Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Colectivul

#1
Hm, cum vi s-a părut mereu colectivul vostru al clasei ? În generală / liceu / facultate ?

Eu în generală am avut nişte colegii tâmpiţi rău de tot. Erau chiar cu capul frăţică şi pot spune că erau enervanţi sincer de tot erau cocalari şi multe multe piţipoance şi aveam o colegă care mirosea a urină şi odată venise la şcoală cu pantalonii murdari în fund de *insert dă dizgasting staf here, only girls know what i mean*
Şi puţea răăăăău de tot era aşa de dezgustătoare, nimeni nu stătea cu ea, toţi de acolo ne refugiam undeva pe celelalte rânduri departe de chestia aia care mirosea a tomberon. Pfiuuu şi avea note mici rău, nota ei cea mai mare era mereu 5 şi chiar undeori era oribilă. o.o'

Acum la liceu am o tipă dasta pupincuristă care se crede cea mai tare dom'le şi mă rog e aşa geek and stuff, doar cum ea nu mă prea înţeleg pe ceilalţi nu îmi pasă. Am câteva colege cu care mă înţeleg super bine.
-

#2
Cum consider eu că e colectivul clasei mele ?
Praf . Nu spun că sunt cei mai răi colegii de pe planetă , sunt şcolii în care zici că eşti în junglă şi elevii nu sunt oameni . Am , cred că doar vreo zece colegi normali . În rest , majoritatea fetelor sunt nişte piţipoance , care din cauza anturajului au devenit aşa . Pentru că nu , nu erau aşa . Am o colegă , avea media nouă şi ceva în a V a şi acum are media şapte . Deci , vă daţi seama şi singuri . Mai am şi doi băieţi în clasă care sunt puţin cam prea hiper activi . Şii , o fată , care cred că are probleme cu capul răăău de tot . În rest , sunt câţiva cu care mă înţeleg , colegi care învaţă bine . Şi pe lângă clasa mea , o clasă bună mai este actuala a VII a . Ei sunt cred că singuri care mai sunt normali din şcoală .
Deci no comment 21 .

#3
pfff cred ca pentru o eleva ce a terminat a 6-a am avut parte de cele mai multe clase.
in ciclul primar am avut parte numai de idioti (la 3 scoli)
in a 5-a din nou o adunatura de handicapati care nu stiau pe ce lume traiesc.
in a 6-a am dat de cel mai unit colectiv. toti ne intelegem, ne distram, chiulim si plangem impreuna.la inceput am crezut ca sunt o adunatura de ratati dar apoi mi-am dat seama ca se purtau asa cu mine pt. ca eram eleva cea noua, tocilara care nu stie sa se distreze. dar cu timpul i-am cunoscut mai bine si acum suntem un grup unit
Hi :3

#4
Colectivul ? Naşpa. Nici nu zici că suntem o clasă. Unii sunt nişte cocalari înrăiţi ce ar face orice numai pentru a asculta manele şi pentru a face tâmpenii şi stau pe rândul de la perete. În mijloc stau piţipoancele clasei. Mamă, şi se fardează tot timpul, întreabă cum le stă părul, dacă bluza le e destul de strâmtă şi chestii asemănătoare. Plus, ele se dau tot timpul la orice băiat văd, numai aşa de 'distracţie'. Şi la geam stau oamenii cei mai normali adică rockerii, skaterii şi aşa mai departe. Pe rândul ăsta - unde stau şi eu - mai sunt şi nişte fete mai normale ce-s skateriţe ori rockeriţe ori ambele. În ultimele bănci, pe toate rândurile, sunt ăia tâmpiţii ori tocilarii. Am o colegă-n clasă ce se crede cea mai frumoasă dintre frumoase şi, când un cocalar a întrebat-o cum sunt sânii ei, ea şi-a ridicat tricoul şi i-a arătat în faţa clasei. Also, aceeaşi tipă le-a arătat tuturor cocalarilor din clasă cum i-a venit ei ciclul, adică desfăcându-şi picioarele şi arătând o pată roşie pe pantalonii albi. Mi-e scârbă de astfel de persoane şi de aceea clasa noastră e unită numai la făcut prostii . .. în rest, ne-am ucide unii pe alţii.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Pai in clasele I-IV am avut ca si colegi de clasa niste tampiti si niste cocalari care nu stiau ce e aia distractie si stateau numai cu capu in carti.Vorbesc serios...Aproape toata clasa mea era plina de tocilari,rar daca mai gaseai cate un copil doi normal care sa se distreze si sa nu stea numai cu capu in carti.Imi aduc aminte ca in clasa a-II-a am spart un geam,iar aproape toti idiotii din clasa au dat vina pe mineZuppy08
En fin,in clasele V-VIII am fost mai normali pot spune colegii pe care i-am avut,dar existau si foarte multe pitipoance ce aveau un grup al lor si mereu le vedeai machiate cu nu stiu ce farduri si cu bluze cu decolteuri.OMGZuppy03
Si mai erau si tocilari pe care nu ii suporta nimeni ce aveam de asemenea un grup al lor.In clasele V-VIII clasa mea era impartita pe grupuri.Era grupul pitipoancelor,tocilarilor,copiilor normali care erau vro 7-8,dar buni si clubul baietilor smechieri.Imi aduc aminte ca aveam o fata in clasa care plangea daca lua un 9.OMG,chiar ca era dusa cu pluta...
In claseleV-VIII nu am avut foarte multi colegi cu care sa ma inteleg ci doar doua fete cu care ma distram extrem de bine si inca 4 baieti cu care ma intelegeam foarte bine si ma amuzam in orele de mate si cu care ieseam in oras si cu alte fete.
Anul trecut cand am intrat la liceu am avut parte de o clasa extrem de nebunatica si cool.Suntem foarte uniti atat la prostii si la bine.Cand e sa chiulim ,chiulim cu totii.Ma inteleg foarte bine cu toata lumea si ma bucur ca nu sunt pitipoance sau tocilari.Le jucam farse profesorilor in ore .Sunt tare norocoasa ca am nimerit in aceasta clasa.
[Imagine: j5atg3.png]


