Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crazy Sex-Crazy Night (thriller-yaoi)18+

#1
Hey, am revenit cu un nou-nout fic, adoptand un nou stil. Sper sa va placa, din primul capitoul nu veti intelege prea multe, dar din viitoarele va veti lamuri. Deci, bafta la citit! :*

"Capitolul 1"

The Nights !

Then...

Ceata densa se lasa treptat peste lacul imens ce scotea aburi infundati, vrand sa para o sauna perfect naturala. Brazi ce-l inconjurau cu ale lor crengi zimtate, prindeau viata in lumina difuza a lunii, rotunda precum un cerc de foc. Noaptea aceasta se arata speciala, parca anuntand ceva nemai intalnit, ceva mistic ce astepta de mult sa prinda viata.
La cativa metri de lac se arata o frumoasa cabana din lemn, inconjurata de un mic gardulet, despartit in mai multe locuri. Luminile erau stinse, domnind asupra ei o liniste de mormant, amestecata cu o senzatie stranie de frica. Numai podul parea sa contina mici licariri stinghere ale unor lumanari de ceara, albe precum spuma laptelui, ce incercau in zadar sa mai lumineze. Atmosfera se incingea treptat, aerul devenind insuportabil, primele zgomote isi faceau aparitia infundat, lin pentru auzul omului.
Cu miscari senzuale degetele lui patrund in carnea frageda a pulpei, facand coborari si urcari, incete dar sigure. Ea il prinde cu ambele brate de gat obligandu-l sa-si lipeasca buzele de acesta, pentru a suge toata acea carne fierbinte precum un vulcan. Halatul din matase, negru ca o pantera, este dat jos in cateva secunde, lasand la iveala o pereche de sani perfecti si un trup splendid. Corpurile lor formeaza unul, frecandu-se unul de altul pana ce incepeau sa roseasca, el o patrunde cu duritate sarutandu-i sanii cu ambele buze, apoi folosindu-si limba pentru a-i acoperi cu saliva. Ea isi infrige unghiile in parul lui pentru a mai atenua placerea ce o lasa fara grai. Acest joc fierbinte incepuse cu mult timp inainte, acum fiind la neobositul final. Minutele se scrug neverosimil peste corpurile lor obosite, parul blond, bucalat zace aruncat pe suprafata pernei, dandu-i ei senzatia de eliberare. Pecand al lui, negru, statea lipit de frunte, ascunzandu-i privirea inspaimantatoare. Se ridica de pe cearceaful alb, imbracandu-se in perechea se pantaloni negri aruncati pe podea, tragandu-si peste pieptul bine sculptat helanca de aceias culoare. Luand intr-un final paltonul ce avea sa-i tina de cald. Se apropie de pat, asezandu-se pe marginea acestuia, o priveste pentru cateva secunde, apoi isi varaste cutitul cu lama perfecta in inima ei. Nu mai apucase sa tipe, impactul fusese rapid si mortal, lasand in urma lui o balta de sange fierbinte.
Buzelele lui se arcuiesc intr-un zambet plin de satisfactie, gusta cu ajutorul ochiilor maronii din savoarea sangelui, parasind linistit incaperea.

Now...

- Haide Rayen, de ce te plangi atat? Locul acesta este fantastic ! - murmura fata ridicandu-si bratele in aer pentru a simti briza rece a vantului de munte.

Chipul ei tanar de adolescenta la varsta de cincisprezece ani, se imbujorase, atunci cand palmele baiatului cuprinsesera obraji reci. Ochii de un verde hipnotizant fixasera un anumit punc al pamantuli, in timp ce varfurile degetelor se rafuiau in parul roscat.
Baiatul din fata ei, un barbat in devenire datorita varstei de optisprezece ani, ii sarutase fruntea fetei, adaugand apoi un zambet plin de caldura. O iubea atat de mult, nu numai pentru naivitatea ei ci si pentru reactiile atat de sincere. Ii apunca palma intr-a lui aratandu-i drumul catre intrarea in cabana, deschide bucuros usa, insa nu intra, se opreste...

- Iubit-o, nu stiu, senzatia...-rosteste aproape fara glas.

