Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Junjou Romantica Fiction[18+]

Nu, Naruto nu e genul meu. Foarte rar privesc altceva in afara de yaoi si shounen-ai. Comedii cum ar fi Gintama, sau filme anime ca Tokyo Godfathers.
Ma bucur ca ti-a placut partea de inceput, sper sa citesti si de acum incolo.
Nici eu nu-mi imaginez o carte fara dialog :)) O sa ai parte de suficient dialog de acum incolo.
Da, de obicei lucrez la actiune, e punctul meu forte. Pentru ca inainte ma cam grabeam, din cauza asta inceputurile la mine vor fi intotdeauna poate mai scurte si putin simplificate. De obicei tind sa echilibrez situatia pe parcurs.
De ce nu am ales alt titlu? E un fan-fic, chiar daca i-as da alt titlu, originalul oricum va exista. Ai sa vezi in schimb ca titluri interesante exista la fiecare capitol in parte, aici am vrut sa pastrez acelasi stil ca in manga/anime.
Oke, in ceea ce priveste expresiile cu multi "iiii" aici vreau sa te contrazic si sa atrag oarecum atentia. Aceste expresii nu sunt gresite, nu deranjeaza si nici nu trebuie evitate de cei care doresc sa le introduca.
In primul rand, e un fan-fic, deci oarecum ar trebui sa existe o mai mare libertate de exprimare pentru ca nu se scrie o carte, nu e o creatie originala. Creatia deja exista, si chiar si acolo cuvintele sunt destul de libere, nu exista prejudecati.
Apoi, exista expresii de genul asta gasesti si in carti. "Guraaaaaa!" - si celelalte a-uri dupa primul a sunt scrise cu litere mici. "Inceteaza, te roooog" si ca sa poti verifica sursa chiar tu, citatele sunt din Mari Akasaka - Vibrator.
Nu o sa abandonez ficul, s-a intamplat la Gravitation pentru ca deja am scris prea mult, ideile ma paraseau si la fel ca Murakami, am luat pauza :))
Multumesc pt reply >:D< Hugs!

Unde este o brichetă, este şi foc.

Nu credea că Usami ar fi claustrofob…dar nu îşi putea explica în alt mod faptul că scriitorul alegea mereu camere de hotel spaţioase, având de asemenea un apartament spaţios. Nu îl auzise vreodată plângându-se din pricina asta, şi totuşi excesul de spaţiu era ceva care îl fascina.
- Usagi – san, de ce alegi de fiecare dată camere atât de mari? E o risipă de bani.
- Cum de ce? Ca să te am în fiecare loc al camerei, cu cât mai multe locuri cu atât mai multă satisfacţie.
Mai bine nu întreba. Nu mai reuşea să-şi simtă obrajii de căldură şi roşeaţă. Probabil arăta ca o ridiche, dar nu lucrul acesta conta.
- Prostule! Nu te poţi gândi la altceva!
Plecase repede, cu pumnii strânşi, bombănind nervos. Îşi auzise iubitul râzând scurt şi paşii ce răsunau în spatele lui îi confirmau faptul că Usami îl urma.
- Nu e nevoie să vii cu mine la baie.
- Dar mă gândeam că poate vrei să te ajut. Să te ţin de ….
- Ahh! Încetează!
Închisese uşa în urma lui, izbind destul de tare. Auzindu-şi iubitul vorbind atât de vulgar, abuzându-i urechile şi mintea, uneori era suficient să-l scoată din sărite. Nu îl deranjau asemenea discuţii, alese la momente potrivite, dar Usami nu le alegea deloc, şi aducea vorba despre sex când gândurile lui erau ocupate cu altceva. Îl bulversau, îi dădeau senzaţia că nu se va mai putea gândi la nimic altceva. Ca un stop continuu, unde era asaltat cu imagini despre ei doi.