#6
Metal, aşa eram şi vnoi în , aici mă refer la ultima la faza nu la totul 21. Ai să vezi că după majoritatea ai să plângi, la figurat vorbind. Cel puţin asta mi s-a întâmplat mie -,-.

Revnind la subiect, în generală aveam nişte colegi super ciudaţi. Mai toţi erau adepţi Guţă şi Salam. Bine înţeles că aveam şi 'feme fatale' prin clasă şi nişte tocilari super zgârcţi nu ne dădeau de loc să copiem la teste, bine că eu nu prea aveam probleme cu asta : - ". Toţi se certau între ei, până în a şaptea. Nu eram uniţi deloc. Acum, în ultimul an s-au schimbat majoritatea, nu pot să spun că eram super uniţi dar nu mai eram la fel de răi ca în ceilalţi ani. Eram doar cinci persoana care ascultam rock şi cu care eu, mă înţelegeam bine. Şi, de atunci am râmas buni prieteni.
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
Eh, eu am avut un colectiv mega ciudat. Pentru că acum m-am mutat, şi mă pregătesc sufleteşte să fiu tipa nouă, ciudată and all tht stuff. Back. Fosta mea clasă se împărţea pe ceva mai multe, bine, foarte multe " bisericuţe. " Primele bănci, de pe toate rândurile erau bombardate de tocilare. Am 8 tocilare înrăite. Lu' una i-a trecut la fizică 9 în loc de 10, şi a început să plângă, ziceai că i-a murit nu ştiu cine. Ameninţa că se sinucide, că notele sunt viaţa ei, etc. Dude. Ne era frică să ne apropiem de ea. Well, almost all the geeks do like that.
Apoi, urmează grupul proştilor. Dacă credeţi că le-aţi văzut pe toate vă înşelaţi. Am avut nişte colegi şi colege care erau prostie pură umblătoare. O tipă, dacă te atingea făcea : " Scuuuze ! *faţă de constipată* Vaaai! Scuze ! Doamne ! Te rog mult mult să mă ierţi ! " . Also, era una care nu ştia să citească . Dude. A ajuns în a 8a . Citeşte oarecum . Stă 5 ani la un cuvânt lung. Nu mai pomenim de scris 78.
Urmează tipa care era de altă religie. Nothing so weird bout tht. But, odată jucam adevăr sau provocare. Ilie, era provocat să o îmbrăţişeze pe tipa aia. S-a dus la ea şi a îmbrăţişat-o. Tipa aia : " Nuuuuuuuuuuuuuu ! *Plânge* De ce ai făcut asta ! *se îmbrăţişează . da, ea pe ea* Lasă-mă . *sughiţ* Pleacăă ! Mâine vin cu tata ! " După ce a terminat criza de isterie, a venit diriga. Când a aflat diriga a început să râdă. Şi tipa aia face : Eu nici pe tata sau pe fratemiu nu îi las să mă îmbrăţişeze. Well, that is f*king weird. Also, ea a spus că vrea prieten după ce face 18 ani . Copil ciudat.
Mai e "băiatul mamei". Nu tocilar, de fapt chiar prost. Dude, are o mamă, care la şedinţe face :
Băieţelul meu e suuuper ! Wtf !?
Pe lângă partea normală, well, rockeri ( da, suntem doar 2 rockeri . girls. ), rapperi mai sunt şi tipi super de gaşcă . Tipi, pentru că în afară de mine şi Dede, toate persoanele cu care stăm în clasă sunt băieţi. Fetele ori sunt piţipoance, ori tocilare, ori proaste .
Avem o tipă, care se încadrează în categoria foarte proastă , şi piţi . Nu a trecut clasa. O dată, ne spunea nouă, cică : Băăăăi, şi m-am dus la aia, cu tupeu ştii ,bine, eram cu Irina, Da' m-am dus cu tupeu, şi i-am zis : Făăăăă, ce banii mei te-ai luat de Andra ? Băăăă, îl pun pă Remus pe tine fă ! Dude, şi lumea ne întreabă de ce naiba nu suntem uniţi .
Asta, şi pentru că de exemplu, odată am stat cu un tip în bancă, şi eh .. mă ţinea de mână : )) şi profa de tehnologie : Loreeedana ! Cu băieţii vreei ! Nesimţit-o treci la locu' tău. Well, toţi cretinii râd, fac glume şi mai cretine, iar eu a trebuit să mă mut cu Dede.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#8
Despre ce tot vorbiţi? Ce colectiv? Ce clasă unită, ce prieteni într-o junglă de clasă, în care mai mult stai şi te holbezi la prostia celor din jurul tău în loc să ai prieteni mulţi? Parcă aş vrea să fac o enumerare mai amănunţită a colegilor mei, împreună cu ale mele comentarii, de dragul lor mei nemapomenit de proşti şi de fără creier, dar nu merită efortul... Prima dată voi spune că niciodată, dar niciodată nu mă voi putea înţelege cu fetele - îmi amintesc atunci când găsisem o piuliţă pe podea, care-mi era foarte dragă, şi i-am dat-o lui Răzvan, care a început să fugă pe hol şi eu l-am urmărit, am alergat aproape în tot holul; apoi, i-a dat piuliţa lui Ema care a început să fie un maimuţoi şi să fugă în cerc şi eu ţuşti! după el. N-am recuperat piuliţa, dar eh, asta e o altă chestie... Aşa, să zic nişte chestii despre colectivul clasei mele.
Sunt tot felul de " bisericuţe ", unele având fete obsedate de machiaj şi de telenovele, piţipoance în toate regula şi şi proaste, altele având-o ăia cu jocurile video, printre care sunt şi eu, apoi cea cu desenul, printre care sunt iar şi eu, împreună cu prietena mea cea mai bună, apoi cu ale noastre cărţi drage... Pfft, să zici că majoritatea n-au citit o carte e adevărul pur!
Sunt cei normali, cei proşti, cei şi mai proşti şi cei anormali dar normali. Fetele se încadrează la proşti/cei şi mai proşti. Eu mă încadrez la cei anormali, la fel ca şi prietena mea cea mai bună şi Răzvan, colegul meu de bancă doi ani, deşi nu consecutivi. Glumea şi mă făcea să râd, într-o oră de mate am râs până nu am mai putut şi Răzvi se uita la mine ca " o_O ni ce râde asta!"... eh, e prietenul meu bun, a citit Harry Potter, deşi nu de atâtea ori ca şi mine. Am jucat şi fotbal cu băieţii din clasă... Şi Emilian! Emilian ăsta râde din orice, chiar şi când îi arăţi degetul mic, râde în ore fără să se poată abţine, e cel mai anormal din clasă, obsedat de Sparta şi Roma şi chestiile antice... Mai e şi Ionuţ, Cătălin, Teo, Miţă, Alex, Rareş, Ema şi toţi ăştia... Fetele, ioi, nu mai zic mai mult de atât, înafară de faptul că Alexandra e cât de cât normală, iar restul sunt piţipoance proaste fără creeraş.
Da, băieţii sunt unii cocălari, unii nu, unii deştepţi şi unii nu, dar eu şi ei ne înţelegem bine... Însă, colectivul tot atât de rău e şi tot atât de puţin unit.
Suntem cea mai rea clasă de a şasea şi cum stăm aproape de cancelarie, mai spargem ceva, trântim uşa, urlăm, înjurăm... Proşti să fim, noroc să avem să trecem mai departe, măcar ăştia care merită!
Ah, da, tot nu m-am răzgândit : colectivul nostru e la fel ca la începutul acestor rânduri.

