Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire imposibila [vocabular vulgar]

#1
CAPITOLUL 1
Se plimbau in parcul unde isi petreceau majoritatea timpului.
Erau 2 adolescenti obisnuiti... sau cel putin asa pareau. Dupa cortina prieteniei din copilarie se ascundea o iubire imposibila.
Tatal ei era un renumit om de afaceri, iar tatal lui era pur si simplu un om ca toti ceilalti. Insa situatia lui materiala il deosebea forte mult de restul lumii.
Deodata se apropie de ea usor si ii spune:
- Izabela, nu putem continua asa! Stii foarte bine ca daca tatal tau ne va prinde ca ne intalnim va iesi urat!
- Alex, nu te mai gandi la toate astea! Nu imi pasa de ce va spune tata! Pana la urma trebuie sa inteleaga ca eu te iubesc pe tine! Si in plus m-am saturat sa fac tot ce spune el! Am 16 ani ce Dumnezeu?
Se asezara pe o banca din apropiere.
- Iza, ne cunoastem de atata timp si stii bine ca si atunci cand eram mici tatal tau iti interzicea sa ne vedem.
- Alex! Uite-te la mine! Lasa toate problemele astea! Important este ca noi suntem fericiti! Sunt in stare sa renunt la tot ce am pentru tine!
- Iza, te iubesc! Poate prea mult si de aceea imi este atat de teama sa nu te pierd! ii spuse el uitandu-se direct in ochii fetei.
- Si eu te iubesc, Alex... si eu te iubesc!
Fata isi puse capul in poala si se intinse pe banca. Se uitau unul la celalalt aratand ca le era teama de ceva ce se putea intampla oricand.
Deodata linistea fu intrerupta de telefonul Izabelei care suna.
- Da?!
- Izabela, vino acasa imediat!
- Ce s-a intamplat? De ce esti asa nervos? il intreaba ea foarte calma.
- Vorbim acasa!
Dupa ce inchide telefonul se ridica de pe banca, il saruta pe baiat si apoi spune:
- Eu trebuie sa plec. Tata cred ca iar are draci pe el de la munca.
Dupa ce il mai saruta inca o data pleca.
Cand ajunse in fata vilei in care locuia vazu ca poarta era deschisa.
- Perfect! Se pare ca tata ma asteapta cu bratele deschise! spuse ea ironica intrand in curte.
In urmatoarele trei secunde in fata ei aparu frumosul ei caine golden retriever inca pui care se numea Otto.
- Otto, gata termina ca ma murdaresti! striga ea la catelusul foarte jucaus.
Cand intra in casa vazu ca tatal ei o astepta in capul mesei cu un pahar de apa in fata.
- Deci care-i treaba? Ce era asa de urgent incat a trebuit sa ma deranjezi?
intreaba ea.
- Nu fii obraznica cu mine, domnisoara! Unde ai fost? intreba el foarte suspicios.
- In parc. spuse ea foarte logic.
- Cu cine mai exact?
- Da cine te crezi sa imi pui toate intrebarile astea? Nu spunt la interogatoriu! striga fata foarte suparata.
- Sunt tatal tau si am dreptul sa stiu cu cine ai fost! Sau te ascunzi si nu vrei sa spui cu cine ai fost?
- Am fost cu Emi, prietena mea.
- De ce ma minti? intreaba el foarte dezamagit.
- Nu te mint! spuse ea exasperata.
- Izabela, stiu ca ai fost iar cu baiatul ala .
- Asa si? De unde stii?
- Te-am vazut cu el in parc azi dupa-amiaza.
- Poftim? Mai nou ma si urmaresti?
- Nu te-a urmarit nimeni! Am trecut pe acolo intamplator si te-am vazut. Izabela, ce vrei sa fac ca sa intelegi ca nu ai ce cauta cu sarantocul ala? Sta cu chirie intr-o garsoniera cu mama, tatal si ceilalti frati ai sai si abia au dupa ce sa plateasca intretinerea. Ce ai vazut la el? Ce poate el sa iti ofere?
- Tata! Nu este chiar asa! Si chiar daca ar fi, sarantocul ala, cum ii spui tu este iubitul meu! Si il iubesc foarte mult chiar daca iti convine sau nu!
- Ce iubire la varsta ta? Cand aveam eu 16 ani nu stiam ce e aia iubire! Gandeste-te ca baiatul asta iti poate distruge viitorul! Eu te-am dus la cel mai bun liceu din Tokio ca sa iti distrugi tu cariera pentru un.... prapadit?
- Daca il mai jicnesti o singura data plec! Si nu imi pasa de liceul tau de doi bani si de tot ce spui tu acolo! Eu il iubesc pe Alex si cu asta basta!
In urmatoarele momente fata se intoarse si urca scarile care duceau spre camera ei. Isi deschise clapeta telefonului si o apela pe Emi:
- Da?! raspunse fata vesela.
- Ce faci?
- Bine, dar ce este cu tine? Pari trista.
- Mda..... M-am certat cu tata din nou pentru Alex.
- Din nou? Fata, incep sa ii dau dreptate tatalui tau. Pana la urma tu ai toul: bani, casa, avere ...si el ... el nu are nimic. Ce o sa zica ceilalti prieteni cand o sa te vada cu el? O sa rada de tine in ultimul hal. Iti spun eu! fata inghiti cu greu vorbele prieteni sale.
- Emi!! Credeam ca esti de partea mea! Stii cevea? Mie nu imi mai pasa de ce spuneti si ce credeti voi! Eu nu mai iau in seama toate vorbele si nu mai ascult de nimeni! Imi ascult propria inima care spune ca Alex este singurul baiat pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi vreodata! tipa ea nervoasa.
Suparata inchise telefonul si se puse in pat. O lacrima calda si amara se prelinse usor pesta fata gingasa si fina a adolescentei. Numai ea stia ce simte. Numai ea stia ce este in sufletul ei. Numai ea stia ca luase decizia corecta atunci cand il alesese pe Alex. Stia sigur ca sufletul nu o inseala atunci cand spune ca il iubeste enorm pe Alex.

