Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razboiul dintre o iubire interzisa

#1
Buna! M-am gandit sa fac si eu un fic.Sper sa va placa.Capitolele vor avea doua parti pentru ca descriu actiunea din perspectiva lui Sasuke si din perspectiva Sakurei.Lectura placuta si astept critici.

Disclaimer: Nu detin nici un personaj [inafara de cele create de mine] ce ii apartin lui Masashi Kishimoto, din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari

Capitolul 1.Prezentarea

Sasuke`s story

Paseam cu pasi marunti spre biroul tatalui meu.Acesta era general la unitatea militara din Konoha.Peretii cladirii erau facuti din piatra dand o racoare ce imi facea pielea de gaina.Cand m-am aflat vis-a-vis de usa de lemn de stejar , am apasat pe clanta rece dupa care am intrat.
Un barbat trecut de a doua tinerete sta la un birou de lemn de fag si rasfoieste zgomotos niste foi cu raporturile date de soldati.Tatal meu avea parul negru precum penele corbilor si ochii la fel de inchisi.

-M-ai chemat?intreb pe un ton calm
-Da.vazandu-ma , expresia fetei lui se facu mai serioasa , mai sumbra decat de obicei.Era ingrijorat....Dupa cum stii , Tara Focului nu mai este in relatii bune cu cea a Apei.Deoarece nimeni de acolo nu stie ca esti fiul meu , vreau sa te duci acolo si sa mi-o aduci pe asa zisa ,,floare de cires a Satului Ploii” , adica fiica generalului de acolo.Vei pleca maine dimineata la prima ora.Acum poti sa pleci.

Aprob din cap dupa care ies din incaperea racoroasa indreptandu-ma spre iesirea din cladirii.
Probabil va intrebati cine sunt , nu? Pai atunci sa ma prezint.Ma numesc Sasuke Uchiha si am 17 ani.Parul meu are culoarea neagra aidoma taciunii aranjat in tepi la spate lasand doua suvite mai rebele sa imi acopere fata.Ochii imi sunt la fel ca parul.Sunt un baiat la fel ca oricare.Imi place sa joc fotbal si sa stau cu prietenii la fel cum fac ceilalti adolescenti de varsta mea.Dupa cum ati vazut mai sus sunt fiul generalului armatei Konoha.De doua luni sunt in relatii conflictuale cu cei din Satul Ploii dupa furtul unui trofeu important satului in care locuiesc.Un motiv cam stupid as putea zice.

In timp ce ma indreptam spre casa , pe strazile satului imi vad prietenii venind spre mine din partea opusa.Un tip cu parul auriu precum soarele si ochii albastri aidoma cerului ma saluta.Era Naruto , prietenul meu cel mai bun.Alaturi de el mai erau doua fete:Hinata , iubita guralivului de mai devreme , o fata bruneta cu ochii lila.A doua fata era Karin , iubita mea.E o tipa cu parul roscat precum focul si ochii identici aflati in spatele unor perechi de ochelari cu rama neagra.Era cea mai enervanta persoana pe care o cunosc.Noroc ca are forme ca altfel...Stau cu ea la misto cum s-ar spune.Inca sunt in asteptarea dragostei adevarate pe care nu cred ca o s-o gasesc prea curand.

-Hei , iubitel , ce ai zice daca am merge noi la mine?intreaba cu o voce pitigaiata roscata.
-Scuze scumpo....bleac!....Nu pot.Maine plec intr-o calatorie si trebuie sa ma pregatesc.Nu stiu cat o sa stau asa ca sa nu ma suni....putea sa ma sune dar nu am chef de ea in perioada asta.
-Dar....
-Trebuie sa plec! Ne mai vedem! Zicand acestea pornesc pe drumul meu mai departe.

