Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Brother Love (+18 incest yaoi)

#51
Weeeell:

In sfarsit pot citi si eu(mentionez) cu aceeasi satisfactie si intensitate noul capitol! Ma bucura modul in care au evoluat lucrurile, acestea dand un cu totul alt aspect fic-ului. Am trecut de la o stare la alta, implicarea afectiva fiind constanta.
Bineinteles ca am gresit cand am presupus ca blondinul va fi impuscat (si-mi pare rau ca nu am reusit sa gandesc mai departe de ideile expuse,sa intuiesc ceea ce abia acum am aflat). Oricum , lasand asta deoparte, din nou ma rezum la cateva idei lipsite de sens. Deoarece stilul tau e una dintre definitiile perfectului, mi-e destul de dificil sa comentez asa ceva. Tind sa imi gasesc argumente pentru a-mi sustine conceptia dar nu le gasesc cu usurinta.

Am observat mici greseli de ortografie pe acre nu le voi transcrie din aceleasi motive- nu pun accent pe acest lucru; stii si tu singura forma lor initiala.
Ceea ce m-a entuziasmat a fost faptul ca ai tinut cont de ceea ce am spus (ai folosit mai mult dialog). Acesta elimina orice urma de monotonie (nu c-ar fi existat pana acum), reusind sa ii ofere o cu totul alta stare. Vezi tu, dialogul intr-un capitol cu toate ca pare insemnificativ are un rol deosebit de important ( mentine controlul situatiei si modeleaza relatarea).

Se pare ca din nou am ramas fara prea multe replici, expunand motivul mai sus . Nu cred ca ai putea comenta asa ceva, inafara de ceea ce am punctat. Sincer nu-ti gasesc probleme la exprimare si nici repetitii/pleonasme.

Si acum replica finala--> Astept cu nerabdare next-ul!
[Imagine: large.gif]

#52
Oh, am ajuns aici asa tarziu ( ca ora ma refer). Dar cand mi-ai spus ca ai pus capitolul nu am putut rezista sa nu intru si sa citesc :">
Ei bine, ma gandeam ca va ajunge la spital. Pana la urma am gandit bine, Hunter a fost cel ranit. Acum nu stiu daca sa regret toate petrecute cand au fost rapiti. Exact cum a zis si roscatul, au avut ocazia sa ii spuna ce simte, inaa acum e ranit. Sper sa il faci bine T_T.
Citat:-Tin prea mult la tine Kaito ca sa te vad ranit. Prefer sa sufar de durerea a inca o suta de gloante in corpul meu decat sa te vad asa.
Aww :3 Cat de bine a sunat asta venind de la Hunter, cel pe care incepusem sa il urasc, dar acum a devenit protectorul micutului :3 How cute =P~ !
Eu voiam o scena mai hot... stii tu , dar deh, nu ma baga in seama. El e in spital , are probleme cu umarul iar eu iti cer tie o scena hot :">
Ei bine, nu m-ar deranja daca ar fi una... dar... mi-l si imaginez pe Hunter mai terminat decat e.
Mi-a placut cum ai trecut de la gandurile lui Kaito, la dialog, scotand in evidenta aceeasi dorinta pe care a vrut sa o spuna ( asta s-a intamplat cam pe la sfarsit ). Chiar m-a marcat paragraful ala si era si culma sa nu aduc aminte de el xD

Umm... eu inca sper al o scena, acum depinde totul de tine si imaginatia ta. Bafta pui :3
:chuu:

#53
Omg capitoul ăsta a fost mai genial ca precedentul, deşi chiar mi-a plăcut la nebunie atitudinea lui Hunter. Mă gândesc că a realizat că dacă e distant cu băiatul nu o să se ajungă la nimic bun. E mult mai ok aşa din punctul meu de vedere. It's such a fantastic yaoi love story I almost cried when Hunter got a shot în the shoulder *-* Poor Kaito după ce şi.a găsit fratele acum mai îndura şi geloziile nebunului ăluia. Bine că a scapat lumea de el, sper O.o
Îmi place de Caro, but sper să nu se bage ca mâţa între ăştia doi. Nu ar fi frumos deloc din partea ei. En fiiiin, eşti o scriitoare de apreciat, ai idei şi sunt foarte bune. Capitolul ăsta mi-a plăcut enorm, dar aştept ceva mai paplitant *ştii la ce mă refer* *evil grin* ! Buh Bye .
-

#54
Wow!
Iar am ramas uimita.Hunter e asa adorbabil,dulce si dragut pentru un mafiot.I-a spus blondului ca-l iubeste din nou. :001_wub:
Ce naiv e Kaito!Credea ca prima data cand a spus roscatul ca-l iubeste nu e adevarat.
Vreau mai mult decat un sarut.Mult mai mult!Bine ca n-a intrat nimeni peste ei sa le intrerupa sarutul ca-l faceam praf pe respectivul!
Abia astept sa aflu despre familia lui Hunter.Si cred ca m-am inselat.Nu cred ca sfasitul povestii va veni asa repede cum am crezut eu.
Astept capitolul urmator.
Bye!

#55
Heya!Am aterizat si eu pe aici.Cez (am vazut ca multe fete iti zic asa.Nu te superi daca iti zic asa si eu,nu?)te anunt de pe acum ca ai inca un cititor.Ador povestea asta.E superba,sincer.Actiunea e mai mult decat buna,ai conturat bine caracterul personajelor,ca sa nu mai zic de gramatica.Nu cred ca am vazut vreo greseala.
La inceput l-am urat pe Hunter din inima pentru cum se comporta,dar mi-am schimbat imediat parerea.Deci el facea asa ca,Kaito sa nu se ataseze de el...da,sigur,de parca e posibil sa-l faca pe Kaito sa nu-l mai iubeasca...Se iubesc unul pe altul,si asta e frumos.Ilegal,dar frumos.Si-n plus,ce i-ar pasa lui Hunter de lege cand el e cap de mafie,corect?
Aw,Hunter a incasat un glont pentru el...ce romantic!Sincer.Frumos din partea lui ca si-a riscat viata ca sa-l stie pe Kaito in siguranta.Desi indraznesc sa spun ca a fost putin egoist-daca asta e cuvantul potrivit-la faza asta.A facut-o si pentru el.Daca Kaito ar fi patit ceva,cum ar fi trait el in continuare?Cu tristetea,cu vina,cu amintire lui?Sper ca mi-ati inteles punctul de vedre.
Spitalele...niciodata nu mi-au placut.Cred ca lui Kaito si mai putin.Sa vezi persoana iubita pe patul de spital nu e usor.Si sa nu se mai invinovateasca atat.Nu e ca si cum el l-ar fi impins pe Hunter in fata glontului ca sa se apere.Hunter a vrut-o,a facut-o si nu regreta.Ba mai mult,chiar el a zis,ar mai lua 100 de gloante doar ca sa-l vada pe Kaito bine.
Hunter e asa un dulce!In sfarsit,un sarut placut si dulce.Dar noi-spun ''noi'',referindu-ma la toate cititoarele-vrem mai mult.Nu acum,ca Hunter e in convalescenta,dar mai incolo putin,cand isi revine,asteptam scena aia mult asteptata de noi toate.Adica un nextuletz H-O-T:)

#56
Waaa, imi cer mii de scuze pentru groaznica mea intarziere ^:)^ Multe s-au strans pe capul meu si mi-a luat ceva timp sa le rezolv insa!!! Spun INSA, vreau sa ma revansez fata de voi cu acest capitol ^_^ Sper sa va placa si scuze din nou o//o IAR ACUM (sper sa fi multumita ^^') DEDIC ACEST CAPITOL BUNEI MELE PRIETENE Kd.sens, ASA CUM I-AM PROMIS and pls don't kill me now T__T :p


