Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Muzica pentru inima mea

#1
Hey fani anime ! M-am gandit sa postez si ceva pe aici..practic este un one-shot despre trupa Shinee , dar are 3 capitole mai lungi,nu 2 si..ar fi mai bine sa-l postez aici. Nu ? :o3 Oricum sper sa va placa..



Vârsta minimă: +15
Gen: Romance
Limba: Română
Observatii cu privire la continut: in ultimul capitol ( 3 ) va fi ceva hentai
Tipul de comentariu solicitat: Avansată



[center] ~ Muzica pentru inima mea ~



Primul capitol : Sa ne cunoastem mai bine..
[/center]




Scena era scaldata de o mie de culori si luminite multicolere. Luminile stralucitoare, aproape orbitoare, impreuna cu fumul pictat in zeci de nuante de albastru si rosu, dadeau scenei un aspect abstract si artistic. Tipetele fanelor infocate, rasunau puternic in sala parca ridicandu-i pe cei din trupa Shinee la plina zeitate. Trupa canta din toata inima in aceasta minunata seara , aratandu-si inca o data talentul lor unic in viata. Onew shine canta mai bine ca niciodata, ovatiile fanelor il facea sa isi dea tot sufletul prin muzica. Cand urma melodia " Ring Ding Dong " , sala era in picioare. Se poate zice, ca trupa nu mai avuse asa un total succes la un concert. A fost minunat. Onew se uita prin sala , implinit de chipurile vesele ale fanilor sai. Pentru o secunda isi opri privirea asupra fanei din randul trei. Nu mai vazuse pana acum asa o fata, care sa-l ovationeze. Parca tipa, traia prin muzica lor, parca simtea cu adevarat beat-ul melodiei. Aceea fata simtea cu adevarat muzica lor si asta il facea fericit pe Onew. Se simtea mandru ca facea parte dintr-o trupa asa grozava. Brusc Onew intrerupse melodia si spuse tare in microfon :
-Asi dori sa dedic melodia urmatoare fetei din al 3-lea rand. Te rog sa vi pe scena !
Multimea privea uimita la fata si la Onew pret de cateva momente apoi incepura din nou sa tipe si sa ovationeze ca la inceput.
-Care este numele tau domnisoara ? Intreba Onew vesel.
-Ma numesc Adelle. Spuse fata tremurand.
Onew lua microfonul in mana si vorbise catre sala.
-Vreau sa dedic melodia noastra " Hello " pentru Adelle, deorece mi-a atras in mod placut privirea in timp ce cantam.
Nici nu incepura cei de la Shinee sa cante, ca sala era deja cuprinsa de extaz. Onew o privea cu caldure pe Adelle in timp ce canta. Aceasta inrosii puternic apoi incepu sa se miste pe beat-ul melodiei. Era cea mai frumoasa seara din viata ei. Onew era preferatul ei si ii iubea enorm muzica . Privea uimita la intreaga sala simtindu-se pentru prima data importanta . Simtea ca si cum ar face parte din trupa. Cuprinsa de atata fericire, incepu din reflex sa cante. Vocea ei acompania vocea trupei. Onew o lua de mama apoi o invarti pe scena. Adelle lasa sentimentele sa o domine, simtindu-se nou nascuta pe scena. Vroia ca melodia sa nu se mai termine niciodata , asa de mult i placea melodia. Adelle simtea ca face parte din lumea mondena si iubita. Se simtea i importanta. Pentru prima data in viata ei simtea ca avea un rost pe aceasta lume. Trupa Shinee era viata ei si nu ar putea trai fara muzica lor.
Dumpa melodia " Hello " concertul fu gata. Adelle era inca pe scena cu Onew. Acesta se uita cu o privire dragalasa la ea .Acesta inrosii puternic. Vocalistul o invita in oras apoi parasi scena impreuna cu intreaga trupa. Adelle ramase singura pe scena admirand sala goala. Se gandea la cele intamplate dar si la invitatia lui Onew. Nu-i venea sa creada ca un superstar ca el s-ar uita la o fata simpla ca ea. Zambea in sinea ei multumita. Intr-un final a parasit sala indreptandu-se spre casa.
Desi nu dormise bine, era energica si emotionata in legatura cu intalnirea care va urma. Nu stia cum sa se imbrace sau cum sa se comporte. Nu stia ce sa faca sau ce sa zica. Presimtea ca va arata ca o proasta in fazta lui Onew. Se gandea ca nu ar trebui sa plece la intalnire..Intalnire ? Nu era o intalnire normala intre doi indragostiti. Era pur si simplu o invitatie la cina intr-un restaurat elegant din Japonia. Alese o tinuta oarecum eleganta : o rochie scurta mov si niste sandaluzte cu toc de cinci cm. Nu arata cel mai elagant dar era ok pentru ea, spera ca si pentru el. Onew o astepta in fazta restaurantului imbracat lejar, asortand o camasa turcoaz la niste pantaloni de blugi negrii.
