Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Paint me with your love [+16] [yaoi]

#8
Adyna_45 iti multumim de comentariu si speram sa iti placa noul nostru capitol.

Capitolul 5 - Nebunia

“ Exista intotdeauna putina nebunie in iubire, dar de asemenea exista intotdeauna o farama de dreptate in nebunie”- Friedrich Nietzsche.

“ Nebunia este considerata un motiv suficient pentru divort, dar in acelasi timp calea cea mai scurta spre casatorie”- Wilser Mizner.

“ Nu exista genii adevarate fara un strop de nebunie”- Seneca.

***

O noapte alba, desi cerul era acoperit de nori, iar stelele nu-si pot dezvalui sclipirea. Afara vantul adia, iar aerul mirosea a ploaie.
Aizawa, furios ca un taur, isi schita bine planurile in minte. Desi Roy il iubise si ii demonstrase acest lucru, Aizawa il percepea ca fiind un sentiment incomfortabil, mai ales ca in copilarie si adolescenta nu a avut parte de el.
Nu e usor sa cresti auzindu-ti in fiecare zi tatal ce suferea de Iluzia Capgros spunandu-ti ca esti un impostor, ca nu esti sange din sangele lui.
Iluzia Capgros este o boala rara in care o persoana crede cu certitudine ca un prieten sau un membru al familiei a fost inlocuit de un impostor, care arata exact la fel. Tatal lui a fost totusi un caz fericit. Clipele din copilaria pictorului erau adevarate cosmare, manca, se spala, practic traia in tipetele si plansetele zilnice ale mamei sale ce suferea de o alta boala mintala numita Iluzia Cotard, o boala psihica rara in cadrul careia o persoana crede ca a murit, ca nu exista, putrezeste sau si-a pierdut sangele si organele interne.
De-a lungul cruntei sale copilarii Aizawa nu a fost numit doar de tatal sau impostor, ci adesea comparat de mama sa cu organele care credea ca nu le mai are, asa ca pictorul s-a refugiat in halucinatii, deliruri, tulburari grave de gandire si personalitate devenind astfel un schizofrenic.
A fost dus la specialisti, doica sa a avut grija sa primeasca cele mai bune ingrijiri, totul avand un final destul de fericit. Aizawa a ajuns un pictor celebru, iar halucinatiile nu-l mai tortureaza.
***
In apartamentul lui Daisuke, acesta statea cu Mia de vorba, care se plangea despre casatoria ei cu pictorul. Daisuke avea grija sa o imbratiseze cand simtea ca aceasta are nevoie, ii stergea lacrimile din cand in cand si o saruta fratern pe frunte.
-Aizawa e oribil. Viata mea cu el e un infern. M-am saturat sa-l aud vorbind singur si tremurand din cauza halucinatiilor lui de nebun, se vaicari ea.
-Serios? Cand l-am intalnit si am stat de vorba mie mi se parea normal si in plus, de ce te-ai casatorit cu el stiindu-i trecutul? intreba tanarul.
-Cand ai vorbit tu cu el?
-Nu-mi raspunde la intrebare cu o alta intrebare! Si in plus, poti sa divortezi, ii spuse Daisuke.
Era dispus sa-si calce pe mandrie si sa o ceara el in casatorie daca divorta. Asta e dragostea: e oarba si tot ea te face mai prost, dar nu sunt metode pentru a lupta impotriva ei; odata ce te-a prins in mreje nici un descantec vrajitoresc nu te poate salva sau poate da dar in telenovele si chiar si acolo magia isi pierde efectul.
O privi in ochi si frumusetea lor ii provoca un gol in stomac; ii privi buzele si isi aminti saruturile flamande si pasionale pe care i le daruia, ii puse mana pe umar si resimti acea caldura catifelata si piele diafana pe care o scalda in sarutari si mangaieri, apoi o acoperea in asternuturi de matase parfumate. Ce vremuri parca rupte din vremea lui Romeo si a Julietei sau din idila lui Tristan si a Isoldei!
Mia ii urmari privirea si se apropie incet de el. Parfumul ei il ametea, mirosea a regina noptii si floarea pasiunii. Isi freca nasul de al lui si isi intredeschise buzele fara sa-i permita tanarului s-o sarute. S-a jucat tot timpul cu el si acum o facea inca o data. Stia ca e o femeie ce starneste pasiune in randul barbatilor, era constienta de calitatile si frumusetea ei si stia cum sa profite de ele. Isi trecu degetele prin parul lui Daisuke si isi apropie fata de el.
-Evacuarea! Evacuarea! Scurgere de gaze, sunteti in pericol! Evacuarea! se auzi in toate etajele hotelului.
Oamenii ieseau tipand isterici de frica, alergau si se imbulzeau panicati, se calcau in picioare si cadeau unii peste altii si ca totul sa fie mai rau se intrerupse si curentul.
Agitatie, tipete, plansete pareau scene demne de Apocalipsa printre acestea se auzeau si glasuri rugandu-se. Se pare ca unui nebun care isi propune ceva chiar ii reuseste ceea ce si-a propus. Datorita scurgerii abundente de gaz era din ce in ce mai dificil de respirat si chiar daca a revenit curentul, aprinderea unui singur bec poate provoca o explozie de zile mari.
Poate a vrut sa fie un lucru nesemnificativ, dar tentativa se poate transforma intr-o mare tragedie. Geamurile electrice ale hotelului au fost deschise semn ca a revenit curentul, iar odata cu ele si sistemul de ventilatie a fost deschis. Cu lanterne, paznicii si ceilalti angajati au inmanat fiecarei persone o masca de gaze pentru orice eventualitate.
Daisuke parea din ce in ce mai absent din peisaj. Mirosul greu de gaz si aglomeratia il intoxicau, ii slabeau puterile. Incerca sa se sprijine de un perete dar inainte sa reuseasca lesina. In cadere simtii cum este prins si apoi se scufunda in intuneric.
Cand isi revenii in simtiri asimila o caldura placuta si greutatea unui corp deasupra lui. Nu stia unde se afla dar simtea mana strainului mangaindu-i chipul si buzele aceluia dezmierdandu-I gatul cu sarutari.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Paint me with your love[Yaoi 16+ by love_anime & Bluuu~Apple] - de aoixtenshi - 27-12-2009, 02:21 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Can I paint this love ? .Ema 4 3.012 13-03-2012, 10:16 AM
Ultimul răspuns: *|Dea|*
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 9.963 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 3.929 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 10.997 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 36.112 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 7.767 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.186 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 2.845 12-03-2011, 11:07 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.477 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Key to love [by Teh & Mitsu] - Yaoi Mitsukai Yoru 36 21.209 10-11-2010, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)