Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea unui ninja(SasuSaku)

Disclaimer:Nu detin nici un personaj. Toate apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac/profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
Am uitat sa il pun la primul capitol. Am venit cu capitolul 2.

Capitolul 2.

Razele soarelui isi faceau aparitia si in Konoha. Incet soarele ocupa locul lunii care in fiecare seara devenea stapana intregului cer. Pasarile isi cantau de zor cantecul printer copacii infloriti. La fereastra rozaliei aparu o pasare alba cu aripi albastre care canta o melodie foarte frumoasa care o trezi pe fata. Cu miscari usoare, rozalia se indrepta spre geamul de la balcon, il deschise usor dupa care a mangaiat usor pasarea care nu s-a speriat de fata. Cand isi ridica privirea, a vazut ca brunetul facea acelasi lucru cu o pasare asemanatoare celei de la ea. A zambit usor dupa care s-a indreptat spre baie. Si-a facut siesta dupa care s-a imbracat cu un kimonou alb, o pereche de colanti negri si sandalele de ninja. A coborat la masa si si-a pregatit micul dejun. Dupa ce a mancat s-a indreptat spre usa. Aici era Sasuke care tocmai venea dupa ea.
-Buna dimineata, Sasuke-kun ! spuse fata cu un zambet gingas pe fata.
-Neata’ ! Cum ai dormit ? spuse acesta.
-Pai bine dar s-a intamplat ceva ciudat. Cineva a fost la mine in camera noaptea trecuta. Mi-ar placea sa stiu cine este acel cineva.
-Si mie. spuse brunetul deoarece nu vroia sa se dea de gol.
’’Ar fi mai bine sa ma comport cu ea la fel ca si cu celelalte fete.’’ gandi acesta. In padure se afla un barbat de vreo 24 ani, cu parul gri ciufulit si cu o masca pe fata. El era Kakashi Hatake, noul lor sensei. Langa el era Naruto.
-Hei prieteni, el este cel care ne va antrena ! Nu e minunat ? striga blondul.
-Deci, copii, asezativa. Sa incepem prin a ne prezenta. E u sunt Kakashi Hatake, imi place.... nu stiu exact, urasc… sa trecem peste asta. Sa incepem cu domnisoara.
-Eu sunt Sakura Haruno. Urasc oamenii prefacuti si imi plac florile de cires.
-Ma numesc Naruto Uzumaki, iubesc ramenul, urasc cele trei minute de preparare si am un singur vis : sa devin hocage.
-Hm... cred ca eu urmez. Sunt Sasuke Uchiha, de iubit nu iubesc nimic si de urat urasc tot.
-Bun copii ! Sa incepem antrenamentul. Azi va perfectionati tinta. O sa va leg la ochi si trebuie sa tintiti locul indicat de mine. Va puteti ajuta de simtul auzului. El este singurul vostru ajutor.
-Kakashi sensei, asta e treaba de adormit copiii, spuse blondul nemultumit.
-As vrea sa incep eu. spuse Sakura.
-Bine. Spunand asta Hatake a indicat locul unde era tinta si a legat-o pe fata. Aceasta si-a folosit simtul si a nimerit in acelasi loc. La fel si brunetul. Kakashi era impresionat, pana cand a venit randul blondului. Acesta nu a nimerit cu nici un shuriken. De aceea senseiul i-a lasat pe Sasuke si pe Sakura sa mearga acasa iar pe blond l-a retinut. Cei doi se indreptau spre casa, pana cand, Sakura a luat-o pe un drum ocolitor.
-Sakura, drumul este pe aici. spuse brunetul nepasator.
-Stiu. Ma duc sa fac o baie la rau. Ne vedem maine la antrenament. zise fata.
Brunetul nu a mai zis nimic, dar a hotarat sa o urmareasca pe fata. Era puternic si se temea ca fata sa nu aiba probleme. S-a urcat intr-un copac de langa rau si a privit-o pe fata. Aceasta si-a dat jos kimonoul si a ramas in costumul de baie alb. A intrat in apa limpede care curgea incet prin padure.Razele soarelui incalzeau acea apa facand-o placuta. Rozalia a intrat si un fior a cuprins-o. Dupa o ora de scaldat a iesit afara, s-a sters si a plecat spre casa. In tot acest timp Sasuke a privit-o fara sa scoata un sunet.
Cand a ajuns acasa a mancat, dupa care a urcat in camera ei. S-a imbracat cu o rochita gri si s-a bagat in pat. In scurt timp somnul a cuprins-o. A fost o noapte linistita.

Scuze ca e asa de scurt. Astept comentarii:*

Răspunsuri în acest subiect
Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Shadow. - 22-06-2009, 09:10 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de an[D] - 22-06-2009, 09:30 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Dark~Melody - 22-06-2009, 09:41 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de SoUl EaTeR - 22-06-2009, 09:42 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Botan`chan - 22-06-2009, 10:28 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Shadow. - 23-06-2009, 12:11 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de SoUl EaTeR - 23-06-2009, 12:55 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Botan`chan - 23-06-2009, 03:40 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de !i! K o K o !i! - 23-06-2009, 08:22 PM
RE: Iubirea unui ninja(SasuSaku) - de Dark~Melody - 23-06-2009, 08:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 10.832 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 4.665 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.925 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe Elyy 17 11.440 05-06-2011, 06:55 AM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Ninja LoVe mya2o1o 10 7.679 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja DeMentă 12 10.354 25-12-2010, 08:34 PM
Ultimul răspuns: DeMentă
  SasuSaku o iubirea muzici alexandravega 3 4.108 14-08-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Yun.
  A story of a ninja. Lolli 17 14.712 17-05-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Ninja original story [XXI century] Sakura_Blossom 0 3.862 23-11-2007, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Sakura_Blossom

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)