Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Facultati / Licee

#1
Pentru cei care trec la liceu : Ce profil vă place şi vreţi să mergeţi ?
Pentru cei din licee : La ce facultate vreţi să mergeţi ? E m-am hotărât pe stomatologie şi nu dau înapoi. Sunt foarte hotărâtă pe chestia asta şi poate aş vrea să fac în paralel altă facultate evident poate intru la buget ca să pot să fac aceste două facultăţi. De asemenea îmi place enorm de mult acolo la stomatologie şi nu aş vrea să dau înapoi. Şi nici nu cred că aş face asta. Îmi place mult de tot şi asta vreau să fac în continuare. Când mi-am ales profilul am ştiut ce vreau. Un loc cu puţină matematică, să se facă şi materii reale, dar puţină matematică. La facultate de asemenea vreau şi mate prin fizică / bio / chimie, dar totuşi voi trece cu bine. Asta îmi doresc şi asta voi face. În paralel mă gândeam la ceva nais care să-mi ofere plăcere.
-

#2
Pai eu sunt la liceu in clasa a 10-a. Profilul mi l-am ales foarte bine. Desigur sunt socio-umanista, un profil in care psihologia iti manca zilele si logica ti le omoara.
Mai departe vreau sa dau la facultatea de psihologie, imi place sa citesc omul prin comportament nu numai prin vorbe. Asta mi-am pus in minte si nu dau in inapoi nici daca vine Obama s-a ma roage21
[Imagine: main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_it...alNumber=1]

#3
Eu teoretic nu mai sunt la liceu si trebuia sa termin anul acesta in iunie, dar fiindca m-am mutat am trecut pe sistemul englez de A levels [distance learning], care cel putin la engleza si matematica sunt un haos dezorganizat. Daca cineva e interesat de aceasta informatie pot sa detaliez de ce.

La sfarsitul lui decembrie/inceputul lui ianuarie cel tarziu, inainte sa se incheie perioada de inscriere, voi aplica in principal pentru a urma cursul Creative Writing & Film studies in cadrul Universitatii "John Moore's" din Liverpool. Mai am o prietena la acelasi curs, iar prietenul meu si inca un prieten sunt la Game Development acolo si sunt multumiti. In acelasi timp voi mai aplica si la una din celelalta doua universitati din acelasi oras precum si la Manchester si Essex.

Totusi pentru a-mi plati cursurile voi aplica pentru un government loan pe care sunt sigura ca-l iau fara probleme, avand in vedere ca la data inceperii universitatii voi avea deja 3 ani de lucru.

M-am uitat sumar peste facultatile de aici, inclusiv cea din Nicosia si Pafos, par foarte slabe si oricum nu au ce-mi doresc. De altfel, doresc in orice mod sa plec de pe insula, deci ies din discutie.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Eu sunt in clasa a 11'a la liceu. Profilul este cam aproape ceea ce mi'am dorit: mate-info intensiv engleza. Nu ma prea omor dupa fizica si info21
Trebuie sa ma gandesc foarte bine la o facultate..Eu imi doresc sa merg la Japoneza UCDC,dar mama ma tot sacaie la cap sa dau la medicina si mie nu'mi place20...si ma dispera ca nu intelege ca nu vreau acolo..dar daca nici una din astea doua nu va fi,atunci am sa aleg psihologie sau para'psihologie. xD
[Imagine: devious.jpg] [Imagine: blank.jpg]


Time flies by, someday I’ll lift my teary gaze at your words
I didn’t see it, I took your strength and kindness for granted
Don’t tell me “It was fun” anymore
In my dreams I only see how I could do it over again


[Imagine: kamewalll.jpg]



#5
Eu sunt in clasa a 10-a la mate-info si pana acum chiar cred ca mi-am ales bine profilul. Matematica imi place mult si mi-a placut intotdeauna, iar faptul ca am o profesoara care explica foarte bine e un mare avantaj. Nu pot spune ca sunt foarte incantata de info, dar ma descurc destul de bine. Imi place si ca se fac si restul materiilor la modul serios, asa ca pot merge mai departe oriunde imi doresc.
Acum mi s-a fixat in minte ideea cu psihologia. Imi placea si inainte, dar acum ma gandesc la asta ca la ceva ce as putea face in viitor. Ar fi ceva foarte frumos sa devin psiholog, ma cred in stare de asa ceva, asa ca de ce sa nu incerc? 10 So, eu imi doresc sa merg la psihologie.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#6
Eu sunt la profil Stiinte-Sociale, trec clasa a 12-a si sunt foarte multumit. Profesorii isi dau interesul chiar daca nu isi iau salariile( cel putin cei de la materiile de profil, ceea ce imi convine) si nu ma pot plange de dezinteres, nici din partea profesorilor nici din cea a elevilor, nu ca m-ar interesa cea din urma. in continuare am ales sa merg la jurnalism, imi place sa scriu si imi plac actualitatile. Daca ar fi sa merg pe o specialitate as alege jurnalism pe teren, sa pot sa calatoresc.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#7
Eu acum trec a IX-a și mi-am ales ca profil mate-info simplu. Inițial (defapt timp de 2 ani) vroiam la filologie, dar când am văzut nota la mate de la evaluarea națională am primit un facepalm de la viață și m-am reprofilat.
Atâta timp cât înțeleg matematica e ok, mult mai bine decât latina sau istoria, la care trebuia să dau și teză.
În legătură cu ideea unora că la mate-info sunt mai multe oportunități și toate prostiile - nu mă impresionează, oricum pentru facultate nu voi alege ceva legat prea tare de științele exacte.

Sunt foarte fericită că următorii 4 ani îi voi petrece la cel mai renumit liceu din oraș și abia aștept să-mi cunosc colegii ^^
[Imagine: 73m8sj.png]


#8
Mmm, de la ultimul meu post a trecut ceva timp si s-au schimbat multe, de atunci am aplicat pentru Forensic Science la Kent, UCLAN si LJMU, dar cu prioritate Kent. Intre timp mi-am retras aplicatia si voi incerca anul viitor doar, din motive financiare.

Inca nu sunt sigura daca mai vreau sa astept, eventual sa iau o pauza dupa/ inainte de examene si sa calatoresc, sau sa folosesc banii care i-am salvat pentru Uni. Nu as vrea totusi sa ratez niste ocazii asa devreme in viata.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)