Expirase aerul reţinut în plămâni până atunci şi ca să-şi ia gândul de la scriitor începuse să studieze baia cu atenţie deosebită. Gresia de culoare mov îi aminteau de ochii lui, şi luminile difuze ce creau o senzaţie de coborâre într-un spaţiu violet. Îşi imagina cum mereu se pierde în ochii lui, emanând adesea când făceau dragoste o dorinţă şi sentimente pe care îi era greu să le descrie în cuvinte.
Cada era una largă, în care puteau încape mai mult de două persoane. Se apropriase de margine, imaginându-se deja înăuntru alături de Usami. Albastrul de pe marginea ei îi amintea de cămăşile lui, atât de bleu ca cerul în zilele senine de vară.
Întors spre oglindă unde era chiuveta, se zărise dintr-o dată. Reflecţia lui începuse să devină din calmă, una iritată.
- Nici măcar la baie nu mă pot duce fără să mă bântuie imaginea ta! Usagi prost!
Vorbea cu nimeni în particular, şi se grăbise spre toaletă. Desfăcându-se la şliţul de la pantaloni, în sfârşit se lăsa condus de propria nevoie fiziologică. Uitându-se în jos însă, mai adăuga încă una pe listă.
- Numai mie mi se poate întâmpla asta…
Privise în jur ca şi cum ar fi observat cineva erecţia lui. Muşcându-şi buzele încercase să scape de mica neplăcere gândindu-se la lucruri urâte: emisiuni tv cu oameni graşi, fratele lui Usami, profesorul lui de la colegiu. Aproape că reuşise când o bătaie în uşă îi întrerupsese formula magică.
- Misaki sper că nu faci ceva prostii înăuntru fără mine!
Îşi exprimase iubitul său nemulţumirea. Vocea lui dubios de fermă îl îndemna să se întrebe dacă nu cumva are un dispozitiv de urmărit ataşat de el. Oricum, problema rămânea aceeaşi.
- Numai din cauza ta!
Ridicase vocea pentru a fi auzit, şi imediat uşa se deschise. Ca întotdeauna când iniţia ceva, Usami rămânea cu ochii mari şi fixaţi spre el. Ca acum, plus ţigara care-i atârna între buze, aproape căzută.
Oare gresia avea găuri? S-ar fi ascuns în ele cât ar fi clipit…
- Misaki. Eşti un băiat rău…de ce să te atingi singur când ai pe cineva care să facă asta?
Rânjise scriitorul observându-i mâna ce deja aluneca lent pe erecţie. Tânărul îşi muşcase buzele, din ce în ce mai excitat. Prezenţa bărbatului îi influenţa fiecare gest. Mirosul emanat de trupul lui, căldura cu care-l învăluia îl făceau să nu-şi dorească nimic altceva în acel moment. Simţindu-şi spatele încins, acum că Usami îl luase în braţe, îşi lăsase capul pe umărul lui.
- Faci des asta când îmi duci lipsa?
Auzise murmurând la urechea lui, şi închisese ochii cu putere. Simţea mirosul de ţigară aproape şi ignorase izul ce-i pătrundea nările. Mâna scriitorului îi apucase penisul, cu atingeri atât de lente şi chinuitoare încât simţea cum îl lasă picioarele.
Nici dacă ar fi vrut să vorbească, în acele clipe, n-ar fi reuşit să scoată altceva din gură decât cuvinte împerecheate cu gemete. Preferase să tragă aer în piept şi să respire greoi.
Avea una din mâini ridicată în sus, apropriindu-i capul de a-l său. Se simţea puţin ruşinat să iniţieze un sărut între ei, dar simţea nevoia să-l sărute. Bucuros că bărbatul scăpase de ţigara enervantă îşi despărţise buzele pregătit să fie cu totul cuprins în acele senzaţii ce-i făceau mintea să plutească prin aburii plăcerii. Şi nimic nu-i schimba gândirea că sărutându-şi iubitul nu putea intensifica acele senzaţii. Ca întodeauna, efectul era garantat.