-Arati bine ! O complimenta Onew.
-Mersi, si tu la fel. Spuse ea.
Onew o invita inauntru. Restaurantul nu era chiar asa de elegant cum crezuse Adelle, dar era mai bine asa. Se simtea mai in largul ei . Comandase ce manca si Onew. Nu era obisnuita cu asemenea restaurante si nu prea mancase. In timpul mesei, Adelle se uita intr-una la superstar, admirandu-l. El privea la randul lui, vesel catre fana lui infocata. Semanau foarte bine ca doi indragostiti, dar Adelle era sigura ca niciodata nu va fi mai mult intre ea si Onew. El era un superstar in timp ce ea era o biata taranca.
- ..si, mai povestete-mi despre tine, Adelle.
Onew observa cum fata se inrosii brusc.
- Nu ar fi chiar atat de multe sa spun, defapt nu ma consider foarte importanta sau..interesanta..
Starul o lua de mana, comentant fraza acesteia .
- Eu nu cred asta, cu siguranta ca..
Ea il intrerupse brusc, defapt nu ea era starul. Adelle nu era pregatita sa povesteasca cuiva viata ei. Mereu a fost o fata mai retrasa,mai sensibila..nu vorbea cu multa lume, nu avuse multi prieten. Era diferita de celelalte ! Nu neaparat ca avea ceva mai special, dar in sinea ei se simtea inferioara. Un singur lucru avea in comun cu fetele populare din liceu : admiratie pentru trupa Shine, dar in special Onew.
- Mai bine mi-ai povesti despre tine. Totusi, tu esti starul !
- Adica, vrei sa-mi iei un intreviu ?
Adelle nu era sigura, daca Onew filtra sau pur si simplu era politicos. Stia un singur lucru: Onew nu se va uita la ea ca la o partenera..
- Pai bine. Am sa incep atunci cu prima intrebare, dar te avertizez ca vreau totul fara minciuni !
Onew zambise, in timp ce baita Adelle inrosise profund.
- Da-i drumul domnisoara reporter!
Adelle isi scoase un carnatel si un creion din poseta, imitand destul de bine un reporter monden. Pentru Adelle, shimbarea intalnirii celor doi intr-un interviu era bine-venita. Acum se simtea mai in largul ei, desi nu stia ce intrebari sa puna..si totusi nu avea nimic de pierdut.
- Pentru inceput superstarule, asi vrea sa stiu cine compune versurile pentru melodiile voastre?
Onew se gandi umpic, apoi raspunde zambitor:
- Profesorul Kim Nando ne scrie versurile, in special pentru albumul nostru de comeback. Isi smulge parul din cap incercand sa scrie versurile pentru noul cantec al nostru.. Kim Nando este un profesor de la Universitatea de Stiinte Interne din Seul. Intr-o industrie plina de cantece furate si fara intelesuri, cu versuri ce se repeta intruna, noi speram ca acesta va putea da un aer proaspat cu intelepciunea sa.
Adelle era sigura, ca nu multi stiau acest secret. Se simti pentru a 2 a oara, importanta langa Onew.
- Destul de intersant, dar sunt curioasa sa aflu si ceva mai personal despre tine. De pilda : ce-ti place sa faci? Ce pasiuni ai?
- Te descurci bine Adelle, chiar imi place de tine !
Adelle rosii pana la radacina parului.
- Pai imi place mult sa joc baschet si fotbal. Sunt sporturile mele preferate si ca sa nu fiu modest, ma pricep chiar foarte bine sa le practic..
- Sunt convinsa.
Adelle era putin dezamagita. Nu prea ii placeau cele doua sporturi, nu se dadea in vant dupa ele, dar desigur, daca lui Onew ii placeau trebuia sa-i placa si ei.
Intr-un fel cunoscuse un alt fel de Onew, nu cel pe care toata lumea il stie. Simtite ca si cand l-ar cunoaste de o vesnicie si totusi se simtea mult prea inferioara. Practic, ea nu era nici o vedeta, nu vazuse lumea..pur si simplu Onew Shine era cineva, dar ea..?
Cina se terminase relativ repede. Ea nu vroia sa se desparta de el . Parca citindu-i gandurile, Onew zise :
- Ce ar fi sa ne mai plimbam putin? Este o seara frumoasa si nu vreau sa stau singur in camera de hotel.
-Mi-ar face placere.
Adelle radia.






