Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A story of a ninja.

#11
A new cap :X *cough* But I still must be evil >:) Si, cum Lolli-chan nu se suparaaa :-"


curprinsera ... dormea -> 2 timpuri diferite ale trecutului T.T

transpire -> transpira

Visul ei era ... Era pe o straduta -> nu suna deloc bine T.T

Era pe o straduta ingusta si intunecata, numai ferestrele caselor straluceau cu o putere orbitoare. -> nu e nicio legatura intre propozitiile dintre virgula >.> try this "Era pe o straduta ingusta si intunecata, numai ferestrele caselor straluceau cu o putere orbitoare, luminand strada"

se imbraca repede intr-o bluza rosie cu trandafiri albi si o fusta neagra -> intr-o? o.O hai nu zau xD poate "cu"

O trase pe Sakura de mana si incepuse sa fuga. -> again, 2 timpuri diferite ale trecutului

"Au cautat-o in padurea din apropiere, langa lac, dar Izumi era de negasit.
-Am cautat in fiecare loc unde ar fi putut fi si nu am gasit-o!" -> care fiecare loc, ca au cautat-o intr-unul singur: padurea din apropiere, langa lac ^^ sau au cautat-o in doua locuri, si anume in padurea din apropiere si langa lac :] intelegi? "si"

-Izumi, de ce nu ne-ai spus unde esti? Te-am cautat peste tot.-spusera fetele. -> nici ca scapi de liniuta aia T.T

ii chema in casa pentru a stabili unde vor merge. Fugira in casa -> repetitie... again T.T

in sat ce vor face -> suna mai bine "ce vor face in sat"

era foarte rar intalnit in acea localitate, fiindca era -> repetitie TT.TT

auzi si ceilalti colegi -> ehm... colegii e mai multi xD so "auzira si ceilalti colegi"

tremura un pic -> suna mai bine "tremura putin" ^^ evita sa folosesti "un pic" in vorbirea indirecta

san u -> sa nu

Cand simtea ca ceva era in spatele ei, tinti tufisul din spatele ei. -> fraza asta n-are nicio logica o.o' si stii de ce? din cauza verbelor la timpuri diferite -_- + ca, evident, ai si o repetitie xD

incercurira -> incercuira

ii incercurira -> nu e "ii incercui" ? o.o'

ochii rosi -> ochii rosii

sin u -> si nu

fetit-o -> fetito

un semn cu mainile, semnificand -> semnul semnificand >.< ugh, nu suna bine


Ok, astea au fost greselile ^^ Sunt prea fara chef si inspiratie ca sa iti mai reprosez ceva, asa ca trecem direct la:

Gambatte & Kissu!

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#12
Foarte frumos capitolul:X!! Greselile nu ti le spun din nou pentru ca prietena mea Eli le`a insirat inainte ^_^"
Imi place faza cand o pierd pe Izumi ;)) ! Si sa nu uitam de visul brunetei! Imi place foarte mult...sper ca urmatoarea data cand adoarme sa viseze continuarea la visul asta ;))! Este asa draguuutz! Deabia astept sa vad cu ce ma uimesti data viitoare;) Poate cu un capitol mai luuuung...cine stie?!:-"
`kai , Gambate :bye:

#13
Basiclly...e genial...
De greseli: pai, sincera sa fiu nu am observat(nici nu m-am uitat dupa ele dar...eh, whatever)
Ideea: O ador...n-am nimic de reprosat in privinta ei

In fine, nu prea am ce comenta in privinta ficului...
E bun.Punct.

Mult noroc in continuare! La mai multe fic-uri, mente si m-yaoi!
PS: Waitin' for next chapter!
[center]✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
☆☆[Imagine: Anime_IS_Art_by_StarDragon77.gif] ☆☆
Whould you die for Haruhi?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[Imagine: Anime_does_not_mean_close_mind_by_k.gif]
ÛžÛžSugar!ÛžÛž
[Imagine: bcopy.png]
[[Arigatoo, Nibles!]]
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Spread the æ„› !!!
[Imagine: chibi_2490.gif]
Chibi-tan!

