Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste interzisa[NaruHina]

#5
Va rog daca cititi sa si lasati un comm, astept pareri despre acest fic ca nu prea stiu daca e asa bun
Acum nextul, lectura placuta si sper sa va placa:D

Cap3
Petrecerea


Razele soarelui isi fac aparitia pe cerul putin innorat si se infiltreaza prin perdeaua de culoarea mierii luminand camera. Deschid ochii si privesc prin jur, iar imediat dupaceea ma ridic in sezut si imi trec mana somnoroasa prin parul ciufulit aranjandul putin. Ma dau jos din pat si il aranjez pentru a nu arata urat camera pentru ca nu imi placea sa fiu dezordonata, toate lucrurile erau puse la locul lor prin camera mai putin hainele din dulap care erau putin imprastiate prin zona in rest camera mea era destul de curata. Dupa ce mi-am aranjat patul si i-am schimbat asternuturile am intrat in baie pentru a face dusul de dimineata si pentru a ma spala pe dinti. Cand am iesit din baie m-am indreptat spre dulap si mi-am luat o pereche de pantaloni trei-sfert si un tricou alb cu diferite modele si m-am incaltat cu o pereche de opincute albe. Mi-am pieptanat parul meu cel negru cu reflexii mov care era cam ciufulit si l-am lasat pe spate pentru ca aproape mereu il aveam prins. Mi-am luat o gentuta ce se poatra intr-o parte de blugi cu cativa franjuri unde mi-am pus telefonul si un pachet de servetele in caz de nevoie, iar dupaceea am iesit din camera coborand in sufragerie. Acolo era varul meu Neji, parintii si sora mea mai mica Hanabi. Am spus buna dimineata si m-am asezat la masa pentru a lua micul de jun. In timp ce mancam mama m-a intrebat:
-Draga mea, unde pleci astazi?
-Pai mami ies prin oras vreo 2 sau 3 ore si dupaceea o sa vin acasa ca sa ma pregatesc pentru petrecerea la care am fost invitata, i-am raspuns eu mamei
Dupa ce am terminat de mancat m-am ridicat de la masa si mi-am anuntat plecarea, dar sora mea a insistat sa o astept pentru ca vrea sa vina si ea afara. Am aprobat din cap si am asteptat-o pe Hanabi. Nu au durat 20 de minute si ea era gata. Satena purta o rochita alba cu niste flori albastre pe ea, in picioare avea o pereche de sandale fara toc si parul ei lung pana la omoplati era prins intr-o coada. Am iesit amandoua din casa si ne-am indreptat spre centrul orasului pe la niste magazine de haine pentru a cerceta putin zona. Eu si satena de langa mine ne uitam amandoua putin la vitrinele magazinelor, dar dintr-o data eu m-am oprit in fata uneia, pur si simplu am vazut o rochie albastra cu colturi mai sus de genunchi si cu o curea nici prea groasa nici subtire neagra la mijloc si cu cateva modele. Era simpa dar frumoasa. Am intrat in magazin cu Hana si ne-am mai uitat la rochii.
-Surioara, dar la ce iti trebuie o rochie, nu ai destule in sifonier? ma intraba aceasta dand din genele ei mari.
-Pai am fost invitata la o petrecere la o colega de a mea si m-am gandit sa imi cumpar rochia asta, i-am raspuns eu.
-Atunci hai dute si incearc-o sa vedem daca tie buna.
M-am dus la cabina de proba si am incercat rochia cea albastra care mi-a placut. Cand am iesit sora mea mi-a zis:
-Iti sta foarte bine cu ea, deci ce o sa faci Hina o cumperi sau nu?
-Mersi, pai da o cumpar.
Am platit rochia si am iesit amandoua din magazin, iar dupaceea ne-am mai uitat prin vitrinele celorlalte magazine. Hanabi era fericita avea acel zambet pe care il afisa mereu cand era cu mine la cumparaturi, noi doua ne intelegeam foarte bine. Am mai stat ce am mai stat, dupacare ne-am dus acasa pentru ca uitasem cat derepede trece timpul cand esti la cumparaturi sau cand te distrezi cu sora ta. Cand am ajuns acasa am fugit direct in camera mea pentru a ma pregatii de petrecere, mai aveam o jumatate de ora sau mai putin la dispozitie. Cand am ajuns in camera m-am schimbat in ceva lejer pana ce am despachetat ce am cumparat, dupacare m-am schimbat in hainele cele noi. Mi-am luat pe mine rochia cea albastra pe care am cumparat-o cu sora mea si m-am incaltat cu o pereche de sandale negre cu toc. Dupa ce m-am imbracat mi-am aranjat parul, mi l-am lasat liber pe spate si suitele din fata le-am facut putin cu ondulatorul. Eram gata. Am luat cadoul pentru rozalie si am plecat. In drum spre casa rozaliei m-am oprit la o florarie pentru a cumpara si un buchet de flori. Am cumparat florile si am plecat mai departe. In 15 minute am ajuns la casa fetei, o casa cu doua etaje de culoare crem deschis si cu geamuri termopan peste tot chiar si la balcon. Era o casa foarte frumoasa. Am batut in usa, iar in cateva clipe o persoana feminina a aparut in fata mea. Fata era imbracata cu o rochie roz putin mai sus de genunchi fara bretele si in picioare o pereche de pantofi negri, iar parul ei roz si lung era prins intr-un coc lasandu-si doua suvite in fata.
