Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vreau sa te citesc in versuri

#11
Capitolul al IV-lea


Sakura’s P.O.V.:


Imi plimb mana peste noptiera , unde cautam ceasul ce facea un zgomot infernal incercand sa ma trezeasca. Intr-un final reusesc sa-l gasesc si apas unul dintre butoane pentru a incerca sa-l opresc. Vazand ca acesta nu merge , incep sa apas fiecare buton si pana la urma reusesc sa opresc sunetul deranjant. Ma ridic in capul oaselor si ma duc spre toaleta ce isi afla usa langa dulap. Imi fac un dus , apoi ma imbrac intr-o fusta scurta alba si un tricou roz mulat pe corp. Ma incalt intr-o pereche de sandale fara toc albe si ma duc la cabana centrala unde aveam sa-i astept pe copii. Imediat ce ajung acolo unchiul imi imaneaza un dosar , in care se aflau pozele copiilor din cabana cinsprezece si date despre acestia. Ma uit atent si observ ca din cei sase copii pe care ii aveam ,patru erau baieti si doua fete. Patru baieti?! Vrei sa mor, unchiule? Nu cred ca am sa pot sa-i tin sub stapanire . Pana la urma o las balta si ma duc spre Hinata care discuta ceva cu Naruto. Ii salut pe amandoi si ei imi afiseaza un zambet fugar.
- Ce e cu voi doi? ii intreb vazand ca erau putin cam suparati.
- Pai , eu am in cabana mea numai fete, iar Naruto numai baieti! Spuse revoltata Hinata.
-Dar ce rau in asta? Mie mi-ar fi placut sa am numai fete ! sunt entuziasmata.
- Sakura , la tine cate fete sunt? intreba zapaciutul de Naruto.
- Doar doua si restul sunt baieti! Nu imi convine! Nu cred ca am sa pot sa-i tin sub control pe baieti. spun ,oftand ,catre cei doi.
Am vrut sa continui dar nu am putut caci o mana calda mi-a atins umarul. Mi-am intors capul si l-am vazut pe Sasuke care imi zambea.
- Putem vorbi putin? ma intreba el cu speranta in glas.
Am aprobat apoi el m-a condus pe terasa lacului. Ne-am sprijinit amandoi de balustrada , apoi brunetul si-a intors privirea catre mine si a inceput sa se apropie mai mult de trupul meu.
-Stii, ma intreb ,daca nu ai vrea sa cantam impreuna la concurs… Mi-a placut cum am cantat ieri amandoi si cred ca am face o pereche buna!
- Hm… Cred ca mi-ar placea! Am vrut si eu sa-ti propun asta , dar am crezut ca ma vei refuza. zic apoi ii afisez un zambet multumit. Apropo pe cine ai in cabana?
Se uita pe dosarul din mana sa si apoi isi ridica privirea incepand sa se strambe.
- Perechi. Trei baieti si trei fete. Stii, ma intreb cum o sa stea ei in aceeasi camera avand in vedere ca sunt de sex opus si stau in aceleasi cabane?
Ma uit la Sasuke si atunci am realizat ca avea dreptate. Cum poate unchiul sa gandeasca ca fetele si baietii pot sa stea in aceeasi camera? E imposibil. Fetele au nevoie de intimitate! Dupa ce am mai aruncat o privire asupra lacului l-am laut pe Sasuke de mana si i-am zis ca e timpul sa coboram. In dreptul scarilor ,brunetul ma trase spre el si ma privi in ochi. Erau atat de negri incat ma pierdeam in ei. Am rosit usor cand am vazut ca imi zambeste. Buzele lui incepeau sa se apropie amentintator de ale mele , insa chiar cand aveau sa se uneasca , a aparut Hinata.
- Scuze! spuse ea vazand ca ne-a intrerupt. Sakura, unchiul a spus ca autobuzul ajunge in cinci minute.
