Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vreau sa te citesc in versuri

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

Capitolul I


Sakura’s P.O.V:


Fiecare zi ce trece imi este tot mai grea. Lacrimile nu vor sa inceteze sa curga pe chipul meu palid. Nu pot sa cred ca m-a parasit. Am iubit-o atat de mult si ea m-a parasit. M-a lasat singura in intuneric. Imi era ca o sora , iar acum , ca ea a plecat pe cealalta lume , eu am ramas parasita. Inima mea tanjeste dupa dragostea ei , urechile mele doresc sa auda vocea ei de catifea , iar ochii vor sa-i vada chipul divin.
Inmormantarea a avut loc acum o luna si eu inca nu pot sa dau uitarii acele amintiri neplacute. Nu pot sa uit cum ea a murit in bratele mele, eu fiind neputincioasa. Neputand sa o salvez. Dar se pare ca lacrimile nu-mi pot sterge amintirea, desi multi mi-au spus asta ,am crezut ca daca am sa plang am sa pot sa uit ca ea nu mai este si am sa o simt in lacrimile ce le varsam, dar m-am inselat. Ea nu o sa se mai intoarca, s-a dus spre un loc mai bun , asa cum ii place Hinatei sa spuna. Am fost cele mai bune prietene de la gradinita si ne-am sprijint una pe alta: eu, Hinata si Ino . Acum insa , am ramas doar eu si Hinata . Vazand ca nu mai pot sa suport ideea ca Ino nu mai este cu noi ,am decis sa fac ceva imi amintirea ei. Ceva ce sa pot purta tot restul vietii mele de acum inainte.
Acum ma aflu singura in camera mea. Cred ca ar fi cazul sa ma prezint. Ma numesc Sakura Haruno si am saisprezece ani. Parintii mei si ai Hinatei calatoresc prin lume cu afacerile lor , asa ca eu si Hinata ne-am mutat impreuna ca sa nu fim singure . Pana acum o luna cu noi a stat si Ino insa acum am ramas doar noi doua . Privesc coperta revistei ce sta in fata mea. O iau de pe masuta de sticla si incerc sa o deschid cu mainile inca tremurand. Parul meu roz , de culoarea florii de cires asa cum obisnuia Ino sa spuna, era lasat liber si suvitele din fata cadeau in voie pe revista ,fiind nevoita sa mi le dau dupa urechi. Ochii mei verzi privesc fiecare cuvant ce este scris pe acea pagina . Dupa cateva minute pun la loc revista si un zambet strangar imi apare pe fata. Sar ca arsa de pe canapeaua din piele alba si fug direct spre dulapul cu haine de unde imi aleg o pereche de blugi negri si o camasa alba mulata pe corpul meu bine dezvoltat. In picioare mi-am luat o pereche de sandale negre si peste camasa mi-am laut o gheaca de toamna de culoare alba, fiindca afara era vreme de ploaie desi era vara. Ies din casa ,dar nu inainte de a lua de pe masa din sufragerie o imagine cu o floare de cires ce mi-o pun in buzunarul blugilor. Inchid usa si cobor scarile in viteza , chiar fiind posibil sa ma impiedic si sa cad vreo cinci sau sase scari. Imi continui drumul pe strazile intortocheata ale orasului Los Angeles si ajung intr-un final la o cladire ce semana cu un minimarket. Deasupra usii duble era o sigla cu urmatoarele cuvinte: ”Ink Art” . Mai trag o gura de aer si intru inauntru cu sufletul la gura. Poate ca eram un pic speriata dar asta nu avea importanta, aveam sa trec peste, daca va voi gandi la buna mea prietena raposata. Trec cu grija pragul pentru a nu ma impiedica si a face impresia proasta si ma indrept spre tejgheaua de langa usa ce era alungita de-a lungul camerei destul de spatioasa. In capatul celalat al incaperii mai era inca o usa , iar pe langa aceasta erau asezate siruri de scaune. La tejghea statea un baiat ce parea sa aiba vreo saisprezece ani si rasfoia o revista. Pe mana dreapta avea desenata o mica chitara de culoarea sangelui , iar pe marginea conturului chitarii rosiatice erau note muzicale in cerneala neagra. Parul lui negru era facut tepi ,iar in fata avea doua suvite mai rebele. Ma apropii de acesta si-i zambesc dulce. El ma observa si-si ridica ochii din revista si ma priveste cu suspiciune. Acum ochii lui negri ca smoala cercetau ochii mei de un verde smarald. Probabil se uita la reflexia lui in ochii mei. Acest gand m-a facut sa chicotesc putin , dar mi-am revenit destul de repede.
- Pot sa te ajut cu ceva ? intreba cu dezinteres brunetul din fata mea.
- Pai banuiesc ca ai putea . Stii , as dori sa-mi fac un tatuaj in amintirea prietenei mele . spun cu o voce hotarata.
- Hm ... si la ce simbol te-ai gandit ?
