Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste interzisa[NaruHina]

#7
Bun am adus nextul
Daca citit va rog sa si lasati un comentariu ca m simt cam prost sa vad 582 de vizualizari si nici un coment dar in fine eu nu renunt la fic. Nu prea stiu daca e bun si astept pareri si sfaturi daca se poate:pls:, acum nextul
Sper sa va placa si lectura placuta

Cap 5
Petrecerea in pijamale a fetelor si planul baietilor

Era dimineata, abia daca s-au ivit zorii uneo noi zile. Soarele cel galben si stralucitor a rasarit pe cer, iar eu eram treaza uitamdu-ma pe tavan si gandindu-ma ca azi vor pleca parintii mei si sora mea in Anglia si voi ramane doar cu Neji. In timp ce stau linistita si ma gandesc aud un ciocanit in usa, era mama care imi spunea sa cobor ca ei vor pleca peste 10 minute. M-am dat jos din pat si am iesit din camera coborand in sufragerie unde erau parintii, sora si varul meu. I-am salutat si mi-am imbratisat parintii si sora spunandu-le ''drum bun''. Eu si Neji am iesit in fata usii pentru a ne lua la revedere. Dupa ce ai mei au plecat, eu si vaul meu am intrat in casa si ne-am pus la masa luand micul dejun. Dupa ce am terminat de mancat m-am ridicat de la masa si am strans masa, iar dupaceea am spalat vasele. Neji a luat telefonul si i-a sunat prietenii ca sa ii cheme in seara asta la noi pentru a se uita la un film, iar eu le-am sunat pe fete deoarece in seara asta avem o petrecere in pijamale.
Dupa ce am terminat convorbirea la telefon, am mers in camera unde am pregatit tot si mi-am luat niste haine pentru a iesii putin afara si a face cateva cumparaturi cu fetele pentru petrecere. Mi-am luat din dulap o pereche de pantaloni scurti de blugi si un tricou negru, iar in picioare o pereche de adidasi. Eram imbracata la tinuta sport, si lejer. Cand eram gata am coborat si am iesit din casa, iar in fata usii ma astepta Sakura.
-Hei Saku ce mai faci? ai venit sa ma vizitezi? am intrebat eu razand.
-Hei buna si tie Hina, pai da am venit sa iti fac o mica vizita si sa mergem la cumparaturi.
-Dar Ten Ten, Ino si Temi unde sunt? am intrebat eu putin curioasa.
-Ten Ten face curatenie, Temari e cu verisoara ei cea mica in parc si Ino e la intalnire cu Sai, mi-a spus rozalia zambind.
-Ok, stai ai zis cumva Ino si Sai?
-Da Da am zis.
Am continuat sa vorbim in timp ce am pornit spre magazine. Am intrat la un magazin alimentar si am luat un cos, iar dupaceea am mers si am luat suc, pop-corn si alte chesti de care sunt nevoie pentru o petrecere intre fete. Cand am terminat de cumparat tot ce era nevoie, eu si Sakura ne-am indreptat spre casa mea unde le vom suna pe fete sa vina sa aranjam camera. Dupa ce am ajuns in casa toti baietii erau in sufragerie beau suc, iar eu si Sakura i-am salutat si am urcat in camera. Acolo le-am sunat pe fete si le-am zis sa vina ca am cumparat tot ce era nevoie. Peste 20 de minute au ajuns si Ino, Temari si Ten Ten. Am stat in camera mea ascultand putina muzica la computer si fiecare ne-am luat pijamalele. Eu aveam pe mine un maieut cu bretele cu vedere la buric albastru si o pereche de pantaoni tot albastri, Sakura era imbracata cu o camasa de noapte roz ce se asorta cu parul ei, Ino avea o pijama mov formata dintr-un tricou si o pereche de pantaloni scurti, Temari avea o camaa de noapte pana la genunchi de culoare verde si Ten Ten avea o pijama rosie cu cateva modele pe ea. Dupa ce ne-am luat pijamalele pe noi am aranjat putin camera si ne-am asezat pe pat si pe fotoliu povestind. Am discutat despre baieti, despre formatii de muzica preferate si am baut suc. Pe de alta parte baietii stateau in sufragerie si macau chipsuri si radeau. Cand s-a lasat seara baietii au planuit sa ne sperie si sa ne propuna sa ne uitam la un film.
-Hei baieti am o idee, ce ziceti daca le-am chema pe fete sa se uite cu noi la filmul de groaza? se vor ingrozii, a spus Shikamaru.