- Usagi – san…
Îi apucase părul între degete strângând convulsiv. Se ridicase pe vârfuri, coapsele mişcându-se mai lent sau mai brusc spre mâna care-i provoca atâta plăcere.
- Misaki, va trebui să mai exersezi. Nici nu mi s-a terminat ţigara şi te-ai terminat tu.
Observase Usami, cu nemulţumire voalată în glas ducând ţigara la gură cu mâna cu care tocmai îl masturbase. Vădit surprins de remarca iubitului său, Misaki simţise cum i se risipeşte orgasmul, lăsând în urmă aceeaşi senzaţie de la început. Enervarea.
- Nu am rezistenţa ta, Sensei!
Îl ironizase, dar ştia prea bine că într-adevăr, Usami Akihiko rezista suficient de mult pentru a-şi dovedi virilitatea. Dar luând în considerare diferenţa de vârstă dintre ei doi, unele lucruri încercase să şi le explice prin prisma asta.
- Ei bine, hai să repetăm experimentul.
Apucat de încheietura mâinii, Usami îl trăsese aşa cum era, cu pantalonii în vine şi cu penisul semi erect, prin baie şi cameră, ajungând într-un final pe pat. Cu lejeritate obişnuită, îi dăduse brânci în pat. Nici măcar nu ţinuse cont de protestele sale.
- Ce ai de gând?
Întrebase văzând cum stinge ţigara într-o scrumieră aflată la îndemână şi aprinde repede o alta. Ridicase numai o sprânceană privind spre el.
- O să testăm teoria mea, din nou.
- Nu văd de ce am testa aşa ceva! Sunt un tânăr perfect sănătos!
Degeaba se împotrivea. Ştia că Usami o să facă ce vrea cu el.
- Asta vreau şi eu să văd. Poate că fumez prea încet…
Glumise apropriindu-se. Îşi pusese ţigara cu tact între buze şi cu ambele mâini îşi îndemnase iubitul să se întindă în pat.
- Misaki, te iubesc.
Cuvinte repetate nopţi la rând, şi nu numai. Deşi urechile lui ascultaseră până la refuz, de fiecare dată când Usami îi şoptea acele cuvinte, tonalitatea cu care o făcea, aerul fierbinte cu care îi pătrundea pielea şi modul în care îl fixa erau unice. Nu putea ignora situaţia şi devenea un amalgam de dorinţe, strânse în sufletul său.
Săruturile bărbatului ce erau insuficiente şi scurte, strânse pe carnea sa în grabă. Usami se aplecase pentru a-i da jos pantalonii şi boxerii. Cât nu îşi folosea buzele, ţinea ţigara cu una din mâini, şi invers.
- Ai mâinile aşa reci.
Era o remarcă obişnuită. Ceva ce spunea doar de dragul de a-şi exersa vocea pentru a fi sigur că nu geme decât în capul său, şi nu cu voce tare. Numai gândul de a-şi simţi iubitul aproape era de ajuns să aprecieze vocal totul.
- Aştept să le încălzeşti cu pielea ta fierbinte…
Îl auzise şoptind domol, în timp ce-i săruta talpa piciorului. Cealaltă talpă se curbase pe covor, degetele strângându-se uşor. Fiecare parte din trupul lui reacţiona la gesturile bărbatului, chiar şi cea mai neînsemnată.
- Încălzeşte-ţi-le singure, perversule!
- Am să fac şi asta…
Palmele scriitorului se opriseră exact peste sfârcuri, mişcându-se lent pe pieptul său. Scăpase primul geamăt, roşindu-se probabil şi mai mult. Usami ştia foarte bine că acela este unul din punctele sale sensibile. Mângâierile duraseră prea puţin pentru a fi total mulţumit, şi adăugase la acel geamăt încă unul de protest pentru pierderea unor senzaţii atât de plăcute. Încercase să-şi acopere chipul ruşinat, dar bănuind asta, nuvelistul fusese mai rapid şi îi prinsese mâinile.
