Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fan Fiction Contest ~ 2011 ~

#1
De ce este acest Concurs mai diferit de celelalte ? Asta pentru că stafful FF vă pregăteşte o surpriză.. Câştigătorul va primi un premiu. Este diferit de tot ce s-a făcut până acum. Dacă tot vă daţi silinţa să fiţi premiaţi. Premiul va fi o carte pe care o veţi primi ori personal asta dacă staţi în Bucureşti, Constanţa, Brăila sau Ploieşti [ aici sunt locurile unde putem ajunge eu şi Nya ] sau prin poştă. Datele de contact ni le daţi pe messenger.


Cine poate concura ? Oricine. Nu contează vârsta, rasa, orientare sexuală, pături sociale etc. Ţine de experienţa voastră dacă va fi bine sau nu. Concursul va începe de pe 3 aprilie şi se va termina pe 18 mai. În această perioadă userii se pregătesc, dar uitaţi mai bine aici un calendar al desfăşurării concursului.


• Concursul va începe în data de 3 aprilie şi se va încheia pe data de 18 mai.
• Fiecare concurent va avea timp la dispoziţie din data de 3 aprilie adică azi până pe 10 mai să trimită lucrările uneia dintre moderatoarele secţiunii Fan Fiction [ Eu sau Nya ] printr – un mesaj privat aici pe site – ul Animezup sau ni – l puteţi trimite prin email la adresa undying_neko05@yahoo.com [ Eu ] sau nya_loves_herself@yahoo.com [ Nya]
• De pe 10 mai până pe 18 mai se va desemna câştigătorului şi votarea lucrărilor.


Votarea .

Acest topic se va lăsa liber pentru orice întrebare sau nelămurire pe care o aveţi, iar votarea se va efectua prin comentarii argumentate, dur, stil critic şi obiectiv.
De ce facem asta ?

După cum ştiţi marea majoritate au câte o familie virtuală şi ca să evităm linguşeala şi pupincureala am decis că mai bine e să facem în acest fel. Comentariile vor fi stricte, obiective şi se va corecta chiar şi la sânge lucrarea respectivă. Nu se va ţine cont de faptul că sunteţi rude, amici, sisuri şi aşa mai departe. Dacă observăm că nu aţi fost îndeajuns de obiectivi şi că aţi fost subiectivi comentariul este anulat şi participarea voastră în concurs de asemenea.

Lucrarea o veţi alege observând originalitatea lucrării, modul de abordare a subiectului şi tehnica acestuia. Lucrarea să nu aibe greşeli de tastare [ foarte multe ], iar în cazul în care aveţi greşeli de gramatică grave aceasta nu va fi acceptată. În momentul în care votaţi prietenul sau sora sau mai ştiu eu ce, ambii participanţi sunt descalificaţi şi lucrarea le este anulată. De asemenea oricine poate vota printr – un comentariu, însă se va ţine cont de acesta doar 50 la sută pentru că şi noi vom vota. [ adică eu cu Nya şi probabil şi Aly dacă doreşte ]. Veţi alege o lucrare din toate participante şi o veţi argumenta. De ce aţi ales această lucrare ? Iar pe celelalte le criticaţi şi vă spuneţi obiectiv părerea. Dacă găsim urme de subiectivism, vă anulăm totul. Cum am menţionat mai sus. Nu va exista nici un poll pentru a nu apărea erori acolo, iar unii care vor dori să câştige să profite de asta. Moderatorii acestei secţiuni vor fi cu ochii pe fiecare comentariu pe care îl veţi da.

În acest concurs veţi participa cu un one-shot de minim o pagină de word şi maxim trei pagini de word. Nu mai mult, nu mai puţin. Dacă lucrarea este mai mică de o pagină de word nu o vom accepta, iar dacă aceasta e plină de greşeli de asemenea. Nu vom accepta lucrări plagiate. Dacă aţi fost prinşi . . . heh să zicem că nu o să mai ştiţi cum se dă un comentariu în secţiunea asta o vreme. Well, cam astea ar fi în mare.

TEMA ONESHOTULUI : aventură + romance / aventură + horror / aventură + fantasy


Adică…să vă explic. Aventura este în prin plan [ aventură sau acţiune tot aia ] şi aveţi trei categorii pe car ele puteţi alege.

• Aventură + Romance = Pentru pasionaţii de iubire and stuff aveţi aici în combinaţie cu aventura şi romance.

• Aventură + Horror = Pentru cei cărora le place Horrorul. Puteţi alege să faceţi cu aceste două genuri.

• Aventură + Fantasy = Preferatul meu :D cu demoni, vampiri, tot ce înseamnă fantasy.






