Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ţepuşa ta înfiptă- n inima mea

#1
Tip critica : Orice fel


Spun de pe acum ca nu vreau pupincureli ! Nu este primul fic pe care- l fac, deci nu vreau sa fiti blanzi. Vreau sa le multumesc in special dragelor mele Snowy si Zuz. pentru ca m -au ajutat >:D< Sper sa fie pe placul vostru ^^



Capitolul 1 - Viaţa actuală



Privesc şi ultima picătură de sânge care se prelinge pe paharul de sticlă aşezat pe masă. Aş fi putut păstra şi pentru mai târziu, dar nu m-am putut abţine. Mirosea aşa de bine, chiar şi de la distanţă. A fost delicios. A fost unul dintre cei mai buni. Păcat, era destul de drăguţ. Nu trebuia să-l omor aşa, deşi puţin îmi păsa. Trebuie să mai fur provizii. Cristian o să se supere. Oare ce-o să zică când va vedea frigiderul gol? M-aş amuza copios, deşi presimt că o să se işte un scandal şi cu puţin noroc, o mică bătaie. Spre binele lui cred că nu ar trebui să facă asta. Ştie că pot să-i iau capul de pe umeri într-o fracţiune de secundă. De fapt nici mie nu mi-ar face prea mare plăcere. Nu arăt bine când sunt nervoasă chiar dacă sună palpitant să omor pe cineva.

Mă ridic de pe canapea şi iau paharul murdar de sânge pentru al spăla. Dacă ar veni Cristian acum, mi-ar ţine o morală inemaginabila. Într-o secundă, sau mai puţin, ajung în faţa chiuvetei. Dau drumul jetului de apă să curgă peste pahar. Trebuie să mă grăbesc. Deja-i miros duhoarea. E la un kilometru distanţă de casă. Ar ajunge aici cam în cinci secunde. Am destul timp. Iau obiectul, acum curat, şi-l pun în dulap alături de celelalte. În secunda următoare mă aşez pe canapeaua din sufragerie şi deschid televizorul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Aud uşa scârţâind. A venit.

- Sânge. Cristine, ce-ai făcut?
- Nimic.

Nici nu a aşteptat să-i mai zic ceva şi deja se afla în faţa frigiderului. Stă pe gânduri câteva minute. Abea aştept să văd ce faţa va face când va vedea că în frigider nu este nici un strop de sânge. Îl deschide şi-l închide imediat la loc. Cred că a văzut destule.

- Îţi dai seama ce-ai făcut ? Ne-ai băut proviziile de sânge pentru o săptămână doar într-o zi !
- Ăăă ... De fapt în două zile, îi spun zâmbindu-i liniştită.
- Cristine, cum poţi să fii aşa indiferentă? Acum trebuie să mergem la vânătoare, din nou. Cat ai sa mai continui ?

Mă scoate din sărite. Îl iau de gulerul cămăşii cu o mână şi îl trântesc de dulapul cu cărţi din spatele canapelei, iar cu cealaltă îl strâng de gât astfel încât să nu mai poată face nimic.

- Am să continui cât am eu chef, dragă Cristian. Dacă nu-ţi convine, spune-mi. Îţi rup căpăţâna de pe umeri şi am rezolvat. Atunci nu ai să mai fii nevoit să mergi la vânătoare cu mine, din nou. Ai înţeles?

- Cristine, spune răguşit.
Ah, da. Am uitat să - i dau drumul.

- Hai să luăm loc. Să ne calmăm şi să discutăm, Cristine. N-am vrut să se ajungă la aşa ceva.
- Aşa mă gândeam şi eu.

Mă aşez pe canapea amuzându-mă. Se ţine de gât şi tuşeşte intens. E aşa de plăcut să-l vezi cum suferă. Scot un mârâit, semn că mă plictisesc. Cristian vine lângă mine încercând să formeze o conversaţie, fără succes însă.

- Deci ... ce-ai mai făcut azi înafară să bei tot sângele ?
- Nu merge.

Se ridica şi porneşte spre fereastră. Priveşte şi pare că se gândeşte la ceva. Pun la pariu că o altă tâmpenie îi trece prin cap. Pare a vrea a spună ceva, dar ezită.

- Spune odată.
- Ar trebui să mergem la şcoală. Lumea începe să observe.

Din senin râd ca o nebună în hohote. Am spus eu, altă tâmpenie. Şcoala, doar gândul la ea mă face să râd.

