Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister]

so draga mea Ella
am trecut si pe aici daca tot m-ai anuntat ca ai pus nextul:*. desi....fara deci si poate! este minunat si acest capitol. sper ca ai observat ca am lasat comuri si la celelalte ficuri ale surorii tale la care nu lasasem:)) cu exceptie unul. este mai vechi dar eu nu l-am citit asa ca azi voi avea ce face, dupa ce scriu etc etc... nici nu se cunoaste ca e vacanta... la tine cum e?..........uf iar deraiez de la subiect. ar trebui sa ma crezi si pe mine... m-am trezit ca vaca la 5 si am ramas cu ochii in tavan ca dobitoaca ca nu mai puteam adormii. deci nu ma mai iau de cititorii tai, ca au o scuza in acest moment... dar nu mereu. ai pus nextul azi, maine daca nu vad comuri ii ciufulesc vrei?:> sa sti cas rea de felul meu de se sperie si dracu'.
nu ma mai balbai pe aici si trec la comentarii. descrierea este pit belle (foarte frumoasa...pun in poaranteza pentru cei care sunt paralelei cu franceza). dialogul este gentil (dragut) si nu este sec. naratiunea est abondante ( este abundent/din belsug). toate trei se impletesc si fac un fular care ne zice o poveste (scuze, delirez putin ). ceea ce vreau sa spun este faptul ca naratiunea, dialogul si descrierea se impletesc si formeaza o muzicalitate pentru auzul celui care citeste (evident daca citesti cu voce tare, daca nu te gadila pe creier ). actiunea este foarte buna si nu e grabita. dar sa vezi ce iti fac daca mai manaci litere si cuviinte.... mama, mama nu te sfatuiesc, insa ca sa nu zici ca-s rea (ceea ce sunt cu galeata...) iti dau si tie aceleasi variante ca surorii tale (banuiesc ca le sti...)
so te astept cu nextul si mult spor in continuare, asa cum am zis sunt un fan :x (acum ca vreau sa renunt la ficul meu... )
so bye bye si multi pupicei
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!

[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] - de Savarina Ali - 18-06-2010, 10:47 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Chasing [Vampire Knight] ayame_chan 0 2.483 16-02-2012, 12:12 AM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh Nywa 53 34.508 17-12-2011, 01:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.756 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Let's Make Some Love BlackSpiral 29 17.224 26-05-2011, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  [ Vampire Knight ] - Academia Vampirilor BloodyInnocence 12 12.449 28-04-2011, 03:44 PM
Ultimul răspuns: Sasame
  [ Tara Duncan ] - I have a sister?! Leny 1 3.314 16-04-2011, 01:42 PM
Ultimul răspuns: Alle
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 4.299 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.613 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  [Vampire Knight] Viata Myei Iryna 4 5.094 04-07-2010, 06:00 PM
Ultimul răspuns: Iryna
  I love my sister [+18] angeliqueVampire 6 6.622 25-06-2009, 01:44 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)