Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+

#11
Oh,la naiba!Sunt o nenorocita ca nu am venit mai devreme pe la ficul tau.:(( Este foarte reusit,pana si titlul este grozav,ai thriller,e ok,ai romance si yaoi,e clar e de mn aici!:))
Si acum sunt curioasa cn este individul din umbra,pariu ca va fi ceva yaoi intre el si Ray..;;) deci,am eu o presimtire,dar mai bn tac,ma lamuresti u.;) inca o data,imi cer mii de scuze ca de-abia acum vin pe-aici,sper sa ma ierti:((
te pup,astept urmatorul capitol si nu ne fa sa asteptam muuult,da?

#12
DeDal Notorius-Multzam pentru ca ai ramas cititoare fidela a ficului, cu privire la Ray si necunoscut...neah :)) te pup:*
So^Simple- Nu este o regula, ci mai mult o rugamine :p Ma bucur ca ai postat comm in premiera tocmai la acest fic, adica waw :X So Nice! Multumesc pentru laude si sper ca am mai rezolvat problema dialogului. Te mai astept pe-aici ! kiss:*
Ady-chanBS2-Nu-i nimic scumpo ca nu ai trecut si pe aici, nu te judeca asa de aspru :-s Mai, nush daca va fii ceva intre necunoscut si Ray :-? Acum depinde care necunoscut ;)) Te las sa afli mai bine. pop :*


BIG THX si cititorilor!!! Enjoy it!

"Capitolul 4"

Last Night...

Reantoarcerea !

Intruneric, umed, sinistru cred ca acestea ar fii cuvintele potrivite care sa defineasca acest loc. Ma ridic de jos tinandu-mi in continuare doua degete ale palmei drepte la tampla, pentru a-mi opri sangerarea continua. O pestera, asta cred ca e sau cel putin asta am vazut atunci cand am intrat aici. Insa acum pur si simplu nu ma pot regasi pe mine, nu pot sa ma adun pentru a gasi o solutie care sa gaseasca iesirea. Merg inainte, ma impedic de tot felul de pietre si aud zgomote cu adevarat infioratoare. Dar nu ma opresc, nu as putea face asta stind ca in orice clipa as putea fi atacat de vreo creatura. Deodata cateva torte se aprind ca prin magie, punand lumina inainte ochilor mei ce priveau cu umirea totul in jur. Un oras...? Da, un oras subterna, parasit, parca bantuit de fantome si zeci ba chiar sute de scheleti ale unor oameni ce in imprejurai ciudate au murit. Inima parca mi se opreste in loc atunci cand vad pe acoperisul unei biserici o...un inger ! Ma dau doi pasi in spate, insa nu ma mai pot sustine si cad, cad in genunchi infiorat, terifiat. Nu parea un inger din basme, acesta era cu totul diferit. Trupul ii era acoperit de un vesmant visiniu avand de la umar spre talie o banda neagra, prinsa sus cu o brosa din aur. Parul ravasit, lasat sa curga peste ochi, la fel de negru precum somala se infoia la bataile usoare ale aripilor cenusii. Coboara de pe biserica in zbor, aterizand la patru pasi distanta de mine, care parem lipit de acele pietre reci ca gheata. Nu schitase nici-o reactie, chipul alb ranand la fel de serios, se apropiase mai mult de mine, in asa fel incat sa-mi poata tine barbia intre degete.

- Tu. Susese simplu, cu doar o deschidere usoara a buzelor, privindu-ma mai intens in ochi.

Simteam ca aveam sa ma pierd in acel ocean adanc ascuns sub pupilele ochilor sai, il cunosteam de undeva, aveam senzatia ca am mai fost impreuna, dar...

- Shamsiel, te-am cautat de atata timp, rosteste incet, melancolic credeam ca el te-a gasit. Continua luandu-ma in brate ca pe un copil mic, nu am stiut ce sa fac, ce sa spun. Poate de teama, poate din cauza acelui sentiment, insa de tot ce eram sigur era de faptul ca si eu simteam o nevoie nebuna de a-l simti aproape.

