Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste de liceu(+18)

#22
stiu ca acest capitol e cam sec si cam grabit cum a fost si anteriorul, dar lipsa de inspirtie si de timp isi fac prezenta, app si acolo la samponul lui Sasuke, sorry lipsa de inspiratie...
soo:

Capitolul V


~Sasuke~


Stau tot asa cu ochii in Tv pana ma trezesc din visare si realizez ca a rasarit soarele. Era deja ora sapte fix. Pfff, ce repede mai trece timpul, uneori ma gandesc ca nici n’au existat atat clipele frumoase cat si cele rele pe care le-am trait. Normal, intr-o ora ar fi trebuit sa plec la liceu, nu prea am chef si nici nu prea am dispozitia necesara sa ma duc in inchisoarea aia de lepadaturi. Ma ridic lenes din patul meu confortabil cu asternuturi albe si albastre indreptandu-ma catre baie. Ajungand acolo ma uit in oglinda si-mi privesc chipul palid. Nu mai este aceealasi chip de acum doua, trei zile. Mai e umpic si as arata ca un desfigurat. Fata alba, ochii incercanati buzele crapate, ce o fi cu mine ? ma stropesc cu putina apa limpede si cristalina dupa care dau hainele in care se impregnase mirosul de tutun si alcool jos si intru sub dus. Las apa sa-mi brazdeze trupul albicios inchizand ochii cateva momente. Nu numai ca azi aveam ‘’mica intrunire’’ cu Gaara, dar acum aveam si altceva pe cap. Trebuia sa ma feresc de politie ! pu Doamne, ce porcarie, acuma si-au gasit sa caute ei droguri ? cand e omu’ deprimat ? ce sa spun….
Iau un sampon special facut pentru parul meu cu numele de ''Whirts Aqua'', ma dau cu el intr-o cantitate cam mare, de oarece imi placea sa am parul curat, nu stiu asta era un tic de-al meu, ma spalam pe cap de vreo patru ori pe zi, daca nu si mai mult. Opresc ploaia ce ma inconjoara in dus dupa care imi infasor un prosop in jurul poponetului…dupa care ies din baie si ma indrept spre sifonier. Imi aleg o camasa alba si pe deasupra o bluza gri in dungi rosii, apoi luandu-mi o pereche de jeansi negri taiati la genunchi, iar la gat un lantisor cu un colt de rechin. Il luasem ca amintire anul trecut de la mare…ce distractie mai fusese, ne dusesem toata scoala intr-o saptamana de vacanta, ce dor mi-e de clipele alea. In fine, la incaltaminte, mmm, cred ca niste bascheti negri sunt destul de potriviti, dupa care ma asez din nou pe pat.
Partea proasta e ca ma plictiseam cand stateam acasa. Lipsa de ocupatie ma innebunea. Privesc cu ochii mei de onix camera mea cu pereti crem si mobilata in maroniu. Cum am zis, lipsa de ocupatie ma facea sa o i-au razna. Inghit in sec dupa care iau o mica ‘’pastiluta’’ din cutia facatoare de minuni. Simteam ca am o energie asemeni unui copil asa ca imi venea sa sar in sus fara oprire. Bag un hip hop la maxim in timp ce dansez ca nebunul prin camera. Parca eram bagat in priza zau asa ! Mda.. stiam ca tot apare cineva sa-mi strice distractia…spre bucuria mea reusesc sa-i trezesc si pe dracul meu frate.
- Inchide dracu’ aparatul ala nesocotit si lasama in branza ta sa ma odihnesc ! spuse pe un ton evident iritat cu ochii intredeschisi. Zau ca arata si el ca un desfigurat, pfff…
- Si daca nu vreau ? spun eu amuzandu-ma pe seama lui.
-Eee, daca este pe de'astea atunci nu voi ezita sa fac asta ! spuse el sarind brusc pe mine. Si unde ai mai fost azinoapte de au trebuit mama si tata sa ma trezeasca si pe mine ?
Da’ gras mai era porcusorul asta, spre nefericirea mea, nu arata vreun semn ca se va da de pe mine. Ma bucsea un ras cand realizasem ca era in ‘’pijamaluta’’ roz cu buline negre, pe deasupra avea si papucei pufosi de culoare verdee.
-Ce te intereseaza nelegiuitule ? sau ti-e ciuda pe mine ca eu am avut tupeul sa ies din casa mr. prcusor de guineea ? spun eu incepand sa rad in hohote. Era evidend ca dracusorul meu frate se cam ofticase ‘’umpicut’’.
-Off Doamne, ma dau batut, ce rost are sa-mi pun mintea cu unul ca tine, vad ca nu mai esti Sasuke de ieri, ai ramas tot un neispravit ! spuse el dandu-se de pe mine si iesind din camera. Vroiam sa continui activitatea de la care am fost cand ma cuprinde o durere puternica de cap si ma i-a cu lesin. O fi din cauza drogurilor ? sper ca nu. Incerc sa ma deplasez catre biroul lui taica-meu caci acolo erau toate medicamentele cand, spre nefericirea mea lesin facand contact printro cazatura cu podeaua. Sigur, mai rau nu se putea intampla acum !
Itachi auzind bubuitura prostul credea ca am rasturnat ceva sic and sa iasa din camea hop ca nu am rasturnat nimic, defapt am facut ceva, m’am rasturnat pe mine si la fizic si la moral.
-Idiotul naibi, ridicate Sasuke n’am chef de glume aiurite de dimineata ! spuse el serios alergand catre mine. Ce mama naibi ai patit ??? spuse el luand grabit telefonul fix de pe o mica masuta maronie sunand la ambulanta.
Chema repede salvarea in cea mai mare viteza de vorbire a lui.
-Haide fratioare, nu te stinge acum, nu ma lasa acum ! spuse el lasand sa se prelinga o lacrima pe fata sa trista. Ce naiba ai mai patit, poate e o gluma de’asta proasta ca o so incurci !
Off idiotul tot la glume se gandea, oi fi fost eu lesinat dar eram constient de ce spunea.
In cateva clipe isi facu aparitia si ambulanta…