[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]

#2
Critica avansata n.am,nu ma pricep eu la astea dar ceva sfaturi si pareri iti ofer. Pentru inceput mi.a placut cum ai descris avenimentele dar nu in ultimul rand ideea ficului. Sentimentele fetei au fost bine conturate de asemenea si detaliile au fost bine scrise. Te descurci bine la scris si chiar mi.a placut !
Acum, nu sunt un mare fan Shine dar nu.mi dispale trupa. Daca nu ma insel alte chestii cu Shine nu mai sunt la proza,oricum buna treaba si abea astept sa citesc celelate 3 capitole, mai ales partea henitai.
Pika-Pika-Pikachu !!! ???
[Imagine: 4459488_66.jpg&sa=X&ei=mJaQT6SvEYiSswa-z...81n70LWRfw]

#3
Uite acum am mai inceput sa mai intru pe-aici si am dat si de ficul tau. Ce pot zice?... Chiar imi place. Nu prea am ce comenta. Descriere, naratiune si dialog - toate astea mi se par in regula. Ei bine, nu-s mare critic, dar, asa, dupa parerea mea. Greselile alea pe care toti le mai facem cand scriem la un fic, cele de tastare, nu am stat sa ma uit dupa ele, am fost mai mult concentrata pe citit. :))
So, astept capitolul urmator! Bafta in continuare! ^^

#4
[center] Capitolul 2 : Plimbarea[/center]


