Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

iubire imposibila (sasusaku)

#1
a inceput o noua zi care pare destul de linistita dar nu se va intampa asa .
o fata cu parul roz,roz a avut parte de o surpriza devenind celebra peste noapte cu o melodie pe de o alta parte un tip brunet se afla cu totu si cu totu intr-o alta lume el este un celebru om de afaceri.de si s-au despartit drumurile lor cu multi ani in urma ei habar nu aveau ca se vor intalni destul de curand.
sakura a pornit spre studioul de inregistrari ne stiind ca patronul este sasuke.
o tipa intr-o fusta mini de blugi cu o camasa rosie putin decoltata deschide usa si paseste in cladire.atunci da peste un angajat si cade. ea spune revoltata;
-de ce nu te uiti pe unde mergi?
omul se uita la ea cam surprins ne stiind de unde o cunoaste dupa aceia isi da seama ca e sakura iar sakura isi da seama ca omul acela este chiar naruto. ea da sa il plesneasca cand iese din birou un tip spunand;
-se pare ca nu te-ai schimbat deloc,sakura.
era sasuke. sakura s-a uitat la el si a spus;
-ia uite pe cine avem chiar pe domnul aroganta (sasuke) si pe domnu tantalici(naruto).
dar naruto dispare concluzionand ca era doar o iluzie aproape reala proiectata ca sa apara in videoclip.
-sakura intra te rog in birou
-bine. de ce mai chemat? a si pe unde ai umblat in ultimi 8 ani?
-acelasi lucru vroiam sa te intrb si eu.eu m-am lansat in cariela de compozitor si proprietar de studiou. dar tu?
-eu m-am lansat in cariera de cantareata pop.trebuie sa plec ne mai vedem d.
-da.
sakura a parasit cladirea fericita si in acelsi timp speriata. pe drum sa intalnit cu prietenul ei domnul kisame un alt patron de firma.
ea la salutat;
-buna ziua domnule.
-buna draga mea.
era prietenul ei de o viata si intrun fel ubitul ei.
dialogul a fost din cauza telefonului mobil care a inceput sa sune.
era sasuke:
-sakura ai vrea sa ieie pranzul impreuna cu mine?
-a...

stiu ca e cam scurt dar sunt incepatoare deci luatima usor sper ca va place si orice idee e bine venita deci scrietim mesaje
Cod PHP:
[code][quote][/quote][/code

#2
Well! Welcome pe forum. Cum am mai zis iti voi da eu un coment la fic. iti ic de la inceput, nu te supara pe mn.:-s Voi fi blanda ^^ oricum asa sunt eu.

a inceput o noua zi care pare destul de linistita dar nu se va intampa asa .[Aici ii cam lipseste logica. Adica daca vei citi cu atentie iti vei da seama de asta. Suna mai bine:" A inceput o noua zi, care pare destul de linistita desi nu va fii asa."]
o fata cu parul roz, roz[repetitia roz nu-si are rostul. ] a avut parte de o surpriza devenind celebra peste noapte cu o melodie[Ce melodie, cand, cum, unde? Iti mai trebuie descriere. Simtiri, trairi, un titlu al melodiei?][Mai bine ai pune punct aici] pe de o[Fara <<o>>] alta parte[,] un tip brunet se afla cu totu[Totul] si cu totu[totul] intr-o alta lume[Punct] el este un celebru om de afaceri.[Iarasi nu are propozitia sens.]de si[Desi] s-au despartit drumurile lor cu multi ani in urma ei habar nu aveau ca se vor intalni destul de curand.
sakura a pornit spre studioul de inregistrari ne stiind ca patronul este sasuke.
o tipa intr-o fusta mini de blugi cu o camasa rosie putin decoltata deschide usa si paseste in cladire.atunci da peste un angajat si cade. ea spune revoltata;
-de ce nu te uiti pe unde mergi?
omul se uita la ea cam surprins ne stiind[nestiind] de unde o cunoaste dupa aceia[aceea] isi da seama ca e sakura iar sakura isi da seama ca omul acela este chiar naruto. ea da sa il plesneasca cand iese din birou un tip spunand;[M-ai ametit. Scz, dar chiar asa e. Incearca sa pastrezi sensul propozitiei.]
-se pare ca nu te-ai schimbat deloc,sakura.
era sasuke. sakura s-a uitat la el si a spus;
-ia uite pe cine avem chiar pe domnul aroganta (sasuke) si pe domnu tantalici(naruto).
dar naruto dispare concluzionand ca era doar o iluzie aproape reala proiectata ca sa apara in videoclip.[^^" Sorry but that was O_o cruel. De ce naruto a vorbit daca era doar o proiectie? Si cum s-a lovit de el? Oh god, nu mai inteleg nimic. Sau sakura are probleme cu bambiliciul. ]
-sakura intra te rog in birou[caracterul lui sasuke. L-ai schimbat complet. El este rece si niciodata nu ar aplica un "te rog" in fata cuiva. Mai ales in fata Sakurei.]
-bine. de ce mai chemat? a si pe unde ai umblat in ultimi 8 ani?[Rar , nu grabi actiunea. Deja l-a luat tare.]
-acelasi lucru vroiam sa te intrb si eu.eu m-am lansat in cariela[Cariera] de compozitor si proprietar de studiou.[proprietar de studio nu e o cariera.] dar tu?
-eu m-am lansat in cariera de cantareata pop.trebuie sa plec ne mai vedem d.[A invitat-o ca s-o intrebe unde a fost. A sfarsit prin a fi interogat iar apoi a iesit.^^" Pune franele la actiune ca nu e la maraton.]
-da.
sakura a parasit cladirea fericita si in acelsi timp speriata. pe drum sa[s-a] intalnit cu prietenul ei domnul kisame un alt patron de firma.[kisame patron de firma:O? Kisame prieten cu sakura :O? ]
ea la salutat;[Nu-si are rostul fraza asta.]
-buna ziua domnule.
-buna draga mea.
era prietenul ei de o viata si intrun[intr-un] fel ubitul[Ok. E iubitul ei. De ce se adreseaza cu buna ziua. De ce cu domnule?][Nu folosi limbaj de mess intr-un fic. Chiar nu da bine.] ei.
dialogul a fost[a fost ce? Luat de val, rapit de extraterestrii. AI uitat cuvantul;))] din cauza telefonului mobil care a inceput sa sune.
era sasuke:
-sakura ai vrea sa ieie[ iei] pranzul impreuna cu mine?[Pleonasm. <<Impreuna cu mine.>> ori zici sakura, ai vrea sa luam pranzul impreuna? Ori sakura, ai vrea sa iei pranzul cu mine?
-a...

