Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Can I paint this love ?

#1
Varsta minimă: +18
Gen: yaoi, romanţă
Limba: română
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: critică medie sau avansată.

Can I Paint This Love ?

Chapter one : He



Luke.


Razele soarelui îmi desfătau porii feţei cu mişcări line. Simţeam numai o parte nesemnificativă a căldurii soarelui din timpul acestei veri dogoritoare. Facultatea a început de abia de două luni iar eu mi-am pierdut modelul pentru schiţe anatomice. Excepţional, tot ce-mi pot dori mai mult este să pierd lecţiile şi să rămân codaşul clasei. Mereu am fost cel mai bun, cel mai perfecţionist în liceu şi nu vreau să mă las de acest lucru acum când sunt la faculate. Vreau să continui să îmi fac treaba în continuare, să nu renunţ la visul meu de a ajunge un mare desenator.
Deschid ochii privind pe geam în timp ce lumina soarelui îmi contura chipul, ochii verzi având reflecţii aurii seducătoare. Buzele ţinându-le întredeschise îmi confereau o aură sexy, periculoasă dar şi cu ajutorul îmbrăcăminţii mele formată dintr-un maieu, tot murdărit de negrul cărbunelui, şi o pereche de blugi comozi. Bicepşii se contractă uşor când duc ţigara la buzele înfometate după elixirul plăcerii, în timp ce abdomenul îmi tresălta usor, aproape imperceptibil atunci când trag flămând oxigen, alimentându-mă cu viaţă.
Privirea mea pofticioasă după imagini noi căzu în gradina facultaţii, ce se afla în faţa acesteia. Ochii mei se mişcau ameninţatori dorind să descopere lucruri perverse şi secrete din tufişurile grădinii. Nimic ce poate să mă tenteze, doar copii ce desenau pe blocuri în timp ce persoanele mature strigau la ei să termine. Râd uşor melancolic aducându-mi aminte de copilărie când eram dedicat desenului cu trup şi suflet, chiar dacă mulţi colegi de şcoală râdeau de mine că sunt un afemeiat smiorcăit. Dar nu m-am lăsat călcat în picioare şi am continuat să-m trăiesc visul, iar acum mă aflu la una dintre cele mai prestigioase facultaţii din Londra.
Îmi trec mâna prin părul dezordonat de culoare brunet. Arunc chiştocul de ţigară pe geam nepăsându-mi unde avea să pice. Mă ridic leneş de pe pervaz şi mă îndrept spre uşa când mă lovesc de propriul chip. La vederea proprilor mele buze îmi trec limba peste ele, observând că expresia feţei era una perversă. Părul brunet cădea uşor pe umeri, care vârfuri era vopsite intr-un galben spălăcit ce îmi pune în evidenţă culoarea ca de smarald a ochiilor. Braţele fine dar totodată lucrate stau pe lângă corpul meu în timp ce maieul murdar era şifnoat dându-mi un aer atrăgător.
Sunt trezit din admirarea persoanei mele de telefonul ce îmi vibra în buzunarul de la spate. Clipesc de mai multe ori aducându-mi aminte că trebuia să aştept să primesc un telefon din partea directoarei ce avea să mă anunţe când soseşte noul meu model. Fără să m-ai aştept un alt gând nebunatic ce îmi putea trece prin minte am dus mâna la telefon pe care l-am deschis şi am apăsat pe butonul „ Acceptare ”.
