23-04-2010, 11:44 PM 

@ Cleopatra aka revolver~costa : daca nu e arma revolver ... poti sa-mi spui si mie de la ce vine ? , asta daca nu sunt indiscret , eu sunt curios din fire  . Pai da Cleo , miscarea este benefica , ma bucur ca si tie iti place sa faci miscare , ... decat sa stai in fund si sa tastezi toata ziua , sa mananci ca un porc sau ca mai multi  ... si dup-aia sa te intrebi de ce dracu te-ai ingrasat si cum faci ca sa slabesti
 . Pai da Cleo , miscarea este benefica , ma bucur ca si tie iti place sa faci miscare , ... decat sa stai in fund si sa tastezi toata ziua , sa mananci ca un porc sau ca mai multi  ... si dup-aia sa te intrebi de ce dracu te-ai ingrasat si cum faci ca sa slabesti  mai bine alergi
 mai bine alergi  . :bv:
 . :bv: 
In alta ordine de idei mersi ca mi-ai tinut pumnii o//o si ca sa iti raspund la intrebare , nu ... nu citesc manga , nu din cauza faptului ca nu stiu sa citesc ... 	:study: ..  dar prefer anime
 , nu din cauza faptului ca nu stiu sa citesc ... 	:study: ..  dar prefer anime  anime rullz 	:chuu:
 anime rullz 	:chuu:
@ Andra aka Tekami : E bine ca ne strangem nu ? cine se aseamna se aduna ,	:pfiu: Mersi bai
 ,	:pfiu: Mersi bai  incantat de cunostinta Andra ... si da eu sunt eu
 incantat de cunostinta Andra ... si da eu sunt eu  
  Sa stii ca am fost incert la un moment dat , chiar ma gandeam " bai daca ma musca astia " 	:dizzy:
 Sa stii ca am fost incert la un moment dat , chiar ma gandeam " bai daca ma musca astia " 	:dizzy:  . Nu ma deranjeaza sa-ti spun
 . Nu ma deranjeaza sa-ti spun  , stau in Tomis 3 , in timpul saptamanii , iar in week-end mai vin pe la ai mei in Techirghiol . Am zis mai devreme Constanta rullz
 , stau in Tomis 3 , in timpul saptamanii , iar in week-end mai vin pe la ai mei in Techirghiol . Am zis mai devreme Constanta rullz  )  :smart:  . Imi place ciocolata alba  ... cu toate ca nu mananc foarte multa
)  :smart:  . Imi place ciocolata alba  ... cu toate ca nu mananc foarte multa  . De ce trebuie sa imi placa si mie ?
 . De ce trebuie sa imi placa si mie ?  pot sa spun ca nu-mi displace verdele dar nici nu ma omor dupa el 	:no:
 pot sa spun ca nu-mi displace verdele dar nici nu ma omor dupa el 	:no:   

Multumesc ca imi dai voie mami :bye:
 :bye:
@ Cristina aka adiţăgirl : bineinteles , yours truly :chuu:
Bine te-am gasit si p-aici , si mersi pentru ca mi-ai zis de forum ...
Pai azi nu ne-am strans foarte multi , am fost doar 2 echipe de 6 ... de obicei suntem 3 echipe ... dar ... pot sa spun ca am reusit magnifica performanta sa incasez doar 5 goluri ... ceea ce inseamna ca am castigat cu mult la 5 ) 20-5 sau asa
) 20-5 sau asa  ) ( 5 goluri in 2 ore de joc de fotbal in sala e o performanta nu ?
) ( 5 goluri in 2 ore de joc de fotbal in sala e o performanta nu ?  )  	"?
 )  	"?
Urmatorul anime ... nu stiu ... inainte sa imi iau salariul (banii ) pe forumul celalalt ... am vorbit cu kenshin ... si cred ca ... urmatorul o sa fie Rurouni Kenshin sau One Piece :yes: :bye:
 	:yes: :bye:
[edit mod]nu ai voie cu culorile mozilor/adminilor [rosu/albastru/verde/mov]