- Misaki, eşti foarte simpatic când faci asemenea gesturi. Nu ai de ce să te ascunzi de mine.
- De parcă aş avea încotro!
Replicase, însă spre final ajunsese să geamă ca la început. Usami îi apucase erecţia, strângând spre vârf, mişcându-şi mâna prea repede pentru ca să înregistreze altceva decât plăcerea în stadiul ei incipient. Picioarele i se îndepărtaseră din instinct, şi nu avea timp să înregistreze unele gesturi pe care le făcea, decât treptat. Uneori avea senzaţia că trupul lui se mişcă în dezacord cu mintea, conştientizând într-un târziu ceea ce se întâmplă.
Considera drept sigură strânsoarea pe care o ţinea cu fiecare mână, degetele sale fiind prinse de cearşaf, în încercarea de a găsi o punte care să-l ţină ancorat încă în realitate. Nu vroia uneori să cedeze atât de repede, ca acum…
Ţigara se terminase. Fumul nu îi mai venea în nări aşa des, dar la fel ca şi dispariţia fumului, Usami dispăruse pentru câteva clipe de deasupra lui.
- Usagi- san?
Întrebase cu o oarecare nelinişte în voce. Nu vroia să rămână singur într-o asemenea situaţie. Excitat, doritor şi gata să se supună oricărei metode care să-l aducă spre împlinirea sexuală. Acea Nirvana personală, dar de care iubitul său nu trebuia să afle. Nu vroia să recunoască faptul că îl satisfăcea total, deşi o partidă de sex între ei deschidea întodeauna pofta pentru altele noi. Ceva prea complex de explicat, un fenomen pe care refuza să-l conceapă.
- Imediat. Nu îţi face griji, am de gând să te devorez.
Înghiţise în sec, ridicând-se uşor pe coate. Admira trupul bărbatului din faţa sa, ipostaza ce i se prezenta şi pe care o considera atât de senzuală. Hotărâse să nu-i vorbească, nici măcar să nu îl atingă, deşi şi-ar fi dorit. Usami lăsase pe jos cămaşa ce o purta şi se desfăcuse la pantaloni. Simţea sângele pulsându-i în jos spre penis, şi lăsase capul uşor pe spate tulburat de acea imagine erotică. Îi era ruşine să recunoască astfel că renunţa prea repede la inocenţa sa, dar nu reuşea decât să-l dorească mult mai mult. Nu plănuise nimic din tot ce i se întâmpla, ci doar se pierdea în lumea lor. În ochii lui, când tăcea şi nu îi repeta cuvinte de iubire şi în acele atingeri ce întârziau să apară.
Revenind aproape de el, scriitorul iniţiase un sărut care nu îl lua deloc prin surprindere. Deschisese singur buzele, primindu-le pe ale acestuia într-o joacă ce după câteva clipe devenise un lucru intens şi serios. Îşi ridicase braţele pe umerii lui, apropriindu-l. Usami nu ezita, răspunzându-i la fiecare gest, existând o ciudată armonie între ei.
Odată ce buzele nu i se mai aflau peste ale sale, auzise scăpărarea unei brichete. Ţigara deja aprinsă îl făcuse să strâmbe din nas.
- Credeam că măcar acum ai să renunţi.
- Poate vei reuşi să mă convingi pe parcurs.
Făcuse Usami cu ochiul, şi depărtându-se uşor îi apucase posteriorul, ridicându-l încet de pe pat. Misaki apucase cu mâna dreaptă cearceafurile şi trăsese cu putere aer în piept.
- Relaxează-te puţin.
Îi şoptise la ureche nuvelistul, ca apoi să-i muşte lobul şi să-l lingă. Tremurase imediat, copleşit de senzaţia ciudată de plăcere. Se simţise penetrat în acelaşi timp, dar nu reuşise decât să geamă pierdut. Buzele lui Usami coborau spre gâtul lui, muşcând cu lăcomie. Degetele păreau a se înmulţi, din unul devenind două iar la final, trei… ieşind şi intrând uşor. Simţea cum anusul său se lărgeşte permiţând penetrarea adâncă. Uitase de durerea scurtă de la început.
