Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bine v-am gasit si sa auzim numai de mine

#11
Constanţaa ieah, şi eu sunt tot de aicea' 15 [ şi ne tot srângem ... şi ne tot strâgem ... ]
Benvenuto băi, eu sunt andra şi tu eşti . . . tu, presupun. Sa şăzi bine pe la noi, nu muşcăm . Lasând ironia asta, pe unde stai prin Constanţa ? Daca vrei sa îmi spui bineînţeles xD . Si îţi place Constanţa ? Mie îmi place Constanţa, Constanţa e frumosa, exceptând multe chesti e ok, cred. Păăi îţi place ciocolata ? Mie una îmi place si trebuie sa îţi placă şi ţie, cred.
Îţi place verdele ? Mie îmi place si trebuie sa îţi placa şi ţie, cred.

Păi te las. Să faci ce vrei tu să faci, atâta timp cât nu faci ceva rau * îmbrăţişare îmbrăţişare *. Hai pa !
*A vorbit prostia mea
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#12
Sucre meu hug, eÅŸti al meu, da?
24
Bine ai aterizat pe aici !

Eh, ai zis ca atunci cand joci fotbal joci ÅŸi pentru mine, deci trebuie sa-mi spui daca echipa a caÅŸtigat sau a pierdut...

Care e urmatorul anime pe care doreÅŸti sa-l vizionezi?


HUG hug
Aditza's Blog

[Imagine: aditzasig-1.png] -> mersi Toxicâ„¢


#13
@ Cleopatra aka revolver~costa : daca nu e arma revolver ... poti sa-mi spui si mie de la ce vine ? , asta daca nu sunt indiscret , eu sunt curios din fire 10 . Pai da Cleo , miscarea este benefica , ma bucur ca si tie iti place sa faci miscare , ... decat sa stai in fund si sa tastezi toata ziua , sa mananci ca un porc sau ca mai multi ... si dup-aia sa te intrebi de ce dracu te-ai ingrasat si cum faci ca sa slabesti 21 mai bine alergi 10 . :bv:
In alta ordine de idei mersi ca mi-ai tinut pumnii o//o si ca sa iti raspund la intrebare , nu ... nu citesc manga 10 , nu din cauza faptului ca nu stiu sa citesc ... :study: .. dar prefer anime 10 anime rullz :chuu:


@ Andra aka Tekami : E bine ca ne strangem nu ? cine se aseamna se aduna 10 , :pfiu: Mersi bai 24 incantat de cunostinta Andra ... si da eu sunt eu 10 24 Sa stii ca am fost incert la un moment dat , chiar ma gandeam " bai daca ma musca astia " :dizzy: 21 . Nu ma deranjeaza sa-ti spun 10 , stau in Tomis 3 , in timpul saptamanii , iar in week-end mai vin pe la ai mei in Techirghiol . Am zis mai devreme Constanta rullz 24) :smart: . Imi place ciocolata alba ... cu toate ca nu mananc foarte multa 10 . De ce trebuie sa imi placa si mie ? 24 pot sa spun ca nu-mi displace verdele dar nici nu ma omor dupa el :no: 10
Multumesc ca imi dai voie mami 10 :bye:

@ Cristina aka adiţăgirl : bineinteles , yours truly :chuu:
Bine te-am gasit si p-aici , si mersi pentru ca mi-ai zis de forum ... 10
Pai azi nu ne-am strans foarte multi , am fost doar 2 echipe de 6 ... de obicei suntem 3 echipe ... dar ... pot sa spun ca am reusit magnifica performanta sa incasez doar 5 goluri ... ceea ce inseamna ca am castigat cu mult la 5 24) 20-5 sau asa 21) ( 5 goluri in 2 ore de joc de fotbal in sala e o performanta nu ? 10 ) "?
Urmatorul anime ... nu stiu ... inainte sa imi iau salariul (banii ) pe forumul celalalt ... am vorbit cu kenshin ... si cred ca ... urmatorul o sa fie Rurouni Kenshin sau One Piece 10 :yes: :bye:



[edit mod]nu ai voie cu culorile mozilor/adminilor [rosu/albastru/verde/mov]

#14
Ma bucur ca`ti place animalutu` meu :] Poti sa faci rost si tu de unu` dupa ce ai un numar mai mare de posturi, eu zic sa incerci pe la cafenea ..nu sa ne invartim tot pe aici, sau chiar la sectiunea de anime :3 cine stie..poate afli detalii importante 10
Deasemenea, te rog sa citeste regulamentu` ...si sa nu mai scrii cu culori [sunt folosite doar de adimistratori/moderatori pentru a atrage atentia] si la 3greseli, primesti ban -_-"[si vad ca deja ai o greseluta]

Uite aici regulametu` daca n-ai chef sa cauti..nu te speria, nu e doar o simpla lista cu gandaci, si se pune cont pe ea:
here:http://animezup.com/index.php?pid=11
[edit] ..aa si am uitat, mai redu` din emoticoane XD..sunt prea multe, si sunt sigura ca poti avea probleme si din cauza asta.
Anyway, sper sa nu te superi pe mine, dar nu vreau sa ai probleme cu mozi :3

[2nd.edit]. Okay, n-are rost sa postez alt comentariu, asa ca`ti spun scurt! Ma bucur ca ti-ai luat si tu un animalut, bravo tie daca asta nu e primul forum [desi nu se vede -_-"] Iti urez mult succes in lumea ta... si cand am zis de smile-uri, nu ma referea la faptul ca faci randuri de smile-uri, si ca pui prea multe in randuri! :-| Mozi isi fac doar datoria, doar nu crezi ca sunt niste simpli roboti care "strica postul" lui x. Si pe langa asta, te rog frumos sa nu-ti mai iei lumea in cap!
Done.
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

