Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school- story and character

#36
Ma "inscriu" si eu, mai nou imi plac aceste creaturi ale nopti :X

Nume: Alannah Ciardha (pronuntie: a-LAN-a)

Varsta: 87 de ani. Arata de 15 ani.

Sex: Feminin

Origine: Vampir irlandez.

Personalitate: Se poate clasifica printre putinii vampiri care nu urasc oamenii. Este genul de fata care incearca sa multumeasca pe toata lumea desi nu are tot timpul noroc. Uneori este mult prea sentimentala reusind sa se raneasca singura prin sinceritatea deplasata pe care o manifesta fata de cei din jurul ei. Fiind o fire schimbatoare, poate fi uneori imprevizibila si de nerecunoscut, schimband fericirea si tristeata foarte repede intre ele. Deobicei incearca sa-si ascunda starile sufletesti negative dupa un zambet, fie el fals sau adevarat. Timiditatea si indrazneala sunt la egalitate in sufletul ei, nestiind cand sa taca si cand sa nu. Devine putin perversa cand ia forma de vampir dar o prefera pe aceasta fata de cea Trange. Nu regreta nimic din ceea ce a facut in viata deoarece, chiar daca e nemuritoare, zice ca nu are timp pentru regrete. Incearca sa evite bataile dar daca nu poate atunci se apara. Adora sa citeasca - la asta nu are preferinte - si sa scrie desi nu prea se pricepe la amestecarea armonioasa a cuvintelor dupa cum numeste ea istorisirea unor intamplari reale sau ireale. Adora sa-i urmareasca pe oameni de sarbatori, teleportandu-se in fiecare coltisor de lume ce poate fi explorat.

Abilitati: Alannah a mostenit cele mai multe trasaturi de la mama pe care o uraste nespus de mult. Sinceritatea fortata, posibilitatea de a-si ascunde infatisarea intr-o vraja si mai ales forma Trange sunt dovada relatiei de rudenie dintre ele. Despre nemurire nu poate zice ca a mostenito de la cineva anume deoarece ambii ei parinti sunt nemuritori, chiar daca sunt fiinte diferite. Poate citi gandurile celorlalti, se poate teleporta si are o viteza mai mare decat orice om normal dar este printre cei mai lenti vampiri. Poate modela aerul, iar cand se enerveaza acesta se strange in jurul ei formand o mica tornada. Magia aerului a mostenito tot de la mama ei, iar caracteristicile vampirilor de la tatal ei care era imun la vampiri puterile celorlalti vampiri lucru pe care "l-a imprumutat" si ea dar prin metode "tehnice". Este "protejata" doar cand isi incruciseaza degetul aratatotul de cel mijlociu in semn ca ar minti. Desi este imuna artificial, puteri ei sunt destul de slab dezvoltate.

Istorie Personala: Cum o floare nu poate sa-si aleaga locul unde infloreste asa nici un copil nu poate sa-si aleaga parintii. - si nici ea nu a avut prea mult noroc, nimerind pe o parte de "sol" nefertil. A copilarit cel mai mult cu tatal ei vampir pana la varsta de cincizeci si trei de ani( adica pana la opt ani) necunoscandu-si mama de mica si ar fi avut o viata frumoasa daca aceasta nu ar fi atacat, impreuna cu semenii ei (elfi, zane si spiridusi) satul in care s-a stabilit familia tatalui ei. Dintr-un accident trist tatal ei moare aparand-o de propria ei mama care vroia sa stearga "rusinea" ce se abatuse asupra numelui elfilor.
Alannah fuge din aceea localitate blestemandu-si mama si pe toti semenii ei si fiind foarte grav ranita de toate intamplarile. Este gasita inconstienta de o batrana care o ingrijeste pana la varsta de optzeci si doi de ani (aratand de vreo doispe' ani) ajungand sa petreaca douazeci de ani printre oameni, sa le inteleaga vorbele semnele si sentimentele, iar fiecare an fiindu-i luminat de caldura sufletelor lor si a soarelui binevoitor. La patul de moarte al batranei primeste informatia despre un demon care ar putea-o invata mai multe si sa-i mareasca puterile. Afla in aceeasi zi ca batrana stia ca ea nu-i umana. Pleaca in cautarea demonului pe care il gaseste ironic de repede. Demonul, care era defapt o pisica demonica ii mareste puterile injectandu-i sangele ei in vena mainii drepte. Ca urmare a acestei actiuni, trupul Alannahei a capatat trasaturi de pisica dar acestea s-au imprimat doar pe forma de vampir, lasandu-i forma umana si forma Trange normala. Acelasi demon a trimis-o la Vampire School pentru a-si dezvolta puterile, iar acum da tot ce poate.

Poza Norme
Poza Trange
Poza Vamp
Poza Pendant
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD



Răspunsuri în acest subiect
Vampire school- story and character - de Riluri - 17-05-2010, 10:09 AM
RE: Vampire school- story and character - de Nya. - 19-05-2010, 09:36 PM
RE: Vampire school- story and character - de Sin - 28-06-2010, 10:47 PM
RE: Vampire school- story and character - de Anna - 26-07-2011, 10:49 PM
RE: Vampire school- story and character - de Twisty Emerald - 12-08-2011, 05:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school Riluri 430 224.043 04-11-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Mervyn Academy- story and character Riluri 29 21.807 11-04-2011, 03:54 PM
Ultimul răspuns: Teki
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.021 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.725 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.468 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.723 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.465 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.245 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)