(19-05-2012, 11:00 AM)i Ramenn. A scris: - Iti place Ramen , asa-i, asa-i ? : 3Hey and thanks for the wellcome
Da!! Ador ramen-ul, probabil daca te-as intalni pe strada te-as manca....ok asta a sunat cam pervers...am mancat pentru prima data la Japan Play Transilvania si de atunci incerc sa-l recreez acasa ,avand o pasiune si pentru gatit dar nu prea mi-a iesit pana acum, dar mai incerc^^.Daca reusesc sa te recreez.adik nu pe ramen...adik ah fuc.k intelegi tu:d..o sa te anunt(^_^).
App sunt curios cati ani zici ca ai de sus ""asa MARE"".....damn asta iar a sunat pervers?..eh asta e sunt hentai muhahahah...nah just being a troll, being myself^^....nu mai e nevoie sa-m zici cati ani ai,am descoperit profilul:O, apa calda
Well im out hope to hear a response from my favorite food..i mean you, see ya.
[posturi unite]
(18-05-2012, 06:26 PM)Azazel A scris: Scop in viata sa vizitezi de cat mai multe ori japonia interesant,ai reusit pana acum sa ajungi acolo?Si daca da,care a fost impresia?
Redline(avatar) buna alegere,care crezi ca a fost punctul forte al filmului?
Preactici vreun' sport,ceva?
Salut si merci pentru primire.
Nu am reusit sa vizitez Japonia da rnici mult nu mai am.
Redline l-am vizionat la Nijikonul din 2011 si una dintre cele mai tare faze ale filmului..sfarsitul!!!..so much Epicness!!!!...well you want a strong point: it got my adrenaline pumping!!!.
Sport...:Munca se considera sport?^^...ofc not Enstein...poi am ppracticat basket 3 ani in generala si cam atat, am trecut perioada liceului fara vrun sport..i know sad.. but at least im not Fat, well not yet dar in viitorul apropiat planuiesc sa fac cv..cel mai probabil inot dar ceva o sa fac sigur