- Eu nu stiu despre ce vorbesti, si nu ma numesc cum ai...dar nu apuc sa continui fraza ca el imi pune mana la gura, ridicandu-se in aer impreuna cu mine. Nu stiu exact cat am zburat, dar in cateva clipe la aterizare, am observat ca suntem intr-o padure. Imi face semn sa ma asez pe un bustean, acelas lucreu facandu-l si el.

- Nu stiu cu ce sa incep, vocea calda imi mangaia ureschile, indeamnandu-ma sa pastrez tacerea. Isi propteste privirea asupra unui copac, facand aripile sa dispara ceea ce m-a speriat putin. A observat acest lucru si pentru a ma linistii mi-a prins palma intr-a lui. Shamsiel, tu era cat pe-aici sa mori in razboiul de acum 3 000 de ani. Insa te-am salvat, am avut puterea sa te smulg din mainile lui, chiar daca asta a insemnat izgonirea mea din Paradis. Imi spune parca suspinand in tacere.

Nu intelegeam nimic din ce-mi spunea, inca mi se parea ca totul este un vis, si asteptam cu sufletul la gura sa ma trezesc. Dar deodata ceva ma cuprinde, imaginile pe care le avusesem in copilarie, lupta, ingerii...


Vantul toamnei matura frunzele vestede de pe aleile intortocheate ale parcului. Incetul cu incetul norii cenusii astupau intreaga zare curata, de un albastru marin. Crengile copacilor, goale, pusti, se miscau intr-un mod sumbru gazduind uneori cateva pasarele ratacite. Deodata, de nicaieri, se intrezaresc picaturi incolore, reci ce umezesc natura intr-un ritm alert.
Undeva, la marginea parcului, pe un leagan retras, un baiat se legana incet permitand ploii sa-i acopere corpul tremurand. Hanoracul negru, din lana, se ingreuna absorband tot mai multa apa ce se scurgea pe blugii de aceias culoare a-i tanarului. Chipul ii era sters, incercanat, melancolic la fel ca si vremea ce parea a-l sustine in aceea durere sfasaietoare. Doua margaritare se scurg din ochii sai rosiatici ce priveau fix un anumit punct al cerului, ramand lipite de barbia acestuia.

- Si mie imi place toamna...

Se aude din departare o voce, putin ragusita insa ce-l face pe saten sa tresara speriat. Isi coboara privirea din cer, atintind-o spre persoana ce-i intinsese deasupra capului o umbrela cafenie. Parea un barbat destul de tanar, cam la vreo douazeci si trei de ani, inalt, bine facut. Se asaza pe leaganul de alaturi, ignorand faptul ca scandurile erau umede. Ochii albastrii, puri precum valurile marii pareau fixati asupra privelistii abatute, in timp ce suvitele din parul brunet, semi-lung ii stateau lipite de frunte. Satenul nu schitase nici-un gest la vederea barbatului, mutandu-si din nou privirea asupra cerului. Printre buzele uscate murmurase cateva cuvinte imperceptibile, pe care mai apoi, le repetase pentru auzul celui de alaturi.

- Mie personal, nu-mi place...Spusese cu o voce rece, indiferenta.

Brunetul zambi oarecum amuzat, pastrand un moment de liniste, apoi cu un oftat prelung decise sa redeschida discutia.

- Ma gandeam ca de acea, stai in ploaie, singur...aici..sau suferi din dragoste? Intreba acesta destul de incert, inchizand umbrela, deoarece de cateva minute bune ploaia incetase.