#9
Ah, deci eu sunt singura de pe aici care isi adora clasa? Ce-i drept, nici eu nu m-am dat in vant dupa colegii de generala si nu mor de dorul lor, dar pe colegii actuali ii iubesc. Este doar vorba de faptul ca nu reusesc sa ma plictisesc cu ei; daca as face "ala-bala-portocala" intre cei douazeci si sapte de tovarasi din clasa si mi-ar pica oricare dintre ei, stiu ca tot m-as distra cu respectivul, as rade si as avea ce sa vorbesc cu el/ea. In plus... Chiar daca nu ii cunosc inca pe toti extraordinar de bine - si nu voi reusi sa fac niciodata asta -, am siguranta ca suntem si vom ramane uniti pana cand ne vom desparti. Chiar si dupa terminarea scolii, peste... Cativa ani, sa zicem.

As a side note... Fazele cu "sunt rocker, deci stau numai cu rockerii" sunt niste tampenii.
[Imagine: trexwalkn.gif]

#10
Păi nu-mi prea cunosc viitori colegi de liceu, ştiu doar că sunt nişte femele dinalea
care râd din orice şi care au ăile şi unde nu te aştepţi, din câte am văzut, sunt doar
vreo două, trei persoane pe gustul meu.
În generală?Erau trei grupuri: grupu' ălora smecheri da' şi corgineţi, ăla al tocilarilor
ÅŸi hackerilor de jocuri video ÅŸi al fetelor cu rezultate medii, da' toante -.-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)