Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crezi că există un portal și spre inima ta ? ( +16 *yaoi* )

#21
Salutari tuturor!>:D< Vreau sa va multumesc in numele lui ×Tα℮♏iᾔ×, pentru comentarii, critici si toate cele...
● Acest capitol este scris de catre ×Tα℮♏iᾔ× si postat de mine! ●
Lectura placuta! ^^


Ryoku P.o.V - Hop, uite cum trece timpul (2)

Hm, am vorbit până la urmă cu femeia aceea. Imi zicea că a avut un fiu, l-a crescut in L.A a fost la inchisoare și bla, bla, bla, că eu nu am ascultat-o (bine că a fost Andy cu mine, a reținut ea ce era important ). Când m-am intors, Alex nu mai era, plecase chiar inainte să inceapă concertul, ceea ce m-a pus pe gânduri. Oare, dacă râmân al lumii acestea mai trebuie să rezolv treaba cu fantoma asta sau ce-o fi . In orice caz, vreau să râmân aici, nu mai vreau să plec. Doi ani m-au făcut să iubesc locul ăsta ciudat.
- Ryo, Alex e la telefon, vrea să vorbească cu tine, am auzit-o pe fată strângându-mă dinspre scenă. Am oftat, mi-am băgat mâinile in buzunare si m-am dus la ea, am luat telefonul și am spus un „alo” plictisit chiar dacă nu am dorit să fie așa. L-am auzit pe Alex la capătul cellălalt al liniei ... plângând!? Nu. mi se păruse, dar m-am speriat. Am privit cerul și apoi l-am intrebat ce are.
- Nimic. Când ajungi acasă? m-a intrebat cu vocea tremurândă.
- Nu știu, dar pot veni acum dacă ai nevoie de ceva.
A inchis, sau nu știu dacă era din cauza semnalului. M-am ingrijorat dar nu m-am dus acasă, ci pur și simplu am incercat să-l mai sunt, dar nu mi-a răspuns. Am renunțat și m-am dus lângă Angi.
- Hei, de ce stai, nu flirtezi și tu? am intrebat-o. Acum mi-am dat seama, de când sunt aici n-am văzut-o vreodată cu o persoană care să o țină de mână, să o sărute sau alte chestii de indrăgostiți.
- Nu mă interesează, a venit răspunsul ei rapid si rece.
- De ce? am intrebat-o curios. Ciudată fată, mâine-poimâine implinește șaptesprezece ani și nici nu cred că a avut primul ei sărut.
- Nu vreau să dau primul meu sărut oricui..
După ce mi-a răspuns, s-a ridicat și a plecat, nu știu unde, nu m-am dus după ea, nu mă interesa. Am lpecat și eu, incercând să dau de Alex dar până la urmă mi-am fpcut o gorază de nervi, m-am urcat intr-un taxi și arpoape am țipat la șofer unde să mă ducă. M-am trântit pe bancheta din spate, am scos telefonul din buzunar și mi-am pus căștile. Mă uitam absent pe fereastra de culoare inchisă ( țin să menționez că aproape am adormit ) până când șoferul m-a anunțat că am ajuns. Am plătit repede cursa ( și cred că am dat mai mult decât trebuia... dar nu asta conta. )
Am intrat repede in casă și am urcat in dormitor, fără să o salut măcar pe mama lui Alex sau să mă uit pe unde merg. Când am intrat, totul era impăștiat, unele dintre haine erau rupte, tapetul pe care-l pusese acum câteva luni era sfâțiat de ghiarele lui Alex ( aș recunoaște oriunde urmele lui ) și el era în pat dormind cu telefonul lângă pernă. Am vrut să merg spre el dar o mână m-a tras înapoi, era mama lui. Inițial, am crezut că s-a intâmplat ceva rău, dar am aflat de la Kimiko-san că defapt s-a supărat din nu-știe-ce motiv și nu ar fi bine să-l deranjez. Am oftat și am liniștit-o, apoi am deschis ușor ușa. Acele haine imprăștiate și acea imagine mă inspăimânta într-un fel... așa că încet, am strâns ce am putut și m-am așezat în genunchi , aproape de fața sa.
- Spune-mi, ce ai? Ce s-a întâmplat?... am intrebat incet, fiind sigur că nu m-a auzit (sau asta credeam eu ) El a mormăit ceva indescifrabil și s-a dat mai apoape de maginea patului ( adică de mine ). I-am atins ușor obrazul și mi-am apropiat chipul de al său și mi-am presat incet buzele peste ale sale. El a deschis ochii brusc și m-a prins de tricoul pe care-l aveam, trăgându-mă peste el, în pat.
- Alex, ce ai? Ce faci? l-am intrebat aplecându-mă peste el. Îi priveam chipul , buzele sale intredeschise, ochii ușor adormiți , părul dat ușor pe frunte..ah.. ce figură inocentă , totuși perversă. El insă nu mi-a răspuns la întrebare, ci m-a tras mai aporape și m-a sărutat scurt și stângaci ( băiatul ăsta vroia să mă facă să-l învăț eu, sau ce? )
- Ajută-mă să scap de aici, să ajung in rai! e tot ce-am auzit de la el după câteva secunde de liniște și apoi îmi dă drumul, lăsându-și mâinile să cadă pe pat, pe lenjeria bleu și ea sfâșiată. Aș fi vrut să-i spun să înceteze ... dar nu am vrut. Era deja un băiat de șaisprezece ani... biologic, ziua de naștere pentru mine e un moft.
-Tu ai cerut-o, i-am spus și i-am mușcat ușor lobul urechii, i-am sărutat ușor buzele moi apoi, încet, am coborât pe gâtul său mușcând fiecare părticică ușor. Mâna mea s-a strecurat pe sub tricoul său, corpul său incepea să tremure încet sub al meu, iar obrajii lui deveneau din ce în ce mai roșii ceea ce m-a făcut să-i sărut pe amândoi. I-am strâns încet zona intimă, făcându-l asfel să țipe încet. L-am tras în brațe, lipindu-i trupul de al meu. Îi simțeam coada mișcându-se încet pe sub tricoul meu, încercând parcă să-l dea jos, așa că-i fac eu treaba si scap de el.
- Ry..o..ku, l-am auzit șoptind la un moment dat și apoi i-am simțit buzele moi pe gâtul meu dar nu l-am lăsat să creadă că mă poate domina și l-am așezat pe pat, și i-am prins cureaua cu două degete, am desfăcut-o încet , zâmbindu-i mulțumit. Mâna mea coborî pe una dintre fesele lui, strâgându-l încet. Vocea lui îmi alinta auzul și mă făcea să-l doresc din ce în ce mai mult. Mi-am aruncat toate principiile pe fereastră, tot .
- Ești al meu. S-a oprit și s-a ridicat în fund. Era hotărât însă arăta de parcă-ar fi gata să plângă. Nu știu ce expresie aveam atunci , dar sigur era una de idiot pentru că Alex a început să râdă de mine. Am oftat supărat și m-am ridicat din pat. Nu-mi vine să cred că a putut strica un așa moment “hot”. Mi-am mușcat buza inferioară și mi-am întorsc capul. L-am privit scurt și am iesit pe ușă, ducându-mă spre baie ușor nervos....