Roscata il priveste intrebatoare, dar la vederea minunatului living se desprinde de baiat, intrand inauntru. Sunrade emotionata catre ochii de un rosu mistic ai iubitului ei, insa nu mai primeste nimic, nici-o reactie calda. Dupa cateva minute de stat in dreptul usii, intra si Rayen tragand adanc aer in piept. Se lasase seara, iar focul in semineu inca nu era facut, riscand prin frigul de afara sa se risipeasca tot romantismul. Isi revine repede, aprinzand voios focul, se apropie de fata mangaiandu-i senzual obrazul stang, pentru ca mai apoi sa-i cuprinda buzele intr-o sarutare apasata. Se lasa amandoi purtati de aroma imbatatoare a lemnului de brad, cazand unul peste altul pe canapeaua pufoasa, ciocolatie. Curand ambii ramanand fara haine, concepand impreuna primul act sexual al fetei. Saruturile, mangaierile, atingerile tanarului pareau atat de fragile, aratand prin asta dragostea ce i-o purta adolescentei de sub el. O priveste adanc in ochi, prevestindu-i urmatorul pas, asigurand-o ca va fi bland ca pana acum, ca nu o va rani sub nici-o forma. Ea, Rosa, caci asa o cheama, aproba cu teama, inghitind in sec ultima picatura de saliva ramasa in gura. Simte cum este patrunsa incet, si strange materialul canapelei in pumni datorita dureri ce o simtea pana in oase. Isi lasa lacrimile mari sa-i colinde obraji, tipand cu o voce ragusita, apoi trecand la gemete infundate, pline de placere. Totul fusese dupa cum sperase, cel mai important lucru din viata ei ii fusese luat de cel pe care il iubeste, virginitatea. Se lasa amandoi purtati de somn, imbratisati ca doi ingeri, sub lumina protectoare a lunii.

Simteam o dorinta nebuna de a iesi in toiul noptii pe malul lacului, ce-l observasem inca de la venire. Ma ridic de langa iubitul meu tragandu-mi pe deasupra doar un halat alb. Ii sarut apasat fruntea, iesind afara din cabana fara a face vreun zgomot, nu-mi permiteam sa-l trezesc din acel somn profund. Am inceput sa ma plimb prin acea liniste chiar infricoasatoare, dar calmanta, amintindu-mi cu placere minutele petrecute alaturi de Rayen. Nu-mi imaginasem ca acel act avea sa fie atat de, atat de magnific. Placerea pe care am simtit-o, Doamne, a fost atat de fierbinte ! Ma opresc pe un pod din lemn ce se intindea pana la sfertul lacului, imi adancesc picioarele inauntru, privind fermecata luna. La un momentdat aud un micut fosnet, dar nu-l bag in seama, imi simt picioarele trase la fund, ma zbat..apoi..Simt cum plamanii imi sunt inundati de apa, vreau sa ies la suprafata, dar el...el nu ma lasa..si..

Next, Coming Soon...!
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#2
Mai vreau, mai vreau :X:X:X Sincer, ai avut dreptate, nu am inteles mare lucru, dar imi place :X. Abia astept continuarea si bineinteles, yaoi...=p~. Am vazut doar mici greseli, cum ar fi o litera lipsa, insa sunt sigura ca nu gasesc altceva:)) nu vreau sa caut :X. Mi se pare foarte interesanta povestea, mai ales pt faptul ca e thriller:X
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Salut,De as putea spune?Ma bucur ca a omorat-o. Asta e,acu' sa nu crezi ca ma apuc sa o plang.Nici pe asta ,nici pe alta.:)))
Imi place ficul,mai ales cum a omorat-o pe aia:x Vreau sa vad multe chestii demonice,ura,rautate...mai usor cu iubirea ca mi s-a scarbit de ea.Sunt satula,mai ales de aia din telenovele.Vomit.
Revenind la ficul tau,nu ma asteptam la altceva,deci deja il iubesc si o sa devina asa interesant....
Poate o sa te mire comm-ul meu dar,da m-am schimbat.
Ti-am zis si pe mess,astept...ceva total diferit.Nu stiu exact ce cuvant sa-ti zic,momentan DEMONIC.
Poop,spor la scris.Next-ul acu'ca pun mainile pe piept fara sa citesc si te bantui.