La spital….
O doctorita bruneta, cu ochii caprui, sa zicem ca avea in jur de douazeci si cinci, treizeci de ani statea de vorba cu frate-miu in timp ce eu tot lesinat eram.
-Imi pare rau ca va dau aceasta veste dar fratele dumneavoastra a consumat…droguri cam de vreun an, de asta a lesinat brusc. Trebuie sa-l impiedicati sa mai consume asa ceva caci se va indrepta catre o moarte curata, am putea numi chiar sinucidere, deja probabil si-a scurtat viata, spuse ea cat se poate de serioasa.
-DROGURI ???? stiam ca fumeaza, ca bea dar droguri? Nu-l credeam in stare de asa ceva si.. de un an ? « Ce tot gandesc, oricum stiam, dar de un an? »

Mda, frate, oi fi eu lesinat dar sunt constient,astea au fost reculegerea mea punct. Si care-i faza ? sunt o mie de oameni care se drogheaza, pff… ca si cum ti-ar pasa de viata mea,ca un parator ce esti bineinteles ca diseara ii vei zice si mamei si tatei…oricum nu mie frica de ei. Sa se stie !
I’m a rebel boy ! I’m here…

Dar ca sa vedeti ca asta nu e de ajuns, ironia sortii face ca sa treaca pe acolo si nenea politistu’ !
auzindu-i pe doctorita si pe fratemeu vorbind, ca veni vorba de fratemeu tot in pijama era. Mda se pare ca sa putut si mai rau pana la urma.
-Am zuzit cumva cuvantul droguri ? imi pare rau dar dupa ce se trezeste va trebui sa-l iau la sectie si sa-i cer o mica amenda, domn’le, astea-s droguri nu-i de gluma !
Un batranel, ce putea sa-mi faca ? in cel mai simplu caz sa ma aresteze ? pfff…
Si iata ca ma trezesc din spital la mititica…
-Ce vrei domn’le ce-ti arde-n gat ? dute d’aci si deschide celula asta ca nu stii cu cine ai de a face ! spun eu chiar comic fiind. Incercam sa fac haz de necaz cum se zice da’ se pare ca nenea politiustu’ n’are prea mult humor…
- Nu pana nu iti este platita cautiunea si pana nu-mi raspunzi la niste intrebari !
-Ahh sa-ti stea dracu’n gat ! Ce intrebari ma rog? spun eu indiferent incercand sa arat ca nu ma afecteaza sa stau aici.
-De unde ai luat drogurile, cat te-au costat ?
- Dintr-un club, m-au costat 1000 de yeni, ce mai intrebari aici sunt la interogatoriu bre’ !
-Ei bine, atunci am sa te las sa meditezi, se vede ca esti de bani gata atunci sa asteptam pana o sa-ti fie platita cautiunea ! spuse el cu un zambet ironic plecand.
-Stai bre’ ca ma plictisesc singur ! urlu eu de cred ca s’a auzit in toata inchisoarea.
Al naibi politist fii-ar dracu sa-i stea in gat ! Ce sa caute intr-un spital? O, omu’ de paza… am uitat ! oare o sa se termine o data chinul asta, ca nu mai ajung in timp bun la locul de intalnire cu idiotul ala, pff….