- Gandesti ca un copil ! Constata satenul ridicandu-se de pe banuca pentru a pleca. Dar nu apuca sa faca doi pasi, ca incheietura ii fu prinsa. Se intoarsa putin pe varfuri, cat sa fie fata in fata cu necunoscutul. Respiratiile celor doi, fiebinti precum aburii unui vulcan, se impreunau accelerand ritmul atat de alert al inimilor. Pentru cateva secunde corpul satenului se inmuiase cazand in bratele brunetului precum un pietroi.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#13
Buna!:x Voi incepe cu greselile:
Reantoarcerea! = reintoarcerea [ ``re`` este un prefix ce i se adauga cuvantului ``intoarcerea``, pastrandu-se ``ÃŽ`` ]
stind = stiind
uimirea = uimire
subterana = subteran
parem = ...?! O_O
nici-o = nicio [ Cuvantul acesta, precum si ``niciunul, niciuna `` sau alte de acest gen se scriu legat acum ]
ranand = ramanand
susese = spusese [ se scrie cu virgula si litera mica, fiind o propozitie incidenta ]
acelas = acelasi
lucreu = lucru
ureschile = urechile
linistii = linisti
pusti = pustii [ crengile pustii ]
sfasaietoare = sfasietoare
de acea = de aceea [ virgula pusa nu are niciun rost acolo; dupa semnul intrebarii se scrie cu litera mica daca e constructie incidenta( adica un detaliu despre cine vorbeste )]
Costata [...] - constructie incidenta => litera mica
banuca = banca
Constat ca nu stii unde sa pui virgulele. Mi-e lene sa o fac eu acum, am o zi incarcata astazi, dar poate voi reveni cu un edit urias. Am mai observat ca nu stii cum se incepe dupa vorbirea cuiva - cu litera mica, intotdeauna, scris dupa virgula daca este afirmatie sau scris dupa semnul exclamarii si/sau intrebarii ( tot cu litera mica, bineinteles ).

Din punct de vedere al continutului, acest capitol este ireprosabil. Imi place mult intorsatura pe care a luat-o povestea, sa fiu sincera nu ma asteptam la un inger, insa ma incanta ideea, e magnifica. Superb modul tau de povestire:x, n-am ce spune!

As dori, insa, sa stiu de ce lasi spatiu in momentul in care incepe un dialog. Nu se lasa spatiu:|, se scrie pur si simplu dupa un enter si atat.

Spor la scris in continuare si nu ne lasa sa asteptam! :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#14
Am revenit ! >:D< Cat ma bucur ca ai postat urmatorul capitol ... :D
Despre continut nu am ce zice ... am vazut ca te-ai axat in special pe descriere ceea ce imi provoaca o stare surprinzatoare de fericire ! Naratiunea este buna si ma bucura asta , iar dialogul -> progres urias !! Intradevar greselile au fost mai multe decat in capitolul trecut insa presupun ca nu ai avut prea mult timp sa il corectezi . Pe mine personal nu m-au desprins de la continut ^^ .
Ingerul acela ... geniala idee :X

Sper sa vi repede cu next-ul ;;)
Ai grija de tinee !! :X Ja ne` !

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#15
Somala- smoala
era- erai
banuca- bancuta
incert- incet
Cam atat cu greselile....nu prea am vazut altele:-? esti nemaipomenita!:X
Dupa ce ca mai era in ficul tau asasinul ala, acum ai bagat si ingeru' :X,tot mai multe secrete cu numele lui Ray, Shamsiel....nu am nimic impotriva, cu cat mai multe secrete, cu atat mai bn. :D
Eu astept nextul, bafta la inspiratie, vezi ce faci...:)) bye bye

#16
gabytsswh- Sa incep cu inceputul ;)) Waw atatea greseli, omg ce e cu mine ?:-s Nu incerc sa caut o scuza dar am scris acest capitol la ora 4:20 dimineata si m-am grabit sa postez deoarece a doua zi de dim urma sa plec, la oras pentru a incepe scoala. Acolo neavand net, unde stau. Cu privire la continut, multzam mult, ma bucur ca-ti place ideea cu ingerul. Dialogul il scriu cu spatiu pentru ca asa am inceput ficul, si de la inceput am spus "va fii ceva diferit"! Thx pentru comm si sper sa citesti in continuare. Pop :*
So^Simple- Bunaa >:D< , ma bucur ca iti place descrierea mea pentru ca mai mult pe asta o sa ma axez in cateva capitole. Srry pentru greseli :( si stai sa vezi ca nu doar ingerul o sa fie punctul forte ! kiss you :*
Ady_chanBS2-nush ce fac, ce nu fac dar bag tot felul de fiinte in fic :)) uh ma bucur ca ma lauzi unpic, am nevoie ;)) Secrete vor fii, acum unele inevitabil se vor afla. Ce sa spun decat multumesc pentru ca ai citit si ai avut rabdarea de a lasa un comm. pupicutz you :*


Multzam mult si cititorilor ! Enjoy the next !