#4
Waw ms mult fetelor pentru incurajari si laude ;)) Ma bucur ca va place, sper sa nu va dezamagesc in continuare. Thx, deasemenea pentru vizualizari! :*
DeDal-Vezi ca am avut dreptate, ce ti-am spus eu?:)) Referitor la yaoi, hmm, o sa apara brusc cand nici nu o sa va asteptati, am multe surprize. Sper sa citesti in continuare,te pup.
Halloween Queen-Hello sis, dap chiar te-ai schimbat ce e cu raceala asta?:)) Aaaa? Poi o sa fie mult prea demonic, romantism nu am de ce sa pun acum. App sper ca nu ai murit, may :(( pwp :*

P.S. Puneti-va minim doua pareri pentru a putea posta nextul, nu e o conditie, doar ca vreau sa vad pareri si propuneri. Thx!

" Capitolul 2"

The Sex !

Flash Back

Razele soarelui ma deranjau ingrozitor, si desi incercam sa-mi acopar ochii cu perna, somnul tot nu ma lua. La naiba cu dimintetile matinale! Ma ridic nervoasa in capul oaselor, frecandu-mi ochii incercanati, apoi privesc noptiera ce sustinea un plic ciudat. Il ridic curioasa, deschizandu-l, ca inauntru sa gasesc o bucata de hartie pe care erau inscriptionate urmatoarele cuvinte:

<<Carmen, m-am gandit mult la ce mi-ai spus. Ce naiba fata? De cand nu am mai avut o iesire ca intre prietene?! De mult, iti spun eu. Eh, am gasit o cabana frumoasa, undeva..aproape. Deci ne vedem acolo. Pupici !>>

Dragut, in sfarsit o veste buna dupa atata munca, a fi un model cunoscut nu e tocmai usor, necesita multa bataie de cap. Hm, ce aiurea simt ca la cei douazeci si unu de ani ai mei, nu sunt tocmai implinita. Da, am un apartament frumos intr-o zona foarte buna a orasului New York, urmeaza sa ma casatoresc cu..cu cel ce m-a initiat. Faima, bani, prieteni, parinti, in putine cuvine totul si totusi nimic...Ma ridic scarbita din pat luand drumul dusului, las picaturile de apa sa-mi rasfete trupul perfect, stergandu-ma dupa aceea cu un prosop din casmir. Imi aleg din dulap o tinuta simpla de iesire formata dintr-o rochita alba, lucrata manual, si un palton negru. Imi trec palmele prin parul bucalat, de un blond natural, bag niste haine la intamplare in troler, iesind nerabdatoare din apartament.
La scarta ma astepta de ceva timp, Ay, prietena mea cea mai buna, suntem de aceias varsta, cu infatiseri diferite bineinteles. Ea este mai slabuta, bruneta, cu ochii caprui ce exprimau mult calm si o inteligenta aparte. Ma imbratiseaza fericita, nu ne mai vazusem de o jumatate de an, meseria de reporter trimitand-o peste tot in lume. Imi face semn sa ma urc in masina, un Logan decapotabil, argintiu-stralucitor, exact culoarea mea preferata. Dupa cateva minute de imbratiseri repetate pornim la drum, aveam sa ajungem pe la 22:30 la destinatie. Ceea ce ma inspaimnta oarecum, urma locurile pusti. Ay a franat la marginea unui lac, ce in noaptea parea un loc sumbru, bantuit probabil de tot felul de fiinte. Am coborat impreuna tinandu-ne de cot, si imediat ce usa cabanei a fost deschisa un miros imbatator de brad ne-a inundat narile. Lemnele acelea trosneau in semineu facandu-ne sa tresarim, apoi tot singure radeam una de alta. Cred ca povestiile tineretilor ne-au tinut treze pana pe la 04:00 dimineata, dar ce conta? Ma simteam intradevar bine, asta pana cand...

- Sti, Carmen? -murmura ea, cu o voce ciudata.

Imi strang genunchii la piept, sorbind insetata din ceasca cu ciocolata calda, raspunzandu-i:

- Ce sa stiu? Da, stiu multe. - mai adaug incepand sa rad ca o nebuna. La inceput se eschiveaza, apoi imi spune:

- Am auzit ca un super tip da tarcoale acestor zone, si..-se opreste.