-Hmmm nu e o idee chiar atat de patetica pana la urma, e una destul de buna, a spus Sasuke.
Toti baietii au aprobat din cap si au venit spre camera mea si au ciocanit la usa:
-Hey Hinata vreti sa veniti sa va uitati cu noi la un film? ne-a intrebat Neji.
-Da sigur de ce nu?am raspuns noi in cor.
Am iesit din camera si am mers in sufragerie unde baietii puneau la DVD un film si aveau pe langa ei niste pungi cu pop-corn. Era o tacere apasatoare dar ca de obicei Naruto a spart gheata.
-Haideti sa ne uitam la un film de groaza, e cea mai buna alegere, mai ales in serile cand incepe furtuna afara, a spus el razand.
Toate au aprobat din cap inafara de mine. Mie nu imi placeau filemele de groaza si mai ales sa ma uit la ele noaptea cand afara tuna si fulgera.
-Hina tu nu vii? Ma intrebat Sakura.
-Eu.. nu.. prefer sa merg sus ca ma cam inspaimanta filmele de groaza.
-Haide nu iti fie teama de doar un film si sunt eu aici langa tine, ce zici, mi-a zis Naruto uitandu-se la mine.
-B..Bine.
M-am asezat langa blond si ne-am uitat la filmul de groaza ‘’ Drag me to hell’’. Afara a inceput deodata sa ploua si sa fulgere foarte tare. Eu simteam deja ca incepeam sa tremur, dar o mana puternica m-a luat de brau si mi-a zis sa nu ma tem. Am aprobat din cap si ne-am uitt in continuare la film in timp ce mancam pop-corn. Eu stateam langa blondul cu ochii albastri, Sakura statea langa Sasuke, Ino langa sai, Tema langa Shikamaru si Ten Ten langa varul meu. Era o liniste foarte mare cand deodata un tunet surzitor s-a auzit si noi toate am tresarit. Dupa ce s-a terminat filmul eu si fetele am urcat in camera mea, iar baietii au ramas in sufragerie. Cand am ajuns in camera am aprins lumina si ne-am asezat fiecare unde am vrut si am inceput sa povestim diverse lucruri. In timp ce noi stateam linistite sus, baietii planuiat ceva jos.
-Am o idee, zise Shikamaru.
-Alta idee stralucita de a ta, abia astept sa o aud, a zis Sasuke putin sarcastic.
-Ok domnule sarcasm in persoana. Deci sa va zic ideea. Sa mergem sus si sa stingem lumina de la siguranta si fetele o sa creada ca s-a luat curentul din cauza furtunii si mi-a mai venit inca o idee acum pe moment: sa mergem si sa ascultam la usa sa auzim ce vorbesc, deci ce ziceti, am planuri bune sau nu? Spune Shikamaru entuziasmat.
-Hmmm… stai sa ne gandim.. cred ca preferam ideea cu ascultatul la usa, au zis toti baietii in cor.
Baietii au urcat scarile si au venit in dreptul usii de la dormitorul meu ca sa auda ce discutam noi. Ca de obicei ca noi vorbim chesti de fete. De odata se aude un ‘’ hap-ciu’’ dincolo de usa. Temari a mers sa vada si cand a deschis usa Sai a cazut si dupa el au cazut toti baietii. Cand i-am vazut ca ascultau la usa ne-am infuriat si am aruncat dupa ei cu diverse lucruri. Ei au plecat de langa usa de la camera si au coborat la locul lor pe care si l-au ales.
dupa ce noua ne-a trecut asa zisa suparare si putin rusinea ca ei au auzit tot ce am zis noi sau cel putin o parte ne-am dus in sufragerie si le-am propus baietiilor sa facem ceva amuzant:
-Ce ati zice ca voi sa ne gasiti si sa ne prindeti si fiecare baiat va sta in noaptea asta in camera cu fata pe care o prinde, deci ce ziceti, a spus Ino.
Toti baietii au fost de acord la fel si noi. dupa cateva secunde noi toate am urcat si am fugit ca sa nu ne prinda baietii si ne-am ascunt in diferite locuri. Fiecare baiat si-a ales o fata pe care o va prinde. Eu si Sakura ne-am ascunt in camera lui Neji in dulap, Ino s-a ascunt in baie, iar Ten Ten si Temari s-au ascunt in camera surorii mele care era plecata cu parintii. Pana la urma baietii ne-au auzit pe mine si pe Saku cum radeam ca noi uitaseram de acest joc si cand ne-am oprit din ras am vazut ca dulapul a fost deschis si in fata noastra erau Naruto si Sasuke. Cei doi ne priveau amuzati, dar noi am incercat sa o luam din loc dar fara speranta. doua brate puternice m-au prins de brau si m-au tinut. Pana la urma toti baietii au prins fata aleasa si toate am stat in sufragerie.
