Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let's Make Some Love

#1
;) Buna. Acesta este primul meu fic. Nu sunt experta si inca invat asa ca astept cat mai multe pareri si comentarii. Sper sa fie bun de ceva:))

Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.

Capitolul I.

Totul a devenit atat de plictisitor..Viata mea, amintirile mele, fiinta mea. Pur si simplu nu ma mai suport. Deodata am impresia ca am devenit comuna.
Fiecare secunda m-i se pare o eternitate, o bucurie si un adevarat calvar. Aceeasi rutina zilnica ma face sa-mi iau zilele caci efectiv innebunesc de plictiseala. Nici un pic de actiune, nimic interesant de facut ori de vazut.. nimic de notat in calendar. Oare cer prea mult? Da-mi Doamne putina aventura si raman datoare pe veci..ce zici, facem targul?
...
Asa credeam si eu.
Ora 06:30.
Dragut. Casc ochii pe pereti de 56 de minute. De ce naiba nu mi-e somn..sa-mi spuneti voi.
In alte 30 de minute va suna alarma telefonului si voi pleca la scoala. Probabil va ploua si va fi urat afara, deoarece bate vantul si cerul numai albastru nu-i. Voi da si testul la geografie unde nu am invatat deoarece profu' meu e un pedofil convins bun de dus la azil si nu merita sa-mi dau interesul pentru ora lui.. asa ca voi lua o lebada gingasa si frumoasa, pe langa scaunelul deja pus in catalog.
Ha HA Ha..deja simt cum imi fuc neuronii si-asa pierduti in spatiu iar papilele mele gustative cer haleala. Iar in frigider nu-i nimic de doua zile caci de-atunci e plecata mama, numai ea stie unde.
Ora 06:45.
Ce usurare. S-au mai scurs cincisprezece minute din viata asta nasola..
Am oftat prelung si am asteptat. Nu peste mult timp, a sunat si telefonul asa ca m-am dat jos din pat cu gandul sa-mi fac toaleta de dimineata. La fel ca in fiecare zi, in fata oglinzii ma studiez timp de cinci minute si ajung mereu la aceeasi concluzie. Arat destul de bine daca pot spune asta... Subtirica, inalta, ochii verzi, parul lung si roz. Habar n-am ce-i cu parul meu. Mama e roscata iar tata era brunet. Lumea ma intreaba mereu daca asta este culoarea mea naturala.. Probabil am suferit vreo mutatie genetica ori ceva de genu'. Habar n-am.
In timp ce-mi pregatesc un ou, ultimul din frigider ca veni vorba.. va spun si cine sunt. Nu-i prea interesant dar ca sa nu spuneti ca sunt o nesimtita, voi incerca sa-mi aduc aminte datele de contact.
Nume: Sakura Haruno.
Sex: Feminin.
Varsta: 16 ani.
Ocupatie: Sa-mi traiesc viata.
Familie: Tatal decedat, la fel si fratele si sora. Mama.. probabil lesinata prin santurile orasului, duhnind a bautura si tigari. Ori sade frumos in patul vreounui barbat insurat cu sampania intr-o mana si seringa in cealalta. Alte rude nu mai am. Cu exceptia unei matusi din Belgia care suna de doua ori pe an: odata la Pasti si odata la Craciun. Ii cam fileaza o lampa asa ca n-am mai raspuns la telefon de trei ani, da' ea suna incontinuu. Si mai am un unchi homosexual care a incercat sa ma violeze la opt ani dar n-a reusit caci si-a dat in sfarsit seama de orientarea sa sexuala. Nu vorbesc nici cu el.
Prieteni: Subiect sensibil. Am destul de multi dar nu ma intalnesc decat cu cativa dintre ei. Pur si simplu nu mai am incredere in nimeni. Toti imi par niste interesati prefacuti, carora nu le pasa de nimic si desi au tot ce-ti pot dori, trateaza lucrurile cu atata indiferenta incat iti vine sa versi. Asa ca incerc sa stau frumos in banca mea si sa nu intru in conflicte cu nimeni. Nu dorm mai bine noaptea, daca stiu ca am lasat o blonda spalacita fara replica ori m-am aparat in fata unei dobitoace cu gura mare si fundul si mai si. Iar din exemplele mele..ve-ti intelege ca am o problema cu fetele. Doar ele au pretentii si fite. In general ma inteleg bine cu baietii, atata timp cat nu intrec masura. Jumatatea feminina ar trebui sa invete de la ei.
Bani: Sunt singura care aduce un venit in casa. Exceptand rarele zile in care mama mea vine cu ceva bani acasa.. eu muncesc sambata si duminica cu jumatate de norma la o cafenea iar dupa scoala predau matematica unei prietene mai bogate ce nu doreste un meditator adult. A-ti muri daca a-ti afla cati bani primesc de la parintii acesteia pentru cateva exercitii de algebra. Dar in concluzie.. eu am avut nevoie de bani asa ca m-am oferit voluntara si Yuki, caci asa o cheama, a acceptat. Cat despre mama, care desi e parinte si are un copil de crescut, ea stie sa cheltuiasca banii. Habar n-am cum face ea rost de ei dar sincer nici nu-mi doresc sa stiu. E prea dezgustator daca este ceea ce cred eu..
Dar gandurile imi sunt intrerupte de telefonul ce incepe sa vibreze.
- Da?
- Sakura, sunt Hinata ce faci?
- Ma pregatesc sa plec la scoala, spun aruncand o privire in oglinda. La naiba, trebuia sa-mi spal uniforma ieri. Inca are pata de vopsea de la ora de desen.
- Ti-ai spalat uniforma.. sau ai uitat?
- Ghiceste si primesti un biscuite pentru catei.
- Ha Ha Ha. Treci pe la mine inainte, am o uniforma de rezerva. E posibil sa te intalnesti cu Neji pe drum. Si el vine la mine.
- Ce se intampla intre tine si Neji de la un timp?
- Nimic. Esti cu capul? Suntem verisori.