[Imagine: 0d33969.png]
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖☠✖✖
Teh Bunny
[/center]

#14
imi place capitolul chiar daca este mai scurt (am vazut capitole si mai scurte)
greseli am vazut dar s-au spun deja, are naratiune, dialogul nu este sec, iar tot ce nu ma incanta este repetitia aia : "Cand simtea ca ceva era in spatele ei, tinti tufisul din spatele ei." repetitia cuvantului "ei", ma zgarie pe creier
in rest totul imi place

gambate, :bye: si ..................
Paste fericit!!!!!!!!!!
sys-urile mele mult iubite : cory-chan, denny-chan si manu-chan si nu am preferata 4 10

my chibi
[Imagine: chibi_1816.gif]
ichigo, chibi-ul lui neko-chan


[Imagine: 3389757.png]

#15
Uhm...sper ca nu deranjez:-s
As vrea ca un moderator sa imi inchida ficul. De ce? Pai...nu e vorba ca nu am idei pentru el, ci fiindca nimeni nu scrie nimic despre el, nu e sasusaku(ceea ce e un dezavantaj fiindca cele mai populare ficuri sunt). si plus....scriu de cacao. Se vede ca nu ma pricep intr-ale fictiunii.
Multumesc....!

[Later Edit] M-am razgandit:>

#16
P.S. E foarte scurt si naspa. Uhm, enjoy!

Capitolul 5- O misiune in Satul Ploii partea III



Izumi auzind cuvintele acelui ninja, inghetase de frica. Parca il cunoscuse pe acel strain, dar nu isi putea aminti cine e si numele lui. Izumi incerc? sa scoata un kunai, dar strainul sarise pe un copac.
- Ce tot pierdem timpul aici? Sa ii atacam odata! spuse Keira nerabdatoare.
Scoase un kunai si fugise spre unul dintre necunoscuti. Strainul ii prinse mana cu o putere imensa, si o rasuci, rupand-o.
-Vezi ce se intampla cand te pui cu mine? zise acel ninja puternic.
Cei trei ninja se speriar?, vazand-o pe Keira la pamant. Stiau ca acei ninja sunt intradevar puternici si sansele lor de a castiga sunt mici. Atunci Kakashi le facu semn sa nu se miste, fiindca ii va ataca el. Senseiul incerc? sa ii tinteasc? cu un kunai, dar in zadar, acei ninja erau foarte rapizi. Argintiul f?cuse un justu, invocand un dragon de apa urias. Inamicii se daduse la o parte, fiindca acel jutsu era foarte puternic. Dragonul se apropiase de ei si deschise gura. Cu o inghititura, ii mancase pe toti. Dupa aceea, ii lasase si Kakashi se opri din facut jutsuul. Inamicii erau speriati si incercara sa il tinteasca pe sensei cu un shuriken. Dar Kakashi se ferise foarte bine de atacul lor.
-Poate ca ati castigat aceasta lupta, dar razboiul abia incepe! spuse unul dintre acei ninja misteriosi si arunca o bomba de fum, prin care disparusera toti.
Kakashi se indreptase catre Keira si scoase din rucsacul lui un bandaj. Ii legase bratul si o ajuta sa se ridice.
-Multumesc. Acum, ar trebui sa pornim sa incercam sa ajungem in sat pana la apus, nu credeti? spuse Keira.
Cei trei fusera de acord. Pornisera din nou pe drumul cel lung care ducea spre Tinutul Ploii. Deja erau nerabdatori si obositi, asteptau sa ajunga acolo si sa se odihneasca, pentru ca stiau ca au multe sarcini de dus la capat. Lui Naruto deja incepuse sa i se faca foame, dar fiindca in padure nu era nici un mic loc unde putea gasi ceva de mancare, trebuia sa suporte acel chin.
- Nu mai suport! Cat mai avem de mers? Drumul asta e prea lung! Nu vom ajunge niciodata! spuse Naruto enervat din cauza foamei.
-Daca nu ai observat, deja suntem aici, tontule. zise Sasuke aratand catre intrarea in sat.
Naruto vazand ca numai o poarta il mai despartea de sat, fugise repede catre ea. Acolo era un paznic inalt si puternic, care se uita ciudat la Naruto.
-E cu noi, stati linistit. spuse Kakashi paznicului.
- De unde sunteti si cine v-a trimis? intreba paznicul.
- Suntem din Satul ascuns intre Frunze si am fost chemati in satul vostru pentru o misiune. zise Keira.
-A! Inteleg�.v? asteptam! Puteti intra.
Cei patru ninja au intrat pe poarta cea mare. In fata lor era un sat mare, foarte populat, cu strazile mici si agglomerate. Fiecare om se grabea in diferite locuri, ca si cand ar conta cine e primul. Casele erau mari si ciudate, cu pereti grosi si acoperis mare pentru a nu lasa ploaia cea rece sa patrunda in locuintele oamenilor. Vremea era frumoasa, ceea ce era ceva rar in acest sat, fiindca ploua foarte des, de aceea purta si acest nume. In fata lui Kakashi aparu un barbat inalt, bine facut, imbracat in haine elegante.
-Buna ziua! Dumneavoastra trebuie sa fiti Hatake Kakashi, nu? Eu sunt ghidul vostru, Keiji. Urmati-ma! Trebuie sa ajungeti la Casa, fiindca Doamna Ayaka va asteapta.
Elevii l-au urmat pe noul ghid pana la o casa mare si alba din centrul satului, pe care atarna un steag cu semnul lor. Intrasera in Casa si urcasera pana la etajul doi. Au intrat intr-o camera mare, luminoasa si foarte decorata. Pe pereti erau evantaie uriase si pe mese erau vaze cu tot felul de flori colorate si parfumate. In masa din capatul camerei, statea Doamna Ayaka, care era imbracta intr-un kimono alb, cu diverse modele. Avea parul brunet, prins in coc, numai doua suvite mari ii vineau pe fata. Ochii ei erau blanzi, de o culoare caprui aurie.
-Bine ati venit in satul nostru! Va asteptam demult! Vad ca sunteti obositi, fiindca ati parcurs un drum lung pana aici, de aceea va voi da detaliile sarcinilor voastre maine. Pana atunci, veti primi cate o picatura de ploaie, pe care o veti tine in buzunarul vostru. Aceasta picatura este obtinuta printr-un jutsu special, prin care putem afla unde sunteti si ce faceti. Asta pentru siguranta voastra, nu am vrea sa vi se intample ceva. Keiji, condu-i pe cei patru catre camerele lor.
Ayaka le dadu picaturile si cheile de la camerele lor. Ii multumira si iesira din Cas?. Se duser? in cladirea alaturata, fiindca acela era hotelul unde aveau ei camerele rezervate.
-Bun, deci eu voi sta la etajul unu in camera 24, Kakashi va sta la etajul doi in camera 46, fetele in camera 47 si baietii in camera 48. Daca aveti ceva probleme, sa ma intrebati pe mine sau pe senseiul vostru. ii informa Keiji.
Fiecare merse in camera lui, unde isi despachetasera bagajele. Acum fetele erau multumite, fiecare avea patul ei si nu trebuiau sa se certe pentru un loc confortambil. Fiecare isi aranjase lucrurile, mai ales Keira, care avea o multime.
- Fetelor, mie imi este somn. Deci, daca voi aveti ceva de vorbit atunci sa o faceti in soapta! spuse Izumi.
- Daca nu ai observat inca, tuturor ne este somn. Nu cred ca cineva ar avea chef de vorba. In plus, maine trebuie sa ne trezim devreme. zise Keira.
- Asa este, de aceea ar trebui sa dormiti si sa incetati sa va certati. Noapte buna!
- Noapte buna!
Fetele inchisera ochii si incercasera sa adoarma cat mai repede. Somnul rozaliei si al blondei era lin, numai Keira nu putea dormi linistita. Avuse din nou un vis. Numai acesta era mult mai diferit�.