~Sakura~

Plangeam necontenit, tineam ochii inchisi si scanceam cand el imi atingea corpul fragil cu forta lui dementa… oare cand se mai sfarseste chinul asta ? cred ca niciodata !
-Asculta papusic-o, daca nu aveai un rol important in planul meu erai moarta pana acum !
Il privesc scarbita cu ochii plini de lacrimi si imi fac curaj sa graiesc :
-Ce vrei sa insinuezi ? intreb eu murmurand cu jumatate de gura.
-Daca esti cooperanta o sa te las impace si n-o sa-ti mai fac niciodata nimic !
-Si daca nu sunt cooperanta ?
-Atunci va trebui sa te droghez si dupa aia…nu cred ca vrei sa stii spuse el ranjind.
Inghit in sec incercand sa ma calmez, inspir adanc, as fi facut aproape orice ca sa scap de chinul lui.
- Si ce trebuie sa fac ?
-O.o, e o sarcina simpla pe care as vrea sa mi-o indeplinseti ca lumea daca vrei sa traiesti in speranta ca te voi lasa in pace. Trebuie sa spui ca Sasuke te-a VIOLAT ! Nu uita ca daca spui ca eu am facut-o, nu vei mai fi doar violata…ci dupa aia vei fi si omorata de oamenii mei !
Ma ingalbenesc imediat la fata la auzul acestor cuvinte. Cum puteam sa spun ca Sasuke m-a violat ? ar fi fost ce-a mai cumplita minciuna pe care as fi spus-o vreodata, dar in acelasi timp imi doaream sa pot sa scap de Gaara asta, of Doamne ce puteam face in situatia asta ? evident ca era o situatie delicata.
-Oricum daca nu accepti de bina voie te voi droga si tot vei spune ca Sasuke a abuzat de tine ! deci ce preferi ? intreba el cu un anume aer rece.
Era important sa scap de monstrul asta dar nu puteam sa-l tradez pe Sasuke…dar…
-Deacord ! o voi face dar te juri pe rosu ca ma vei lasa in pace de acum in colo ?
-Ma jur, dar ca sa te cred fa la fel !
Las lacrimile sa-mi curga involuntar pe fata albicioasa dupa care fac intocmai.
Simteam cum inima mi se crapa in mii de bucati. Sa mint ca iubirea vietii mele a facut asta ar fi fost ultimul lucru pe care vroiam sa-l fac. Monstrii ma dezlegasera dupa care spusera un ultim lucru si plecara.
-Nu uita, ai jurat, sa-ti moara tot neamul daca in calci promisiunea !
Dupa ce pleaca ma bucseste plansul, nu puteam sa cred ce prostie urma sa fac. De ce Doamne ? de ce mi se intampla doar mie asta ?