- Relatiile intre veri se accepta, spun eu chicotind.
- Poate pentru tine. Ok, mai vorbim cand ajungi. Sa-ti pregatesc ceva? Sunt sigura ca n-ai mancat.
- Ba am mancat..
- Iti aud stomacul care-ti chioraie de la o posta. Vino mai repede si iei micul-dejun impreuna cu mine.
- Cum zici tu. In zece minute sunt la tine.
- Bine, te astept. Ai grija.
Am inchis telefonul si mi-am schimbat uniforma cu hainele mele obisnuite. Am tras pe mine o pereche de blugi si un tricou albastru, mi-am dat cu putin luciu iar parul m-i l-am lasat liber. Mi-am luat ghiozdanul si hanoracul si am iesit din casa. Se pare ca m-am inselat in legatura cu vremea. Este frumos si cald iar eu as fi pierdut daca as fi pus vreun pariu cu cineva.
Pe drum, intr-adevar m-am intalnit cu Neji. El si Hinata sunt doi dintre prietenii mei buni. Ma inteleg foarte bine si nu ma critica niciodata in legatura cu familia mea. Amuzant este ca mie nu mi-e rusine de situatia mea sau trecutul meu, dar ei nu deschid subiectul din politete probabil. Adica, de ce mi-ar fi rusine? Mama a ales calea care a ales-o iar eu am preferat sa mor de foame decat sa fiu aratata cu degetul. De obicei, indivizii aflati in situatia mea ar alege calea mai simpla: dau in cap unuia, ii fur portofelul ori fur din magazine si chestii de genu'.
Eu sunt mai batuta-n cap si am ales calea mai grea. Tot ce detin este muncit de mine, iar munca mea este cinstita. Asa pot pune capul pe perna noaptea.
- Esti foarte matinala astazi.
- Neji.. da ai dreptate. Stii ca ma dau in vant cand e vorba de ora de georgrafie. As sta si-n cap si-n maini ca sa-mi spuna unde e Japonia si unde America.
- Sarcatica dis-de-dimineata. Unde mergi?
- Unde mergi si tu. Hinata trebuie sa-mi imprumute ceva.
- Aha.
Neji e tipul inteligent si dragut care vorbeste doar cand este nevoie. Este o companie foarte placuta, plus ca arata bine. Un punct de la mine. Brunet cu ochii mov-lila la fel ca si Hinata, doar ca ea are parul in reflexe albastrii. Sunt de-a dreptul uluita de ochii lor. Sunt la fel de interesanti ca si parul meu.
- Esti ocupata diseara?
Intrebarea lui m-a surprins putin. Probabil crede ca sunt o ciudata caci ma uit la el cu gura cascata. Este ceva neobisnuit ca el sa ma intrebe asta. Oare vrea o intalnire? Oare ma cere de nevasta? Oare ce se va intampla?
- Voi trece diseara pe la tine. Manualul meu de chimie se afla in posesia ta de doua luni si trei zile.
S-au dus si planurile mele de nunta. Ma gandesc la asta cam des in ultimul timp.
- Oare de ce? intreb aeriana.
- Oare de ce..ce? Neji ma trezeste din visare in clipa cand apasa pe sonerie. Am ajuns..
Draguta de Hinata imi iese in intampinare si ne invita in casa. Dupa aproximativ jumatate de ceas, plecam si noi spre scoala. Mancata si imbracata in uniforma cea noua, chiar ma simt mai bine.
Neji a fost cel care a spart gheata dintre noi.
- Ati auzit de noul student? Se pare ca s-a transferat din SUA.. cica este foarte inteligent. A spus acest lucru stramband din nas.
- Am auzit dar nu-mi pasa. Este chiar asa de important? intreb scotocind dupa un pix prin geanta.
- Nu chiar, dar..
- Prieteni eu trebuie sa plec pana la biblioteca. Ne intalnim in clasa, ok?
Nu le-am mai asteptat raspunsul.. Am la mine "Mandrie si prejudecata" de trei saptamani si nici macar n-am terminat-o..era si timpul s-o predau.
In timp ce mi-am tinut nasul in carte, nu am observat pe unde merg si am dat peste cineva din greseala. Nu m-am uitat sa vad cine e. M-am adunat de pe jos si am ingaimat un "scuze" incet de tot, doar pentru mine. Dupa ce am returnat cartea, am pornit si eu spre clasa.
Prima ora, avea sa fie cu adevarat plictisitoare.. caci eu tot n-am invatat.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#2
Primul venit primul servit, adica tu.. ca eu nu.
Esti noua deci meriti din plin un com de bun venit dar si pentru ca ai creeat ceva interesant si chiar atractiv.
Titlul din prima ma fermecat.. ;) l-ai ales bine de tot, dar sper ca si continutul sa fie la fel de atractiv precum titlul si sper sa se lege cele doua.
Modul tau de a descrie este foarte bun, imi place cum spui fiecare lucru in parte.
Nu prea am vaztu descriere a sentimentelor, dar nu prea cred ca ar fi fost necesar, pentru ca in mare parte am inteles ca lui Sakura nu-i pasa de statutul ei si ca mama ei.. este ce este.. :-s
Personalitatea ei, este modificata complet, lucru care imi place, scoate in evidenta originalitatea personajului, nu a ficului.. inca nu am detalii foarte multe pentru a critica si idea in mare parte.
Dar sunt sigura ca este buna si captivanta.
Greseli de tastare nu ai avut, eu una nu le-am depistat, se vede ca lucrezi impecabil sau cel putin te-ai corectat. Asa sa faci mereu, caci nu se stie cand iti scapa vreao greseala mica..:))
ACtiunea pai in anumite locuri a tinut-o spre rapid, dar ai ameliorat cu descrierea.. dar putina acolo unde incepea sa fuga totul.. dar te-ai descurcat si ai mascat acele portiuni foarte bine. ;;)
Hinata ca intotdeauna este o scumpa si o duclce.. Neji, hot si smart.. ca intotdeauna :)) nu ma pot astepta la mai multe de la el, cred.. iar faza cu maritisul, vai ce am ras.=))