- Luke, aud vocea surori meile, ce faci ? Când vi acasă ? Vrei să vi in club cu mine ? Te rog, sau dacă nu vi vezi că mă duc, şi nu accept nici un refuz sau restricţie din partea ta. Mă voi duce Eric, deci nu sunt singură.
- Ali, stai calmă , spun râzând uşor pervers gândindu-mă că de mult nu m-am mai distrat, o să vin diseară cu tine. Dar se poate ca eu să mai trec şi pe la altfel de club... Sper ca nu vei fi dezamăgită că te voi lăsa acolo singură cu Eric să-ţi faci de cap.
Alison începe să râdă cu poftă şi să-mi zică că sunt un pervers mai mare decât Eric, care o vrea goală la duş. O anunţ că nu mă ştie deloc, după care o previn că trebuie să închid pentru că aşteptam un telefon. Aceasta îmi trimite câţiva pupici după care închide, lăsându-mă pe mine să mă gândesc cu cine o să am o aventură în seara asta. Ultima dată când am mai făcut-o cu o femie a fost acum 2 luni, iar cu un bărbat a fost în urmă cu aproximativ 4 luni. Deci cred că mă voi duce până la The Big, unde am să dau peste cap vreo 2-3 pahare de wiskhey şi după să-mi aleg un băiat. Îmi muşc buza la gândul ca mai sunt doar câteva ore până am să mă dezlănţui.
Pentru a doua oară consecutiv gândurile îmi sunt spulberate de scărţăitul uşii ce se deschidea. Cine naibii putea fi ? Îmi arunc privirea spre ceasul amplasat pe perete şi observ cu stupoare că era deabia 5 dupămasa. Eu credeam că suntem aproape de înserat. Ca să fiu absolut sigur ca ceasul functionează corect îmi las privirea să plece spre geam, unde observ soarele aproape de apus. Firar, ce prostie ! Cum de nu mi-am dat seama că încă nu s-a înserat ? A trecut timpul atât de uşor pe lângă mine, faptele mele petrecându-se într-o continuă grăbire ?
- Tu eşti tipul care are să mă picteze ? întreabă acea persoană ce s-a gândit că acum este momentul perfect pentru a mă deranja.
Privesc uşor spre corpul plăplând dar totuşi dotat cu muşchii al presupusului meu model. Privirea îmi cade fară să-mi pot da seama asupra ochiilor lui albaştrii, atât de cristalini ca cea mai curată apă. Buzele sale era întredeschise putând să observ cu uimire şi o plăcere undeva ađânc în mine că avea un pierce în limbă. Nu eram sigur dacă culoarea acestuia era albastru sau verde, aşa că am lasat baltă acest amănunt nesemnificativ pentru moment şi am trecut cu ochi cercetători asupra chipului său. Tenul usor deschis, dar mai inchis decât al meu, ochii albaştrii şi buzele frumoase formau un chip zeiesc. M-am abţinut cu greu să nu-l strig păpuşă sau să-mi muşc buzele de plăcerea care mi se arăta în faţa mea.
Era îmbrăcat simplu, într-un tricou cu mânecă scurtă şi o pereche de pantaloni cu turul lăsat, scoţându-i picioarele musculoase în evidenţă. Mai mult ca sigur nu avea mai mult de 17 ani jumătate, deşi muşchii lui păreau ai unui băiat ca mine, de 19 ani.
- Da, se pare că tu eşti viitorul meu model anatomic. Sunt încântat că te cunosc în sfârşit pe viu. Am văzut nişte poze cu tine când erai la modeling în New York. Sper că ştii că va trebui să fi gol în faţa mea pentru a te desena, spun având un zâmbet pe buze.
- Da, ştiu asta şi nu mă deranjează deloc. Eu sunt Derek.
Derek zici ? Hmm, se pare că totul se schimbă acum....