Imediat ce am auzit asta am inceput sa cobor scarile in fuga , nevrand sa intarzii. L-am lasat pe Sasuke cu ochii in soare in timp ce alergam cu Hinata spre cabana principala. Sper doar sa nu se supere , dar nu inteleg… De ce incerca sa ma sarute? Oare ma place sau vrea doar sa-si bata joc? Am alungat aceste intrebari si m-am concentrat spre ceilalti prieteni ai mei ce asteptau. Imediat dupa noi a aparut si brunetul , care ma privit cu repros. M-am strambat putin la el , apoi cand am vrut sa merg sa-mi cer scuze pentru ca l-am lasat asa, a ajuns autobuzul. Copiii au inceput sa coboare linistiti din acesta ,privind dezorientati. Am observat cum au facut un sir indian la cererea unchiului, apoi el le-a explicat ca in momentul in care isi aud numele sa mearga langa instructorul respectiv.
Rand pe rand , prietenii mei au inceput sa strige diferite nume, iar copiii se indreptau spre ei. Cand a venit randul meu am observat ca ma inselasem in privinta baietilor. Acestia erau tacuti si zambareti, iar fetele mai discutau cu ei din cand in cand, pana am ajuns la cabana noastra. Am intrat si am vazut ca totul era schimbat fata de privelistea de ieri. Camera in care s-au aflat cele trei paturi acum continea o masa , pe care se aflau inca cateva foi referitoare la regulamentul taberei, si o canapea maronie. Deci s-a transformat in hol! Incep sa zambesc apoi le duc pe fete in camera lor , unde am observat ca era un pat etajat cu un dulap mare cu doua oglinzi si o noptiera cu patru sertare. Inainte sa plec le-am spus celor doua ca dupa ce termina de despachetatat le astept pe hol unde ma voi prezenta mai detaliat si le voi prezenta regulamentul. Cu toate astea spuse ,ies din camera si ma duc la baieti unde am vazut doua paturi etajate , un dulap cu doua usi simple si cu 3 sertare. In dreptul fiecarui pat era cate o noptiera cu doua sertare pe care se afla o mica veioza cum era si la fete. Le-am spus acelasi lucru si baietilor apoi m-am dus in hol , unde m-am asezat pe canapea si am inceput sa rasfoiesc alte dosare ce le-am gasit pe masa.


Sasuke’s P.O.V:


Se pare ca s-au cam schimbat lucrurile pe aici in aceasta ora cat am fost plecat. Langa mine se aflau de-o parte si de alta doua usi care indicau camera fetelor si baietilor. I-am dus pe baieti si am vazut ca aveau cate un pat micut de o persoana si o noptiera pentru fiecare pat cu doua sertare. In fata paturilor era doua dulapuri in care baietii se chinuiau sa isi fac loc pentru haine, bine inteles certandu-se intre ei. Am lamurit destul de repede problema prin jocul: “piatra, hartie, foarfece” si prin urmare Mark a luat unul dintre dulapuri numai pentru el.Ce sa-i faci? Am iesit din camera nu inainte sa le spun ca ii astept in hol pentru a le prezenta regulamentul , apoi am mers si pana la fete unde am spus acelasi lucru. Camera fetelor nu era cu nimic mai deosebita de cea a baietilor, dar spre deosebire de ei , ele nu s-au certat pentru dulapuri. M-am asezat pe canapeau alba si am inceput sa-i astept pe copii. In jumatate de ora au aparut si am inceput sa le prezint regulile:
1.Nu aveti voie sa mergeti la lac , fara sa fiti insotit de unul dintre instructori.
2.Nu aveti voie sa treceti de gardul taberei.
3.Fara violenta! Daca se intampla ceva apelati la unul dintre instructori sau alte persoane autorizate sa lamureasca problema.
