Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razboiul dintre o iubire interzisa

#21
Hye dear ^__^ Sper că nu te superi că-mi bag şi eu coada pe aici,nu?
Pentru început aş vrea să-ţi spun că chiar îmi place ceea ce ai făcut tu aici,se vede că ai muncit şi că perseverezi.E bine că descri din perspectiva ambelor personaje,dar ar fi mai bine dacă le-ai descrie mai mult sentimentele,asta ar face ca fic-ul tău să fie mult mai bun.Observ că ai dat o noua personalitate atât Sakurei cât şi lui Sasuke [da asta ai făcut] personalităţile lor nu seamănă cu cele din anime,dacă tu vrei să faci ceva nou atunci e chiar bine.Nu-mi place că acţiunea este grăbită şi totul se întâmplă parcă în fugă,dar cred că poţi rezolva asta,dacă ai descrie mai mult sentimentele personajelor te-ar ajuta,astfel ai face capitole mai lungi,ample şi foarte bune.Nu spun că acum nu e bine,deoarece este,nu vreau să-ţi reproşez nimic.Greşeli de tastare nu am prea văzut[7-8] ceea ce e bine,iar naraţiunea este bună,nu perfectă,dar foarte bună.
Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^


#22
OHOHO :)) nice. Doar nu se indragosteste de ea? Poate ca da.
ANywho, mi se pare ca descrii foarte mult. Nu ca ar fi rau, dar ceva dialog nu strica. Asta e parerea mea. Cred ca am vazut o greseala, ai scris bagal in loc de bagaj, probabil te-ai grabit. Sakura a cazut in 'capcana' lui Sasuke destul de repede, trebuie sa zic asta :)) . Probabil a fost destul de socata cand si-a dat seama. Si nesimtitul de Shino, sa o violeze. Pai la cum era imbracata :)) .
So, my dear, gambate and I'm waiting for the next chapter.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#23
Se pare ca am venit si eu pe acesat pagina ca sa comentez. Actiunea este vai de ea, fara suparare dar este foarte grabita, pare a fi lenta dar problema este ca distanta dintre sate ar trebui dezvoltate, daca nu faceau popas trebuia sa descri peisajul padurii sau a locului pe unde au trecut. Cat despre descriere nu prea pot sa spun multe, ca si profesionista stai jos de tot, ca incepatoare sus, dar la mijloc esti bine pusa. Cum scri nu este chiar rau, asa ii multumesti pe toti inafara de cei mai agasanti critici, incearca sa evoluazi.
:x:x:X Ma bucur ca m-ai anuntat :x:x:x

#24
Ei bine, imaginatia nu m-a lasat in pace si asa am scris nextul :)). In primul rand vreau sa va urez Sarbatori fericite in continuare alaturi de cei dragi, un an nou fericit ptr ca nu stiu daca saptamana asta mai scriu ceva pentru ca peste 4-5 zile plec la munte.Astfel fiind spuse va mai urez lectura placuta si sper sa va placa!:*


Sakura's story

Ma trezesc ametita intr-o incapere racoroasa, de piatra, slab luminata. Sunetul placut al ploii, asemanator unui cantec trist, se auzi de afara. Oare unde sunt? Ce s-a intamplat? Ma ridic in fund si incep sa examinez camera. Pare o celula de inchisoare si, se pare ca asa e. Singurele lucruri ce se afla aici sunt: patul pe care sunt asezata, o masa si un scaun. Privirea mi se opri la vederea brunetului care sedea pe acel scaun. Imi amintesc de acel barbat ce ii spunea Sasuke. Nu inteleg de ce i-a zis asa. Din cate stiu eu numele lui este Dave. Cobor privirea in pamant si il aud spunandu-mi ca in sfarsit m-am trezit. Il intreb unde sunt si nu primesc niciun raspuns. Ma priveste lung dupa care imi spune:
-Esti intr-una din celulele unitatii militare din Konoha. Vezi tu, tatal tau a furat un trofeu din satul meu si misiunea mea a fost sa ma infiltrez in satul tau si sa te aduc aici.
Un suras ii aparu pe chipul alb, iar eu raman speriata. Inima incepe sa imi bata puternic parca vrand sa iasa din piept. Suflarea-mi alerta se putea auzi in toata incaperea. Mi-era frica sa nu patesc ceva. Ma ghemuiesc pe pat si imi las lacrimile sa imi alinte fata. Ma tot intreb cum de am putut avea incredere intr-un necunoscut. De ce sunt asa naiva? Acum imi dau seama ca dupa masca ce o purta,de baiat de treaba, se afla un ticalos. Oare tata si-a dat seama ca lipsesc? Mii de intrebari imi intrara in minte si nu voiau sa imi dea pace. Il observ pe brunet ca se uita la mine, iar acesta, intoarce privirea spre fereastra. Se pare ca ploaia incetase si soarele bland lumina incaperea rece.