Alte observatii:
1) Scrie cu litera mare dupa punct si numele de persoane.
2) Virugla e esentiala in anumite locuri. Substantivele la vocativ sunt precedate sau au in fata lor virgula. Vei vedea in clasele mai mari ca anumite propozitii se despart prin virgula.
3) Poti mai reduce din marimea propozitiilor dandu-le si logica.
4)Greseli de ortografie: la/l-a, intr-un/intr-o. Ai cateva greseli de scriere, tastare.
Totusi eu te felicit pentru curajul tau de a posta aici. chiar daca acum primesti critici, daca le vei asculta, vei scrie din ce in ce mai bine. Totul e sa muncesti. De citit, sincer eu nu ma omor. Sunt mandra sa recunosc ca tocmai a m terminat de citit o nuvela yaoi nou-nouta.:)) Orice iti ajuta. :* sa nu crezi ca eu am fost mai buna ca tine la inceput.
Sper ca urmatorul capitol sa fie mai bun si sa fii mai atenta.

Ganbatte kudasai!

#3
" A inceput o noua zi, care pare destul de linistita, dar nu se va intampa asa .
O fata cu parul roz,( lasi saptiu dupa virgula... iti zic... da un aspect mult mai frumos fic-ului ) roz ( am inteles ca parul era roz >_<" dar ce mai e cu al doilea roz? :-? si poate vroiai sa scri rozalia sau ceva de genul >_<") a avut parte de o surpriza devenind celebra peste noapte, cu o melodie. Pe de-o ( ori asa vroiai sa scri, dar mai bine este " pe de alta parte " ) alta parte un tip brunet, se afla cu totul si cu totul intr-o alta lume. El este un celebru om de afaceri. De si ( " de si " se scrie " desi " ) s-au despartit, drumurile lor, cu multi ani in urma, ei habar nu aveau ca se vor intalni destul de curand ( deci fraza asta nu are nici o logica >_<" ) .
Sakura ( in primul rand este substantiv propriu >_<" si in al doilea rand la inceputul propozitiei se scrie cu litera mare >_<" ) a pornit spre studioul de inregistrari ne stiind ( " ne stiind " se scrie " nestiind " ) ca patronul este Sasuke ( substantiv propriu ).
O tipa intr-o fusta mini de blugi, cu o camasa rosie putin decoltata, deschide usa si paseste in cladire. (spatiu dupa semnul de punctuatie ) Atunci da ( mai bine suna " s-a lovit de un angajat " ) peste un angajat si cade. Ea spune revoltata:
- De ce nu te uiti pe unde mergi?
Omul se uita la ea cam surprins ne stiind ( nestiind ) de unde o cunoast. Dupa aceia ( aceea ) isi da seama ca e Sakura, ( inaintea lui " iar " se pune mereu virgula ) iar Sakura ( te-ai repetat ) isi da seama ca omul acela este chiar Naruto. Ea da sa il plesneasca cand iese din birou un tip spunand; ( nu are logica >_<" )
- Se pare ca nu te-ai schimbat deloc, Sakura.
Era Sasuke. Sakura s-a uitat la el si a spus:
- Ia uite pe cine avem! Chiar pe domnul aroganta (Sasuke) [ nu mai trebuia sa zici despre cine e vorba ca intelegeam si noi >_<" ] si pe domnul tantalici (Naruto).
Dar ( but nici o propozite nu se incepe cu " dar " sau " si " ) Naruto dispare concluzionand ca era doar o iluzie aproape reala proiectata ca sa apara in videoclip. ( la asta chiar ca m-ai lasat O.o" )
- Sakura, intra te rog in birou! zise X.
- Bine. De ce m-ai chemat? A, ( si cred ca era bine daca mai puneai inca unul ) si pe unde ai umblat in ultimii 8 ( era bine daca scriai " opt " ) ani?
- Acelasi lucru vroiam sa te intreb si eu. Eu ( repetitie ) m-am lansat in cariera de compozitor si proprietar de studiou, dar tu?
- Eu m-am lansat in cariera de cantareata pop. Trebuie sa plec ne mai vedem d ( ce este cu acest " d " aici? ).
- Da.
Sakura a parasit cladirea fericita si in acelsi timp speriata. Pe drum s-a intalnit cu prietenul ei domnul Kisame, un alt patron de firma.
Ea la ( l-a ) salutat:
- Buna ziua, domnule.
- Buna, draga mea.
Era prietenul ei de o viata si intr-un fel iubitul ei.
Dialogul a fost ( probabil " intrerupt " :-? ai uitat cuvantul ) din cauza telefonului mobil care a inceput sa sune.
Era sasuke.
- Sakura, ai vrea sa ieie ( ce sa faca?... " iei " ) pranzul impreuna cu mine? ( bun.. aici e pleonasm >_<... puteai sa zici " Ai vrea sa luam pranzul impreuna? " sau " Ai vrea sa iei pranzul cu mine? " )
- A... "