"Capitolul 5"

Profetia

<< Un nou deszastru loveste orasul Niigata, fabrica de cereale a fost cuprinsa intr-un mod bizar de flacari, murind in incendiu aproximativ 300 de muncitori. Din spusele autoritatilor cauza nu se cunoaste, dar investigatiile vor continua sa se desfasoare. Cam atat pe moment, va vom informa cu noi date la stirile de la ora saisprezece. >>

- Ah, nu din nou ! Murmura destul de nervos barbatul, stingand brusc televizorul.

Se ridica de pe fotoliul confortabil asezat in lateral cu fereastra pornind spre o alta camera alaturata. Deschide usa incet, foarte grijuliu pentru a nu perturba somnul atat de adanc al pustiului din pat. Deodata capul incepe sa-i zvacneasca, ameteala cuprinzandu-l cu viteza luminii, se sprijina de tocul usii inchizandu-si ochii. Acele imagini din incendiu il bantuisera zile intregi, ar fii putut sa impiedice totul, insa nu a ajuns la timp si de aceea toti acei oameni murisera. Abea in momentul in care implinise optsprezece ani, totul capatase un sens, viziunile lui devenisera mai clare si totodata scopul pentru care a fost conceput.
Sa ai premonitii nu este tocmai un dar, destinul pe care trebuie sa-l scri anumitor oameni, viziunile, viata reala pe care o uiti, pe care o arunci pur si simplu fara sa vrei. Toate aceste lucruri te marcheaza, te distrug pe dinauntru, insa macar ai satisfactia ca stii, ca esti sigur de faptul ca dincolo de moarte mai exista ceva. Paradisul sau iadul !
Se calmeaza, din nou totul a trecut si probabil ceva nou va avea sa se intample. Acum principalul scop este baiatul, baiatul din viziunile pe care le-a tot avut timp de un an. Ceva este inneregula cu el, insa ce? Imaginile, vocile ii erau atat de neclare incat nu si-a putut da seama ce urma sa se intample, cu sau din cauza lui. Un zgomot ii alunga gandurile infinite, tanarul se trezise iar in ochii lui o licarire rosie il facuse pe brunet sa tresara terifiat. Intelegea, profetia pe care o scrisese cu 200 de ani in urma, incepuse sa se adevereasca. El era alesul, pe el avea sa-l protejeze si sa-l invete tot ce stie. Acest baiat urma sa fie ultimul profet, dinainte de Apocalipsa. Incearca sa-si calmeze tremurul corpului, luand o atitudine normala in fata pustiului confuz.

- Stai linistit, ploaia s-a oprit iar eu te-am prins la timp, inainte sa cazi lat la pamant, rosteste putin amuzat brunetul. Se apropie incetisor de pat, asezandu-se pe marginea acestuia. Aura baiatului il fermeca, acea senzatie de liniste, de iubire ii mangaia sufletul vatamat.

- Vrei sa spui ca am lesinat, din nou?! - intreaba tanarul saten, strangandu-si genunchii la piept. Corpul ii era atat de fragil si privirea parca pierduta in vise. Buzele i se uscasera formand mici sentulete, in timp ce obraji pareau la fel de lipsiti de viata.

Sam, caci asa se numea brunetul fusese cu totul acaparat de forta nemai intalnita a baiatului, dar totodata nu-i putea intelege tristetea, acel sentiment de singuratate pe care il lasa liber la intervale lungi de timp. Isi inconjoara bratele in jurul taliei satenului, imbratisandu-l cald, parintesc nu stia nici el de facea asta, insa trebuia, simtea ca trebuia sa o faca.

- Cum te numesti? Vocea joasa il facea pe saten sa tresara speriat, niciodata nu fusese tratat cu atata blandete, mereu fiind considerat un ciudat.

- Michael...

Sam il strange si mai mult la piept respirand greu din ce in ce mai greu, se intorsese, tocmai el era predestinat acestui lucru. Din nou urma sa-l piarda la sfarsit, dar ce conta cand avea si acel putin timp la dispozitie pentru a-l face fericit.

- Ce nume frumos ! Exclama, scapand o micuta lacrima in coltul ochiului.