Intre timp in Satul Ploii [incep sa povestesc la pers. A 3 a.]

In casa Sakurei se auzira doua voci in cor, un glas masculin si unul feminin, strigandu-i numele fara a primi un raspuns din partea ei. Tatal ei isi pune mainile in cap si merge de colo-colo in semn de disperare. Ingrijorarea si furia isi faceau amprenta pe chipul barbatului. Mama ei incepu sa planga si sa se roage ca fata ei sa fie bine. Barbatul incepe sa dea telefoane prietenelor fiicei lui pentru a vedea daca a dormit la una dintre ele dar primind raspunsuri negative. Oftand descurajator, isi lua o geaca neagra de piele si iesi spre usa indreptandu-se spre scoala Sakurei deoarece voia sa vada daca a venit mai devreme, insa, pleca nemultumit. Neavand ce face duce la serviciu. Asuma, un barbat brunet, cu barba, cu ochii negri aidoma taciunii, cu pielea creola, ce tinea in gura o tigare, il intampina. Acesta, vazandu-si seful foarte ingrijorat, il intreba ce s-a intamplat. O tacere lunga se infiltrase intre ei dupa care, tatal rozaliei incepu sa ii povesteasca.
-Banuiti pe cineva?
Pe partea cealalta a cladirii, un barbat mascat, imbracat din cap pana in picioare numai in negru, un spion al satului Frunza, asigurandu-se ca nu este prins asculta convorbirea dintre cei doi militari.
-Konoha...zise generalul pe un ton incet dar, suficient de tare incat spionul sa auda.
Acesta, satisfacut de presupunerea superiorului lui Asuma, pleca din acel loc intr-o viteza ne mai pomenita pana ajnsese la o masina neagra cu geamurile fumurii. Se imbarca in ea si alerga cu ea pana in sat.

Inapoi in Konoha.

Brunetul se ridica de pe scaun si iese pe usa, incuind-o. Imi musc buza inferioara dupa care, de partea cealalta a usii, il aud pe tanar, pe tatal sau si inca o persoana discutand. Acel individ misterios, il instiinteaza pe general ca tatal meu ii acuza de disparitia mea. Rasuflu usurata si ma linistesc la gandul ca o sa fiu salvata in curand. Ma intind pe suprafata alba si adorm. Nu dupa mult timp aud usa scartaind si il zaresc pe acel Sasuke cu o tava pe care se afla o farfurie cu mancare si un pahar de apa. Le lasa pe masa dupa care pleaca sub privirea mea plina de dispret si ura pe care i-o purtam. Ah! Preferam sa fiu violata de nesuferitul de Shino decat sa intru in beleaua aceasta! Dupa aceste ganduri o lacrima imi aparu dar o sterg rapid si ma indrept spre masa pentru a manca. Mananc incet, parca in sila privind in gol si ma gandesc la cele spuse de brunet mai devreme. Intradevar, tatal meu era obsedat de dobandirea trofeului acela, dar, niciodata nu m-as fi gandit la faptul ca cei din Konoha il pretuiesc asa de mult. Dar pana la urma de ce am cazut eu victima? La intrebarea aceasta nu pot gasi raspunsul. Tot ce sper eu acum e ca tatal meu sa vina cat mai repede si sa ma scoata din idiotenia asta de inchisoare. ,,Cei din satul acesta de idioti o sa plateasca scump pentru asta!” - gandesc eu in timp ce sorb din paharul cu apa.
Privesc plictisita pe fereastra si vad o roscata ce alerga urland spre brunet. Zambesc sarcastic vazand ca Sasuke nici nu o baga in seama. Ea, totusi insista pana cand primi un ,,Taci!” pe un ton foarte iritat. Fata, luand o expresie intrebatoare, a ramas cu ochii in soare la auzirea vorbelor baiatului. ,,Ce sat plin de idioti” - spun cu voce tare.
Brunetul intra in cladire insotit de o persoana ce ii seamana foarte mult, doar parul ii era aranjat altfel. Ma asez pe pat si privesc intr-un punct fix de pe podeaua din marmura rece. In urmatorul minut, pe usa, isi facu aparitia tipul de mai inainte. Zambi pervers dupa care zice pe un ton malefic:
-Mai! Mai! Mai! Ce avem noi aici!?
Ma apuca brutal de mana si ma ridica impingandu-ma in perete lovindu-ma ingrozitor. Imi simteam trupul moale si de abia ma puteam tine pe picioare. Brunetul ma tinea strans de incheieturile mainii si isi apropie obrazul de al meu, simtindu-i respiratia. Puteam sa ii simt respiratia si parfumul dupa care simt o muscatura pe lobul urechii. ,,Firar! Acum au ordonat sa fiu violata? Tipii astia intrec masura!” Durerea nu inceta si baiatul imi puse mana pe picior ducand-o din ce in ce mai sus. Momentul fu oprit de scartaitura usii de unde apare Sasuke.
-Gata Itachi! Las-o in pace!
Dupa asemanarea dintre ei imi pot da seama foarte usor ca cei doi sunt frati. Itachi avea parul brunet, strans intr-o coada la baza gatului, ochii aia avea negrii aidoma onixului, iar culoarea pielii era putin mai inchisa decat cea a lui Sasuke.
Il vad ranjind dupa care se ridica indreptandu-se spre fratele sau. Oftez usurata si ma duc inapoi in pat si ma gandesc la ce o sa se intample cu mine. Oare cat voi mai ramane aici? Simt ca inebunesc daca mai stau mult. Atmosfera din cladire imi da o senzatie urata si imi starneste dorinta de a fi acasa, in patul meu vorbind probabil toata noaptea la telefon cu Tenten despre toate prostiile posibile. Noaptea isi facu aparitia, iar pleoapele mele se inchideau usor, usor, adancindu-ma intr-un somn profund din care nu voiam sa ma mai trezesc. In vis imi apareau imagini din ce s-a intamplat in ultima perioada: ziua in care a aparut Sasuke, cum era sa fiu violata de fostul meu iubit si ce s-a intamplat azi. Sunt trezita de un zgomot de tun si tipetele speriate ale satenilor care alergau pe unde apucau cu ochii cautandu-si adapost. Ma ridic infricosata si vad o multime de tancuri si de soldati inarmati trangand.