Dupa cinci minute de mers cu privirea spre cerul albastru plin de nori albi ca zapada , ajung la vila unde locuiesc.Deschid poarta de fier si pasesc intr-o curte imensa unde gazonul de un verde crud domnea alaturi de parfumul trandafirilor de toate culorile din mica gradinita.In final intru in casa , unde se afla Tsunade , menajera noastra.Ea este o femeie de vreo 50 de ani cu parul balai si ochii caprui.Pe frunte avea tatuat un romb de culoare mov.O salut dupa care urc scarile indreptandu-ma spre camera mea.Era o incapere spatioasa , mobilata cu doua noptiere de alun , care se aflau de o parte si de alta a patului dublu ce avea asternutul alb , imaculat si perne la fel de curate.Langa sifonierul din coltul incaperii se afla un birou pe care era un leptop.Imi iau un prosop din dulap dupa care ma duc sa fac un dus.Cand am ajuns in baie am intrat in cabina de dus si pornesc apa care se izbea de trupul meu bine facut.Gresia de pe jos avea culoarea albastru deschis iar faianta era la fel de albastra dar cand si cand gaseai niste modele imprimate pe fiecare dreptunghi.Opresc apa calda ce imi spala trupul si imi pun un prosop alb in jurul bazinului.Ies din aburul lasat in urma dusului si ma indrept spre dormitor.Mi-am pus niste boxeri negri dupa care m-am bagat in pat adormind cu gandul la ziua ce va veni.[/align]

Scuza daca e prea scurt :D
[Imagine: EnvYQ.png]

#2
Bună ! Păi, să începem cu începutul.

Citat:Buna! M-am gandit sa fac si eu un fic.Sper sa va placa.Capitolele vor avea doua parti pentru ca descriu actiunea din perspectiva lui Sasuke si din perspectiva Sakurei.Lectura placuta si astept critici.
Mi se pare mie sau ăsta nu are decât o parte ? Eh, având în vedere că e primul capitol merge :)

Idea mi se pare bună, eu nu am mai întâlnit-o. Descrierea e bunicică deşi ar mai merge. Naraţiune e, s-ar mai putea dar deocamdată e ok aşa. Dialogul e bun, deşi puţin.

Ai mai scris ficuri înainte ? Sunt foarte curioasă.

Aştept continuarea şi sper să nu renunţi la fic :bye::bye:

#3
Imi apre rau dar din critici bune nu evoluzi.

Paseam cu pasi marunti spre biroul tatalui meu.(space) Acesta era general la unitatea militara din Konoha. ( Cam scurta propozitoa. Ai fi putut sa spui ceva de genul: Acesta este ( timpul prezent ca nu a murit)un general puternic si drept de la unitatea militara a satului Konoha, careia i se mai spune Tara Focului ( poate unele persoane nu stiu) (space) Peretii cladirii erau facuti din piatra dand o racoare ce imi facea pielea de gaina. (space) Cand m-am aflat vis-a-vis de usa de lemn de stejar (nu trebuia space) , am apasat pe clanta rece dupa care am intrat.
Un barbat trecut de a doua tinerete sta la un birou de lemn de fag si rasfoieste zgomotos niste foi cu raporturile date de soldati. (space) Tatal meu avea parul negru precum penele corbilor si ochii la fel de inchisi.

-M-ai chemat? (space)intreb pe un ton calm (punct
-Da.vazandu-ma (nu trebuia space) , expresia fetei lui se facu mai serioasa (nu trebuia space) , mai sumbra decat de obicei. (space) Era ingrijorat....Dupa cum stii (fara space), Tara Focului nu mai este in relatii bune cu cea a Apei. (space) Deoarece nimeni de acolo nu stie ca esti fiul meu (fara space), vreau sa te duci acolo si sa mi-o aduci pe asa zisa ,,floare de cires a Satului Ploii” , adica fiica generalului de acolo.Vei pleca maine dimineata la prima ora. (space) Acum poti sa pleci.

Asi face mai mult dar nu am timp. Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am corectat o parte din fic. Ai probleme cu propozitile scurte, mai dezvoltale. Si cu space sa si ca este grav, nu arata bine daca unesti doua cuvinte, dar sa sti ca aceasta este o gresala pe care o fac toti, nu este o rusine. Si eu am avut aceasi gresala ca si tine, si nu mie rusine s-o spun, de asta vreau sa sti ca sa nu te umileasca cineva ca nu sti.