Cap. X


‘’ Ziua aceea a fost o noapte ireala pentru mine. Atatea atingeri tandre, soapte dulci rostite la ureche, saruturi fine, m-au facut sa cred ca traiam un adevarat vis. Insa nu a fost un simplu vis, totul a fost real iar in ziua aia Hunter mi-a dovedit ce simte pentru mine iar eu m-am lasat purtat de vraja dragostei pe care a pus’o asupra mea. Mi-as fi dorit ca acele clipe sa nu se mai termine niciodata insa, cand puteam avea parte de cel pe care’l iubeam in fiecare zi, acea dorinta era de prisos’’

Nu dupa mult timp de la rapire si de la ranirea lui Hunter la umar, acesta a iesit in sfarsit din spital, bucuros ca a scapat de toate acele chinuri si medicamente insa, in adancul sufletului sau, stia ca toate acestea au meritat. Kaito era perfect sanatos si fericit, ce-si putea dori mai mult de’atat? In ziua externarii, Kaito venise dis-de-dimineata la fratele sau, insotit de Carolina, cu care se intelegea foarte bine acum, stiind ca ea era defapt foarte buna cu el si nu vroia decat sa-l protejeze. Acum, pentru ea, simtea o dragoste si o afectiune ca pentru o sora, neputand sta singur in apartamentul atat gol acum ca roscatul era in spital, asa ca bruneta a dormit si a avut grija de el. Roscatul inca mai lenevea in patul din salonul lui cand Kaito a dat buzna inauntru, sarind direct la pieptul lui, agatandu-se de gatul acestuia.
- La multi ani! Spuse Kaito cu o voce groaznic de fericita, sarutandu-l in repetate ori pe roscat pe buze.
Intr-adevar, astazi era ziua de nastere a lui Hunter, zi in care implinea 23 de ani. Ar fi dorit ca ziua aceasta sa ramana secreta fata de toti, nu-i placeau cadourile si nici surprizele din partea Carolinei. Hunter o rugase pe fata sa nu-i spuna nimic blondinului insa, se pare ca aceasta nu a rezistat prea mult. Roscatul isi imbratisa fericit fratele, sarutandu-i fugitiv buzele dulci
-Merci insa am sperat sa nu aflii.
-Adica?! Vrei sa spui ca nu vroiai ca eu sa stiu de ziua ta de nastere?
-Ceva in genul asta, insa nu mai conteaza acum. Ma bucur sa te vad Kaito, mi-ai lipsit.
-Doamne, nu l-ai mai vazut de ieri si deja ti-era dor de el? Intreba Carolina mirata, luand loc pe marginea patului, langa cei doi.
-Taci, n-ai sa intelegi niciodata. Spuse roscatul scotand limba copilaros la bruneta.
Vazand faza, blondinul incepu sa chicoteasca amuzat, stand in poala fratelui sau, privindu-l atent si zambitor. Era groaznic de fericit, isi vedea fratele vindecat si zambind, iar asta ii umplea inima de bucurie. Inca cateva ore iar Hunter s-ar fi intors acasa. Ca timpul sa treaca mai repede, blondinul incepu sa-i povestea despre tot ce a facut seara trecuta cu bruneta, cat de bine s-au distrat si cat de tare s-a speriat urmarind filmul de groaza pe care Carolina l-a ales. I-a povestit despre cosmarul ingrozitor pe care’l avuse si ca si-ar fi dorit ca el sa fie acolo si sa-l trezeasca, sa-l linisteasca, insa a trebuit doar sa se multumeasca cu bruneta. Si uite asa orele au trecut repede, iar cand doctorul venise cu biletul de externare, sosise clipa ca toti sa se intoarca acasa. Dupa ce Hunter s-a schimbat de hainele de spital, il lua de mana pe Kaito, plecand