Ce as putea reprosa este faptul ca si tu ai luat-o cu vesnica introducere a personajelor, adica 'comun': par asa, varsta asa etc.. la fel ai facut si la celelalte.. insa mai bine decat la altii as putea spune eu.
Si inca ceva, legat de 'noul student', pai ideea asta am intalnit-o in multe ficuri, nu sun ca nu creeaza putina curiozitate, dar incerca sa amplifici scriind mai diferit, mai original.. ^^
Cam atat pana acum.. sper ca nu te-a deranjat comul meu, daca da sa-mi spui.
Si as dorii sa ma anunti cand mai pui nextul daca se poate. :')

#3
Multumesc pentru comentariu Kt.Kat. :*:D

Capitolul II.

Tic Tac Tic Tac, timpul trece si eu nu stiu nimic. In timp ce colegii mei scriu de zor, eu n-am scris decat numele si data. Ce ma fac? Voi ramane corigenta. Voi pica.. voi muri.
- Sakura.. calmeaza-te.
- Neji, daca iau inca un doi nu mai trec la materia asta. Nu stiu nimic..
- Ti-am zis sa te calmezi. In cinci minute imi termin si eu lucrarea. O voi face si pe a ta, doar.. taci.
Sunt in culmea extazului. Dragut, inteligent si gentil.. imi vine sa-l.. sarut. Nu ca asta nu s-a intamplat. Cand am vazut ca profu' nu-i atent, l-am pupat pe obraz si i-am multumit din nou. Cand m-am retras, mocofanul din prima banca se uita fix la noi.
"Uchiha Sasuke" - buricul pamantului si zeul barbatilor frumosi. Il urasc doar pentru ca este mai destept decat mine si cel mai frumos baiat din scoala. Si-a terminat lucrarea in primele zece minute dupa inceperea testului, iar acum se uita cumva mirat dar totusi indiferent si plictisit in acelasi timp. Mi-am intors capul. E prea ciudat. Ma simt intotdeauna incomod in preajma lui..de parca..
Ashh ce ti-ai face eu tie in parul ala frumos si negru al tau.. iar ochii aia, negri precum abisul intunecat al noptii..ma pierd in ei ori de cate ori ii privesc..
- Ha? Ce nai.. la dracu, nu-mi place de tine.
Cred ca am urlat din toti plamanii si mi-am smuls jumatate din podoaba capilara, iar tot ce-am obtinut a fost..
- In birou la doamna directoare.
...
- Ce s-a intamplat in timpul testului de geografie?
- Nimic.. a fost doar o scapare. Promit sa nu se mai repete.
- Ei bine, nu ai avut nici o abatere de la regulament pana acum. Cred ca pot trece cu vederea dar promite-mi sa nu se mai intample. Domnul profesor este dezamagit de tine. Mi-a spus ca esti un copil foarte cuminte si perspicace, iar aceasta scapare te va costa la ora lui.
- Nu ma indoiesc absolut deloc. Promit solemn sa nu se mai intample. Voi avea grija.. Pot pleca?
- Cum ai zis ca te numesti? intreaba directoarea rasfoind un dosar.
- Sakura. Haruno Sakura.
- Ah da da.. ei bine, am o sarcina pentru tine. Esti sefa de clasa la a-9-a E corect?
- Da..
- Studentul cel nou, se pare ca va fi in clasa cu tine. Vreau sa-i faci tu introducerea si sa-i explici regulile. Voi fi plecata pentru un timp si nu ma pot acupa de acest detaliu. Gaara este pe hol.
- Bine.. voi avea grija de asta.
Am salutat si am iesit pe hol, cautand noul student. Mi-au trebuit zece minute pentru a-l gasi. Ghiciti cum si unde? Dupa gemetele din baia fetelor, l-am gasit sarutand-o de zor pe Yamanaka Ino.
- Sper ca nu intrerup ceva, am zis intrand peste ei. Ino, aveai test la geografie din cate stiu eu..
Aceasta, rosie toata si-a luat ghiozdanul si a trecut pe langa mine fara sa spuna nimic.
- Presupun ca tu esti noul student.
- Cum ti-ai dat seama?.. intreaba acesta ranjind coltii la mine.
Roscat, inalt, musculos si destul de dragut, s-a apropiat exagerat de mine luandu-mi o suvita de par in mana si studiind-o meticulos.
- Sabaku no Gaara, de-a dreptul incantat.. si tu esti?..
- Cel mai mare cosmar al tau daca se mai intampla sa surprind o astfel de scena.
Am iesit din baie, cu gandul sa ma intorc in clasa. La nici cinci pasi m-a oprit, lipindu-ma de perete. Parca eram prin filmele alea siropoase de la TV..
- Sper ca iti vei tine inchisa gurita asta frumusica. Mi-a desenat usor conturul buzelor, iar eu am stat ca o statuie. L-am vazut cum se apropie incet.. si din nou, n-am reactionat.. l-am lasat sa vad si eu ce-are de gand, de parca nu era evindent.. Totusi n-a apucat sa termine nimic. M-am simtit trasa la o parte iar deodata ma aflam in spatele lui Sasuke???
- Clasa te astepta. Pleaca.. acum.
Gaara l-a examinat pe Sasuke din cap pana-n picioare, trecandu-si apoi ochii la mine. M-am pitit ca un copil prost in spate, rugandu-ma sa plece odata.. Si chiar a plecat, dar nu inainte de a-mi face cu ochiul si a-si expune dantura perfecta si alba.