Inghit in sec, asteptand sa continue.

- Si..se spune ca este bestial la pat, ahhh, nu e minunat?

In minte se formau deja imagini cu mine si acel baiat "necunoscut", de cand nu mai facusem sex? Sex nebun, cara sa ma duca pe culmile placerii. Imm. cred ca as face-o daca tipul chiar ar indeplinii toate conditile. De ce nu, o viata am.
Ma ridic de pe canapea, luand drumul camerei in care urma sa dorm, imi sarut prietena pe obraz, urandu-i un somn usor. Patul parea chiar confortabil, pur si simplu am sarit in el, dandu-mi jos rochita pentru a ramane in lenjeria intima. Am inchis ochii imaginandu-mi atingerile unui barbat, si fara sa vreau mainile mele au reactionat incepand sa mangaie fiecare parte a corpului. Dar ce se intampla? Simt ca nu mai sunt eu cea care ma mangai, simt cum corpul imi i-a foc si simturile se trezesc la viata. Deschid nedumerita ochii, vazand..vazandu-l pe el, am vrut sa tip dar gura mi-a fost acoperita si mainile imobilizate. In momentul in care genunchiul lui mi-a apasat partea sensibila am inchis ochii gemand de placere, iar el vazand asta m-a eliberat continuand sa "profite"de trupul meu. Dupa cateva ore de sex nebun, am cazut obosita si transpirata pe pat, tinandu-mi in continuu ochii inchisi. Apoi, acea durere..sangele..si vocea spunand..

- A fost doar sex.

Dupa cateva minute...

Picaturile de apa se spargeau in alte zeci de picaturi la contactul cu gresia, in timp ce trupul brunetei era desfatat de jetul fierbinte al dusului. Se simtea chiar in largul ei, atunci cand apa o spala de toate gandurile. Aude un zgomot vag, ce parea a fi al prietenei ei, opreste dusul aplecandu-se asupra cazii pentru a lua un prosop cu care sa-si acopere partile intime. Aerul incepe sa dispara, o durere ii frange gatul, printre gemete de durere isi duce palmele la gat simtind o sarma zimtata, ce-i patrunsese precum spinii in carne. Cade in cada rece, cu capul secerat ultima imagine dinainte de moarte fiind a lui..

End of Flash Back

Now...after one year.

Camera innegurata nu oferea pic de delicatete decorului, atat de serios, de aspru amenajat. Peretii erau izolati fonic, avand captusite materiale delicate din matase maronie. Un microfon zacea atarnat de o bara metalica in fata unui geam imens din sticla, dincolo de el fiind tot felul de computere specializate pe sonoritate, remedierea vocii si multe altele. Degetele grosute, lungi, delicate ale producatorului alunecau pe placa de mixat, fixand anumite sunete acolo unde le era locul. Pupilele rosiatice ale ochiilor o fixau pe fata ce canta de partea cealalta a camerei, parand a vrea sa gaseasca altceva. Vocea ei ii amintea..ii amintea de roscata ce l-a facut fericit, ce l-a purtat spre al-9-lea cer, sfarsind moarta. Isi trece palma transpirata peste frunte, vrand sa alunge durerea ce-i sfasaia capul, se lasa pe spate, respirand accelerat. Imaginile cu ea moarta in acel lac il bantuisera un an intreg, noapte de noapte, criminalistii ii spusesera ca fusese un simplu accident, o neatentie din partea ei. Dar el, stia prea bine, defapt presimtea ca nu aceasta fusese cauza. O voce il trezeste la viata, melodia se sfarsise de mult, abea acum constientizase asta. Bruneta, cu parul lung bucalat, lasat liber peste umerii goi il privea trista. Statea in genunchi pe rochita albastra ce-i acoperea trupul delicat de o splendoare rar intalnita. Cu ambele maini cuprinde palma stanga a producatorului sarutand-o tremurand. Ofteaza desprinzandu-se timida de ea, lasandu-si privirea adancita in pamant. Buzele carnoase, acoperite cu un luciu transparent se desprind pentru a rosti cateva cuvinte in soapta:

- Rayen...sunt langa tine, stii asta?

