Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18]

#1
Nu detinem nici un personaj din benzile desenate Marvel si nu facem profit de pe urma lor.

E un fic yaoi facut in colaborare cu Alle.Copil.Tembel. Sper sa va placa ^.^
Sper ca disclamerul e bun si apropo, povestea e yaoi.

Capitolul 1

- Kammy, numai fi asa de posomorat, ca o sa iti placa in Nagasaki, aud vocea mamei mele adoptive, Ororo sau cum ii spunea tata, Storm.
Mama avea in jur de treizeci si cinci de ani, cu parul alb sau argintiu - una din doua - ce ii atingea umeri acoperiti doar cu o ie alba. Ochii de un caprui-ciocolatiu, asemenea ciocolati, ma priveau ingrijorati in oglinda retrovizoare a masini. Tenul masliniu o tradau ca este din Africa, dar ma doar fix in motocicleta lui tata. Atata timp cat ma iubeste si ma sustine, mie imi este de ajuns.
- Iubito lasa-l in pace, ca prea il impoverezi, il aud pe tata sau cum ii se mai spunea Wolverine.
Zambesc cand cei doi au inceput sa se cindaneasca din cauza mea. Logan - asa il chema pe tata - avea parul saten-deschis, cu mici tente de roscat si ochii caprui, imi mai aruncau priviri dojenitoare, dar in gluma. Cei doi erau niste parinti nemai pomeniti, dar unu lucru imi placea la ei. Amandoi erau mutanti. Mama controlea fenomenele naturi, iar tata avea niste gheare, de imi era frica sa dau mana cu el. De fapt nu ar trebui sa imi fie frica de el, mai ales ca avem aproape acelasi puteri, dar lui nu ii se fac ochii din caprui spre negru in albi, cand isi foloseste ghearele. Oftez si imi trec mana prin parul meu negru, ce imi atingea usor umeri mei, destul de incordati.
- Amice, nu prea pari incantat ca ne mutam? Il aud pe tata cum ma intreaba, scotandu-ma din pepeni.
Imi scot limba la el si apoi imi pun castile in urechi si dau drumul la muzica de pe mobilul meu. Uram cand ma tratau ca pe un copil de cinci-sase ani. Aveam saptesprezece ani, in pasta mea. Inchid ochii, adormind instantaneu, fiind obosit de la un drum de treizeci si ceva de ore, din America pana in Nagasaki, unde ne mutam...

* * *

- Scumpule, trezeste-te, ca am ajuns, imi spuse mama si ma pupa delicat pe frunte.
Deschid ochii si o privesc putin posomorat, dar si vesel. Mereu am fost rasfatatul ei si imi facea toate voile, dar nici tata nu era mai prejos. Parca erau intr-o continua competitie si eu eram juriul, dar un singur avantaj aveam. Ei nu se certau niciodata, ma rog, in fata mea si sa nu aud eu. Cobor din masina si privesc casa in care o sa stau o bucata buna de timp. Avea doua etaje, al doilea etaj fiind mansarda, ce va deveni sera mamei. Casa era vopsita intr-un galben-pai minunat si nebatator la ochi. Perfect, mai ales ca ochiul meu poate distinge o gramada de culori. Deschid usa si ma duc direct in camera mea, care avea vedere, spre curtea din spate. Cadn deschid usa camerei mele, raman uimit. Pe jos aveam laminate de culoarea mieri. Aveam un pat in forma de canapea, un LCD in perete, D.V.D., PlayStation 2, un dulap dublu cu oglinda in ambele usi, un birou din lemn de abanos si un scaun rotativ. Imi pun rucsacul pe canapea si deschid usa de la balcon si ies pe el. In curtea din spate aveam piscina si daca saream corect, puteam ateriza in apa. Oare cat vom sta aici? O luna? Doua? Trei? Un an? Doi? Trei?
Stiu! Pana imi voi pierde cumpatul si voi face un mic masacru, cum s-a intamplat la scoala din Boston. Irisi imi devenira albi, iar pe tot antebratul drept, pielea mi se facu lucioasa, asemenea otelului lustruit, dar stiam ca era diamant amestecat cu adamantium si vibranium. Din cate am citit pe unele fise oficiale, inima mea nu a supravietuit si am murit, dar cumva unul dintre acele trei elemente m-a inviat. Ce vroiau? Sa supravietuiesc? Hai ma, aveam doar trei ani!
Flexionez degetele de la mana stanga si din ele iesira niste gheare ascutite, dar destul de periculoase, ca puteam taia chiar si diamantul. Scrasnesc din dinti si ridic mana stanga pentru a lovi balustrada de beton, dar...
- Mai usor cu temperamentul baiete, daca nu vrei sa ajungi in arena 51 din nou, il aud pe tata si ma intorc si il vad in camera mea.
- Iarta-ma, murmur ispasit si mainile cu ochii imi revenira la normal.
- Lasa asta. Maicata te intreaba, daca ti-e foame sa mananci ceva sau nu ai chef. Apropo, pe pat ai uniforma, ca maine te duci la scoala.
Ii spun ca nu am nevoie de mancare si el se multumi doar sa ma ciufuleasca usor, apoi imi ura noapte buna. Aprob din cap si ma uit la uniforma mea. O camasa alba, un sacou albastru cu nu stiu ce insigna pe piept si pantaloni din stofa la fel. Mi-am dat ochii peste cap si mi-am pus mobilul sa imi sune la sase, fiindca nu stiam unde era localizata minunata si torturanta scoala. Dupa ce mi-am pus uniforma pe scaun, m-am dezbracat, ramand la bustul gol, expunandu-mi muschi puternici ca de felina. Imi dau jos si pantaloni, ramand in boxeri negri. Ma bag in pat cu gandul sa adorm. M-am foit pana la trei dimineata, apoi am adormit in adevaratul sens al cuvantului.


Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...


Kammy Munroe sau eu
Storm sau Ororo Munroe sau mama
Wolverine sau Logan sau tata
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Uhhh fic nou:X:X si sunt prima 8->
Pai ce pot spune naratiune din plin foarte bine conturata, descrierea apare si ea desi in unele locuri umpic incalcita -ca sa zic asa- nimic grav... dialogul isi are si el meritele lui...
Puteai foarte bine sa descrii mai mult sentimentele pe care le simtea Kammy (parca asa il chema) cu privire la mutare:D
Greseli de tastare doar una am vazut "Ochii de un caprui-ciocolatiu, asemenea ciocolati" -ciocolatei
Si nu suna bine fraza puteai spune "Ochii sai caprui inchis, asemeni ciocolatei, ma priveau ingrijorati ..."

Oricum ideea e originala si sper sa veniti repede cu next-ul :*>:D<
Pupiceii!

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#3
Mdeah...

numai fi asa de posomorat - nu mai [numai = doar]
dar ma doar fix in motocicleta lui tata - ma doare?
pe tata sau cum ii se mai spunea Wolverine - pe tata, sau cum i se mai spune, Wolverine
sa se cindaneasca din cauza mea - sa ma
.... ce? Vroiai sa scrii cicaleasca?
niste parinti nemai pomeniti, dar unu lucru - nemaipomeniti, dar un
controlea fenomenele naturi - controla fenomenele naturii
trezeste-te, ca am ajuns
- fara virgula aia
care avea vedere, spre curtea din spate. Cadn deschid - fara virgula si cand nu cadn
culoarea mieri - culoarea mierei
Maicata te intreaba, daca ti-e foame - maica-ta
si fara virgula *grrr*
expunandu-mi muschi puternici - muschii

Putin mai multa atentie la "i"-uri si la virgulele alea. Desrierea cam lasa de dorit, e prea incalcita.
Poti sa lasi un spatiu liber intre fragmente pentru ca textul sa arate mai bine.