- Sasuke.. multumesc.
- Pareai sa te simti bine. Am deranjat probabil..
- Poftim? Nu este ceea ce crezi tu..
- Scuteste-ma cu explicatiile. Zicand acestea, a plecat si el.
In loc sa ma intorc in clasa.. am iesit in curtea scolii. Liceul Seika este foarte mare, asa ca am inceput sa ma plimb dintr-o parte in alta, dandu-mi seama ca astazi am avut parte de ceva actiune. Cu siguranta nu a fost atata plictiseala ca si zilele trecute.
Studentul cel nou.. este diferit. Cu siguranta are ceva tupeu in el, dar de ce.. Mi-am pierdut sirul gandurilor cand am auzit clopotelul ce anunta sfarsitul orei.
- Sakura, felicitari! Am vazut-o pe Hinata alergand spre mine cu o foaie de hartie in mana.
- Ce s-a intamplat, de esti asa vesela?
- Tu vei fi si mai vesela cand vei afla ca ai luat 9.50 la testul de azi. Profesorul a corectat lucrarile pe loc si i-a cazut fata cand a vazut ce nota ai.. Cum ai reusit? Erai total paralela cu tot ce se intampla la ora lui..
- Neji m-a ajutat. L-am vazut iesind din scoala si m-am napustit asupra lui imbratisandu-l strans si multumindu-i.
- N-ai pentru ce.. Apropo, ai ratat discursul de inceput al noului elev.
- Discutati despre Gaara nu-i asa?
Fata care a vorbit este TenTen. O tipa super de treaba. Temari si-a facut si ea aparitia in spatele ei.
- Vorbiti despre fustangiul de frate-miu corect?
- Cred ca glumesti. M-am batut cu palma peste frunte si am ramas cu ochii cat cepele. Gaara este fratele tau?
- Dap. Ai facut cunostinta cu el? intreaba aceasta uitandu-se cam suspicios la mine. Hmm.. si ca paharul sa dea pe-afara, in cateva clipe acesta se afla si el printre noi, tot numai un zambet.. Mi-a facut cu ochiul si mi-a intins mana. Stie sa joace teatru mai bine decat mine..
- Incantat.. si mi-a sarutat mana asemenea unui cavaler. Ce romantic..
- Asa de romantic ca-mi vine sa vars.. Bleah.
- Ai spus ceva?..
- A nu, nimic. Gandeam cu voce tare.. Haruno Sakura, incantata de-asemenea..
Incantata pe naiba, fraier pervers. Sunt asa malefica cateodata, ha ha ha. imi vine sa ma felicit.
- Hey, ala e Naruto? intreaba Temari, punandu-si palma deasupra fruntii. Razele soarelui chiar ard astazi..
Ne-am intors cu totii capetele incercand sa gasim persoana in cauza. Intr-adevar, pe poarta liceului nu intra nimeni altcineva decat Naruto Uzumaki. Fara alte prezentari, va ve-ti da singuri seama de coeficientul de inteligenta al colegului meu si de inima sa cufundata in dragoste pentru mine. E prost ca noaptea deoarece nu vede cat de mult il place Hinata.. dar e un bufon pe cinste. Nu conteaza cate necazuri ai sau cate iti provoaca el..caci mereu vei rade cu gura pana la urechi cand isi va scoate perlele pe gura.
- Naruto, de ce ai chiulit astazi? l-am intrebat serioasa.
Drept raspuns, am primit un cascat mare si zgomotos din partea lui.
- Mocofane te-ai spalat astazi pe fata si pe dinti? Nici nu-ti poti dezlipi ochii..
Toata lumea a inceput sa rada.. dar totul a luat sfarsit cand am primit un apel pe telefon.
- Domnisoara Haruno?
- Da, eu sunt. Cu cine vorbesc?
- Sunteti chemata de urgenta la spitalul din centru. Mama dumneavoastra tocmai a fost internata.
Am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare.. de ce eu? Mama, ce-ai mai facut de data asta?
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#4
Ok scuze ca nu am reusit sa-ti dau edit atunci, se pare ca a fost sters acel com cu rezervat.
In fine, am avut cateva probleme cu PC-ul, a fost virusat, dar acum e bine. XD
Vina mea.. :P

Sa revenim la al doilea capitol.
Mi-a placut foarte mult, dar in anumite parti parca s-a cam grabit actiunea, mie asa mi s-a parut.
In anumite locuri m-am incurcat cu personajele, le-am incurcat sau mai stiu eu ce.. era o imbarligatura.. ai grije. ^^

Gaara, ba da lasa-ma.. a fost fenomenal. Am ras la partea cand o saruta pe Ino de zor.. Doamne, cat am ras. :)) :))
Nici nu-ti dai seama, in continuu. ;;)
Si in alte parti, dar nu mai stiu exact, daca tot pe la inceput sau pe la sfarsit, dar am ras cu gura pana la urechi. =))
Foarte amuzant capitoleul, iar personalitatea Sakurei este diferita, se vede, ai modelat-o bine, insa iti spun personajul modificat este foarte amplu, deci sa fi atenta cum o schitezi in fiecare capitol. :3
Cam atat, te pup si astept nextul. >:D<

#5
Capitolul III.