din locul ala dezgustator, urmati de bruneta ce inca mai filtra cu tanarul doctor ce dorise sa’l conduca pe roscat pana la masina ce-i asteptau afara. Cum au pasit pe usa spitalului, roscatul ramasese total uimit cand vasuse afara cate persoane il asteptau, toti fiind din mafie, prieteni sau simplii angajati, insa toti tineau mult la el si vroiau sa vada cu propii ochi cum se simtea seful lor. Multe zgomote incepura sa se auda, felicitari ca era sanatos, urari de bine, discutii despre o viitoare petrecere si chiar si planuri de munca. Roscatul trebuise sa vorbeasca putin cu toti acei omanei, lucru ce-l plictisea de moarte pe Kaito. Vroia sa ajunga cat mai repede acasa, sa fie singur, doar el si iubitul lui frate. Il privi rugator, parca zicandu-i ca vroia sa ajunga cat mai repede acasa, iar sarmanul Hunter nu rezista ochilor de catelus al fratelui sau, asa ca se scuza urcand in masina. Carolina refuzase sa vina cu ei spunand ca o astepta tataticul la restaurant caci trebuia sa ia masa cu el. Le facura cu mana si se urca in masina ei, plecand inaintea lor. Cei doi frati o urmara la scurt timp, indreptandu-se spre apartamentul de lux. Imediat ajunsi acolo, cei doi frati intrara in apartament, roscatul asezandu’se pe canapeaua lui draga, relaxandu’si muschii amortiti de atata timp petrecut in patul incomod al spitalului.
-Ce bine e sa fi acasa! Am crezut ca nu mai scap de salonul ala. Mi se face numai rau cand imi amintesc mirosul ala dezgustator.
-Te cred, insa acum esti acasa si sunt langa tine. Spuse blondinul in timp ce s-a asezat din nou in poala lui, cu fata spre roscat, tinandu-si picioarele de’o parte si de alta a corpului lui Hunter.
Il privea patrunzator, cu mare atentie, in timp ce pe chipul lui zacea un zambet larg, inocent, insa ce ascundea o dorinta neimpartasita. Dintr-o data, chipul lui Kaito se intrista caci isi dadu seama ca nu avea nici un cadou pentru fratele sau. Nu stiuse ce preferinte avea pentru a-i lua ceva si nici bani nu avuse. Roscatul observa brusca schimbare a blondinului, privindu-l confuz.
-Ce-ai patit?
-Eu... nu am nici un cadou sa-ti dau...
-Pfff... nici nu am nevoie de un cadou de la tine Kaito. Spuse razand amuzat.
-Ba nu ! Gresesti ! Pana si Carolina ti-a pregatit o petrecere surpriz... Ooops.
-Petrecere surpriza ? Sper ca nu are de gand sa faca asa ceva.
-Ba da, iar eu trebuia sa tin secret asta. Uita ce-am spus!
-Ba nu! Stie ca nu suport chestiile astea.
-Am zis sa uiti! Uita, uita, uita! Si ii ciufulise parul roscat, sperand ca asa avea sa uite.
-Kaito, stai cuminte. Il prinse de maini usor, ca sa inceteze. Uite, am sa ma prefac ca nu stiu nimic, bine?
-Bine, atunci! Spuse zambind usor, dar tot trist era ca nu avea un cadou pentru fratele sau.
-Kaito, nu te intrista. Cel mai mare cadou de ziua mea este faptul ca tu esti langa mine, sanatos si fericit. Ce mi-as putea dori mai mult?
- Asta nu e deloc un cadou! Uite, am sa-ti indeplinesc o dorinta drept cadou. Haide, haide, sa aud.
Si imediat, pe chipul roscatului aparu un ranjet larg, usor pervers. Blondinul inghiti in sec, stiind ce avea fratele sau in cap acum.