Atat pentru moment. Spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

#4
DEci, sa bate tobele
Uite capitolul doi >:D<


[center]Capitolul 2
-Kato P.O.V.-[/center]


Stateam pe pat privind cum stropii de ploaie se loveau de fereastra. Era abia sapte dimineata, dar eu nu puteam sa dorm. Ma uit la calendar. 14 septembrie, ziua mea. Azi fac 19 ani.
-La multi ani mie, murmur eu si ma dau jos din pat. Ies pe balcon nepasandu'mi ca sunt in boxeri. Ma sprijin de balustrada privind gradina casei. Numai casa nu se putea numi asta. Eu unu as numi'o palat. Simt cum picaturile reci de apa imi curgeau pe corp. M'am intors si am intrat inapoi in camera. Patul de culoarea mierii era asezat langa perete. In apropierea lui era dulapul. Un LCD statea pe partea opusa a patului inconjurat de un sistem Home Cinema. Briroul pe care trona caclculatorul si bineinteles laptopul era asezat langa usa de la balcon. Peretii camerei la inceput albastrii, erau acum plini de postere. O aud pe matusa mea cum ma striga, si ma uit la ceas.
-Cobor imadiat, strig eu destul de tare cat sa ma auda.Intru in baie si fac un dus rapid apoi imi iau pe mine o pereche de blugi negrii cu lanturi pe piciorul drept, un tricou rosu si imi aranjez parul saten, destul de lung. Cobor scarile si intru in bucatarie.
-La multi ani, spune matusa mea imbratisandu'ma.
-Multumesc Liss, spun eu si privesc masa. Miamy, clatite! exclam asemeni unui copil mic si matusa mea incepe sa rada.
M'am asezat la masa si am gustat dintr'o clatita.
-Delicios, spun eu trecandu'mi limba peste buza.
-Ma bucur ca iti plac, spune Liss.
Dupa zece minute m'am ridicat de la masa stergandu'mi gura si mainile.
-Sar'na pentru masa, spun eu sarutandu'mi matusa pe obraz. Acesta zambi si dadu scrut din cap.
-Cadoul il gasesti in camera ta, spune ea. Exclam usor si pornes cspre camera mea. Intru si pe pat gasesc o cutie mica invelita in catifea. O deschid, iar inauntru gasesc o pisicauta gri, cu nite ochi albastrii superbi. De gat avea prinsa o zgarga, de care era agata o de cheie. Fac ochii mari. Alta masina? Ce tare! Imi iau cheia si pisica si ies sin camera coborand scarile. Ies in curte, iar in fata portii era o motocicleta. uuuu, si mai bine. Ma apropii de noua mea bijuterie neagra, un Kawasaki Ninja 250r si zambesc larg. Ii intind pisicauta servitorului, care o ia in brate si ma urc pe motor. Aud usa si o vad pe matusa mea cum iese afara. Se apropie de pisica si vad cum o omoara? Da, asta era cuvintul potrivit.
-Liss, ce faci? strig eu dandu'ma jos dupa motocicleta.
-Taci si fa ce trebuie, spune ea si simt o intepatura in deget, Imi privesc sangele cum curge pe deget, apoi se intareste, formand un bici. Imi duc degetul deasupra pisicii si ma concentrez putin, iar sangele redevine lichid. Cateva picaturi cad in gura micii creaturi, iar acesta deschide ochii. Mieuna usor clipind din ochi.
-Acum sufletul ei este legat de al tau, spune matusa mea si dispare in curte. Mangai pisica pe cap. Am uitat sa precizez ca sunt mutant? Probabil, da! Sangele meu poate invia orice creatura si se poate transforma intr'un bici.
-Du'o in camera mea, ii spun eu servitorului si acesta incuviinta plecand.
Am urcat pe motor si am pornit spre centrul orasului. Trebuia sa verific ultimele aranjamente pentru petrecerea din acea seara. Am accelerat ajungand in cateva minute. M'am dat jos dupa motor si am intrat in club. Seful localului ma intampina cu zambetul pe buze. Patetic!
-Ma bucur sa va vad, domnule Kato, spune el. Da, sigur, cum sa nu. am zambit rece si sec privind in jur. Totul era asa cum cerusem. Am scos un teanc de bani pe care i l'am dat patronului.
-Jumatate acum, jumatate diseara Rafael, spun eu
-Desigur domnule, spune el aplecandu'se usor.
Am iesit din club si m'am urcat pe motor, plecand spre casa pentru a'mi pregati tinuta. M'am uitat la ceas, deja 12:00. Cand dracu a trecut asa de repede timpul? Cand am ajuns in fata casei, am vazut un Bugatti Veyron negru parcat neglijent. am oprit motocicleta si am intrat in curte. Cand am dat sa intru in casa am auzit'o pe matusa mea strigandu'ma.
-Kato, vin sa vezi cine a venit sa'ti ureze "La multi ani", spune ea si eu ma indrept spre terasa din spatele casei. La masa o vad pe matusi'mea impreuna cu o fata. Tipa se ridica si se intoarse spre mine zambind. Am ramas uimit si am zambit larg.
-Hyori! exclam eu imbratisand'o pe satena
-La multi ani fratioare, spune fata.
Ne'am asezat la masa si am inceput sa povestim. La ora 18:00 am intrat in casa dupa ce fusesem cu sora mea pe afara. Am urcat in camera mea si m'am dus direct in baie dand drumul la apa. Am iesit si am deschis dulapul.
Mi'am scos o pereche de blugi grii, o camasa negra si o vesta foarte tare tot gri. Le'am lasat pe pat si am intrat din nou in baie. am oprit apa si m'am bagat in vana plina cu apa fierbinte. Am stat in cada vreo zece munute, apoi am iesit stergandu'mi trupul bine facut. Mi'am luat pe mine boxerii negri, apoi hainele ce mi le pregatisem si am coborat scarile tinand in mana tenisii preferati de la Globe. M'am trantit pe canapea, incaltandu'ma. Sora mea cobora jos. Era imbracata cu o rochie neagra, ce se lega dupa gat, scurta si foarte decoltata, daca ma intrebai pe mine, iar in picioare avea o pereche de sandale cu toc cui, tot negre. M'am ridicat iesind din casa cu ea pe urmele mele. Ea a urcat in masina, iar eu ne noul meu motor. am ajuns in cinci minute la club. am intrat si am fost intampinat de prietenii mei. I'am aruncat lui Rafael si al doilea teanc de bani.
-Sa inceapa petrecerea, spun eu si muzica incepe sa rasune in difuzoare.