- Cristian, am făcut liceul de aproximativ douăzeci şi cinci de ori, dacă nu mai mult. Crezi că îmi mai arde de şcoală? Ştiu deja toată materia pe de rost. O să zică lumea că sunt soţia lui Einstein.
- Şi acasă ce faci? Bei tot sângele din frigider?
- Nu începe iar. Mă enervează subiectul ăsta.

Se lasă tăcerea. Întorc capul şi privesc ceasul de pe măsuţa din stânga mea. Este trecut de miezul noptii. Ar trebui să plec sus , atmosfera de aici a devenit cam tensionată. Urc scările şi mă îndrept spre baie. Privesc acea siluetă din oglindă şi văd că nopţile nedormite se observă mai tare. Mă îndrept spre dormitor unde îmi iau vechii pantaloni de blug scurţi , aruncaţi pe undeva prin dulap şi un tricou. Mă aşez pe pat şi încep să uit de tot şi de toate, poate ar trebui să dorm mai des. Mă simt aşa de bine.
[Imagine: Hm757.png]





#2
1 . Imi place foarte mult ca este totusi lung , fata de ale mele :)).
2 . Dialogul este bun si nu este sec , in fine avand in vedere ca am mai taiat eu din el -.-.
3 . Naratiune ai si te descurci foarte bine cu ea.
4 . Descrierea este , dar cam lipsesc sentimentele,aici mai ai ceva de lucrat ,dar in fine , parca sunt eu mai breaza.
5 . Greseli de ortografie,exprimare si tastare nu am vazut ,era si normal daca si eu si Snowy ti-am puricat capitolul -.-
6 . Totul este cool,nimic nu e misto . Asa si aici. Ideea este cool si originala, dar daca nu te tii cu dintii de ea nu mai este misto . Este un inceput promitator.
7 . Ai un stil diferit de al meu, ceea ce imi place,pot chiar si eu sa invat ceva de la tine.
8 . Sa te obisnuiesti sa nu mai lasi spatiu inaintea si dupa semnele de punctuatie, asa eram si eu dar invata-te,nu voi putea mereu sa ti-l corectez,defapt voi putea mereu,dar asta este alta mancare de peste.
9 . La un moment dat nu ai last spatiu corect intre paragrafe. Data viitoare ai grija .
_________________________________________________
Asta este commul meu ;;).Sper ca nu te deranjeaza si eu nu ma ocup cu PUPINCURELI !
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Hye ^_^ , momentan chiar nu pot lăsa un com decent, mă cam grăbesc şi nu ştiu ce ar ieşi. Deci, dacă nu se supără nimeni, dau edit cănd vin de afară.
Stai liniştită, la mine clar nu vor fi ,,pupincureli " :-"
____________________________________________________________________________
Oficial sunt curioasă, presimt că va fi ceva interesant. Cristian and Cristine, nice :p.
Începutul e promitător, sunt deacord, dar în acelaşi timp cred că îmi permit să mă aştept la mai multe de la capitolul următor, nu? Ideea ficului mi se pare promiţătoare si sunt curioasă de ce ai în gând, cred că iţi va fi destul de greu să găseşti ceva original, ,,miturile despre vampiri" sunt destule, ai de unde alege. Sau o să vi cu ceva cu totul original? :> Trebuia să menţionez de la început, dar asta e. Acest capitol mi se pare chiar bun, deci ai început foarte bine. Felicitarii deăr.
Nu ai avut dialog în exces, actiunea a decurs lin, iar descrierea, nu am ce comenta. Ai înbinat totul foarte bine.
Mentionez de pe acum că acest capitol este extraordinar şi că meriţi laude . {nu e pupi-cupi-cr >.< nu ştiu cum se scrie]
Sper să nu mă omoare Snowweh si Scorpiiiiiia[O_O"], eu am văzut căteva mici greseli >.> , depinde cum le luaţi voi, căci se pare, avem opini diferite :-" :

Dacă ar veni Cristian acum, mi-ar ţine o morală inemaginabila
Dacă ar veni Cristian acum, mi-ar ţine o morală inimaginabilă

- asta eminusculă
Mă îndrept spre dormitor unde îmi iau vechii pantaloni de blug scurţi
- ţi-am mai zis una pe mess aici pe care nu o mai scriu, haide că e bine şi aşa.