Si am tinut-o cam asa vreo jumatate de ora . Pana la urma am incheiat si cu asta si am iesit din cabana , incepand sa ma plimb. Speram sa dau de Sakura ,insa fara succes. Pana la urma m-am dus sa vad ce fac ceilalti instructori in cabana principala , unde am facut cunostiinta cu inca doi baieti pe nume Neji si Sai. Din cate mi-a spus Naruto, Sai a fost iubitul lui Ino. Baiatul era putin cam abatut din cate am observat. Se vedea cu ochiul liber ca ii ducea lipsa. Dupa ce am mai discutat putin cu baietii m-am dus la afisier cu Shikamaru ,unde am vazut ca in seara asta era foc de tabara. Copiii aveau sa ne arate talentul lor in materie de muzica. Le-am spus baietilor ca trebuie sa ma duc sa-i anunt pe cei din cabana mea si imediat ce am ajuns am vazut ca toti discutau intre ei ceva aprins.
- Nu-i adevarat, stiu ca am voce! spunea Miruna, una dintre fete.
- Ba nu, canti ca un raton cand nu-si gaseste mancare! Radea de ea , Kail.
- Terminati! spun eu taios . De ce va certati? Nu aveti lucruri mai bune de facut? Asta seara este focul de tabara deci trebuie sa va pregati pentru a ne arata ce talente aveti.
Imediat ce am terminat propozitia copii au ramas inmarmuriti. Se vedea ca erau speriati. I-am linistit spuanadu-le ca nu e cine stie ce grozavie si sa exerseze putin inainte de ora douzeci cand avea loc distractia. Acestia au aprobat si i-am vazut fugind pe usi incepand sa se pregateasca. Pe de alta parte eu , mi-am luat chitara si m-am dus pe terasa, unde speram sa o intalnesc pe rozalie. Oare de ce nu dau de ea? Ma plimbam linistit pe malul lacului ,fredonand melodia care am cantat-o cu ea. Ma aplec spre suprafata lichida si imi privesc chipul. Eram cam abatut si putin plictisit. Imi i-au privirea de la apa si ma ridic iar , privind spre tabara. Nu intelegeam unde putea sa fie , de dimineata a disparut pur si simplu. Sa fi fost doar un vis? Am inceput sa urc scarile terasei numarand fiecare treapta incercand sa ma gandesc la un cantec pe care sa-l scriu pentru asta seara, insa nimic nu-mi venea in minte. La ora nousprezece m-am dus si mi-am lasat chitara, apoi m-am dus sa iau cina , unde m-am asezat la masa cu Naruto si Neji. Am privit insistent sala , insa nu am vazut-o nicaieri pe rozalie. Hotarasc intr-un final pe la sfarsitul mesei sa-l intreb pe blond unde este, iar acesta imi spune ca e la ea in cabana fiindca a luat masa mai devreme. Aprob si imi termin cina , apoi ma duc sa-i iau pe copii. Acestia deja ma asteptau , tinand cont ca ei au mancat la optsprezece. Erau aliniati si ma priveau plini de entuziasm. I-am dus in fata cabanei principale unde i-am vazut pe cei din cabana Sakurei ca se certau.
- Ba nu, nu-i adevarat! Domnisoara Sakura stie ce face si pun pariu ca a scris minunat! O apara o fata , Lina, din cate am inteles.
- Daca chiar stie ce face atunci de ce i-a laut atat de mult sa-l scrie? O intreba Justin.
Pana la urma am decis sa intervin ianinte sa se ia la bataie. Copii s-au potolit , insa nu am idee din ce cauza ma priveau cu dispret. Ce am mai facut acum? Nu i-am lasat sa se omaore? Vazand ca inca ma sagetau cu privirile am plecat de acolo. Ne-am asezat fiecare pe o buturuga si am privit focul ce se inalta spre cer.
- Sasuke, o sa canti si tu?
-Da, dar dupa ce o sa terminati voi, bine inteles cine o s avrea sa cante. Nu sunteti obligati sa cantati. ii spun lui Kail.
- De ce nu ne-ai spus pana acum ca nu suntem obligati sa cantam? M-am agitat degeaba pana acum! tipa la mine Rouse.
- Era necesar? o intreb incepand sa rad. Este o tabara de muzica, nu o inchisoare in care va obligam sa faceti ce vrem noi.