[Isabella P.O.V.]

Stau singura in camera mea intinsa pe pat. Ma gandesc la toti cei care sunt impotriva mea si a lui Alex. Nu inteleg care este problema lor? De ce nu ne lasa in pace?Eu stiu foarte bine ce simt petru el. Atunci cand ii aud vocea sau cand este in preajma inima mea o ia rasna! Nu am mai simtit asta pentru niciun baiat cu care am mai fost pana acum. Mi se rupe inima cand ceilalti oameni il jicnesc si il fac sarantoc. Nu e vina lui ca s-a nascut intr-o familie cu o situatie financiara mai proasta decat mine.
Simt cum inca doua lacrimi fierbinti imi aluneca usor pe obrazul cald. Refugiul meu este intrerupt de menajera care ciocane la usa si spune ca vrea sa faca curat in camera.
- Haruka, iesi afara imediat! Nu vezi ca sunt inca aici? Poti sa faci curat cand eu nu sunt in camera! O sa ii spun tatei sa iti ia din salariu pentru asta!
Femeia in varsta de vreo 40 si ceva de ani iese din camera cu ochii in pamant. Cat de idioti pot fii unii!Lucreaza in casa asta de 12 ani si inca nu a invatat ce trebuie sa faca?
Nervoasa m-am imbracat in alte haine si am iesit afara. M-am dus in curtea din spate unde m-am asezat in hamacul meu si am asteptat sa apara Otto. Catelusul asta mereu apare langa mine cand ma astept mai putin.
Observ ca din joaca lui cu motanul de pe partea cealalta a gardului vicinilor vine intr-o veseli la mine si sare direct in hamac. L-am mangaiat putin si peste cateva minute observ ca Otto adormise la mine in brate. L-am trezit si l-am dat jos din bratele mele. Dupa ce l-am bagat in cusca lui m-am dus in camera mea, deoarece se intunecase de mult. M-am pus in pat dupa ce m-am schimbat si am adormit imediat fiind obosita.
[autorul P.O.V.]
A doua zi fata se trezi foarte vesela si plina de viata.
Dupa ce si-a facut toaleta de dimineata a cautat in agenda numarul de telefon a prietenului ei Alex.
- Alo?! Ce faci, Alex?
- Bine. Tu?
- Bine ma gandeam ca poate vrei sa ne intalnim in parc.
- Bine. Ne vedem acolo intr-o jumatate de ora.
Dupa ce inchide telefonul, fata se duce jos si ii spune menajerei sa ii faca ceva rapid de mancare.