ÃŽn rest ar mai fi aÅŸa:
- ai uitat diacriticile în unele locuri:
- ai uitat semnul . exclamării
- ai uitat în două locuri virgula :-?

Cam atât, după cum vezi nu e nimic grav :p . Îţi urez multă imaginaţie la următorul capitol.Anunţa-mă dacă vrei când îl pui ;;)


#4
Well, Pookie, dear, a trebuit să dau şi eu un comentariu aici.
În primul rând nu ai pentru ce >:D<.
Povestea mie-mi place. Din câte am înţeles tipa este cea dură aici, iar băiatul un mieluşel? : ))
Îmi plac numele, dar cred că ar fi fost mai bine: Christian şi Christine, cu acel " h ", dar în fine a fost alegerea ta.
Greşeli de tastare, exprimare, ortografie nu am văzut, deloc. [ : - " ]
Vreau next-ul fast. :].
Succes >;d<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Hi all , fara suparare , dar am venit si la acest fic cu un comentariu ...

In primul rand vreau sa incep cu o mica greseala de exprimare [ cred eu ] , pentru a nu-mi uita ideea :


" Deja-i miros duhoarea. " - parerea mea e ca ar fi sunat mult mai bine " simt duhoarea " , sau oricum vroiai tu , dar nu " miros " , deoarece " duhoare " face referinta la un miros neplacut , deci logic ca iti dai seama de el doar dupa ce il mirosi. daca o luam asa , inlocuind cuvantul duhoare , propozitia ar fi sunat cam asa : Deja-i miros mirosul neplacut. ... nu prea suna bine , nu ??

In fine , asta nu a fost mare lucru si nici urmatorul nu e. Vreau doar sa subliniez faptul ca ai trecut foarte repede de la un subiect la altul , inca din primul capitol. Prima data ne vorbesti despre protagonista [ cel mai probabil ] care tocmai terminase de baut un pahar cu sange , apoi ascunde dovada , intra in incapere Cristian , incep o conversatie , apoi alta si alta [ cred ca sunt vreo 3 , daca e sa o luam practic ] ... mici ciondaneli intre ei ...
Mi se pare banal. Sper sa fie asa doar in primul capitol [ ca un fel de introducere pentru toate mintile ] , iar apoi sa vii cu ceva original si palpitant. xD

Atat am avut de spus si astept next-ul ! ;]



#6
^^ Vă mulţumesc pentru com dragelor >:D< Scuzaţi- mă pentru eventualele greşeli. Capitolul nu este corectat ^^




Capitolul 2 - Viaţa anterioară - Partea întâi




Începe ploaia, iar el tot nu a venit. Trebuie să merg în şcoală altfel voi deveni o pisică ploata. Cu puţin noroc, poate va veni la ore. Trebuie să vină! Mi-a promis! Nu mă va juca din nou pe degete. Asta va fi ultima marfă pe care o iau de la el. Abia am scăpat de gura mamei în dimineaţa aceasta. Pentru ea e un coşmar, iar pentru mine un paradis. Nu e frumos să te desprinzi de lume măcar pentru un minut?

Mâna mea se află la un centimetru distanţă de clanţa uşii. Mă întreb ce faţa o să facă profesorii când mă vor vedea la ore. Cu siguranţă una tristă pentru mine, iar morala nu va lipsi deloc.
Sunt la un pas de a intra în clasă. Mă uit la catedra şi observ că profesorii nu şi-au făcut veacul pe aici, dar totuşi e o linişte de mormânt. N-am văzut eu bine? Mă mai uit prin clasă şi nu văd profesorul. Abia acum observ că toată clasă stă cu ochii aţintiţi spre mine.

Nu îi bag de seamă şi mă aşez în banca veche şi prăfuită. Îmi era oarecum dor de desenele făcute pe ea. Aşa mă relaxam eu în timp ce profesorii palavrageau şi scriau la tablă. Ehh ... vremuri bune. Acum tot ce trebuie să fac este să-l văd pe Nick intrând pe acea uşa ori un profesor enervant cu un catalog în mână.

Mă călca pe nervi. Profesorul a venit şi spre bucuria mea nu m-a observat. Cred că s-a obişnuit să treacă cu vederea banca asta. Ei bine am lipsit ceva timp de la şcoală. Asa de mult timp încât observ că avem un coleg nou. Pot să recunosc că este chiar draguţ. Brunet cu ochi căprui - ah, slăbiciunea mea - ,iar corpul ... Orice fată ar tânji după el. Observ că are ochii aţintiţi spre mine. Perfect, doar asta- mi lipsea.