Lacrimi amare se prelingeau pe fata mea lina. Imi caut hainele, cel putin cele care-mi ramasesera si profitand de faptul ca era noapte si nimeni nu ar fi trebuit sa ma vada o iau la fuga spre casa. Traversez iute ca o sageata ignorand orice era in jurul meu pana ajung la casuta mea, ce dor imi era de ea. Intru nevazuta ducandu-ma rapid in camera mea intunecata, avand in vedere ca era noapte. Oftez scurt dupa care privesc in jurul meu, chiar si dupa doua zile imi era dor de camera mea cu peretii luminosi, cu un patut confortablil si tot ce mai tinea de un dormitor. Ma indrept catre sifonier si de acolo imi iau schimburi si fac cale dusa catre baie. Ma privesc in oglinda si imi dau cu putina apa rece. Aveam multe cearcane si serios ca aratam mai rau ca un zombi…
Dau lent lenjeria aia imputita de pe mine, intrand in cabina de dus, pornind apa calda si limpede.
Cred ca aruncasem pe mine tot gelul de dus care era in fata mea, as putea sa spun ca ma simteam oarecum purificata dar n-o sa uit niciodata ce am patit cu acel derbedeu. Mai bine mor decat sa spun ca Sasuke m-a violat, dar am jurat…de ce doamne de ce ?
Lacrimile iar plouau pe fata mea, cred ca in ultimile zile nu am facut altceva decat sa plang, sa vars lacrimi amare de durere si tristete. Oricum, tre’ sa fiu tare nu ? o sa infrunt eu aceasta situatie intr-un fel sau altul, sper ca da. Opresc apa si ies de la dus, dupa care imi infasor un prosop in jurul trupului. Iar dupa aia ma schimb in pijamaua mea neagra cu dungi rosii si ursuleti iar in picioare incalt o pereche de papuci pufosi tot de culoare neagra abisala.
Ma bucur intr-un fel, sper ca nu ma vazut nimeni cand veneam spre casa, asa cred, caci eram imbracata doar in sutien si chiloti O.o. Nu aveam chef de nimic, mancare televizor de nimic…
Ma trantesc in pat in speranta ca voi reusi sa inchit putin ochii, pentru toate cate am indurat meritam putina odihna nu ? Nu, se pare ca telefonul meu sacaitor nu-mi indeplineste dorinta. Cine dracu o fi la ora asta?
« -Mda, cu cine am onoarea? intreb eu raspunzand direct fara a ma mai uita la apelant.
-Sakura, de ce nu ai venit azi la scoala, te-ai simtit rau ?

Se pare ca era Hina chan, ma bucur ca isi facea griji pentru mine dar o urasc pentru ca nu ma lasa sa ma odihnesc, dar oricum nu e vinovata ea pentru ce mi-au facut animalele alea.
-Da Hina chian ma simt cam rau…ma gandeam ca o sa ma pot odihni…putin macar…
-In fine, nu stii ca azi nu ai lipsit doar tu, dar si Gaara, Kankuro si iubi iubi Sasuke…spuse ea lungind ultimul cuvant.
-Pfff, nici nu vreau sa aud de Gaara si kankuro, in fine nu vreau sa intru in amanunte deci cum sunt cam obosita…
ma despart de una dintre BFF printr-un pa spus repede si calm, apoi inchid telefonul si il pun pe silentios, dupa care ma bucur ca Mos Ene nu m-a abandonat si face o vizita si pe la mine…