Pe de cealalta parte, si adolescentul simtea ceva, avea o vaga impresie ca-l cunostea de-o viata pe necunoscut, poate de aceea se si lasase imbratisat de el.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#17
Buna! :X In primul rand sper din suflet ca nu te-a deranjat ca iti corectez greselile:(...
Cu care incep si de data asta, bineinteles:
deszastru = dezastru
Abea = Abia
inneregula = in neregula
[...] profet, dinainte - nu-i nevoie de virgula aici.
[...] am lesinat, din nou?! - nici aici nu-i nevoie de virgula.
Nu mai folosi '' - '' pentru a da o explicatie cu privire la cel ce vorbeste, nu e necesar, scrii in continuare fara vreun alt semn.
[...] se numea brunetul, fusese [...]
[...] imbratisandu-l cald, parintesc. Nu stia nici el [...] - punct dupa '' parintesc '' si cu litera mare dupa.
- Ce nume frumos ! Exclama [...] - In primul rand nu mai lasa spatiu inaintea semnului exclamarii, in al doilea rand nu mai scrie cu litera mare dupa acesta cand urmeaza o constructie incidenta( o explicatie cu privire la cine vorbeste ).
Cam atat pe aici! ^^

Continutul este frumos, nu am nimic de reprosat, doar ca a fost scurt. :((. Eu ma asteptam la ceva mai mare, avand in vedere titlul capitolului, ce promite destul de mult. Imi place cum se desfasoara actiunea intre cei doi baieti:>.
Michael? Te referi la Arhanghel sau este doar un nume ales la intamplare care ii place lui Sam?
In orice caz, e ireprosabil, imi place la nebunie. Te rog, nu ne face sa asteptam!
Spor la scris:*

P.S.: Imi cer inca o data scuze daca te-am suparat fiindca ti-am corectat greselile. Nu o fac cu rautate, dar este spre binele tau. ^^ :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#18
Si eu care vroiam sa corectez greselutele alea:))
Cu capitolul asta m-ai cam bagat in ceata, adica sa recapitulam: In primul rand, este Ray de la bun inceput, si asasinul ala la fel(tot un mister a ramas....), apoi chestia cu numele lui Ray si ingerul acela....Cate secreteeee! Acum ai mai bagat alte personaje, ok? Sam si Michael....:-?
In orice caz, am spus-o si o voi mai spune. Te pricepi foarte mult, mai ales cand vine vorba de yaoi:D
Astept urmatorul capitol! Ja ne! :*

#19
Uh ... am intarziat :-< ...

Nu-i problema important e ca mi-a trecut prin cap sa verific :D ai pus mai repede acest capitol si pentru ca nu ma asteptam nici nu am verificat mai devreme . :-ss
Oricum sunt putin confuza de acest salt de la un personaj la altul . E ceva nou si unic - intradevar sti sa iti exprimi aceasta latura - si suspansul este prietenul tau cel mai bun , dar acum imi dau seama ca am tot intalnit alte personaje in fiecare capitol . Imi place ca esti originala si sper sa se clarifice situatia curand ...

Oricum , ai dreptate , imi place descriererea desi ai avut mai putina in capitolul asta . Te-ai exprimat foarte bine si nu ai complicat situatia cu figuri de stil iesite din comun . Subtilitatea ta e chiar placuta :X . Ai o naratiune superba si o stapanesti din ce in ce mai bine , iar dialogul este frumos structurat .

Cel mai mult imi place felul in care te exprimi . Nu stiu sigur de ce insa imi place mult .

O singura problema am :-w de ce ai un capitol ataaaat de mic ?? :-w cred ca e cel mai mic din toate ... O intrebare personala acum : Te-ai lenevit ?? :))
Glumesc ... bineinteles ca nu ma incanta in mod deosebit marimea capitolului insa " Esentele tari se pastreaza in sticlute mici . " ;))

Sper ca vei veni repede cu next-ul pentru ca iti promit ca voi verifica zilnic >:D<
Succes in continuare si ai grija de tinee ! Kiss-ulici ! :* :))=))

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.411 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [+18] Deep in night Nywa 17 8.890 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.636 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 26.012 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 19.652 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.330 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  The night of blood and scream [+18] ellamanu 17 9.250 26-12-2009, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.976 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Myuu-Zapada patata cu sange [+16] [thriller] Strawberry Ice 4 3.771 11-07-2008, 12:29 AM
Ultimul răspuns: minako


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)