Satenul nu spune nimic, nu doarea sa spuna ceva cand inima lui inca ravnea dupa atingerile fostei iubite, isi reia pozitia ferma pe scaun, uitandu-se peste melodie.

- Ella, melodia este gata, mai facem un videoclip si lansarea ta va fi un adevarat succes.

Fata aproba dezamagita din cap, luand un loc pe un scaun mai retras, cititind inca o data scenariul clipului. Acesta parea ciudat pentru ea..doi tineri se retrageau seara intr-o cabana, faceau dragoste, el adormea iar ea murea strangulata de un necunoscut intr-un lac termal. Ii placea intr-un fel ideea aceasta, horror, parea a prinde bine pe posturile de muzica.

- Interesant scenariu, unde vom filma? -intreaba bruneta curioasa.

- Intr-o cabana...in apropiere..

Vocea lui Ray devenise rece precum un ghetar, in timp ce bataile inimii pareau a inceta cu fiecare secunda in minus.

- Ai mai fost acolo?

- Da...acum un an !

Next...Coming Soon...!
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#5
ooooooooooooooo:>:>. Deci prinde povestea contur :>. Oah, cel ce a initiat-o...:)) am ras la fraza asta. Descrii superb, imi place la nebunie !!! Dar tot vreau yaoi:(( Ce mai sfarsit a avut fata...uh, mai ca mi-e mila de ia...simt ca va veni ceva palpitant la urmatorul capitol...am dreptate,ceva si mai palpitant>:)
Oricum, abia astept !!!
Si vreau multe, multe, multe capitole...asa sa fie :))
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
mooooooooooaaahhhh........e clar m-am indragostit de ficul tau.In primul capitol intelesesem ca aia a facut lucrui rele(vai ce exprimare de copil de gradinita am si eu :))) cu ala si ala a omorat-o dup-aia si a mai omorat si pe alta si cam atat.Acum am incepur si eu sa inteleg ceva mai ca lumea (fara aia si ala)
Totusi eu nu pricep de ce Rayen vrea sa o duca pe Ella in locul in care a fost ucisa Rosa(E masochit si nu stiam eu?)
Spor la scris si de abia astept sa vad ce se intampla in urmatorul capitol.See you next time!
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#7
"- Da...acum un an !"

Fraza asta inca mi se repeta in minte *.* E foarte frumos ficul, foarte original, de fapt . M-a emotionat foarte tare primul capitol, la al doilea am plans, de fapt :)) Mda, sensibila rau . Inca nu mi-am dat seama cine e ucigasul, cand o se ne dai...hmm...un fel de speranta sau stiu si eu, un fel de indiciu ? ;;) Chiar m-ai lasat in suspans total, inca ma gandesc la va avea sa se intample . Oare ce..? Nu stiu, numai tu poti sti ! Ai descriere, naratiune..Nu pot comenta ! :D Si dialogu'...aah, daca n'ar fi acest dialog, e jumatate din suspansul meu . Nu e sec, e chiar interesant .
Adu' nextu' repede si multa imaginatie ! :*

Cee Yaa !
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta

Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.


[Imagine: Girl123.jpg]


#8
Waw va multumesc mult,mult,mult pentru commuri :* Ma bucur ca va place, si sunt fericita ca v-ati lasat parerile. Sincer din cauza scolii, voiam sa renunt la fic dar pentru voi il voi continua. Aceias regula doua comm-uri si postez continuarea. Sper din suflet sa va placa :-s
P.S. In curand totul se va limpezi, iar capitolele vor fi mai lungi si clare :D
Ms si cititorilor >:D<

"Capitolul 3"

An uncertain crime!


Last Night...