Lăsase capul într-o parte ca apoi să deschidă ochii larg, filtrul de la ţigară aproape că se turtise între degetele bărbatului. Avea mâna stângă ţinută lângă el, şi Misaki îl apucase de braţul liber, trecând cu palma de jos până sus unde muşchii braţului se uneau cu cei ai umerilor. Nu îşi explica de ce trupul său reacţiona atât de repede, prin simplele atingeri.
- Usagi –san, dacă nu te grăbeşti…
Şi imediat coapsele i se ridicaseră uşor, încordându-se dureros de plăcut. Gura lui Usami coborâse la timp peste erecţia lui, lingând tot ce ejaculase cu o plăcere ce-l făcea să se sufoce cu prima pernă pe care o apucase.
- Iar n-am terminat ţigara… Misaki va trebui să repeţi până la perfecţiune.
Ştia că este numai un pretext pentru a continua, şi coborâse uşor perna de peste ochi pentru a-l privi pe Usami. Acesta avea ţigara între buze, aproape terminată.
- E a doua…
Recunoscuse arătând spre scrumiera, bricheta şi pachetul de ţigări de lângă pat.
- Usagi prost! O faci intenţionat!
- Şi ce dacă.
Îi prinsese mâinile deasupra capului, imobilizându-l. Se zbătuse de câteva ori, dar imediat ce primise un sărut de la bărbat renunţase la acea idee. Simţea erecţia lui de fiecare dată când îşi apropria trupul, bănuind ca întotdeauna o partidă de sex care să-l lase imobilizat câteva ore. Dar nimic nu se putea compara cu faptul că erau împreună în acele clipe. Ridicase coapsele spre bărbat, pentru a fi penetrat mai uşor. Usami încetase să-l tachineze, stinsese până şi ţigara sa enervantă.
Nimic nu mai conta în acele clipe, cât înghiţea aerul încins pe care îl respira scriitorul spre el. Citind plăcerea de pe faţa sa era singurul lucru important, ca şi ce avea să urmeze după un sărut lent. Dispariţiei oricărui gând din capul lui era pusă pe seama faptului că Usami începuse să se mişte. Coapsele lui se depărtau suficient pentru a crea fricţiune. Era stimulat până la refuz, chiar dacă abia începuseră partida de sex.
- Misaki, nu e momentul…
Încercase scriitorul să-l oprească simţind cum pereţii anusului se strâng peste penisul său. Era atât de fierbinte, senzaţia trecându-i prin tot trupul, făcându-l să lase capul pe umărul tânărului. Nu vroia să înceteze atât de repede, şi din instinct începuse să-şi mişte coapsele rapid. Nimic nu se putea compara cu graba de a-l avea pe tânăr, nu o grabă în a termina mai repede, cât în a-l satisface cât mai mult.
- Usagi!
- E bine aÅŸa, Misaki?
Renunţase în a-i şopti asta la ureche, preferase să-l privească. Avea ochii înceţoşaţi de plăcere, buzele întredeschise părând a murmura cuvinte potrivite cu ceea ce simţea Misaki în acele clipe, dar atât de încet că nu ajungeau la urechile lui. Imaginea tânărului era una care o adora, mişcându-se lent pentru a putea observa schimbările pe chipul său. Coapsele i se loveau insistent de ale lui, ştiind că în curând va ajunge la orgasm.
- Daaa…
Îi ridicase partea de sus spre el, într-o îmbrăţişare strânsă, cât timp Misaki îi tremurase în braţe. Ejaculase gemând pierdut, cu voce suficient de tare pentru a-l face să zâmbească mulţumit.
- Te iubesc, Misaki.