Scuze ca e scurt dar in timp ideile m-au parasit :">
[Imagine: EnvYQ.png]

#25
so'.. i'm first:)
poi... capitolu asta e suuper tare:X:X:X
mult mai bun decat celalalte[parerea mea:D]
poi... ce pot sa mai spun..
aaaaaaaaa..:))
neXtu;)

#26
I'm here draga mea Vero ! >:D<
Pai.. ambele mi-au plecat la fel de mult. Dar parca mai mult al doilea. Si sti de ce ? Pentru ca imi place cum ai descris din perspectiva Sakurei. Insa sincer la celalalt post nu prea mi-a placut faptul ca ai grabit actiunea destul de mult. Adica o salveaza, o intreaba daca vrea sa plece cu el iar ea accepta desi deabea il cunoaste de cateva zile. Imi place ca nu bagi dialog cu tona. Descriere ai dar ar mai merge. ;]
Well.. atat am avut de zis. Merry Christmas draga Vero ! >:D<
Bafta in continuare si multa inspiratie ! >:D<
:bye:

#27
Se pare ca tatal lui Sakura a venit s-o salveze cu tancul :)) . Dac aar trebui sa fac cum faceam la inceput asi scrie:
Descrierea fizica lasa de dorit. NU trebuia sa descri o singura persoana , pe Itachi. Cand te uiti la o persoana ii vezi decat fata? Nu, ii vezi si corpul. Cat despre sentimente ai incercat sa faci ceva, dar mai ai de lucru.
Dialogul nu este sec dar macar este putin.
Actiunea este grabita in sfarsit. Ce repede a aparut tatal lui Sakura.
Cam atat :x:X:X

#28
Mă scuzaţi.Am să dau în edit în fix 2 minute dacă nu va supăraţi ^___^
Am apărut dinou că să-mi exprim părerea [vrei să fac asta,nu?]
Aş putea spune că acţiunea este grăbită,că n-ai descris îndeajuns portretul fizic al personajeor şi mai trebuiau descriese sentimentele Sakurei.dar nu pot spune că sunt dezamăgită.Feliucitari,ai evoluat,se pare că asculţi din sfaturi ceea ce e de apreciat.Da,te-ai grăbit puţin la final,dar se pare că cu fic-ul tău ne ţii în suspans constant,acest aspect nu puteam să nu-l scap din vedere.În inchiere aş vrea să-ţi spun că n-ai avut multe greşeli[eu am văzut 2],deci te felicit sincer[pun pariu că mă credeai scorpie]
Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^


#29
Gezz, Gezz, mai bine sa fie iolata hmm...ma pune pe ganduri Sakura asta :))
ANywho, putin mai mult dialog, descriere, ai multa naratiune. hiar, deja a venit tatal ei sa o salveze? Nimic fun? Nici o chestie cu Sasuke, fratele mai bun? Hm, interesant.
Cel putin, ma bucur ca si-a dat seama ca e naiva :)) saraca fata. Anywho, sa te distrezi la munte acolo, si sa vii cu multe, multe idei. Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.455 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.325 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.867 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  O iubire interzisa miaunica 11 10.846 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 2.961 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.740 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.744 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 12.710 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea Shadow. 18 13.911 19-06-2010, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Razboiul Trecutului Uitat [+16] Himisoara. 4 3.829 22-04-2010, 04:56 PM
Ultimul răspuns: Zăpă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)