Succes !
-

#2
Să scrieți aici că vă înscrieți, să știm și noi. Știm că nu aveți foarte mult timp de scris, dar sperăm să fie totul ok. Și nu vă îngrijorați, nu tăiem capete. :]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
Draga Lynn, sa spunem ca daca e sa dau lucrarea necorectata, se mai poate trimite inca odata lucraream, dar de data asta cea buna? Daca suntem in graba si facem unele greseli in comentariu, putem sa dam un edit ca sa le corectam? (trebuie sa va cerem permisiunea pentru asta?) Daca (sa zicem) o sys a unei concurente o voteaza pe ea, dar concurenta chiar n-are nicio treaba cu ea, tot le "descalifica" pe amandoua (sau amandoi)? (eh... sper ca ati inteles la ce m-am referit) Daca lipsesc doar cetava randuri ca sa fie o pagina de word, e vreo problema? O mai primiti? Si mai ales... putem intr-un fel sa combinam si genurile? Cum ar fi... sa spunem ca cineva alege horro si actiune, dar adauga si romance si poate sfarseste prin ceva fantasy (un exemplu...). Cam astea au fost nelamuririle mele.
[edit] Dupa ce m-a lamurit Lynn daca pot sa ma inscriu astazi, m-am gandit sa anunt ca vreau si eu sa ma inscriu in acest concurs. ^^ Eu nu sunt genul cu pupincureli asa ca cred ca o sa-mi faca placere sa critic (noroc ca stau in Bucuresti).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
* 8-> *. Ma bag, ca sa zic asa. Este chiar interesant si deja ideile mi se incurca prin sertarul principal al mansardei mele. * 8-> *

* P.S.: Lynn, sunt scorpie, sa se simta. Sa nu modifici nimic [-( ! *
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Citat:sa spunem ca daca e sa dau lucrarea necorectata, se mai poate trimite inca odata lucraream, dar de data asta cea buna?

O dai pe cea bună din prima :P

Citat:Daca suntem in graba si facem unele greseli in comentariu, putem sa dam un edit ca sa le corectam?

Sigur că da. E comentariul vostru până la urmă. oricine face greşeli. nimeni nu e perfect.

Citat:Daca (sa zicem) o sys a unei concurente o voteaza pe ea, dar concurenta chiar n-are nicio treaba cu ea, tot le "descalifica" pe amandoua (sau amandoi)?

Nu mă refer neapărat la syse aşa...adică poţi vota orice concurent, doar că trebuie să votezi lucrarea lui nu pe el. Mă refer aici că sunt multe persoane care ar fi subiective şi l-ar vota pe X doar că e rudă virtual cu aceasta. În schimb dacă votezi orice persoană nu contează dacă o cunoşti sau nu şi o votezi doar că lucrarea respectivă a fost foarte bună nu - i nici o problemă.
-

#6
Vreau ÅŸi eu! :D
Sună interesant, deşi timpul e scurt. Nu am nicio idee clară, naraţiunea nu e punctul meu forte, o să mă dau cu capul de pereţi ore întregi...Sună super, nu?:))) Oricum, ce scriitoare aş fi dacă nu aş accepta provocările?b-)
Niahahahh! Aceastea fiind spuse, eu m-am înscris oficial. >:)Succes tuturor!

#7
well well well avand in vedere ca tema imi face cu ochiul ma bag si eu:D urez succes tuturor participantilor. may the best win:)
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori
Iris Infinit
Midnight Waltz
Retroversus

#8
Am o intrebare.. :-? daca tot ajungeti in braila, in galati nu puteti ajunge? E pe aproape, pe acolo. :D DEci?

ma inscriu si sper sa imi iasa ceva pana pe 10 mai. Succes, totusi tuturor.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#9
@ 2011 : Este posibil să pot ajunge eu în Galaţi. :]] Dar mai întâi să vedem cine câştigă. : p

Ce v`aş ruga ar fi să ne trimiteţi şi mie şi lui Lynn lucrările, nu doar uneia dintre noi. ^^ Thaaaanks. :]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#10
ma inscriu si eu!:P
tyki beware muahahahahha:P
de abia astept sa vad cine se mai inscrie si ce compuneri vor fi trimise:)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poem contest!! Mizantropul 1 1.970 05-08-2011, 05:58 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Site de fan-fiction [idee] Flaw 10 8.686 24-06-2011, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Sângerica :3
  RE: Culoriile copilariei original fiction by me:P Luzer 18 11.187 10-03-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  Top 3 Fan fiction ;) Green Silver 59 36.557 21-01-2011, 06:13 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Junjou Romantica Fiction[18+] EvilManiac 8 6.622 20-07-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Ajutor pentru Fiction Jasmine 10 7.055 12-12-2008, 04:19 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.767 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)