- Imi doresc ca acum sa te pot avea. Imi doresc ca trupurile noastre sa se contopeasca iar sufletele noastre sa devina un tot intreg. Te doresc pe tine mai mult decat propria-mi viata, Kaito.
Cuvintele roscatului il facura pe blondin sa se inroseasca. Parca o vraja ii cuprinse intreg corpul, facandu-l sa tremure usor, mintea fiindu-i coplet goala. Se multumi doar sa dea afirmativ din cap, sarutandu-si pasional fratele. Si el il dorea atat de mult, dorea sa-i simta caldura trupului, sa se simta iubit si in siguranta in bratele mari si puternice ale lui Hunter. Se agata de gatul acestuia, strecurandu-si limba in lacasul umed al roscatului, incepand sa-i exploreze fiecare coltisor, masandu-i apoi limba dulce intre buzele lui fine. Intre timp roscatul isi plimba mainile mari pe talia si pe spatele blondinului, luandu-l in brate fara a opri sarutul. Se ridica, intrand in camera lui, unde’l intinse pe blondin pe pat, el stand deasupra, sprijinindu-se in maini pentru a-si controla greutatea si a nu’l strivi pe firavul lui frate. Isi plimba o mana pe talia fina si zvelta a blondinului, coborand tot mai jos, pana la mandria acestuia. Saruturile erau tot mai pasionale, oprindu’se din cand in cand pentru a mai lua cate’o gura de aer, revenind asupra nectarului dulce a lui Kaito ce’l purta impregnat in buzele lui. Intr-o fractiune de secunda il lasa fara pantaloni si fara boxeri, luandu-i mandria in mana, masand-o tandru si foarte placut, lucruri ce reieseau din scurtele gemete pe care blondul le scapa pe langa sarut. Roscatul isi cobora buzele asupra gatului fratelui sau, sarutandu-i pielea atat de calda, facand cerculete fine de saliva, sugand si muscand usor de anumite portiuni, in timp ce mana lui inca se ocupa de mandria blondinului. Gemetele pe care Kaito le scotea il excitau foarte mult pe roscat, si pentru prima data in viata, ceea ce facea el acum nu se numea sex, ci dragoste. Da, el facea acum dragoste cu fratele sau, nu sex ca in trecut. Se oprise din acele miscari, stand in genunchi in fata blondinului, incepand sa se dezbrace. Fiind amandoi goi acum, Kaito ii putea admira corpul atat de perfect, simtind cum se indragostea si mai mult de el. Zambise larg, fericit, de data asta nefiindu’i frica de’a o face cu cineva. Isi deschise bratele pentru roscat, ducandu’si mainile in jurul gatului lui, in timp ce Hunter il penetra incet si cu grija, facand miscari de dute-vino foarte placute pentru amandoi. De data asta nu mai era salbatic si lipsit de sentimente, ci vroia sa-i dovedeasca blondinului cat de mult il iubea, facand’o asa cum trebuie. Isi duse buzele la urechea acestuia, soptindu-i cat de mult il iubeste in nenumarate ori, cat de norocos este sa-l aiba langa el. Lacrimile de fericire nu s-au lasat stapanite si au inceput sa curga pe chipul rosu de placere al blondinului. Au tinut’o asa, intr’un pasional pana cand sosie clipa placerii absolute, amandoi fiind extenuati, Hunter cazand obosit langa fratele sau. Il lua in brate, strangandu-l protector la pieptul lui, in timp ce Kaito se cuibari fericit.
-Te iubesc ! Spuse blondinul, sarutandu’i pieptul roscatului.
[Imagine: Untitled1-2.png]
~Why not to love free?~