Sper ca va placut si va multumesc anticipat!:*

#22
Hai frate o.o Wtf, şi eu speram la yaoi-ul propriu-zis, dar se pare că doreşti să amâni acest moment :]] Anyway, mă bucur că ai postat într-un final, credeam că ai abandonat ficul şi ofc, eu nu vroiam asta. Hmm, să înţeleg că ai probleme cu pc-ul ? :-? asta ar explica de ce nu ai postat tu, ci dot dot curve - ah şi btw, mersi că m-ai anunţat, darling xD
Citat:Mi-am aruncat toate principiile pe fereastră, tot .

Ah f**k -.- Până să citesc continuarea, credeam că te-ai hotărât a scrie ' momentul mult- aşteptat ' *laughs*
Mai pot aştepta [ puţiiin ] până atunci ^^
Am văzut doar greşeli de tastare; sigur sunt din neatenţie, se întâmplă oricui, deci nu fac mare caz din chestia asta ;]] Ştii, mi s-a părut cam ciudat la început atitudinea lui Alex, poate din cauză că începe să se maturizeze. Deh, nu mai pare un puşti :>
Ştii ce aştept, deci baftăă ! >:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.244 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.394 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 5.382 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Inima Diavolului Yami 8 5.403 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.575 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.688 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Inima fara speranta Hope 6 3.877 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.394 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  In dragoste nu exista limite... ~FreaKy and CuTe~xD 13 8.788 27-12-2011, 04:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.433 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)