Seara era linistita si senina. Stelele sclipitoare impodobeau cerul iar luna noua dadea lumina prin razele sale. Strazile orasului erau cam pustii dar tot se auzea zgomotul agitatie din centru. Ici- colo mai trecea cate o persoana grabita , preocupata cu grijile ei. Onew si Adelle colindau lenesi strazile fara nici un tel.
-Hai sa mergem pana in centru sa vedem ce-i cu agitatia aia , propuse Onew.
-De acord ! raspunse Adelle .
O pornira cu pasi grabiti catre centru. In tot acest timp Adelle il privi pe Onew cu admiratia. Inca nu-si putea imagina cum un star asa de mare ca el putea sa se intalneasca cu o fata asa de simpla ca ea. Se uita la el pe furis si privea rusinata la ochii lui si la buze. Cand Onew ii surprinse privirea , aceasta rosii pana la radacina parului . In final hotarase sa nu se mai uita asa de insistent la el.
Ajunsi in centru , privira uimiti multimea adunata acolo. Onew si Adelle se strecurara prin multime , observand o imensa masinarie viu colorate fix in mijloc. Acesta masinarie ajungea pana la 10 metri lungime , fiind despicata in 5 brate , fiecare brat avand la varf cate o barcuta in forma de lebada. Masinaria se ridica spre cer , invartindu-se , facand cele 5 lebede din metal sa se balangana. Adelle privea uimita aceea masinaria care ii facea inima sa palpite puternic.
-Hai sa incercam !
Adelle fu trezita din uimire de catre Onew.
-Cred ca ai innebunit starule , eu nu imi vars matele acolo.
-Haide...nu trebuie sa-ti fie frica. Voi fi si eu cu tine.
Adelle se cutremura la auzul vorbelor lui Onew. Parea asa de romantic sa fie acolo sus cu el. Pe o lebeda alba si eleganta , atat de aproape de stelele stralucioare si de luna argintie. Acolo sus , lumea de jos parea foarte diferita. De sus , se vedeau tot felult de lumini si beculete colorate ale orasului. Totul parea asa de mic si parca imaginar. Adelle se simtea mai sus de stele , mai sus de cer. Simtea ca pluteste in aceea lebada , langa baiatul de care era atat de indragostita. Privea uimita si fara teama in jos , tinand strans mana partenerului ei. Onew o lua atent in brate , spunand :
-Ma bucur asa de mult ca ne-am putut intalni..
-Ai dreptate Onew , parca ar fi un vis.
-Nu vreau sa mai cobor de aici..
-Nici eu...
Onew privea chipul fetei de langa el. Simtea caldura corpului ei si bataile rapizi ale inimi. O tinea strans la pieptul lui , imaginandu-si ca putea ramane acolo pe vecie. Imaginandu-si ca nu mai era un star , ci doar un simplu baiat indragostit. O lua pe Adelle de mana apropiind-o si mai tare de corpul lui. Aceasta privea ametita in ochii lui Onew , care ii se pareau mai frumosi ca niciodata. Incet , Onew se apropia de buzele ei. Adelle isi intoare capul , insa Onew il lua in mainile sale.
-Vreau sa te sarut Adelle.
-Onew..nu este bine..
Onew privea insisitent la buzele ei umede , apoi la ochii ei tulburi. Isi apropie buzele de ale ei , trecandu-si limba jucausa peste buzele ei timide. Acestea se desfacura sub apasarea alor lui. Degetele lui se strecurara inconstient prin parul care ii cadea liber. Limba ii patrunse in gura atat de diferita de toate celelalte pe care le sarutase, O stranse in brate si mai tare. Limba lui se juca cu ai ei lenes , gustand-o si tachinand-o. Ea isi misca limba in ritmul lui , simtind caldura si moliciunea acestuia. Dupa sarut , Onew o privi pe Adelle in ochii clipitor. Ii mangaia usor obrajul apoi o saruta tandru pe frunte.
-Cred ca ar trebuie sa coboram..
-Ai dreptate.
Adelle inca mai simtea roseata din obrajii ei. Se uita rusinat la el simtidu-i chiar si bataile inimi. Ajuns in fata restaurantului de unde isi incepura plimbarea Onew zise :
-Ma bucur mult ca ne-am intalnit Adelle . A fost o noapte cu adevart minunata..iti multumesc ca ai venit.
-Placerea a fost de partea mea Onew..
-Scuze pentru acel sarut..dar nu m-am putut abtine. Nu se va mai repeta..
Adelle privi trista in ochii lui apoi o lua in drumul ei spre casa. Mii de ganduri ii tulburau mintea calma. Se gandea intens la sarutul ei perfect cu Onew. Niciodata nu isi imaginase asa ceva , nici macar in cele mai perfecte vise ale ei. Inima ei inca batea puternic . Nu vroia sa recunosca , dar se indragostise de un star. Un star ce nu va putea fi niciodata al ei. Un star ce nu avea viata privata , el apartinea tuturor fanrlot. Toate il iubeau... " Da..dar doar oe tine te-a sarutat ! " Cu acest gand adormi in nopate aceea , visand la cea mai frumoasa zi din viata ei !
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Inima Diavolului Yami 8 5.423 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.532 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Inima fara speranta Hope 6 3.887 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.451 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.821 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.092 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 16.803 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  [romance / comedy] Pasii spre inima inima ta hiimera 24 14.540 28-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  Bucăţi din inimă LoloMark 0 1.307 23-04-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Å¢epuÅŸa ta înfiptă- n inima mea KarinaD 17 7.341 16-03-2011, 08:14 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)