_________________________

Ei cam asta ar fi. Mă scuaţi dacă mai găsiţi greşeli dar nu l-am corect, cel puţin ultima parte, jumătate din capitol e scris azi şi nu mai am timp să-l verific. Hope you like it. ^^ Aştept părei şi critici.[/font]
[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]

Is death

#2
Imi placeee! Pentru primul fic yaoi chiar e bun. Vreau sa vad insa mai multe idei originale de acum incolo. Atat titlul cat si povestea m-a atras, probabil din cauza lui Luke care e cam golanas. :> Anyway, ma bucur ca titlul are o legatura cu continutul ficului... Imi era tare teama ca ai uitat acest detaliu cam semnificativ pentru tine si cititorii tai. Ei bine, te pricepi sa prezinti varsta personajului, numele, descrierea si cate putin din fiecare prin diferite mijloace, fara sa spuna singur asta. Descrierea e bunicica, dialogul cam sec, dar cred ca vor urma mai multe replici de acum incolo. Din primul capitol nu pot afla prea multe, dar presimt ca va fi ceva foooarte frumos. Sper sa nu renunti la fic si sa scrii la fel.
Apropo, imi place si Derek si numele si pierceul sau din limba. Sunt sexy amandoi. <3 Vreau nextul, cu toate ca am zis-o prea devreme. xD

#3
Oh, Emi în sfârşit un fic yaoi din partea ta, pe asta chiar o aşteptam nerăbdătoare.
În primul rând am să te întreb de ce ai scris tot conţinutul cu italics, căci văd că tipul trăieşte în prezent, nu în trecut - adică nu povesteşte dintr-un anume timp, cândva, atunci când era el tânăr fecior. Normal trebuia să scri obişnuit, cu italics se scrie doar atunci când personajul povesteşte o întâmplare din trecut, un gând, o scrisoare ceva.
Lăsăm asta deoparte, ţi-am mai spus şi înainte că o parte din acest început îmi place foarte mult, chiar bine aranjat, bine plasat şi bine descris, ai făcut o horă frumoasă între cuvinte, le-ai combinat armonic şi plăcut.
Un lucru ma cam deranjat: faptul că te-ai repetat de câteva ori cum: trupul de adonis al tânărului artist, privirea s-a şarmantă, hainele - tot ce ţine de înfăţişarea sa. Nu de alta dar deja sărisei calul puţin. Dar în rest îmi place cum ai prezentat spaţiul, chiar dacă el nu şi-a dat seama din prima că era apusul, e interesant cum de ai surprins o mică neatenţie a personajului, astfel de lucruri se întâmplă de zi cu zi nouă, oamenilor, deci ciudat nu este, chiar normală reacţia.
Destul de palpitant, iar modelul pare încântător şi am uitat să meţionez că mi-am format o imagine atrăgătoare în cap cu tipul (brunetul tău).
Desigur că mai ai şi câteva greşeli, nu grave, minore, din neatenţie, dar voi trece cu vederea de data aceasta, căci nu este de plâns, te-ai descurcat şi vei avea mai mare grijă pe viitor asupra micilor neatenţii. Am impresia că numele capitolului l-ai scris greşit şi nu are sens. Poate ar trebui să corectezi acolo.

Aştept nextul, succes în continuare! *hug*

#4
Te rog sa treci pe la Reguli generale Fan Fiction si de asemenea pe la Ghidul incepatorului si sa te conformezi. Nu este mult de citit, si trebuie aplicate de fiecare data cand mai postezi ceva, indiferent daca este oneshot sau poveste in sine.

Multumesc.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#5
Interesant inceput pentru un fic yaoi. Mi-a placut foarte mult si chiar daca nu prea citesc eu asa mult yaoi , aceasta chiar mi-a atras atentia. Personajele sunt foarte cute si mai ales Luke care e un mic pervers:> De abia astept sa aflu mai multe si despre acel Derek. De abia astept sa vad cum o sa se desfasoare actiunea intre ei doi:>. Eu cred ca ai descris bine personajele fara sa fie ceva de genul: "Eu sunt Luke si am 19 ani...", a fost o descriere frumoasa a lor. De abia astept next-ul si spor la scris!
[Imagine: missyoubear.jpg]

My work: - Sentimente uitate [Naruto]
- O vara plina de iubire si schimbari [Proza]

" Love it's like wind. You can't see it, but you can feel it."



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Paint me with your love [+16] [yaoi] aoixtenshi 19 9.538 26-01-2010, 02:37 PM
Ultimul răspuns: adyna_45


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)