Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Site de fan-fiction [idee]

#1
Mi-a venit recent o idee pentru un site adiacent Zup, care sa fie axat pe fan-fiction.
Nu va fi insa un site clasic de fan-fiction ci mai mult unul de prezentare.
De exemplu, probabil ca aproape toti cei care frecventeaza aceasta sectiune au un fic aici, nu? Si il postati pe zup ca sa primiti comentarii de la alte persoane, sfaturi, critici, pareri, etc.
Dar ce faceti cand vreti sa aratati fic-ul vostru cuiva?
Ii puteti trimite direct fisierul doc, ii puteti da link catre un forum unde l-ati postat, il puteti pune si pe blog si asa mai departe, dar nu exista nici o varianta care sa fie facuta special pentru fic-uri si care sa va permita si sa o personalizati.

Asa ca mi-a venit urmatoarea ideea: sa fac un site (fan-fiction.animezup.com, cel mai probabil), unde toti userii sa isi poata posta fic-ul. O sa ii fac un sistem special de impartire pe capitole, va fi aranjata pagina astfel incat sa poata fi textul usor de citit, va veti putea personaliza fic-ul (culoare de fundal, bannere, imagini s.a.) si il veti putea folosi ca sa va laudati cu ce ati scris. Va exista desigur si un link catre topicul de pe Zup (in caz ca aveti unul), pentru ca oamenii sa va lase si comentarii.
Altfel spus, un mod de a va prezenta fic-urile intr-o maniera mai atractiva, al carei scop principal nu e primirea de feedback, ci pur si simplu de prezentare.

Ce parere aveti? V-ar placea un asemenea site? Va tenteaza ideea? Ce alte sugestii ati mai avea?
Va astept raspunsurile!

#2
Ce părere aveţi?
Îmi place mult ideea, mai ales că nu am mai întâlnit-o până acum. Ideea cu personalizarea fic-ului e chiar atractivă; poate aşa vei încuraja şi alte persoane să-şi posteze lucrările sau chiar să scrie.

V-ar placea un asemenea site?
Mie da, mai ales că şi eu scriu şi chiar aş fi interesată/încântată să-mi postez lucrări pe acolo.

Va tenteaza ideea?
Clar, sper să te apuci cât mai curând de lucru la site (dacă vei pune ideea în practică) şi cum am mai spus şi sus: ideea mă încântă de-a dreptul.

Ce alte sugestii ati mai avea?
Acum, chiar nu am; ai înşirat mai sus în ce-ar consta site-ul şi eu una nu cred că lipseşte ceva. Dacă totuşi îmi vine vreo idee dau un edit. [:

Spor la treabă! :]

#3
Deci da! Chiar imi place ideea, si e intr-adevar ceva unic, spun eu, pentru ca nu am mai auzit de asa ceva, si nici nu am vazut :-?
E bine ca exista idei originale ^^
Nu cred ca am mai avea alte sugestii, deoarece mi se pare ca vrei sa faci tot ce se poate, si ne-ai lasat pe noi in pana de idei :))
Tot ce mai spun acum este doar ca abia astept noul site...si iti urez spor la treaba ^^
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#4
este o idee foarte buna si interesanta. pe mine cu siguranta mai gasi pe un asemenea site, dar nu inteleg de ce trebuie sa fie doar fan-fiction...adica nu poate sa fie pentru toate povestiele fie ele fan ficuri sau originale?

#5
Scuze, am uitat ca termenul de "fan-fiction" nu are un inteles general :D
Eu l-am folosit ca sa ma refer la orice fel de opera literara. Poate fi poezie, epigrama, sau ce-ti trece tie prin cap.

#6
Ce parere aveti?
Mi se pare o idee foare frumoasa. Asa multi o sa poate sa iti personalizeze " capodopera ". Si dupa cum ai zis tu asa o sa fie mai usor de citit, sau asta am inteles din replicile tale. Cred ca asa multi useri o sa fie mult mai multumiti alegand nu doar tema pentru fic-ul postat ci si mai mult de atat. V-ar placea un asemenea site?
Mie da. Doar ca nu as vrea sa te punem la munca. Cred ca o sa fie destul de populat si chiar cred ca se merita sa faci unul. Dar asa pote multi o sa stea mai mult pe acolo.
Va tenteaza ideea?
Foarte mult.
Ce alte sugestii ati mai avea?
Ca si acolo sa fie insarcinat un mod sau mod global care sa se ocupe. Stiu ca si acolo o sa fie dar ma gandesc ca doar unul sa " patruleze ". Acum la 8 dimineata ideile imi zboara. Sper sa vina alti cu ideei mai bune.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Nu stiu daca va fi nevoie de vreun mod global care sa se ocupe de asa ceva :D
E drept, va fi nevoie de o persoana care sa verifice fic-urile adaugate, sa vada daca nu cumva apar chestii dubioase pe acolo (reclame ascunse de exemplu), dar in rest nu prea va fi nevoie sa moderezi ceva.
Discutiile tot pe forum se vor purta.

#8
E genială ideea. Adică, personalizarea unei povești este chiar interesantă și e mult mai bine că este mai ușor de citit. I really like it. Și eu scriu și chiar mi-ar plăcea să-mi pun lucrările pe acolo. De asemenea, sunt foarte curios să văd cum o să arate noul site, căci după spusele tale o să arate foarte mișto. Sugestii nu cred că aș mai avea la ora asta și sunt în pană de idei.
Oricum, succes și abia aștept să văd rezultatul.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#9
De fapt, nu o sa arate foarte impresionat :))
Toata ideea e ca site-ul sa fie cat mai usor de modificat de catre voi, sa ii puteti schimba culorile, fundalul, bannerul, etc.

#10
oo deabia asteptt!!!:X!! si sper ca l-ai facut sunt nerabdatoare
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fan Fiction Contest ~ 2011 ~ Flash 43 28.306 25-05-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  RE: Culoriile copilariei original fiction by me:P Luzer 18 11.197 10-03-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  Top 3 Fan fiction ;) Green Silver 59 36.652 21-01-2011, 06:13 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Junjou Romantica Fiction[18+] EvilManiac 8 6.636 20-07-2010, 03:49 PM
Ultimul răspuns: MiraA
  Ajutor pentru Fiction Jasmine 10 7.066 12-12-2008, 04:19 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.773 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)