. Pai da Cleo , miscarea este benefica , ma bucur ca si tie iti place sa faci miscare , ... decat sa stai in fund si sa tastezi toata ziua , sa mananci ca un porc sau ca mai multi  ... si dup-aia sa te intrebi de ce dracu te-ai ingrasat si cum faci ca sa slabesti
 . Pai da Cleo , miscarea este benefica , ma bucur ca si tie iti place sa faci miscare , ... decat sa stai in fund si sa tastezi toata ziua , sa mananci ca un porc sau ca mai multi  ... si dup-aia sa te intrebi de ce dracu te-ai ingrasat si cum faci ca sa slabesti  mai bine alergi
 mai bine alergi  . :bv:
 . :bv: In alta ordine de idei mersi ca mi-ai tinut pumnii o//o si ca sa iti raspund la intrebare , nu ... nu citesc manga
 , nu din cauza faptului ca nu stiu sa citesc ... 	:study: ..  dar prefer anime
 , nu din cauza faptului ca nu stiu sa citesc ... 	:study: ..  dar prefer anime  anime rullz 	:chuu:
 anime rullz 	:chuu:@ Andra aka Tekami : E bine ca ne strangem nu ? cine se aseamna se aduna
 ,	:pfiu: Mersi bai
 ,	:pfiu: Mersi bai  incantat de cunostinta Andra ... si da eu sunt eu
 incantat de cunostinta Andra ... si da eu sunt eu  
  Sa stii ca am fost incert la un moment dat , chiar ma gandeam " bai daca ma musca astia " 	:dizzy:
 Sa stii ca am fost incert la un moment dat , chiar ma gandeam " bai daca ma musca astia " 	:dizzy:  . Nu ma deranjeaza sa-ti spun
 . Nu ma deranjeaza sa-ti spun  , stau in Tomis 3 , in timpul saptamanii , iar in week-end mai vin pe la ai mei in Techirghiol . Am zis mai devreme Constanta rullz
 , stau in Tomis 3 , in timpul saptamanii , iar in week-end mai vin pe la ai mei in Techirghiol . Am zis mai devreme Constanta rullz  )  :smart:  . Imi place ciocolata alba  ... cu toate ca nu mananc foarte multa
)  :smart:  . Imi place ciocolata alba  ... cu toate ca nu mananc foarte multa  . De ce trebuie sa imi placa si mie ?
 . De ce trebuie sa imi placa si mie ?  pot sa spun ca nu-mi displace verdele dar nici nu ma omor dupa el 	:no:
 pot sa spun ca nu-mi displace verdele dar nici nu ma omor dupa el 	:no:   
 Multumesc ca imi dai voie mami
 :bye:
 :bye:@ Cristina aka adiţăgirl : bineinteles , yours truly :chuu:
Bine te-am gasit si p-aici , si mersi pentru ca mi-ai zis de forum ...

Pai azi nu ne-am strans foarte multi , am fost doar 2 echipe de 6 ... de obicei suntem 3 echipe ... dar ... pot sa spun ca am reusit magnifica performanta sa incasez doar 5 goluri ... ceea ce inseamna ca am castigat cu mult la 5
 ) 20-5 sau asa
) 20-5 sau asa  ) ( 5 goluri in 2 ore de joc de fotbal in sala e o performanta nu ?
) ( 5 goluri in 2 ore de joc de fotbal in sala e o performanta nu ?  )  	"?
 )  	"?Urmatorul anime ... nu stiu ... inainte sa imi iau salariul (banii ) pe forumul celalalt ... am vorbit cu kenshin ... si cred ca ... urmatorul o sa fie Rurouni Kenshin sau One Piece
 :yes: :bye:
 	:yes: :bye:[edit mod]nu ai voie cu culorile mozilor/adminilor [rosu/albastru/verde/mov]