Ayaka:[Imagine: Kimono-Girl.jpg]

#17
Salut sys.
Felicitari pentru un capitol atat de grozav :X
Sa stii ca nu este naspa cum ai spus tu mai sus....hhhh..........sa vezi ce iti fac cand te prind pe net :))
Greseli nu am vazut absolut deloc :X
Totul este misto......imi place la nebunie.Apropo, Ayaka este asa de draguta............
Astept cu foarte mare nerabdare urmatorul capitol :X
Si sper ca sa il pui cat mai rapid ca de nu...nu stiu ce iti fac :crazy:
Ja ne Sysu :* :bye:
Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse!

[Imagine: 365634ruvpqmirb5.png]

[Imagine: logosimple.png]


#18
Am ajuns si pe aici!
Deci ceea ce vreau sa iti zic:
Pe la inceput ai pus spatiu intre ceea ce vrea sa zica personajul si linia de dialog, dar dupa cred ca te-ai saturat :))
Greseli de tastare ai avut cateva si oricum au fost minore.
Nu mai zi ca ficul e naspa pentru ca este foarte bun si mie imi place. Sper ca nu te-a deranjat commu' meu.
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 8.887 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 3.500 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.921 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe Elyy 17 8.843 05-06-2011, 06:55 AM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Ninja LoVe mya2o1o 10 6.069 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 8.603 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Iubirea unui ninja(SasuSaku) Shadow. 9 9.842 23-06-2009, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Dark~Melody
  Ninja original story [XXI century] Sakura_Blossom 0 3.526 23-11-2007, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Sakura_Blossom


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)