-Hei, Hinata ma bucur ca ai venit, mi-a spus ea bucuroasa.
-Si eu ma bucur si mersi ca m-ai invitat, i-am raspuns eu.
-E pentru ce sunt prietenii, haide intra si sper sa te distrezi.
I-am multumit si i-am dat cadoul si florile, iar aceasta a zambit bucuroascasi mi-a multumit. Am intrat in casa si am observat ca inca mai trebuiau sa apara invitati. Eram doar eu, ea si inca doi baieti. Acei baieti erau doi dintre colegii nostri Naruto tipul blond de care sunt sigura ca m-am indragostit pentru ca mereu cand ma priveste ma inrosesc si ma simt ciudat, iar celalalt Sasuke un baiat brunet si cu ochii negri.
-Salut baieti.
-Salut Hinata ce mai faci.. wow areti superb. imi spuse blondul.
-Mersi Naruto, dar nici tu nu esti mai prejos.
Am mai discutat diverse lucruri pana au venit toti invitatii. Cand au venit, Sakura a pus muzica si i-a servit pe invitati cu suc si alte chesti. Ne-am distrat mult. Pe sfarsitul petrecerii Saku a avut o idee:
-Hei ce ati zice daca ne-am juca ceva? cum ar fi adevar sau provocare, ce ziceti?
Toti am fost de acord, chiar daca avem 18 ani ne jucam acel joc e chiar super si bun pentru petreceri. Prima era Sakura deoarece e sarbatorita. A invartit sticla si a nimerit la Naruto.
-Naruto adevar sau provocare? spune rozalia zambind
-Provocare, a raspuns blondul
-Bine.. te provoc.. sa o saruti.. pe.. pe.. Hinata, a spus ea chicotind putin.
Cand am auzit m-am inrosit toata. Blondul s-a apropiat de mine si i-a lasat buzule peste ale mele. Mi-am bagat mana in parul lui galben adancind acel sarut. Limba lui explora interiorul gurii mele. Imi placea, era un sarut pasional. Cand ne-am desprins din sarut am obsevat ca ceilalti ne priveau. Mi-a foat atat de rusine.
Dupa inca cateva ore de petrecut ne-am indreptat fiecare spre casa, dar blondul m-a intrebat:
-Hei Hina vrei sa te conduc acasa, e cam tarziu.
-Da multumesc.
Ne-am luat ramas bun de la Sakura si am pornit amandoi spre casa mea. Nici unul nu a scos nici un cuvant tot drumul. Cand am ajuns in fata casei, i-am multumit pentru ca m-a condus si ne-am luat la reverede, iar dupaceea eu am intrat in casa si am urcat in camera mea, unde m-am schimbat in pijama si am intrat putin pe internet. Ma tot gandeam la acel sarut care chiar mi-a placut...

scuze pentru greseli daca mi-au scapat:D



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 22-02-2010, 03:44 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Denny - 22-02-2010, 03:53 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Vir - 22-02-2010, 08:26 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 13-03-2010, 07:30 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 14-03-2010, 11:41 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 22-03-2010, 12:34 AM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 05-04-2010, 08:38 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Fifilina - 06-04-2010, 02:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 13.328 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.358 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.668 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  N fanart(naruhina & sasusaku) sakuraFAN 4 3.560 24-05-2012, 06:47 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 3.011 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Cine ar fii crezut?[Naruhina] Ino.O_Me 1 2.993 11-02-2012, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Diz
  O iubire interzisa miaunica 11 10.917 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 2.983 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.663 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.806 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)