[Imagine: 3293446.png] [Imagine: 6651602.png] [Imagine: 6731597.png]


#57
Normal ca imi apartine aceasta scena (mi se pare logic , lipsit de nonsens).

Impactul redat de catre limbajul tau este unul cu mult mai puternic, avand detalii ce produc efecte secundere(stii tu).Pasajele descriptive focalizate pe scena dintre cei doi (contopirea lor)sunt unele demne de luat in considerare, aspecte a caror prezenta necesita atentie. Descrierea este cea mai bine conturata situatiei, fiind un mulaj al propriilor idei.Imaginile artistice sunt preponderent vizuale, realizate in sub semnul unui dialog simbolic(ca si la cel al lui Lynn) -de aici porneste intreaga actiune, fiind un reper al conceptiei. Aceasta are rolul de a implica lectorul drept martor, dar si afectiv - momentul in care blondinu' inghite in sec ii reda aceasta stare si cititorului (bineinteles, acest lucru spun din perspectiva mea).

Actiunea isi urmeaza decursul,cu toate ca mi se pare usor fortata in clipa in care Kaito accepta. Nu pot spune ca am pus accent pe asta, deoarece o astfel de scena mi-am dorit-o inca de la inceput (ampla-precisa-complexa). Avand in vedere ca nu era prima oara pentru micut, ai descris atmosfera din acel moment intr-un mod placut, unic.
Dupa cum bine stii inclinatia mea (apetenta) pentru yaoi, iti poti da seama ca nu pot comenta pe baza unui astfel de act intim (ceva retoric. normal ca am ce spune!sau daca nu, gasesc aberatii dar tot afirm ca-mi place).

Capitolul acesta defineste titlul cel mai bine, redandu-l intr-o secventa relatata de tine. Cum ti-am mai spus, m-a captivat-fascinat-uimit felul in care ai povestit .
Astept next-ul si sa vad posibilile consecinte!
(Bubu e nerabdatoare)
[Imagine: large.gif]

#58
Imi place ficul desi Hunter este cam schimbator. Si nu in sensul ca ar fi protector si l-ar iubi pe fratele sau, dar nu imi pare deloc genul care s-ar indragosti imediat. Sper doar ca blondul sa nu fie iar dezamagit. Mai ai de conturat caracterele lor, dar nu pot spune ca nu au deja creata o personalitate aparte. As vrea sa il vad pe Hunter dandu-si mai mult interesul, mai ales ca l-a facut pe fratele sau sa il iubeasca. Mi se pare dubios, vorbind de iubire, ca s-a indragostit atat de repede de fratele sau. Ma asteptam la ce a zis sa tina destul de mult acea ura, sa il ignore, sa il puna la picioarele lui, a cedat atat de usor. Sper sa pui continuarea mai repede, chiar sunt curioasa ce se va intampla in continuare.
Nu am vrut sa comentez stilul, greselile, asa ca am comentat doar ideea, care imi place.
*hugs*

#59
Stiu ca am ajuns tarziu aici, dar totusi am trecut sa las comentariu pentru ca... exact cum a zis si cea careia i-ai dedicat capitolul, scena aceasta a avut o legatura foarte stransa cu titlul, mai ales ultima parte, cand Kaito si-a arata sentimentele fata de roscat, spunandu-i cat de mutl il iubeste :x A fost emotionant, de aceea probabil am recitit replica aia de cateva ori *blushing*.
Ma bucur ca Hunter a scapat din blestematul ala de spital si ca isi poate petrece mai mult timp cu Kaito. De abia astept si alte scene :-" ( egoista de mine xD ). Sper ca nu ne lasi prea mult in suspans. Bafta pana data viitoare cand ne aduci nextu'
>:D<

#60
Wow!
Am ramas la scena yaoi =P~
Descrierea a fost superba.Nu prea ma cuvinte sa descriu...
"-Te iubesc ! Spuse blondinul, sarutandu’i pieptul roscatului."-ce romantic!!!Cei doi se potrivesc de minune.Ce bine ca au scapat de Akihiro.Nu mai exista nimic care sa-i desparta.Imi place asta.
Astept capitolul viitor!
Bye!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 9.968 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 3.940 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 11.000 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.779 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.195 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 2.847 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.483 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 21.246 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  SHINee Love Story [Yaoi] Aerith 2 2.656 10-09-2010, 11:55 AM
Ultimul răspuns: Aerith
  Love does not take account of race! (~Yaoi~) Aliss_anime 4 3.344 09-09-2010, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)