Toata viata.. inca de mic copil, n-am facut decat sa fug in cerc. Din stanga in dreapta, salvand-o pe mama de necazuri si reusind sa-mi traiesc si eu cat de cat decent, prapadita asta de viata. Practic am incercat sa traiesc gandindu-ma ca ziua de maine, poate va aduce ceva mai bun decat cea precedenta. Nu pot spune ca am avut parte numai de necazuri, dar n-am fost nici cel mai fericit copil din lume. Cand tata si fratiorii mei au murit, aveam noua ani. Haruno Shin, Haruno Daisuke si Haruno Misaki au fost familia mea: tatal, fratele si sora. Am avut un accident de masina, iar singurii supravietuitori am fost eu si mama. Cand asteptam ca ea sa se vindece deoarece suferise multiple fracturi si era in pericol de moarte, m-am rugat la Dumnezeu zi si noapte sa o apere si sa mi-o lase macar pe ea. Mi-am jurat ca voi avea mereu grija si o voi proteja atat cat pot.. doar sa o salveze. Ce aveam sa ma fac singura pe lume? In final, Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta..
Am plans mult pentru tata si fratii mei.. si-am crezut ca mama va fi un sprijin si intotdeauna alaturi de mine, acum ca am ramas doar noi doua. Am crezut ca-si va indrepta toata dragostea si afectiunea fata de mine, singurul ei copil in viata.. pentru a nu le simti lipsa celorlalti..
Am crezut gresit.. Totusi, ea nu a fost mereu asa cum a ajuns acum. Pe vremea cand toata familia mea traia, Haruno Kaori era cea mai respectata dintre femei, cea mai frumoasa si mai inteligenta mama din cate existau. Cel putin in ochii mei de copil. O iubeam asa mult, incat nu exista zi lasata de la Dumnezeu in care sa nu-i reamintesc cat de mult o pretuiesc, si ma bucur ca EA si doar EA.. este mama mea.
Totul s-a schimbat odata cu accidentul nostru..
Prima data, a inceput sa bea. Nu se mai ingrijea de casa, de mine si nici chiar de ea. Un timp.. cam o saptamana a lasat sticla de-oparte anuntandu-ma ca are de gand sa-si caute o slujba. Ironia sortii a fost ca s-a "indragostit" in doua saptamani de seful ei, insurat si cu doi copii. Intr-o zi, m-am intors de la scoala mai devreme si i-am gasit in actiune pe masa de la bucatarie. A fost o scena pe care nu o voi uita cat traiesc.. ceea ce m-a marcat insa, a fost gestul mamei. Mi-a facut semn cu mana sa ies din camera. Am citit chiar pe buzele ei, cuvantul "dispari".. toate in timp ce isi continua treaba. Tipul de deasupra era atat de concentrat, incat nici n-a observat prezenta mea.
A fost ultima data cand am plans pentru ea... Asa imi ziceam pe-atunci. Zilele ce au urmat nu ma mai interesau. Aveau sa inceapa, la fel se terminau.. Dupa o perioada, cand seful ei a refuzat sa-si lase familia pentru ea si a parasit-o, s-a apucat de altele mai grave. Din tot ce castiga, nu-mi dadea nimic.. isi procura tot felul de prafuri, facea afaceri cu oameni dubiosi iar eu o asteptam acasa, zi de zi rugandu-ma sa ajunga intreaga, sa nu pateasca ceva.. caci tot mama imi era. O vecina de-a noastra ma mai ajuta si avea grija de mine cand mama era plecata cu zilele.. iar cu timpul am invatat sa ma descurc singura..
Imi castigam si eu putinii bani muncind cand la unul cand la altul, am invatat sa-mi fac de mancare si sa am grija de casa.. si mi-am trait in continuare zilele. Toate lectiile de viata mi-au priit, iar vazand cum a ajuns cea mai importanta femeie din viata mea, am juat ca nu-i voi calca pe urme in veci.
Acum, cand caut disperata salonul unde este internata.. tot trecutul m-i se deruleaza in fata ochilor.. si desi sunt constienta ca o parte din mine o uraste din toata inima.. cealalta inca spera ca totul va fi iar ca inainte.. Macar pentru o zi, imi doresc sa stau fara griji alaturi de oamenii pe care ii iubesc.. De ce dracu nu mai vine ziua aceea!?
Camera 102, camera 102.. unde naiba e camera 102?.. Intr-un final am gasit salonul cu ajutorul unei asistente.. dar am incremenit cu mana pe clanta, pregatindu-ma sufleteste pentru ceea ce urma sa vad sau sa simt. Am pasit incet in incapere, cu ochii in pamant iar usor mi-am indreptat privirea spre ea..
M-am simtit atat de usurata cand am vazut-o uitandu-se la mine.. oarecum in regula, incat mi-au dat lacrimile. Avea doar o perfuzie in mana si cateva vanatai pe fata. In rest, arata aproape.. normal.
- Mama.. N-am reusit sa zic nimic pret de cateva minute. Am stat si m-am uitat la ea si viceversa.
- Ce s-a intamplat cu tine? am intrebat-o facandu-mi cat de cat curaj..
- Vreau.. vreau sa pleci.
Atat mi-a zis, dupa ce ne-am privit vreo zece minute.
- Poftim? De ce sa plec? Cand te vor externa? Aveam o mie de intrebari in cap si nici nu raspuns. Doar o privire goala din partea mamei mele, ce incepea sa se incrunte tot mai tare cu fiecare secunta care trecea.
- Am zis ca vreau sa pleci. Iesi dracului de-aici acum, ori chem asistentele. A apasat un buton rosu imediat.. cand a vazut ca nu fac ce spune.
- Nu plec pana nu-mi spui ce ai patit. Sunt copilul tau. Am dreptul sa stiu..
- Eu nu mai am copii. Cat traiesti sa nu-mi mai spui vreodata "mama".
Am incremenit holbandu-ma la ea stupefiata.. Niciodata nu mi-a zis asa ceva. Nici cand era mai drogata decat toti drogatii la un loc..
- Iesi afara in momentul asta. Altfel nu mai raspund de vorbele mele. Am vazut cum se uita disperata in jurul ei, de parca ar fi cautat ceva foarte important. Ochii ei caprui pareau atat de speriati si nervosi in acelasi timp.. nu avea rost.
I-am mai aruncat o singura privire si am parasit incaperea. M-am lipit cu spatele de usa, lasandu-ma usor in jos.
A fost prima data in saisprezece ani cand am auzit-o plangand atat de zgomotos. In cateva clipe am inceput si eu sa plang, blestemandu-mi viata tot pentru prima data-n saisprezece ani.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#6
O____________________________O !!!!
God damn.. !! >.<
Ce naiba are masa, e nebuna de legat.. ;_; cum sa-i spuna asta propriului ei copil si mai este si singura ei fica.. What the Hell !! >.<
Pot spune ca acest capitol a iesit super, pentru un moment chiar m-am simtit in pielea personajului, ai descris bine sentimentele Sakurei, foarte bine, de parca am fost chiar eu acolo.. ;A;
Am simtit imediat durerea cuprinzadu-ma, la naiba.. cum poate sa spuna asa ceva femeia aia ?
In fine lasam deoparte aspectul negativ al memei Sakurei..
Rozalia a fost bine descrisa, fiecare amintire a ei a fost coplesitoare, un final tragic pentru ea.. dar sper sa nu isi piarda sperantele.. caci inca exista.
Speranta nu moare niciodata. ;w;