#4
Cum am zis capitolele sunt impartile in doua parti, dar nu le postez odata cu prima parte si nu , n-am mai scris un fic din a 5-a si alea erau groaznice :)).Oricum , am adus nextul si sper sa va placa

Sakura’s story

Era dimineata. Razele mandrului soare patrundeau printre genele mele facandu-ma sa imi strang ochii dupa care ma trezesc. In fata ochilor mei s-a ivit o incapere spatioasa ce este mobilata cu un pat mare in mijlocul camerei acoperit cu lenjerie roz si cu perne albe ca zapada. De o parte si de alta a patului se aflau doua noptiere de culoare crem. Pe primul dulapior se afla o poza cu mine si cu parinti mei, iar pe al doilea un ceas. Vis-a-vis se afla un sifonier mare de lemn de stejar. Langa acesta, se afla o masuta pe care era televizorul. Pe jos se afla un covor mare, pufos, de culoare mov deschis.Peretii erau albi ca neaua.
Ma ridic in capul oaselor dupa care pasesc agale spre baie. Intru intr-o sala destul de maricica cu gresia si faianta identica cu cerul pe timp de vara. Ma sprijin de chiuveta uitandu-ma in oglinda.In imaginea acesteia aparea un chip frumos , cu ochii de un verde crud si parul roz ca petalele florilor de cires facand un contrast placut. Ma urc in cabina de dus si las picaturile reci de apa sa imi invadeze trupul timp de zece minute. Ies usor din cabina dupa care imi pun un halat albastru deschis pe mine in timp ce ma indreptam spre camera mea. Rascolesc prin sifonier cautand haine pentru ziua ce de abia incepuse. In final aleg o camasa alba cu dungulite verticale de un roz sters si o pereche de blugi negri.
Numele meu este Sakura Haruno si am 17 ani. Parul meu are culoare aidoma florii de cires, motiv pentru care mi se spune ,,Floarea de cires a Satului Ploii”, iar ochii mei sunt verzi asemenea smaraldului.
Ma duc la bucatarie de unde imi suradea un miros placut de clatite. O salut pe mama dupa care incep sa mananc una dintre bunatatile facute in timp ce ma grabeam spre scoala. Trec pe langa sufrageria unde se afla tatal meu care rasucea si invartea in continuu un trofeu de aur furat de la cei din Tara Focului. Acesta este un general drept de la unitatea militara a Satului Ploii.
Ies din vila unde locuiesc si observ ca prietena mea Ino se afla la poarta asteptandu-ma sa apar. Ea este o fata cu parul auriu si ochii precum cerul. O salut dupa care ne vedem de drumul spre scoala. In timp ce mergeam si discutam despre tot felul de lucruri neinteresante , am ajuns la scoala. Nici bine nu intru pe poarta ca sunt intampinata de iubitul meu , Shino. Este un baiat brunet ce purta o pereche de ochelari de soare. Ma saruta dupa care ne indreptam spre clasa.
Cursurile durau parca o vesnicie. Inepusem cu engleza , apoi doua ore de matematica , sport , muzica si in final geografie. Sunetul asurzitor al clopotelului isi facea aparitia anuntandu-se ca era timpul plecarii. Imi pun cartile si caietele in ghiozdan dupa care ies din clasa, dupa din incinta scolii.
Condusa de aceeasi blonda ca mai inainte, am ajuns si acasa. Apas pe clanta portii si intru in curtea plina de flori ai casei. Intru in casa si ma indrept spre bucatarie pentru a lua cina. La sfarsitul acesteia , am plecat spre dormitorul meu luandu-mi din sifonier o pijama de culoare rosie ca focul. Ma bag in pat dupa care pornesc televizorul schimband canalele pan ace in final Mos Ene isi facea vizita de fiecare zi vrajindu-ma cu praful magic ce ma teleporta in tara viselor.




Scuze daca e prea scurt si daca sunt greseli de tastare.Nu prea am avut idei si nici nu l-am corectat.
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Sunt prima>:)
Asa, mai intai parerea mea despre fic ... super, ideea este buna si titlul la fel. Dar a fost scurt capitolul si este bine ca nu am ramas in suspans:D
Acum sa revenim la capitole ... greseli de ortografie s-au de tastarura nu am vazut, actiunea nu a fost grabita si dialogul nu a fost sec:D
Astept next-ul si ja ne!!
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#6
Hei ! ^^
Daca tu ai trecut pe la mine cu un com.. eu ce am de asteptat ? [:
Idee mi se pare una originala. Nu am mai vazut o asemenea idee. Deci bravo ! Pot zice ca mi se pare dragut si titlul. Adica.. nu m-as fi gandit la un asemenea nume. ;]
Capitolele mi se par cam scurte. Sincer. Cand ai zis ca (,) capitolele vor fi din doua parti ma gandeam ca insfarsit o sa am ce citi. In fine.. lasam asta ! ;]
Greseli.. nu prea am vazut. Sincer, nici nu le-am cautat. :-"
Naratiune este existenta iar dialogul este si el. Nu mi s-a parut sec, ceea ce este bine ;]. Descrierea.. este destul de buna. ;] Dar peste tot loc de si mai bine.
So.. te astept cu urmatorul capitol ! Pana atunci multa bafta si multa inspiratie !