Privesc cum usa clasei se deschide si dragul meu Nick apare. Il aţintesc cu privirea in timp ce paşeşte lent, dar graţios spre bancă. Se aşează lângă mine şi incepe să caute prin ghiozdan. În sfarşit mi le- a adus. Cât am aşteptat pentru ele. Scoate o pungă cu praf alb si o pune pe masă.

- Sper că nu te- am făcut să aştepţi prea mult timp.
- Am terminat cu marfa de la tine. Am sa găsesc pe alcineva mai bun decât ai fost tu.

I- au punga şi mă ridic cu gândul de a pleca spre baia fetelor, dar cănd sa ies pe uşa tipul cel nou imi taie calea. Imi zâmbeşte, iar eu nu- l bag în seama şi merg mai departe. Ce vrea ? Să se joace cu sentimentele mele ? Dacă da, se pare că nu şi- a ales fata potrivită.

Ajung în locul mult dorit. Aşez ghiozdanul lângă chuivetă şi aştept să se termine pauza. Doar nu aş vrea să am vreun musafir nepoftit care să- i spună directoarei ce fac eu aici. După ce mult aşteptatul clopoţel se aude scot din ghiozdan draga mea punguliţa cu droguri. O desfac şi întind praful alb pe marginea chiuvetei. Apăs cu degetul arătător o nară iar cu cealalta trag substanţa mult dorită.

Simt cum tălpile mele se desprind de sol, dar m- am prins la timp de chiuvetă înainte să cad. Dau drumul jetului de apa rece să curgă. Îmi inmoi mâinile şi apoi dau pe faţă. Trebuie să o iau mai uşor. Mă sprijin de chiuvetă în speranţa de a mă echilibra. Privesc acea faţă de speriat din oglindă. Nici nu mă mai recunosc. M- am schimbat aşa de mult în ultima vreme. Acea fată bună, politicoasă şi firavă devenit un monstru. Sunt de nerecunoscut.

Din cauza lui am ajuns aşa. El mi- a smuls fără mila inima din piept şi a rupt- o în mii de bucaţele. Am jurat că mă voi răzbuna pe el până când mi- a spulberat speranţele. A decis să se sinucidă. A decis să scape de mine şi de razbunarea mea. A preferatsă moară decât să suporte consecinţele.

Eram intr- o stare fără scăpare. Singura mea soluţie era aceasta. Să devin o drogata indiferenta şi fără suflet. Aceasta este scăparea mea. Să mă desprind de probleme şi de toate grijile măcar pentru un minut. Doar un minut şi apoi o iau de la capăt. Să simt povara pe umerii mei şi să simt ura din jurul meu. Să simt din nou acea povara. Viaţa.

Ies din curtea şcolii. Capul Imi bubuie nebuneşte şi picioarele simt că mă lasă. A fost prea mult. Mă sprijin de gard în speranţa de ami pune stăpânire pe picioare, dar în zadar. Picioarele mă lasă. Aştept ca [, ] corpul meu să simtă asfaltul rece, dar simt o mănă pe talia mea. Întorc capul şi observ că tipul cel nou îşi cam face de cap. Îmi zambeşte şi mă intreabă dacă sunt bine.

- Da, sunt bine.
- Uite, nu vreau să păţeşti nimic rău.
- Atunci ...

Şi a disparut în noapte ...
[Imagine: Hm757.png]





#7
Saluuuut ! Am aterizat si eu pe aici , intr-un final.

Ce pot sa spun ? Pare ca te cam grabesti . . . Stiu ca scoala e un subiect plictisitor de felul lui, da' parca ai trecut prea repede de la o actiune la alta . Incearca sa descrii mai mult , de exemplu momentul in care a iesit din clasa si baiatul cel nou. Parca totul s-a intamplat prea repede, descris doar in cateva cuvinte. Nu vreau sa te supar, sau s-o iei ca o jgnire, eu doar incerc sa-ti dau niste sfaturi.

AM observat ca spre sfarsitul capitolului ai sapat mai adanc in sufletul ei si ai descris mai mult. E foarte bine asa, chiar daca m-ai indus un pic in eroare in legatura cu respectivul "el".