#15
@ Kagome : Mi-am luat si eu un akamar 10 deci am facut rost deja Smile . Lasa nu vreau detalii importante nu-mi place sa stiu dianinte ce se intampla in orice , anime , film , carte indiferent prefer sa descopar singur 10

De asemenea , tin sa te anunt ca am citit regulamentul 24 , oricum nu e primul forum pe care intru asa ca stai linistita stiu sa ma comport 24 ... un lucru insa mi-a scapat ... nu am vazut in regulament sa scrie ca n-ai voie cu anumite culori . Cat despre Smilies ... cred ca e ok sa pun cate vreau ... nu m-ai vazut sa pun randuri de smile-uri 3


@ Moderatorul care mi-a cam stricat postul precedent . 1 eu n-am vazut in regulament sa scrie despre culori si 2 ... daca tot faci o treaba si te apuci sa-mi editez un post la care eu pun suflet ... macar fa-o pana la capat si nu-ti bate joc de postul meu . In plus de asta puteai sa te semnezi totusi 3 asa se face si sau sa saluti sa urezi si tu un bun venit ceva , ar fi fost mai frumos asa .

#16
Bine ai venit pe forum!
Da, in regulament nu scrie nimic legat de culori, deci vina nu e a ta. Voi edita eu regulamentul cu prima ocazie ca sa nu se mai intample astfel de evenimente neplacute.
Sa speram ca acest incident nu ti-a lasat o impresie proasta despre noi si ca pe viitor totul sa mearga super 4
Sedere placuta si have fun!

#17
Sa-mi dai un sut in fund ? super ... imi place limbajul tau , de maidan . Stai linistita ca nu te retin mult , O fi o regula tacita , ideea e ca nu scrie... Verba volant, scripta manet .... Cat despre "-" , cand m-am inregistrat eu si aveam tema normala nu strica absolut nimic , asa ca daca tie iti strica ceva este fix problema ta . Si nu sar cu fundul-n sus , sar cum se sare . iar limbaj de maidan . nici nu m-ai salutat deci nu ne permitem limbajul asta unu cu altul .

Si da pun suflet cand scriu un mesaj d-asta pun liniute si culori , ca sa fie frumos . oricum cam atat am avut sa-ti spun , I see you in another life ! .


Totodata asta este si mesajul meu de adio , mi-a facut placere sa stau o saptamana cu voi .

Edit : @Flaw : Bine te-am gasit . Ce sa zic ... conform mult stimatei doamne de mai sus , treabuia sa stiu 3 Am avut parte de fun o saptamana consider ca e de ajuns 3

Al doilea Edit : Mi-am editat singur postarile , sper ca esti multumita acum . Am sa le editez si pe celelalte in curand , asta ca sa-ti fac munca usoara si sa nu-ti stric forumul desi nu cred ca-ti datorez nimic Aly ... si inca o remarca pentru ca nu pot sa ma abtin sa nu fiu rautacios ... cand ai plecat cu vantul de ce n-ai ramas cu el ? A trebuit sa te intorci si sa-mi strici mie ziua ?
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#18
Ruşine să-mi fie că am făcut "cunostiinta" la Forum Games. Asta e ^_^
În primul rând...welcome. Un welcome cam întârziat... dar deh, probabil că niciodata nu e prea târziu sa-i urezi cuiva bun venit. întrebari.. nu am pentru tine(userii de deasupra au avut timp să ţi le adreseze). Second... have fun! E cel mai bun lucru.Şi... spor la postat.
Ok...am incheiat aici ^_^
Zum zum
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#19
Mission accomplished --> Congratulations you've advanced to the next stage .

Bine te-am gasit akasha eh mai bine mai tarziu decat niciodata 21 cum de te-ai gandit sa-mi urezi mie bun venit ? sincer nu ma asteptam 21 m-ai luat prin surprindere fato 10 cred ca se datoreza faptului ca eu ti-am zis sa faci asta ? indirect 10
[center]
Sunt peste voi cu orice cuvant se zice ca sunt genial ... stii de ce ? ... pentru ca sunt .
[/center]

[center][Imagine: gunot2.jpg]
[Imagine: 44483.gif][/center]

[center]
tba
[/center]
[center][Imagine: txtmovementvh8.gif][/center]

#20
Ţi-am urat bun venit că... pur şi simplu aşa mi-a venit. Ah... da şi pentru ca am văzut postul de la Forum Games(urât din partea mea să nu iti urez bun venit).
Te-am luat prin surprindere? Nu asta a fost intenţia mea. Sau a fost?Eh... cine ştie106
Oricum... welcome inca o data ^_^
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bine v-am gasit! Cristina_ 10 4.473 05-02-2012, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Andrei.
  Bine v'am gasit. Violet. 8 5.610 18-12-2011, 04:15 AM
Ultimul răspuns: Violet.
  Bine te-am găsit , univers Zup ! Fără idei 15 4.492 16-07-2011, 12:30 AM
Ultimul răspuns: Fără idei
  Salutari si numai de bine Nero 8 3.564 08-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: Yondaime
  Bine v-am gasit Cătă 10 5.237 27-10-2010, 01:26 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Bun gasit Aveqetura 1 1.756 25-09-2009, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Zuppy
  buna si Bine v-am gasit!!! Haruhi Suzumiya 3 2.384 19-05-2009, 02:58 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  buna si Bine v-am gasit!!! Haruhi Suzumiya 11 5.366 15-05-2009, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  Bine v-am gasit, dragii mei ^_^ venus_love02 5 3.787 27-10-2007, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)