La aceasta intrebarea am scos imaginea cu floare din buzunarul meu si i-am aratat-o. Brunetul parea destul de interesat de acea floare. Ma mai priveste o data si imi spune sa ma asez pe unul din scaune si sa astept cateva minute pana imi face schita. Aprob din cap si iau loc cercetand din nou camera. Se pare ca era destul de aglomerat. Cine ar fi crezut ca e la moda sa-ti faci un tatuaj. Daca as fi stiut as fi venit mai de mult si cu alt scop , desigur! Gandindu-ma incontinu , aud intr-un final vocea brunetului care imi spunea ca schita este gata. Ma apropii sfioasa de el si privesc foaia pe care a desenat. Era atat de superba. Petalele erau cu mici ramnificatii pe margini si in centru era un fel de panglica ce o impodobea. Chiar se pricepe la desen ! I-am spus ca imi place foarte mult iar acesta imi spune ca este gata sa mi-l faca. L-am urmat in cealalata camera , unde se pareau ca mai erau inca doi barbati si o fata care tatuau cateva persoane. Brunetul mi-a spus sa ma asez pe una dintre masute si sa astept pana se pregateste, apoi inainte sa plece a acoperit masa cu acea perdea ce pornea din tavan. Mi-am dat camasa jos , ramanand in sutien si l-am asteptat pe baiat. Peste inca cateva minute acesta da perdeaua la o parte pentru a intra si isi pune pe masa vopselele si acul cu care urma sa lucreze. Ii spun unde vreau sa imi deseneze floarea de cires , adica pe umarul drept , iar acesta incepe treaba. Imi lipeste un fel de foaie ,pe care era imprimat tatuajul ,pe umar si apoi o dezlipeste , in urma sa ramand schita aceea uimitoare. Imi spune ca o sa ma doara putin la inceput ,dar daca am sa vorbesc am sa uit de durere. Baiatul isi pune acul pe pielea mea fina si incepe sa imi faca tatuajul.
- Deci , cum de numesti ? ma intreba el , inca concentrandu-se asupra tatuajului.
- Sakura Haruno. Dar tu ?
- Sasuke Uchiha, incantat ! Daca nu ma insel ai saisprezece ani ,nu ?
- Da…cumde ai stiut ?
- Am banuit dupa aspectul tau . Eu am saptesprezece .
- Cumde lucrezi aici daca ai numai atat ? Eu stiam ca trebuie sa ai minim optsprezece ca sa poti tatua o persoana.
- Pai unchiul meu detine salonul , deci ma angajat vazand ca am talent. Dar tu cumde te-ai gandit sa-ti faci acest tatuaj ?
- Il fac in amintirea prietenei mele, Ino. A murit acum o luna si am simtit nevoia sa fac ceva in amintirea ei. Floarea simbolizeaza porecla cu care ma striga ea :”Floare de cires”. O cunosteam de la gradinita si nu am fost despartite niciodata pana luna trecuta. am spus cu multa tristete in glas.
- Si cum a murit ? ma intreba Sasuke curios.
- Mergeam sa ne intalnim in oras cu cealalta prietena a noastra Hinata. Ea ne astepta la pizzerie , dar chiar cand sa traversam strada un idiot care nu sa uitat pe trecerea de pietoni si conducea cu viteza s-a izbit cu masina in ea. Eu am scapat cu mici zgarieturi insa ea a murit. Am fugit imediat langa ea si am laut-o in brate incercand sa o fac sa ramana treaza insa nu am reusit. In acest timp Hinata care a vazut scena a sunat la salvare si am asteptat sa vina . Dar cand a ajuns a fost prea tarziu. Ino deja era moarta .
Dupa ce am terminat ultimele propozitii am inceput sa plang.Lacrimile imi conturau iar fata. Vazand asta Sasuke s-a oprit din munca si a luat un servetel cu care mi-a sters lacrimile. Mi-a spus sa nu mai plang caci Ino este undeva sus si ma priveste , avand grija de mine. Dupa ce mi-a spus asta i-am zambit gingas ,iar el a terminat tatuajul. Imediat ce mi-a spus "gata" am sarit de pe masa si m-am dus la oglinda unde am privit frumoasa floarea ce se ramnifica pe umarul meu. Rozul era amestecat cu un rosu aprins si dadea contur fiecarei petale iar panglica de un verde destul de inchis isi facea traseu pe langa petale. Tatuajul era uimitor .Imi placea atat de mult. L-am luat in brate pe Sasuke si i-am multumit pentru munca depusa apoi l-am sarutat pe obraz. Acesta imi puse pe umar un bandaj care imi acoperea floarea si imi spuse sa nu-l scot pana maine. Il aprob apoi ma imbrac si iesim din acea cabina, de unde mergem in sala de asteptare. Ii dau banii , apoi plec multumindu-i inca o data. Acum simteam ca nu mai am motiv sa plang atat de mult. Ma simteam mai usurata. Am mers inapoi acasa unde am gasit-o pe Hinata uitandu-se la televizorul cu plasma din sufragerie. Acesta ma intreba unde am fost atata timp si i-am spus tot ce am facut. Parea destul de uimita insa nu mi-a reprosat nimic.
- Si cum arata baiatul ? Ma intreba cu subinteles si razand.
- Pai era dragut. Imi placea de el. Pacat ca nu am sa il mai vad.
- Ce tot vorbesti acolo ? Poti sa mergi la salon si sa-i spui ca ii faci o vizita, sa vezi cum se descurca cu munca.
- Da, as putea ,insa am sa o fac peste doua luni, cand o sa ne intoarcem.
- A ,da am uitat!spuse Hinata, si-si dadu o palma usoara peste frunte. Unchiul a spus ca maine trebuie sa plecam maine ,ca a fim acolo mai devreme decat ceilalti adolescenti si sa ne punem lucrurile in camere. Apoi sa-l ajutam.
Am aprobat-o pe bruneta si am mers in camera mea incepand sa-mi fac bagajele. Maine aveam sa merg in tabara de muzica a unchiului meu. De obicei mergeam acolo toate trei, dar acum avand in vedere circumstantele…
Dupa o ora de impachetat m-am dus in patul meu pufos adormind cu gandul la ziua de maine. Abia astept sa ajung in tabara. Adoram focul de tabara ,unde cantam melodiile pe care le compuneam si cel mai mult imi placea concursul de la sfarsitul taberei cand puteam sa cantam in duete si sa castigam cupa taberei. Ast
fel pierduta in ganduri , am adormit linistita astepand ziua de maine , care se parea ca avea mari surprize pentru mine.
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(