O mantie neagra se lasa lesne peste padure, acoperind-o intr-o mare de liniste pustie. Brazii cu ale lor frunze zimtate intruchipau tot felul de forme terifinate, ce te inspaimantau numai printr-o simpla miscare. Lacul termal scotea aburi fierbinti, fiind invaluit de o ceata densa pe care nu o puteai taia nici cu cutitul. Atmosfera insasi indica o aura demonica puternica influentata de luna plina, rosie precum lava proaspata a unui vulcan aflat in plina eruptie. Exteriorul cabaei din lemn era decorat cu lampi din hartie creponata rosie, pe care se distingeau trupuri de dragoni conturati cu negru. Simboluri ale culturii antice japoneze. O masina argintie franeaza in apropierea lacului, ambele portiere din fata deschizandu-se pentru ai lasa pe cei doi tineri sa iese. Barbatul isi indreapta pasii apasati spre podul din lemn, scotandu-si in acelas timp din buzunar o tigare, pe care o aprinde cu ajutorul unei brichete aramii. Se opreste un moment la sfertul podului, aruncand in lac tigarea pe jumatate terminata. Facandu-i semn fetei ce statea neclintita langa masina sa vina spre el. Bruneta se apropie sfioasa de Ray imbratisandu-si trupul infrigurat, deoarece plecase de la studio doar intr-o roschita subtire din matase. Un zambet ii contureaza buzele rosiatice atunci cand isi simte talia cuprinsa de mainile puternice ale barbatului iubit. In cateva secunde buzele ii sunt cuprinse intr-o sarutare salbatica, carnea subtirica a lor fiind sfasaiata de dintii insetati de sange dulce. Palmele fetei mangaie fugar obraji producatorului, incercand sa-i ofere acestuia senzati cat mai clare ale dorintei. Este imbrancita in apa cu duritate, fiorul coborandu-i pe sirea spinarii la contactul cu lichidul fierbinte. Roschita alba, se lipste instantaneu de trupul acesteia punandu-i in valoare toate formele apetisante, inclusiv mugurii intariti ai sanilor voluptosi. Ray isi da platonul jos sarind in apa pentru a ajunge cat mai repede la hrana ce-i alimenta setea de mult uitata. Isi asaza una din palme pe umar, indepartand usor breteaua pentru a parcurge cu buzele acea portiune dulceaga. In timp ce cu cealalta incerca sa rupa materialul strans in jurul coapselor. Gemetele pline de placere spargeau linistea infioratoare a acelui loc aparent nelocuit. In momntul patrunderii adanci, corpurile celor doi au inceput sa vibreze de placere, aceasta fiind atenuata de muscaturile senzuale ale tanarului in jurul sanilor. Ramanand unul si acelas, cei doi se indreapta spre mal pentru a le fi mai comoda partida, insa muzica alarmanta a telefonului aflat pe podul din unghiul opus malului le-a intrerupt tot cheful. Ray s-a desprins lent de fata, ducandu-se la locul respectiv pentru a lua hainele si telefonul, cu promisiunea ca va revenii in cinci minute.
O briza rece incepuse sa adie, insa pielea fetei era prea infierbantata pentru a simtii asta. Un parfum delicat de lalea ii mangaie narile facand-o sa treseara inchizandu-si ochii pentru a visa continuarea scenei de amor. Simte cum talpa piciorului ii este atinsa de doua degete ce urcau in sus spre pulpa cu atingeri delicate. Sunrade, muscandu-si buzele cu ardoare, lasand cateva firicele de saliva libere, sa-i traseze barbia neteda. Un corp greu se preseaza peste ea, parca vrand sa-i taie respiratia. Isi deschide ochii pentru asi putea privi partenerul cu atentie, insa imaginea dinaintea lor o inspaimanta. Vrea sa tipe insa gura ii este astupata de palma necunosctului, se zbate dar nu reuseste sa scape. Teama o cuprinde pe nesimtite, inima ii bate accelerat, lacrimile se scurg din pupilele ei precum un rau furios, fara nici-un folos. In doar cateva secunde abdomenul ii este strapuns de un cutit cu lama ascutita, sangele de un rosu aprins iesind la suprafata cu o viteza inimaginabila. Barbatul se ridica de pe corpul neainsufletit, scotand din buzunarul paltonului o siringa cu un ac mare. O priveste interesat, apasand varful acesteia pe zona gatului, coborand cu o linie sangerie pana la genunchi. Cativa spini se scurg din buzunarul sau, fiind imediat infripti adanc in fata fetei, desfigurand-o. Se ridica multumit de pe iarba, punandu-si gluga nergra in cap. Moment oportun deoarece tocmai atunci ajunsese si Ray ce ramasese impietrit, tremurand din toate incheieturile.