Cuvintele aveau efect imediat, în mod ciudat trupurile lor mişcându-se de la sine. Tânărul schimbase poziţia fără să-şi dea seama, în fierbinţeala acelor clipe. Usami doar îi urmase coapsele în timpul penetrării, privindu-l cum se lasă într-o parte, ca apoi să se întoarcă cu spatele spre el. Îl sărutase pe tot spatele, de-a lungul coloanei de jos până sus la gât. Nu-i ignorase nici umerii, muşcând carnea până ce lăsase mici urme roşiatice.
Nu primise un răspuns la cuvintele sale de dragoste, cel puţin nu unul verbal. Misaki îi prinsese mâna dreaptă într-a sa şi o ridicase spre locul unde îi bătea inima. Un gest ce-i amintea de prima oară când deveniseră intimi. Parcă auzea prin palmă, pulsul iubitului său fiind la fel de ridicat şi haotic precum al lui. Încercase să-l îmbrăţişeze, deşi într-un mod ciudat, numai cu mâna stângă ţinându-i talia strânsă. Tânărul preferase să-şi unească degetele cu ale lui, ţinându-l atât de strâns până ce Usami tresărise mirat.
- Nu am să plec niciunde, Misaki.
Îl liniştise mângâindu-l cu mâna stângă peste coapse şi talie.
- Usagi - san, nu vreau să se termine totul aşa repede.
Un râset scurt se auzise şi Misaki se întorsese nervos spre el pentru a-i spune ceva. Usami pregătit ca întotdeauna înghiţise reproşul lui cu un sărut pasional.
- Vom continua cât îţi doreşti.
Promisese apoi cu un zâmbet mulţumit pe buze, în ochii lui ascunzându-se un licăr sadic.

*

- Usagi prostule! Ştiam eu că o să mă abuzezi o noapte întreagă!
Se plânsese cu vocea şoptită şi nemulţumită spre iubitul său, care fuma indiferent. Oamenii din jur păreau a ignora minora ceartă, văzându-şi de relaxarea lor.
- Acum nu încerca să ascunzi că ai cerut singur asta…
Îl ajutase să intre în piscina cu apă termală, având grijă să-l ţină cât mai aproape. Cu un sărut scurt de împăcare reuşise să-i schimbe dispoziţia, Misaki lăsându-se spre el.
- Mâine vom merge să vizităm templul din apropriere.
- Pot să fac poze?
- Câte vrei…dar le prefer pe cele cu tine.
- Cu mine?
- XXX.
- Usagi – san!
Încercase să-l îndepărteze suficient de mult înainte ca Usami să-l mai poată apuca de posterior. Fundul lui fusese abuzat destul pentru o noapte. Din greşeală însă îl împinsese peste altcineva.
- Scuze…
Murmurase scriitorul şi era gata să se întoarcă cu spatele când auzise o voce cunoscută:
- Akihiko!!
- Hiroki!

Răspunsuri în acest subiect
Junjou Romantica Fiction[18+] - de EvilManiac - 04-06-2010, 01:23 PM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de Verrine - 04-06-2010, 10:23 PM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de EvilManiac - 05-06-2010, 11:43 AM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de Ely-chin - 21-06-2010, 03:35 AM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de kame. - 13-07-2010, 01:07 PM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de kame. - 14-07-2010, 11:51 AM
RE: [18+] Junjou Romantica Fiction - de MiraA - 20-07-2010, 03:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Romantica. Aliss_anime 6 5.443 10-07-2013, 01:38 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Site de fan-fiction [idee] Flaw 10 10.398 24-06-2011, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Sângerica :3
  Fan Fiction Contest ~ 2011 ~ Flash 43 33.004 25-05-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  RE: Culoriile copilariei original fiction by me:P Luzer 18 13.785 10-03-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  Top 3 Fan fiction ;) Green Silver 59 45.761 21-01-2011, 06:13 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Ajutor pentru Fiction Jasmine 10 8.767 12-12-2008, 04:19 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 9.516 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)