipei sapte erau din ce in ce mai curiosi de ce test ii va astepta. Sakura spera sa se descurce si tot inghitea in sec. Naruto...era Naruto. Acelas baiat hiper-activ care se incuraja ca v-a invinge si ca il va intrece pe Sasuke. Brunetul era singurul care era calm. Nu se temea de acest test. Tot ce vroia era sa-i arate fratelui sau,Itachi, ca este puternic si ca-l poate infrange oricand, oriunde.
Dupa o asteptare de cinci minute in fata lor pasi Sasori, un baiat destul de dragut, roscat si foarte puternic. Chipul sau nu arata nici un sentiment. Deodata vocea sa se auzi, spunand ca acest test este pentru a vedea cat de puternici sunt cum lucreaza in misiuni, deci vor trebui sa se lupte cu ei considerand acest test o misiune.
Acestea fiind spuse Sasori dadu startul. Inca doi membrii Akatsuki aparura langa roscat. Acestia erau Konan, o fata cu parul mov si ochii de un albastru deschis cum este cerul dupa ploaie, si Deidara acelas barbat care a "intampinat-o" pe Sakura in fata portii.
Sasuke si Sakura se ascunsese-ra, dar Naruto a ramas in fata celor trei spunand ca-i va infrange cu o mana legata la spate. Vazand curajul lui, Deidara facu o pasare(va dati voi seama) si o arunca spre blondul din fata lui. Cand Naruto vazu acea bomba-pasare se ascunse intr-un tufis sperand ca acolo va fi bine. Dar nu, acea pasare inca venea spre el. >>O Doamne! Ce ma fac? Aha! Stiu, o sa fac clonele jutsu si-l voi ameti!<< se gandi genin-ul.
Din pacate nu numai el se lupta ci si Sakura. Sasori isi pregati-se papusile pentru un atac care spera ca-l va ajuta. Insa Sakura le-a distrus pe toate dintr-o singura lovitura. Vazand ca rozalia se tinea bine , roscatul, se gandi sa foloseasca si cutitele pe care papusile le aveau. Fata se feri foarte greu de cutitele taioase care veneau, pana cand unul o atinse-se facandu-i o rana destul de urata.
Langa un lac, departe de Sakura si Naruto, un brunet se lupta cu Konan. Acest brunet era Sasuke. Fata ii dadea destula bataie de cap, dar nu trebuia sa pice acest test.Isi activa Sharinganul, incercand sa vada ce miscari voia sa faca adversara sa. Observand, Konan, isi pregati ceakra in maini si picioare pentru a putea fi mai rapida. Nu trebuia sa se lase nici ea batuta de un baiat care era deabea un genin amarat, dar visul lui Sasuke era unul maret care stia ca-l va realiza cu sau fara antrenament. >> Firar, nu trebuie sa arat slabiciune in fata unei fete! Nu, eu trebuie sa castig si asa va fi mereu!<<se incuraja mostenitorul clanului Uchiha.
In cealalta parte a padurii nici Sakura si Naruto nu se descurcau rau. Ba chiar incepura sa se dpreia controlul.
Sakura lovea papusile lui Sasori fara nici un efort, dar ceakra ei era in scadere, asa ca se gandi sa atace doar cu pumnii pentru a lasa jutsurile la sfarsit.
Naruto se descurca si el, dar mai cadea in lac sau mai era azvarlit intr-un copac. Nevrand sa pice testul folosi Rasengan pentru a distruge modelele explozive aruncate de Deidara.
Noaptea se apropia, dar cei trei nu terminase-ra acest test. Il vor trece sau vor pica? Cum am spus si mai sus vom vedea in capitolul urmator.

#10
da mi-a trecut repede datorit la Fervex=)) oricum ma bucur ca-ti place:D
am revenit cu capitolul 4:D
spor la citit!
4. Testul(parte a II-a)