:bye:

#7
Buna! Chiar imi place ficul tau, iar titlul mi se pare interesant.
Capitolele mi se par cam mici. Macar patruzeci de randuri sa aiba caci astfel vor fi sterse. Actiunea mi se pare putin grabita. Adica... se trezeste, se imbraca, ajunge la liceu, ne spune ce ore are dupa pleaca din nou acasa si se culca. Ar trebuii sa mai dezvolti ideeile, astfel vei avea si capitole mai lungi.
Ideea mi se pare interesanta, nu neg... bachiar m se pare foarte interesanta, dar daca ai ma lucra putin, ar fi un fic perfect.
Sfatul meu e sa incerci sa faci capitole mai lungi si sa lasi actiunea sa decurga lin, sa nu o fugaresti.
So... sper ca nu te-a suparat comentariul meu. Ne vedem la urmatorul capitol. Pa-pa:*
Aha! Cum spui tu mama... 21

#8
Asa cum s-a spus mai sus nu este o poveste urata dar nici grozava. Ce vreau eu sa spun este ca te admir pt. faptul ca mi-ai urmat sfatul cu spame, nu poeste tot dar e bine. Daca te uiti o sa-ti dai seama ce frumos arata acum fata de primul capitol, este mai aerisit. In rest nu a ce sa spun. Cu propozitiile mai ai de licrat, sunt cam scurte.
Procentele povesti: (este un mod nou de a comenta)
Dialog 0% (nui nimic rau), descrierea locului 10% ( ai descris cum s-a imbracat dar scoala ai ratat-o. Imi place cum ai descris personajele, nici mult, nici putin), sentimentele 0% ( nu ai descris deloc ce simtea Sakura . Ce a simtit Sakura cand l-a vazut pe iubitul ei?)
Spor la scris

#9
Oke am venit cu nextul. In legatura cu nextul de mai sus. Scuzati-ma ca e asa scurt dar in loc sa ma gandesc la acel next m-am gandit la capitolul 2. >.< Rusine sa imi fie :"> . In fine sper sa va placa.

Capitolul 2.Identitate noua.Elevul nou

Sasuke’s story:

Ochii mei negri se deschisera la vederea luminii stralucitoare ce patrundea prin geamul ferestrei dandu-mi de veste ca mandra dimineata isi facuse aparitia peste natura. Ma ridic in sezut dupa care imi frec ochii incercand sa ma dezmeticesc. Ma indrept spre baie unde ma spal pe dinti si pe fata. Imediat ce termin, ma duc la bucatarie pentru a lua micul dejun.
Azi era ziua plecarii.
Ajuns in camera mea, cobor de pe sifonier un geamantan bleomarin si imi indes cateva haine si tot ce imi mai trebuie pentru perioada indelungata pe care o s-o petrec la locul misiunii.Ceasul indica ora 9:30.Verific daca am tot ce imi trebuie dupa care ies din casa.
Strazile erau pline de oameni care roiau in toate directiile, asa ca trebuie sa am grija sa nu lovesc pe cineva.Privesc in stanga si in dreapta si privirea mi se opri la un magazine unde se afla iubita mea…cica…Zarindu-ma se aproprie de mine putin ingrijorata si trista.Perfect exact asta imi mai trebuia! Daca perioada ce urmeaza nu se va termina, nici nu mi-ar parea rau. Karin e o povara in adevaratul sens al cuvantului. Trec nepasator pe langa ea si imi vad de drumul meu lasand-o cu ochii in soare.
Nu dupa prea mult timp ajung la iesirea din Konoha.
,,Ei, se pare ca am plecat!”- imi zic in gand in timp ce ma oprisem sa admir privelistea. In fata ochilor mei mi se arata o padure deasa plina de copaci batrani inconjurati de frunze ruginii si aurii creand un tablou mirific. Simt cum un aer rece ma invaluie creandu-mi un fior. Cerul era acoperit de nori plumburi dand drumul picaturilor reci sa cad ape pamant. Las capul in jos dupa care incep sa fac pasi grabiti.
Pasarile si animalele alergau pentru a-si gasi un adapost. Crengile copacilor se leganau salbatic in semn de furtuna. Frunzele pastelate zburat in toate directiile speriate de furia toamnei ce domnea peste natura.
Dupa trei ore, norii plini de apa au ramas fara combustibil asa ca s-au retras dandu-i soarelui voie sa mai destinuie atmosfera. Vietatiile naturii ieseau una cate una din ascunzatori pentru a-si gasi hrana. Apropo de asta. Stomacul meu incepe sa ma anunte ca si eu ar trebui sa fac la fel. Imi scot din rucsac o patura pe care o intind langa un copac. Tot de acolo imi scot un sandwich si o sticla cu apa si incep sa mananc. Dupa, imi strang catrafusele si imi continui drumul privind pierdut la peisajul parka ireal al naturii.
Merg asa ceva timp pana se face seara. Deja in departare se zareau un sir de case. Grabesc pasul pana ajung in acel satuc. Parea un loc pustiu. Ma apropii de o casuta micuta , aproape daramata si ciocanesc la ea. Peste doua minute, o batranta cu parul alb ca zapada si ochii mici, negri, pe jumatate deschisi isi face aparitia. O rog sa ma lase sa dorm in noaptea aceasta aici, iar aceasta accepta bucuroasa. Ma pofteste in bucatarie unde imi pune un ceai cald.
Dupa ce savurez acea cana cu lichidul maroniu inchis, femeia imi arata camera in care o sa dorm. E o incapere modesta amenajata cu un pat si 2 noptiere de lemn de nuc. Oboseala isi facea amprenta pe fata mea asa ca, fara a ma dezbraca, adorm ca un copil pe suprafata moale. Simteam cum ceva in buzunar vibra dandu-mi o senzatie ciudata. Era telefonul meu. Il iau din buzunar dupa care ma uit la appellant. Pe chipul meu aparea un zambet smechier la vederea disperarii cu care ma suna Karin. Ii inchid dupa care ma intind la loc reluandu-mi somnul.
Dimineata veni pe nesimtite, iar eu ma ridic buimac din pat si ma indrept spre baie pentru a ma spala pe fata si pe dinti ca de obicei.
Fara a mai manca, imi iau ramas bun de la batranica dupa care plec din nou la drum.
Era o zi senina. Soarele auriu stralucea pe cerul albastru aidoma marii, iar pasarelele zburau ciripind vessel. Odata cu invierea naturi, satul a revenit la viata. Multe persoane se plimbau ori alergau pe strazile inguste.
Iesind si din satul acesta, ma uit pe harta si observ ca pana la destinatie mai sunt vreo 10 kilometri. Cam o ora sa zic asa. Zambesc dupa care grabesc pasul.
Peisajul deja deveni neschimbat. Acelasi camp auriu de o parte si de alta a drumului. Deja eram plictisit. Abia asteptam sa ajung in sat.
In mintea mea se insiruiau o gramada de ganduri si amintiri neobservand ca deja ajunsesem la destinatie. Era un sat cam la fel de mare precum Konoha si cu multe persoane ce patrulau prin acesta. Priveam dezorientat dupa o casa care sa fie de inchiriat. Dupa multe cautari, zaresc una destul de mare. Bat la usa si astept ca cineva sa imi raspunda. Dupa suprafara maronie isi facea aparitia un barbat cam injur de 35 de ani, brunet si ochi albastri ca cerul. Ii spun ca as dori sa inchiriez casa pentru o perioada mai lunga de timp si il intreb cam cat m-ar costa. Ii dau banii dupa care primesc cheile locuintei. Barbatul, multumit de afacerea facuta, paraseste cladirea lasandu-ma pe mine in ea.