Răspunsuri în acest subiect
Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 27-12-2010, 01:33 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 27-12-2010, 01:52 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Jun - 27-12-2010, 02:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de *ILY Yaoi Maniac* - 27-12-2010, 06:18 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 27-12-2010, 07:27 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Sayonara - 28-12-2010, 01:57 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Vero - 28-12-2010, 04:09 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Miranda. - 28-12-2010, 07:51 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de La Minor. - 28-12-2010, 08:16 PM
RE: Sasusaku's pov***(+18/Hentai) - de Daria - 28-12-2010, 10:20 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 29-12-2010, 04:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 29-12-2010, 06:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Vero - 29-12-2010, 09:09 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Assyria - 30-12-2010, 04:07 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 30-12-2010, 12:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 30-12-2010, 01:18 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de _Andreea_ - 30-12-2010, 04:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 30-12-2010, 06:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 01-01-2011, 06:37 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 01-01-2011, 08:51 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 03-01-2011, 09:11 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 03-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 04-01-2011, 12:10 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Corina. - 04-01-2011, 02:29 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 06-01-2011, 09:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 06-01-2011, 10:57 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 06-01-2011, 11:07 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 08-01-2011, 06:25 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 09-01-2011, 03:05 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 09-01-2011, 06:28 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 09-01-2011, 06:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 10-01-2011, 12:53 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mimi. - 10-01-2011, 09:49 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Stella - 10-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 11-01-2011, 11:35 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 12:12 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 13-01-2011, 07:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Bonnie - 13-01-2011, 07:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 13-01-2011, 09:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Cookiesor - 13-01-2011, 11:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 14-01-2011, 04:39 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ~~cold_tears~~ - 15-01-2011, 08:14 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 15-01-2011, 08:24 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 16-01-2011, 02:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de ÃŽngeraÅŸÅŸ - 15-01-2011, 08:49 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 15-01-2011, 11:16 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Yun. - 16-01-2011, 01:14 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de MimiÅŸor - 16-01-2011, 02:03 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 01:00 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 16-01-2011, 09:21 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 16-01-2011, 10:36 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Zuzy Is Angell - 17-01-2011, 12:01 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 19-01-2011, 12:05 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Mariah . - 19-01-2011, 12:56 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 23-01-2011, 04:27 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 28-01-2011, 10:13 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 31-01-2011, 05:26 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 31-01-2011, 05:34 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Kato - 31-01-2011, 06:06 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 04-02-2011, 01:44 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Miranda. - 19-02-2011, 11:54 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 25-02-2011, 11:29 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sho-Yo - 26-02-2011, 04:23 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 08-03-2011, 02:52 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de DozzaDeColla - 12-03-2011, 10:56 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 24-03-2011, 10:48 AM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 29-03-2011, 06:59 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 08:50 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Rose ^^ - 05-04-2011, 10:01 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de Sayonara - 05-04-2011, 10:19 PM
RE: Dragoste de liceu(+18) - de butterfly_ony - 05-04-2011, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata de liceu daya -chan 0 1.849 15-03-2012, 10:23 PM
Ultimul răspuns: daya -chan
  Ani de liceu ***Sayu*** 2 2.470 20-01-2012, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ultimii ani de liceu Madalyna 2 2.162 18-07-2011, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Primul an de liceu Wanna 21 13.693 15-05-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  Viata de liceu Ymequa 33 17.287 06-05-2011, 08:24 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Anii de liceu (sasusaku) Aniella 10 9.137 18-04-2011, 12:33 AM
Ultimul răspuns: Aniella
  Viata de liceu AoiButterfly 42 25.819 17-12-2009, 02:50 AM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  O viata de liceu Hitman 20 18.803 19-07-2009, 12:00 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Sakura la liceu sakura_alexutza 8 7.754 20-02-2009, 10:58 PM
Ultimul răspuns: Annya
  o viata de liceu (sasusaku) the_blue_eyes 17 22.105 15-01-2009, 01:05 AM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)