In padurea intunecoasa unde incepuse sa ploua Luna isi facea aparitia pe cerul care ii spune " La revedere!" soarelui, trei
ninja se chinuiau sa treaca un test. Acestia erau Sakura, Naruto si Sasuke. Se bateau cu Deidara, Konan si Sasori pentru a
demostra ca sunt puternici si ca nu sunt buni de nimic. Astrul cerului, Luna, le lumina calea geninilor ca sa poata vedea
ceva. Picaturile reci de apa atingeau corpurile celor sase ninja care aveau numai zgarieturi ce sangerau si ranile adnici.
Intr-o parte a padurii, rozalia Sakura, se lupta cu Sasori. In jurul lor totul era distrus, chiar si copacii si pietrele erau
la pamant datorita pumnilor sau papusilor ce erau controlate cu ajutorul ceakrei. Fata era slabita insa nu voia sa dea semne
de slabiciune in fata roscatului. Nici acesta nu era tocmai in forma. Zgarieturile de pe corpul lui varsau acel lichid rosu
ca petalele trandafirilor care deabea au inflorit.>>Se tine bine pustoaica, dar n-are cum sa ma infranga asa de usor...<< se
gandi Sasori care nici nu banuia ce-i pregatea rozalia. Sakura se apropie de el cu o cantiate mare de ceakra adunata in pumn.
Il lovi puternic pe Sasori care cazuse la pamant scuipand sange. Vazand ca la invins pe fata rozaliei aparu un zambet.
In lupta lui Naruto...totul o cam lua orazna pentru ca el fugea de pasarile-bomba ale lui Deidara. Membrul Akatsuki se amuza
pe seama geninului. Vazand ca Deidara mai mult rade decat se concentreaza la lupta Naruto facu o clona, intentia lui fiind sa
fac Duo Rasengan. Cand Deidara vazu ca blondul era din ce in ce mai serios se gandi sa inceteze cu rasul si sa se apuce
serios de treaba. Insa se decise prea tarziu. Naruto deja il lovise cu Duo Rasengan. Deidara cazu la pamant. Pe fata lui
Naruto se putea observa un zambet pana la urechi.
Langa lac, Sasuke si Konan, se luptau cat de bine puteau ei. Amandoi erau obositi, dar nu aveau de gand sa se dea batuti,
m-ai ales Sasuke. Brunetul isi activa Sharinganul si se indrepta cu pumnul spre movalie. Fata se feri cu usurunita de
lovitura baiatului. >> Cu siguranta s-a antrenat mult pentru viteza asta<< se gandi Konan. Fara sa mai stea pe ganduri Uchiha
facu Chidori si se indrepta spre membrul Akatsuki. O lovi si o azvarli intru-un copac, aceasta lesinand. Si el castiga-se si
zambi in coltul gurii.
Sakura, Naruto si Sasuke se intalnira la intrarea in sediu, cei trei s-au intalnit. Cand Naruto a vazut-o pe Sakura a sarit
imediat si i-a spus:
- Sakura-chan, ce bine imi pare ca esti bine!
- Naruto, lasa-ma-n pace! Trebuie sa ma odihnesc, sunt obosita. spune rozalia tinandu-se de bratul drept.
Deodata fata simti cum ceva o inteapa in inima. Era de la otrava care ii intrase in corp cand se lupta cu Sasori.
*****************************************************FlashBack**************************************************************
In padure se auzeau numai lovituri si cazaturi de copaci. Deodata un tipat invalui acel peisaj sadic. Sakura fu lovita cu un
cutit de-al unei papusi care avea venin.
*****************************************************And FlashBack***********************************************************
Rozalia lesina, dar fu prinsa de Sasuke. Baiatul o prinse de talie si o privea adanc.
Fara sa se mai gandeasca o lua in vratele sale puternice si o duse in camera ei. O intinse pa pat si o inveli. Statu ceva
timp langa ea si apoi pleca.
Luna si "copii" sai aveau grija de natura si de cer. Sa speram ca ziua ce va urma totul va fi mai bine pentru rozalie.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dusmanul din umbra Dark Angel 0 1.728 13-06-2013, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Dark Angel
  Asasinul din umbra MiraA 48 27.556 03-04-2013, 08:26 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Omoara-ti umbra Storymaker 1 2.172 20-06-2012, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 10.241 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Asasinul din umbra Aniella 0 1.860 06-09-2011, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Umbra iubirii Shadow. 31 15.180 25-08-2011, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Stella
  Criminalul din umbră AyumiHamasaki 3 2.153 22-07-2011, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.544 26-06-2011, 02:38 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.369 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Umbra Demonului yaoi (+18) Grella. 50 28.440 22-03-2011, 04:27 PM
Ultimul răspuns: Liar


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)