Bun... another fic ^^"... deci... in primul rand nu ai deloc descriere >_<" ea ocupa un loc important intr-un fic >_<" so...banuiesc ca aici si-a luat vacanta si ea... trecem peste asta... popozitiile nu se leaga intre ele...

1. Titlul fic-ului se scrie cu litera mare
2. Dupa ce pui punct, linie de dialog si alte semne inafara de virgula propozitiile se incep cu litera mare
3. Ai greseli de tastare... am vazut si cateva de ortografie >_<
4. Substantivul propriu se scrie cu litera mare
5. Nu te mai axa pe atata dialog... si este sec >_<"
6. Dupa vocativ se pune mereu virgula

Sper ca nu te-ai suparat ^^" but eu ti-am aratat ce greseli ai ca sa nu le mai repeti ^^" bun... but te rog pui next-ul ^^ trebuie sa il corectezi de mai multe ori ^^ nimeni nu e perfect la inceput ^^ dar te perfectionezi pe parcurs ^^ daca te-a deranjat comm-ul meu da-mi un PM sau imi iei id-ul de la profil si se rezolva ^^" so... spor la scris and multa imaginatie ^^
Ganbatte ^^" :*
I'm not insulting you. I'm describing you.

#4
hey... fetelor franab-(... lastai fata/baiatul sa repire. ea/el a zis ca e primul fic... Dar sa zic adevarul is kinda horible:sry:... Descrierea a fost rapita de extraterestri :ask:... greseli... nu mai zic ca ai avut o groaza de greseli:help:... Ai zis ca e priul tau fic... Lasa ca cu timpul ai sa devii mai bun/buna... Sa nu te superi de comentariile care ti le fac altii, pt ca asa devii mai bun/buna... daca team suparat cu ceva dami un PM si il sterg... see ya :bye:

#5
pai dupa ce Mitsukai Yoru si draga mea sis liFe iS pInK... au facut crize si au comentat acest capitol pana la epuizare... eu nu prea mai am cu ce sa te critic... te inteleg esti la inceput si faci greseli, dar puteai macar sa fii atenta la tastare :)
oricum iti voi sugera cate ceva...
imi place ideea ca Sasuke sa fie un om de afaceri celebru, iar Sakura o cantareata... sper sa adaugi si niste parti mai hentai cu cei doi...
nu prea mai am ce sa iti spus... poate sa scrii capitolul mai lung...
sper sa nu te superi pe cele doua...
:bye: intelegere, pace si... spor la scris:)







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Iubire imposibila+16 Kim 1 2.268 21-06-2012, 02:51 PM
Ultimul răspuns: y2k
  SasuSaku+18 Iubire Shippuuden Capsunica 50 36.060 03-02-2012, 11:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Sasusaku iubire nesfarsita Harona 23 14.729 12-02-2011, 11:44 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 7.965 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  SasuSaku o iubire secreta alexandravega 6 6.144 25-07-2010, 02:38 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire imposibila [vocabular vulgar] TeNeS 2 3.283 06-06-2010, 09:37 PM
Ultimul răspuns: TeNeS
  SasuSaku- iubire fatala( in lucru, reconstruire:D) ♥Luchi♥ 12 11.122 01-06-2010, 10:10 AM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  SasuSaku[O iubire speciala] Deutzzyka 7 6.187 28-04-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire cam ciudata [sasusaku&naruhina] catynca 22 13.339 25-02-2010, 09:12 PM
Ultimul răspuns: AnimeliciousAngel
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.669 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)