-Hmm.. Deci pana la urma ne-at gasit si ne-at prins..deci fiecare baiat o sa doarma in camera cu fata aleasa pe care a gasit-o..targul e targ, a spus Ten Ten.
-Sunteti de acord fetelor? ne-au intrebat baietii.
Noi stateam si ne uitam una la alta, iar pe urma am aprobat afirmativ din cap si am facut impartiala ca era deja cam tarziu si ne era somn.
-OK, atunci sa vedem cum o sa stam..Sakura tu stai cu Sasuke in camera lui Hanabi, Naruto si Hinata voi veti dormi in camera Hinetei, Neji si Ten Ten in camera lui Neji, Temari si Shikamaru voi veti sta in sufragerie, iar eu si Sai vom sta in dormitorul parintiilor Hinatei.
Toti am foat de acord si ne-am dus in camerele alese. Cand am ajuns in camera am realizat ca era doar un singur pat. A fost o liniste apasatoare dar blondul a spart-o:
-Deci se pare ca vom dormii in acelasi pat, a spus el putin amuzat.
-D..Da se pare ca da, am spus eu putin rusinata si rosie in obraji.
Nu am mai zis nimic nici eu nici el, dar el se uita la nime putin ingrijorat.
-Hina trebuie sa iti zic ceva.
-Ce?
-Pai..vezi tu.. pai.. imi placi, imi place de tine, esti draguta.
cand am auzit acele cuvinte, au inceput sa imi tremure picioarele si obrajii mei a capatat o culoare rosiatica ca petalele de trandafir. L-am privit in ochi dupacare am vrut sa zic ceva dar buzele lui m-au oprit. Ma sarutase din nou, e un sarut ca acel sarut de la petrecerea Sakurei. Limba lui se strecura usor printre buzele mele si apoi jucanduse cu a mea. Era acea senzatie.. imi placea de parca nu mai vroiam sa se termine acel moment. dupa ce si-a dezlipit buzele de ale mele m-a privit in ochi si m-a intrebat:
-Tu simti acelasi lucru pentru mine, adica ma placi?
-Naruto.. pai da, mi-a placut de tine din prima zii din care te-am vazut, de atunci cand mi-ai aratat orasul, i-am zis eu putin rusinoasa.
A zambit dupacare m-a luat de mana si mi-a zis ca e tarziu si ca trebuie sa ne culcam. Ne-am pus in pat si am adormit amandoi.. eu am adormit foarte repede cu gandul la blondul de langa mine...


scuze pentru greseli daca mi-au scapat:D



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 22-02-2010, 03:44 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Denny - 22-02-2010, 03:53 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Vir - 22-02-2010, 08:26 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 13-03-2010, 07:30 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 14-03-2010, 11:41 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 22-03-2010, 12:34 AM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de ♥♫ღYuuҜi Cяøss♥♫ღ - 05-04-2010, 08:38 PM
RE: Dragoste interzisa[NaruHina] - de Fifilina - 06-04-2010, 02:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Mereu Impreuna [NaruHina] adina.sweet43 24 13.326 07-09-2013, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Sindori
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.357 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  [Naruto] Iubirea se naste din gelozie(NaruHina) Madalovenar 23 13.668 17-08-2012, 09:32 PM
Ultimul răspuns: Madalovenar
  N fanart(naruhina & sasusaku) sakuraFAN 4 3.560 24-05-2012, 06:47 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Vom fi impreuna! Crede-ma! [ NaruHina ] Hinata 3 3.011 15-02-2012, 07:06 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Cine ar fii crezut?[Naruhina] Ino.O_Me 1 2.993 11-02-2012, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Diz
  O iubire interzisa miaunica 11 10.916 27-12-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: miaunicaReloaded
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 2.983 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.662 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.805 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)