Acum o sa o tin in laude, chiar le meriti.. si ce ma enerveaza cel mai rau este ca inafara de mine, nimeni nu mai citeste.. >______< Why ?? !!
Bine.. lasa ca ei pierd.. mai mult pentru mine.. >:]
Ok, te pup si succes in continuare cu ficul, sa nu te lasi.

#7
Off: Te rog sa imi scuzi lenea interminabila pe care o am dupa mine de vreo cateva saptamani bune . Ea este singura vinovata pentru ca nu ti-am dat comm . :"> Scuza-ma din nou :) .

On : O sa comentez doar ultimul capitol ca deh ...
Pai ai ceea ce imi place mie cel mai mult : Descriere . Este omniprezenta si insotita de niste figuri de stil fantastice . Imi place cum te joci cu epitetele .
Naratiunea este buna de asemenea si impletesti bine cele doua moduri de expunere .
Dialogul nu e sec , cam putin ce-i drept dar nu conteaza asta .

Am vazut cateva greseli de tastare dar nu le rescriu . Ai doar mai multa grija cand corectezi capitolul .
Imi place cum decurge actiunea , esti atenta la detalii si pui accent pe sentimentele personajului dar sunt sigura ca poti mai mult .

Cam atat am avut de comentat . Ai si ceva suspans e bine . Gambate cu nextul si take care !! :]
h*u*g*s

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#8
Capitolul IV.