Citat:AÅŸtept ca [, ] corpul meu

Acea virgul pica prost :)) . Ai fi putut inlocui corpul cu trupul daca te deranja . Si ca veni vorba, asta ca un sfat, daca simti ca ai nevoie de cuvinte noi, iti recomand dexonline. Te poti folosi de el pentru a gasi sinonime si a-ti imbunatati vocabularul. Sau, o metoda si mai buna este sa citesti mai mult. Repet, asta e ca un sfat, nu am sustinut ca nu citesti :D .

I- au se scrie, in cazul de fata, legat.

Pot spune ca imi place , astept continuarea. Apreciez ca ficul tau este bine asezat in pagina . Sper ca nu te-am deranjat cu comentariul meu. Daca am facut-o , un PM si se rezolva :D .

Spor la scris xoxo
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic


#8
I'm here : >. Aşa cum ţi-am promis.
Paiiiii~ A dispărut în noapte? Ăla era Cristian? O doamne, m-ai lăsat în ceaţă T~T!!
Mie îmi place cum ai narat ^^', iar greşeli de tastare nu am văzut, înafară de " [ , ] ", dar a fost deja menţionată.
Deci a ajuns o drogată incurabilă? O.O' Nu e bine aşa... şi cine a făcut-o să sufere?
Pune odată next-ul ăla : )) vreau să mă lămureşti ! ^^
Spor >:D<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#9
Pookie ! You are so bad ! * Ahem * Suspansul tau -.-. Deci :
___________________________________________________

Pai. Ai probleme mari cu Diacriticile ! Am scris cu italic si bold ca sa stii ca sunt diacrtice nu cicatrise, citirice sau alte prostii ~X( ! Uiti sa le pui in majoritatea timpului.

Lasa spatiu inainte si dupa semnele de punctuatie! Decat ca o data sa lasi si o data sa nu mai bine lasa mereu, asa cum te- ai invatat. Iese inestetic rau de tot!

Nu mai folosi ` ` [ ] ``! Asta este, daca faci cacofonie, nimeni nu iti zboara capul de pe umeri. Si zic asta pentru ca acele paranteze sunt inestetice.

Descrierea este prezenta, dar cam trasa de par, don ` soara. Naratiune este la locul ei, bine ca asta este buna. Greseli de tastare am cam vazut, dar data viitoare fii mai atenta.

In legatura cu : ` ` - Atunci ...\ Şi a disparut în noapte ... ` `. Chiar nu suna bine. Si acele puncte de suspensie nu isi iau locul. Prima data merge, ca fata nu si- a terminat ce avea de spus, dar dupa parerea mea la a doua propozitie nu prea au avut ce cautatu punctele se suspensie si mai ales ca nu prea a avut legatura cu acel micut dialog. Suna aiurea rau de tot.
___________________________________________________

You want a comment ! This is my comment ! If you are sad, i wiil kill you !



`
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Terminai şi eu de citit. Ţi-am promis că îţi las un comentariu. So...
În primul rând, în capitolul 2 relatarea se face clar din punctul de vedere al altei persoane. Puteai specifica, totuşi. (E altcineva, nu? Ar fi ciudat ca vampirul să se drogheze.)
Am văzut relativ puţine greşeli, dar nu ştiu dacă erau greşeli de tastare. De exemplu, "ami" se scrie cu cratimă: a-mi.
Nu mai centra textul că nu sunt versuri. Pe mine, cel puţin, mă încurcă aşezarea asta.
Ce pot spune? Ideea nu poate fi considerată originală având în vedere isteria "Twilight" în primul rând, "Jurnalele Vamipirilor", în al doilea rând. Depinde şi de continuare. E prea devreme să spun dacă e sau nu o abordare originală.
Descrierea e bună: nici prea multă, nici în lipsă.
Diacriticele sunt o problemă. Se vede că nu eşti obişnuită să scrii cu ele (deşi nu ai scris nicăieri "y" în loc de "z"). Exersează şi o să ţi se pară uşor.
Nu prea mai am ce să spun. E bine, deocamdată.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inima Diavolului Yami 8 5.396 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 3.876 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.392 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.430 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.816 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.091 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  [romance / comedy] Pasii spre inima inima ta hiimera 24 14.521 28-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  Bucăţi din inimă LoloMark 0 1.305 23-04-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Inima imi bate pentru tine [+18 ] Savarina Ali 16 16.841 02-03-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  IN INIMA MEA TE AFLI TU oV!K!o 2 2.578 03-01-2011, 08:51 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)