Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Speranta dragostei

Adevarata fata a lui Josh
Cei doi tineri mergeu spre restaurant, nestingheriti, dar brusc Alexis si-a adus aminte de ceva.
- Trebuie sa ma duc sa ma schimb, asteapta-ma aici, spune fata avand un zambet pe chip. Blondul incuviinta din cap, si Alexis urca scarile ce duceau spre camera ei. Deschise usa incet, pasii inauntru si o voce se auzii din sufragerie. Fata se duse,crezand ca e vorba de Miss Kate, pentru ca era singura care avea cheiile. Deschise usa la incapere si inauntruil vazu pe Zane care se uita ganditor pe fereastra.
- Ce cauti aici?
- Am venit sa te avertizez, nu imi place de Josh, are un caracter destul de suspicios. Orice ai face, te rog, nu te duce cu el, dupa parerea mea nu are intentii bune cu tine.
- Zane... nu fii gelos, Josh e doar un prieten din copilarie, sa stii ca am incredere in el.
- Eu te-am avertizat!Depinde de tine daca ma asculti, spuse acesta parasind incapera vijelios.
Alexis ramansese mirata de reactia brunetului, dar nu baga in seama. Se indrepta spre dulapul ei care era captusit de haine, isi aleasa de acolo o rochie rosie , despicata pe un picior, pantofi ,cercei,bratari de aceeasi culoare. Parul si-l lasa liber, revarsandui-se pe umerii ei albi ca spuma laptelui.
Cand blondul o zari, ramase stupefiat de cat de frumoasa era fata. Se maturizase foarte mult fizic si mental, nu mai era aceasi copila pe care obijunuia sa o insoteasca in jocuri si distractii.
- Arati minunat! haide, sa mergem, spuse acesta luand-o pe fata de brat.
Odata ajunsi la resturant toate privriile erau atintiite spre blonda. O melodie lenta incepu, numai buna pentru un vals. Cei doi incepura un frumos dans.La final toata sala incepu sa-i aplaude. Fata se inrosii la fata intorcandu-se la masa lor.
-Dansezi minunat! Spune blondul privind adanc in ochii fetei.
- Nici tu nu esti mai prejos.
Dupa o seara placuta Josh o conduse pana acasa pe Alexis. Fata se trantii in pat, luand perna in brate, gandindu-se la frumosul Josh,care se dovedeise a fii un adevarat gentelman.Blondina isi lasa capul alene si imediat somnul o fura.
Soarele unei noi dimineti se ivii, trezind-o pe fata din somn.Era sambata, elevii aveau zii libera, de care se puteau bucura din plin. Se duse la dulap si de acolo lua o fusta alba scurta si un tricou rosu, cu spatele gol, parul si-l prinse into coada, lasand doua suvite sa-i cada pe chip.
Fata se indrepta spre biroul lui Zane pentru a discuta cu acesta despre seara trecuta.Ii parea rau ca se comportase asa cu el.
Pe drum,se intalni cu Josh care ii zise:
-Il cauti pe Zane??E plecat cu niste treburi pentru cateva zile.
-Pacat..aveam sa discut ceva cu el.spuse fata plecandu-si ochii
-Nu fi trista!!Haide,vreau as discut ceva cu tine.
Fata il urma pe blond pana pe un coridor intunecat din apropierea birolului lui Zane.
Acolo,acesta o tranti de perete si o saruta tandru,impingandu-si limba pe dintii inclestati ai fetei
-Te iubesc.Vei fi a mea.
Apoi o saruta pe gat si ii mangaie usor piciorul.Fata se zbatea,dar baiatul era prea puternic
Dintr-o data,in spatele lui Josh aparu Zane care il lovi pe baiat in spate.
Alexis fugi repede in spatele lui Zane,iar acesta o imbratisa.Josh nu mai putea de nervi si pleca spunandu-i fetei:
-Data viitoare vei fi a mea!!
Fata il imbratisa pe Zane mai tare si acesta ii spuse:
-Nu iti fa griji,totul va fi bine!!
-Cum de te-ai intors??
-Pai...mi-am uitat ceva acte si v-am vazut pe voi doi.Nu iti fa griji,de acum inainte voi fi langa tine
Apoi,cei 2 plecara sa se plimbe si mai tarziu se dusera la culacere.Sentimentele lor se amplificau cu fiecare zi.

Sper ca v-a placut si asteptam cat mai multe comenturi:zuppy10::zuppy10:
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!

Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star)

[Imagine: chibi_1654.gif]
Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke
- chibi and monkey

Răspunsuri în acest subiect
Speranta dragostei - de starnight - 27-12-2008, 08:53 PM
RE: Speranta dragostei - de Midori - 28-12-2008, 07:09 PM
RE: Speranta dragostei - de starnight - 03-01-2009, 02:52 PM
RE: Speranta dragostei - de Midori - 04-01-2009, 03:15 PM
RE: Speranta dragostei - de Apathy - 08-01-2009, 01:20 PM
RE: Speranta dragostei - de starnight - 18-01-2009, 03:52 PM
RE: Speranta dragostei - de Midori - 15-02-2009, 10:11 PM
RE: Speranta dragostei - de Apathy - 16-02-2009, 10:49 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.947 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 9.605 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Inima fara speranta Hope 6 4.836 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Franturi de speranta Katniss 160 91.168 22-06-2012, 11:16 AM
Ultimul răspuns: Katniss
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.295 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Mai exista speranta? Ame 3 3.911 06-08-2011, 05:15 PM
Ultimul răspuns: Ame
  Speranta moare ultima MooN. 7 6.012 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  [split] Franturi de speranta Crazy.Froggie.InTown 3 3.285 16-02-2011, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Arikashika
  [split] Franturi de speranta LemonCandy 5 3.795 27-01-2011, 09:43 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Fara speranta ! Denny 19 11.886 18-02-2010, 04:24 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)