Probabil sunt unul din cei mai ghinionisti oameni care exista sau poate sunt cea mai odioasa fiinta de pe suprafata pamantului iar eu, batuta-n cap ca de obicei nu mi-am dat inca seama. Ori pur si simplu asta mi-e soarta.. caci altfel nu-mi pot explica. Ce-am facut sa merit destinul asta?.. Sunt urata de propria mama, oare exista suferinta mai mare? Ma doare sufletul.. inima imi sta sa explodeze numai cand imi aduc aminte vorbele mamei mele.. Banuiesc ca acesta a fost sfarsitul relatiei noastre, nu cred ca voi mai auzi ceva despre ea mult timp.. Imi pare rau mama, daca te-am dezamagit intr-atat incat sa ma renegi!
Mi-am innabusit capul in perna si m-am pus pe plans. Nici macar nu stiu de ce fac asta.. Oare eu sunt responsabila pentru tot? Dumnezeule, spune-mi tu.. ce-as putea sa fac? Sunt doar o pustoaica de saisprezece ani, cum sa-mi organizez viata astfel incat sa ajung ceva in viitor? Abia acum.. pot spune ca am ramas singura pe lume. Doar prietenii mi-au mai ramas..
Mi-am deschis ochii umflati de plans incercand sa ajung la telefon.
- Alo? Sakura, esti bine? Ce s-a intamplat? Nu mi-ai raspuns deloc la apeluri..
- Hinata, calmeaza-te. Sunt bine, doar nu-mi mai urla in telefon. Ma doare capul asa de tare, incat am impresia ca baba de la doi imi da cu toporul in cap.
- Lasa glumele.. ai nevoie de ceva? Vin la tine imediat.. Toti de la scoala au fost ingrijorati pentru tine. Ai plecat ca o nebuna cand te-au sunat de la spital.. nici macar ghiozdanul sau haina nu ti-ai luat-o.. Iar despre.. aa.. ma..
- Ea este bine. A hotarat ca are nevoie de o vacanta in afara tarii, asa ca nu o vom mai vedea ceva vreme. Chiar nu-mi pasa cine ma crede sau nu..
- Poftim? Si tu ai de gand sa stai singura in apartament?
- Ceva de genu' . Mi-am sters lacrimile cu dosul palmei si mi-am simtit fruntea incretindu-se de nervi. De-acum incolo, Hinata, o voi tine numai in bautura si petreceri. Am de gand sa-mi traiesc viata, iar asta este o ocazie prea buna pentru a o irosi. Totul va fi numai lapte si miere. Iti jur asta.
- Saku.. ma sperii. Ce tot spui? Hinata deja era panicata..
- N-ai de ce sa te sperii. Iti voi arata cat de libera sunt, maine la ora 09:30 in noul club din centru. Sper ca ai chef de ceva distractie.
- Glumesti? N-am mai iesit in lume de cateva luni bune. Dar.. esti sigura? Totul se intampla atat de repede.. Sa nu regreti mai tarziu deciziile astea.
- Relax. Ma simt mai bine ca niciodata. Ne vedem maine la scoala. Am pupacit-o la telefon si am inchis. Deodata chiar ma simt mai bine. La dracu' cu mama. Faca ce-a vrea, nu-mi mai pasa de nimic. Nu mai este
domeniul meu.
M-am bagat in pat si-am dat somn. Maine incepe un nou inceput atat pentru mine, cat si pentru ceilalti. De-abia astept..
...
Dupa treisprezere ore de somn, ma simt ca in rai. Am dormit bustean.. pe o pozitie m-am culcat si pe aceeasi m-am sculat.
Am inceput sa chicotesc singura, dupa care m-am indreptat spre baie. Mi-am facut toaleta de dimineata, m-am imbracat si-am iesit pe usa, indreptandu-ma spre casa Hinatei. Pe drum, cu cine credeti ca m-am
intalnit? Noul gigolo al scolii, frumosul roscat.
- Sakura, buna dimineata. Frumoasa ca de obicei, n-am ce spune. S-a apropiat de mine si m-a pupat pe amandoi obrajii si asa am facut si eu. Astazi.. va vine sau nu sa credeti, pare un om normal.
- Te simti mai bine? Am auzit ca ai avut cateva probleme.. Roscatul s-a uitat cumva trist la mine, si-am lasat capul jos.
- Care om nu mai are din cand in cand probleme? Am zambit frumos si m-am scuzat. Trebuie sa ajung pana la Hinata dar ne vedem la scoala nu? l-am intrebat deja departandu-ma..
- Sigur. Ai grija de tine. Mi-a facut cu mana si mi-a trimis cateva bezele, plecand si el.
In cinci minute eram in fata usii.
Am intrat, salutandu-i parintii si am urcat in camera ei.
- Hei, am ajuns ce faci?
Am privit-o pe Hinata care se plimba disperata dintr-o parte in alta a incaperii, cu telefonul in mana.. butonand nervoasa.
- Iepuras.. de ce esti asa pornita? am intrebat-o trantindu-ma in fotoliul din colt.
- Ha Ha Ha.. cred ca voi face stop cardiac in urmatoarele cinci minute.
- De ce? Suspicios..
- Stii cine m-a sunat mai inainte?
- Daca imi vei spune.. o sa stiu, i-am zis rasfoind o revista.
- Naruto m-a sunat si m-a invitat in oras. Iti vine sa crezi? Ce sa fac? Cum ma imbrac? Unde vom merge? Oare ma saruta? Voi muri de rusine..
- Wow.. calmeaza-te papusa. O sa fie bine, nu-ti ia nimeni viata. Tie iti place de el.. probabil si lui de tine deci faceti o combinatie. I-am facut cu ochiul iar ea s-a inrosit ca racul. Of Of.. naspa cu dragostea asta. Ce bine de mine!
Hinata a privit ceasul si s-a imbracat si ea.
- Iti aduc ghiozdanul si geaca imediat iar apoi putem pleca.
Pe drum n-am facut decat sa balmajim intr-una despre nimicuri. Cu siguranta este mult mai simplu asa. Ma simt atat de eliberata.. fara stres, fara griji. Ha ha ha.. asta da viata.
La ore, iar a fost plictiseala. Am fost scoasa la tabla pentru a rezolva o ecuatie la chimie. Cine naiba sta sa invete si acolo?
M-am uitat cinci minute ca mata la branza.. si-am lasat-o balta.
- Chiar n-am idee despre ce e vorba. Va plictisiti si dumneavoastra si imi pierd si eu timpul, am zis scobindu-ma in ureche. Asta va fi o zi memorabila.
- Domnisoara Haruno, va simtiti bine? L-am vazut cum se uita printre lentilele ochelarilor cu ochii cat cepele.
- Ma simt grozav. Ma simt asa de bine ca as pleca de la ora. Poate ar trebui sa faceti si dumneavoastra la fel. M-am apropiat de profesor si l-am batut usor pe umar. Ati mancat o gogoasa domn' profesor? Aveti zahar in coltul gurii.
Proful s-a indepartat vreo doi pasi, scotocind in geanta dupa un servetel. Colegii mei mai aveau putin si dadeau pe afara de ras..
- Aaa.. acum.. aa.. poti pleca la loc. M-am mirat putin dar am fost atat de ascultatoare ca am plecat de tot din clasa. M-am dus la baie. Peste cateva minute m-am intors in clasa, exact cand s-a sunat de pauza.
Am salutat profesorul si m-am dus in banca.
- Ce-i cu schimbarea asta de atitudine? M-am intors pentru a-l vedea pe Sasuke uitandu-se suspicios la mine.
- Iubire, oamenii se schimba. M-am uitat in ochii sai negri si m-am apropiat exagerat de mult de fata lui. Nu s-a clintit deloc.. nici n-a reactionat. Stii? N-am remarcat.. dar ai ochii foarte frumosi. Hmm..
- N-am remarcat nici eu. Dar te-ai schimbat cam mult. M-a patruns cu privirea si am simtit fiori pe sira spinarii. Ahh.. imi vine sa intorc capul. Cum poate fi atat de frumos?
- Schimbarea e buna. M-am departat si mi-am deschis un caiet. Urmatoarea ora e biologia. Imi place materia asta si imi place si profesoara.. Stie sa capteze elevul prin metode inventive si practice si.. Ia' stai putin. L-am privit din nou pe Sasuke.
- Sunt prea frumoasa astazi si nu-ti mai poti lua ochii de pe mine? L-am intrebat observand ca inca ma mai priveste intens.
Mi-a zambit strengareste si mi-a oprit respiratia. Aproape m-am innecat. Ce naiba? De cand ma simt asa in preajma lui?
Am deschis gura sa zic ceva, dar mi-am oprit-o cand am vazut profesorul intrand in clasa.. Ora a decurs destul de bine. Am luat un zece pentru un raspuns rapid iar asta mi-am mai imbunatatit putin ziua.
Dupa ore, mi-am luat traista si am plecat spre casa. Aveam sa ma pregatesc pentru iesirea in oras. M-am mai gandit putin la Sasuke, dar am incercat sa alung imaginea lui din minte. Ma deruteaza complet. In ora chiar m-am holbat la el vreo zece minute.. pe ascuns desigur, dar m-a vazut cu siguranta. I-am vazut zambetul superb din nou si mi-am muscat buza.
In fine.. cred ca am primit un mesaj.. de la Hinata. Naruto si inca cativa colegi vor veni cu noi. Grozav, va fi o noapte de neuitat. Ma voi asigura de asta.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#9
Ai adus nextul, credeam ca nu o vei mai face.. mercii ! :]
Hai sa vad ce ai facut tu pe aici. :P