Spre fericirea mea Rouse nu a mai continuat cearta si am putut sa fiu linistit. Priveam fiecare copil in parte si-l examinam. Ma uitam si la prietenii mei care erau foarte relaxati si priveau cerul. Rozalia inca nu aparea. In cateva minute l-am vazut pe Shun cum alearga spre noi cu o chitara roz in mana. Ce pana mea? Roz? Roz?! Nu cred ca este al lui…Dar atunci a cui?
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(



Răspunsuri în acest subiect
Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 02-08-2010, 03:49 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 02-08-2010, 04:36 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Maria - 02-08-2010, 04:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Zuzulici - 02-08-2010, 07:01 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 03-08-2010, 12:18 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 03-08-2010, 02:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 03-08-2010, 02:31 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 05-08-2010, 01:05 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 05-08-2010, 01:08 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 05-08-2010, 02:21 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-08-2010, 09:17 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 07-08-2010, 02:04 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 07-08-2010, 04:16 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 08-08-2010, 04:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 09-08-2010, 03:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 09-08-2010, 07:40 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Kayla. - 10-08-2010, 09:07 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 10-08-2010, 12:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 12-08-2010, 03:11 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 12-08-2010, 04:55 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Fifilina - 19-08-2010, 04:20 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 20-08-2010, 10:24 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 21-08-2010, 03:01 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Ada - 22-08-2010, 01:46 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Alee - 22-08-2010, 02:03 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 26-08-2010, 09:18 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 26-08-2010, 02:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 26-08-2010, 07:41 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 28-08-2010, 11:32 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 29-08-2010, 06:27 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 29-08-2010, 11:32 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Assyria - 30-08-2010, 05:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 02-09-2010, 06:33 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-09-2010, 11:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 07-09-2010, 02:28 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 07-09-2010, 08:03 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 09-09-2010, 11:58 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Alee - 12-09-2010, 11:41 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 13-09-2010, 11:31 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 14-09-2010, 10:41 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 14-09-2010, 06:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 15-09-2010, 05:37 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 16-09-2010, 10:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 17-09-2010, 10:43 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 17-09-2010, 11:46 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 18-09-2010, 02:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 18-09-2010, 04:07 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 18-09-2010, 10:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 25-09-2010, 04:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 25-09-2010, 05:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 25-09-2010, 05:12 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 26-09-2010, 10:14 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 26-09-2010, 10:16 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 28-09-2010, 09:55 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-10-2010, 11:24 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Hachiko - 06-10-2010, 11:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 08-10-2010, 06:47 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 08-10-2010, 07:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 24-10-2010, 11:25 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de _Andreea_ - 25-10-2010, 08:38 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 27-10-2010, 11:41 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de *ILY Yaoi Maniac* - 28-10-2010, 09:35 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 28-10-2010, 05:00 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 30-10-2010, 10:23 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 22-11-2010, 01:08 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de _Andreea_ - 22-11-2010, 08:34 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Reine - 22-11-2010, 11:18 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 24-11-2010, 10:50 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 25-11-2010, 06:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vreau doar sa... Lexxu 2 2.394 26-05-2012, 06:27 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  ImaginaÅ£ie stocată în versuri. Evvie. 1 1.530 20-02-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: kat2108
  Vreau să fiu EU Ada 28 13.697 04-01-2012, 11:43 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Versuri ~Space-Bound 14 14.387 09-09-2011, 01:40 PM
Ultimul răspuns: North
  [split] Vreau să fiu EU brunetzika_rebela 14 3.467 27-08-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: tamoshiku
  Vreau sa fiu doar om! Sayonara 1 2.290 09-04-2011, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Viata in versuri Tweety 6 3.997 23-03-2011, 12:30 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Doar niste versuri Nixu 14 8.092 18-03-2011, 08:05 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.742 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Iarta-ma,e tot ce vreau! Karinutzzza 5 3.622 08-03-2011, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)