Inspectez cu multa atentie casa si observ: in dreapta se afla o sufragerie mare, spatioasa, mobilata cu lemn de mesteacan.Predomina culoarea imaculata a zapezii dand un aer calm. In fata canapelei de piele alba se afla un televizor cu ecran plat mare, cam cat jumatate din perete. In fiecare colt al camerei se afla cate o floare diferita.
De la intrarea in casa cum te duci inainte se afla bucataria. O incapere nici prea mare, dar nici prea mica. Culoarea predominanta este cremul. Era mobilata cu multe dulapuri de lemn de fag in care se gaseau farfurii si tacamuri. Frigiderul se afla in coltul camerei alaturi de chiuveta si aragazul acoperit de hota. In celalalt colt se afla o masa alaturi de 3 scaune.
Urcand la etaj, pe partea dreapta se aflau doua dormitoare. Ma indrept catre unul dintre ele si imi las bagajul langa usa. Era o camera destul de mare vopsita in albastru deschis si era mobilata cu un pat dublu inconjurat de doua noptiere de lemn de brad, in colt un sifonier din acelasi material, langa se afla un birou mare pe facare se afla televizorul si mai incapea si leptopul.
Ma duc in camera de vis-à-vis si dau de baie.O incapere alba, mica, dar suficient de mare incat sa incapa chiuveta, toaleta, cabina de dus si o masina de spalat.
Ma dezbrac de haine, le bag la spalat, dupa care fac si eu acelasi lucru. Pornesc dusul si las apa fierbinte sa se prelinga pe trup timp de jumatate de ora dupa care m-am schimbat si am iesit sa cercetez imprejurimile.
Merg printre multimile de oameni si observ un grup de cinci fete printre care se afla si o fata cu parul rozaliu si ochii verzui. Sa inteleg ca ea e acea floare? Zambesc pervers si ma apropii de ele fara sa dau de banuit si le aud cum discutau despre liceul lor. Uitandu-ma pe harta se pare ca exista un singur institute de invatamant in acest sat. Fara nicio ezitare grabesc pasul catre acea cladire. Peste zece minute ma aflam acolo. Intru in incinta scolii si ma trezesc pe un hol lung cu dulapuri de colo pana colo, ici cand cate o usa ce ducea spre o sala de clasa sau altceva. Ma plimb un timp pe acolo pana zaresc un panou pe o usa neagra pe care scria ,,Director”. Exact ce cautam! Oftez adanc dupa care ciocanesc la usa. Aud un ,,Intra” ragusit spus de un barbat. Fac ce spune si pasesc in incaperea amenajata cu un birou mare, de lemn, pe care se aflau o gramada de foi. De-alungul incaperii, pe o parte si pe alta, se aflau biblioteci pline cu carti si cu dosare. Zic un ,,buna ziua” cu jumatate de gura, dupa care, la semnul lui, ma asez pe un scaun amplasat in fata biroului la care se alfa un barbat de vreo 50 de ani. Ii marturisesc ca as vrea sa ma inscriu aici, la liceu, dupa care il aud cum o cheama pe secretara lui, o femeie de vreo 25 de ani,blonda cu ochii verzui stersi, cerandu-i un formular de inscriere. Femeia isi face aparitia dupa mai putin de 2 minute cu el.
-Numele dumneavoastra…zise dansul studiind fisa.
-Dave Hill.zic pe jumatate de gura schitand un zambet smechier, dar scurt.
[Imagine: EnvYQ.png]

#10
Pai.. Multumesc ca m-ai anuntat ! ^^
Ma bucur ca ai adus nextul asa de repede. Incepeam sa devin extrem de curioasa. In adevaratul sens al cuvantului.
So.. greseli de tastare sincer nu prea am vazut. Nici nu le-am cautat. Naratiunea este existenta. Dialogul.. doua replici :]] Despre care nu am ce comenta.
Capitolul acesta mi s-a parut mai interesant. Si sincera sa fiu m-a prins curiozitatea :]] Cand vine next chapter ? :]] In fine.. banuiesc ca si tu esti cu scoala.
Pai.. Multa bafta in continuare. Si sa te bantuie inspiratia prin somn ! >:]
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.457 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.325 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.867 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  O iubire interzisa miaunica 11 10.846 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 2.962 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.742 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.746 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 12.711 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea Shadow. 18 13.912 19-06-2010, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Razboiul Trecutului Uitat [+16] Himisoara. 4 3.829 22-04-2010, 04:56 PM
Ultimul răspuns: Zăpă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)