Răspunsuri în acest subiect
Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 02-08-2010, 03:49 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 02-08-2010, 04:36 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Maria - 02-08-2010, 04:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Zuzulici - 02-08-2010, 07:01 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 03-08-2010, 12:18 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 03-08-2010, 02:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 03-08-2010, 02:31 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 05-08-2010, 01:05 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 05-08-2010, 01:08 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 05-08-2010, 02:21 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-08-2010, 09:17 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 07-08-2010, 02:04 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 07-08-2010, 04:16 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 08-08-2010, 04:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 09-08-2010, 03:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 09-08-2010, 07:40 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Kayla. - 10-08-2010, 09:07 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 10-08-2010, 12:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 12-08-2010, 03:11 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 12-08-2010, 04:55 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Fifilina - 19-08-2010, 04:20 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 20-08-2010, 10:24 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 21-08-2010, 03:01 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Ada - 22-08-2010, 01:46 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Alee - 22-08-2010, 02:03 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 26-08-2010, 09:18 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Yun. - 26-08-2010, 02:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 26-08-2010, 07:41 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 28-08-2010, 11:32 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 29-08-2010, 06:27 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 29-08-2010, 11:32 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Assyria - 30-08-2010, 05:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 02-09-2010, 06:33 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-09-2010, 11:15 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de ~Ade~ - 07-09-2010, 02:28 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 07-09-2010, 08:03 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 09-09-2010, 11:58 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Alee - 12-09-2010, 11:41 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 13-09-2010, 11:31 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 14-09-2010, 10:41 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 14-09-2010, 06:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 15-09-2010, 05:37 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 16-09-2010, 10:14 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 17-09-2010, 10:43 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 17-09-2010, 11:46 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 18-09-2010, 02:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 18-09-2010, 04:07 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 18-09-2010, 10:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 25-09-2010, 04:52 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Shadow. - 25-09-2010, 05:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 25-09-2010, 05:12 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 26-09-2010, 10:14 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 26-09-2010, 10:16 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 28-09-2010, 09:55 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 06-10-2010, 11:24 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Hachiko - 06-10-2010, 11:50 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 08-10-2010, 06:47 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 08-10-2010, 07:10 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 24-10-2010, 11:25 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de _Andreea_ - 25-10-2010, 08:38 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Paty.Paty - 27-10-2010, 11:41 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de *ILY Yaoi Maniac* - 28-10-2010, 09:35 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Debb.' - 28-10-2010, 05:00 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 30-10-2010, 10:23 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Isa-chan - 22-11-2010, 01:08 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de _Andreea_ - 22-11-2010, 08:34 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Reine - 22-11-2010, 11:18 PM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Vir - 24-11-2010, 10:50 AM
RE: Vreau sa te citesc in versuri - de Daria - 25-11-2010, 06:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vreau doar sa... Lexxu 2 2.389 26-05-2012, 06:27 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  ImaginaÅ£ie stocată în versuri. Evvie. 1 1.530 20-02-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: kat2108
  Vreau să fiu EU Ada 28 13.694 04-01-2012, 11:43 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Versuri ~Space-Bound 14 14.386 09-09-2011, 01:40 PM
Ultimul răspuns: North
  [split] Vreau să fiu EU brunetzika_rebela 14 3.466 27-08-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: tamoshiku
  Vreau sa fiu doar om! Sayonara 1 2.289 09-04-2011, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Miss Serenity
  Viata in versuri Tweety 6 3.995 23-03-2011, 12:30 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Doar niste versuri Nixu 14 8.091 18-03-2011, 08:05 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.741 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Iarta-ma,e tot ce vreau! Karinutzzza 5 3.619 08-03-2011, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)