Kato Kazuki sau eu
Hyori Kazuki sau sora mea
Liss Kazuki sau matusa mea
Rafael, patronul clubului
Pisica primita cadou
Motorul meu
Masina soramii
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#5
nepasandu'mi - nepasandu-mi (nu e chiar asa de greu sa folosesti cratima)
zgarga - zgarda
era agata o de cheie
- fara de
M'am dat jos dupa motor - m-am dat jos de pe motor. Nu cred ca vroiai sa scrii ca s-a pus in spatele motocicletei. Si app de motocicleta, ar suna mult mai bine decat motor.
am intrat din nou in baie - din nou? Cand a mai fost in baie? Nu imi aduc aminte sa fi citit asta... :-??
iar eu ne noul meu motor - eu pe

Really, foloseste cratima.
Dupa punct propozitia incepe cu litera mare.

What's the cat thing? Este importanta faza aia cu pisica sau asta e pe acolo ca sa evidentiezi faptul ca el e mutant. Ah... si matusa-sa e cam ciudata. o_O

Si-am mai observat ceva. :D Voi ati pus imagini cu personajele... Ookay... Asta ramane la alegerea fiecarui autor, dar intr-un text se foloseste descrierea, cuvintele si nu imaginile. Mi-ar fi placut sa construiti personajele fara niciun fel de ajutor. In fine, oricum nu am dat click pe link-urile alea. :]

Spor la scris!

P.S.: Pentru ca textul sa arate mai bine, puteti lasa un spatiu liber intre fragmente.
[Imagine: LCGbvGa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The other world [+18 yaoi, facut de manu si gabytsswh Nywa 53 28.433 17-12-2011, 01:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.321 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  MAREA DIN OCHI TAI ciupaciup 4 3.204 30-09-2011, 03:40 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 4.153 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Doi ochi albastri ( hentai +18 ) O@n@ 24 22.973 28-07-2011, 07:30 PM
Ultimul răspuns: Sorina1967
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.460 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Lacrimi de copil daphnis 0 1.767 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  SxS - Joaca de copil ShoboMik 19 12.480 18-04-2010, 10:42 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Viata unui copil ~Rebela~Mereu~ 12 10.263 14-01-2010, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)