1` Ideea capitolului este foarte buna, insa ma dezamageste Sakura, sper ca nu o ia pe urma mamai ei.. :-S ca doar atat ii mai trebuie. :-L

2` Ai descris bine, insa mai trebuia sa descrii sentimentele mai amplu, la inceput te-ai descurcat bine, doar ca la sfarsit ai luat-o prea incet cu sentimentele, trebuiau si acolo sa trepideze.
Dar asa te-ai descurcat mai bine sa stii. ^^
Mai este inca o problema, mereu uiti sa descrii tot ce inconjoara, iti spun si acel aspect capteaza atentia unui cititor, caci asa nu prea reusim sa ne imaginam foarte bine locurile.. pentru ca in mare parte nu ne dam seama pe unde se duc si tu trebuie macar putin sa descrii cu mici amanunte locul. :-)

3` Actiunea nu a fost grabita, ai avut grije sa descrii mult si bine, deci nu ai probleme cu modul de a desfasura intamplarile. ;)

4` Dialogul.. hmm prea putin, dar a fost bun, cu toate ca nu's cea mai mare fana a lui, insa si el isi are rostul. Daca este sa faci mai mult dialog, sa faci, dar sa incerci sa-l intensifici cu multe lucruri si sa-l faci interesant. ^^
Mi-e una mi-a placut dialogul intre rozalie si bruneta, mai ales atunci cand Hinata se tot panica in legatura cu iesirea in oras. :))

5` Greseli de orice fel de natura nu ai avut.. sau poate ai avut, dar eu una nu le-am vazut. ;;)


That`s all, i just love the way you do it, don't stop.
Im waiting the next chapter. :]

#10
Salut,deci am citit tot ficul dar o sa comentez doar ultimul capitol,sper ca nu te superi;;)
Sakura vrea sa se distreze,foarte bine dar sa nu o ia pe urmele mamei ei,trebuie sa mentionez ca nu seamana cu sakura din anime si imi place mai mult de ata>:D<.
Descrierea este multa si buna,dialogul cam multicel dar nu exagerat,actiunea nu se grabeste.Imi place ca povestesti la pers I si nu povestesti decat in perspectiva fetei,ramane mai mult mister.Inca odata bravo,ficul este foarte frumos.
Sper ca "fluturasul" inspiratie sa mai vina ca a trecut mult pe la tine poate se instaleaza la tine;))
Spor la scris,vreau next si sa ma anunti daca se poate,nya,
Bye>:D<
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.308 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)