- Tu...?!-murmura baiatul cu jumatate de gura, cazand in genuchi.

Necunoscutul afisaza un zambet aproape neboservabil, aplecandu-se asupra fetei, muiandu-si degetul aratator in sangele coagulat in dreptul buzelor acesteia. Pentru ca apoi sa-l linga cu sete.

- Ah, desosebit ! Este aproape la fel de bun ca al fostei tale iubite. Rosa, nu?-rosteste acesta pe un ton superficial, ridicandu-se pentru a pleca.

Desi Ray voia sa-l opreasca, atat muschii cat si oasele ii erau practic topite, vazand imaginea sinistra din fata ochilor. Un val de lacrimi amestecate cu furie il cuprinsesera pe de`a intregul. Se simta vinovat, din cauza lui murisera doua femei, doua suflete fara nici-o vina.

- Trebuie sa aflu...sa aflu cine e. Si sa-l omor cu mainile mele. Jur ca voi afla, pentru voi: Rosa, Ella...

Spunand asta, se ridica incepand sa alerge prin padure cu disperare pentru a da de acel monstru. Nu-i mai pasau crengile cel raneau adanc, si nici sunetele ciudate. Tot ce-si dorea era sa scape de visele ce-l bantuiau si de imaginea Ellei, ce sfarsise in acest hal. La un momentdat se impedica de o creanga cazand jos, incearca se se ridice, insa privirea ii este atrasa de o pestera cu miros de...sange...

Now

Soarele licarea cu sclipiri colore din aur pur, trezind la viata intreaga natura. Intr-o camera slab luminata, invelit intr-un cearceaf alb, dormea profund Ray. Pleoapele au inceput sa i se deschida incet, oboseala vazandu-se pe chipul sau datorita cearcanelor adanci si negre. Tresare cand se vede in cmera cabanei, incercand sa-si aminteasca cum ajunsese in acest loc...

To Be Continued....
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#9
Deci, imi place la nebunie cum descrii :X superb, nu am cuvinte:X. Dumnezeule, m-a luat cu friguri cand am citi cum a omorat-o pe biata fata :| deci...si i-a mai gustat sangele, se pare ca a mai avut de a face cu el...sa nu imi spui ca Ray si necunoascutul...:>? Hmmm abia astept sa vad daca am dreptate, ficul e superb :X. Vreau continuareaaaaaaa !!!!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#10
De ce nu mai postezi nextul ?? Inca mai e valabila conditia cu doua pareri ?? Atunci uite-o pe a doua ... :-ss
Nu cred ca am mai comentat vre-un fic yaoi / yuri so cred ca e o premiera ;))
Imi place mult cum decurge actiunea si cum o invalui de fiecare data la final in mister . Ai o descriere fantastica cuprinzand cele mai fabuloase [ putin spus ] figuri de stil si impletindu-le atat de perfect cu esenta povestii . Naratiunea imi pare destul de simpla si totusi se contopeste atat de armonios cu descrierea de altfel complexa ... imi plac aceste aspecte , ii dau un aer deosebit intregii actiuni . Cat despre dialog mi se pare putin , dar numai putin , sec la final [ in primele capitole :D ]
Sunt curioasa cum va decurge actiunea si sper sa ajungi repete cu nextul ;))

Mult succes in continuare !!! Chu ` !!! :X

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crazy love[one direction]. cucubau1000 1 2.412 06-05-2013, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  [+18] Deep in night Nywa 17 8.890 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.637 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  Crazy or lucky - [+18] Nywa 20 26.013 17-12-2011, 01:41 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  I am a simple girl and you’re a crazy boy….we can be friends? [16+ / 18+] Heartagrama 41 19.655 07-07-2011, 02:58 AM
Ultimul răspuns: Akie
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.330 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  The night of blood and scream [+18] ellamanu 17 9.251 26-12-2009, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.976 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Myuu-Zapada patata cu sange [+16] [thriller] Strawberry Ice 4 3.773 11-07-2008, 12:29 AM
Ultimul răspuns: minako


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)