http://www.muamat.com/adpics/4ad85889289...505634.jpg = Otto( catelusul Isabellei )
http://s.bebo.com/app-image/7924715740/5...rlKute.jpg =Isabella
http://i83.photobucket.com/albums/j284/c..._girl_.jpg =Emi
http://media.photobucket.com/image/anime...8.jpg?o=43 =Alex
http://media.photobucket.com/image/baiet...imeguy.jpg =Tatal isabellei

#2
Helăău. :]
Păi, cu ce să încep? Nici eu nu ştiu, sincer mă aşteptam la altceva. În primul rând ai un titlu extraordinar de ciudat; şi pe deasupra mai este şi greşit. Putea pune doar o avertizare, ceva, sau să scrii la începutul primului capitol, nu să faci titlul ăla să arate oribil. Apoi, nu ai scris "Capitolul I", sau ceva care să ne arate că de acolo începe primul capitol; Dumnezeu cu mila, cum s-a aşezat în pagina aşa ai lăsat.
Ideea este cât de cât originală, deşi descrierea m-a cam lăsat rece. Aiurea este că şi acţiunea este grăbita, adică mai puteai descrie [aici nu te condamn, şi eu fac aceeaşi prostie, dar încerc să o remediez].
Greşeli de tastare ai, nu-ţi face griji că sunt destule, deci uşor de observat.
Estetica lasă de dorit... Nu ştiu ce să-ţi mai spun. Dupa ce scrii o propoziţie şi pui punct e indicat să foloseşti tasta "space", ştii..e butonu' ăla lung. Exemplu: Bla bla bla. Taca taca taca. Understand?
Aştept nextu' şi sper să ţii cont de ce ţi-am spus.
Chuu' :*

#3
CAPITOLUL 2 [ Isabella P . O. V. ]



Dupa ce am mancat un bol cu cereale am plecat spre parcul unde trebuia sa ma intalnesc cu Alex.
Cand eram aproape de intrarea parcului, o vad pe Emi spunandu-i lui Alex:
- Bai, sarantocu-le, daca te mai prind pe langa Isabella iti crap capul ala gol! Ce nu intelegi ca nu e de nasul tau? Las-o in pace!
" Nu imi vine sa cred! Asta nu e prietena mea din copilarie, Emi!"
- Sti ce? Nu te baga unde nu iti fierbe oala! E problema mea cu cine umblu si cu cine nu! Nu cred ca Isa te-a pus sa spui lucrurile astea!ii raspunde baiatul prinzand curaj vazandu-ma pe mine in spatele lui Emi.
- Ba, jegosu-le, tu sa nu vorbesti asa cu mine ca daca vreau pot sa ii spun lui Toshy sa vina cu toata gasca si sa te bata mar! Las-o in pace! Ce nu intelegi ca ii distrugi cariera! striga ea foarte sigura de ce spune.
- Sa sti ca mi-e si frica de Toshy al tau! Cred ca persoana care ar trebui sa decida daca ii distrug cariera sau nu este chiar Isa! Nu-i asa Isabella? intreaba el zambind si indreptandu-si privirea spre mine.
- Emi ce cauti aici? o intreb eu foarte nervoasa gata sa ii dau ce ceva in cap.
- Isa? fata ramasese fara cuvinte.
- Nu pot sa cred ca imi faci asta! Nu cred ca e problema ta cu cine ma intalnesc eu sau Alex! Si ce spuneai tu de Toshy? Cred ca mai bine te-ai duce si ti-ai lua limba in gura cu el decat sa vii aici si sa imi dai mie lectii de viata.
- Isa, vreau doar sa iti spun ca iti distrugi reputatia cu taranul asta! Uitete la tine! Esti o fata mult prea frumoasa pentru un sarantoc! Ce poate el sa iti ofere?
- Iubire! Nu am nevoie de altceva de la el! ii spun eu luandu-mi iubitul in brate.
- Stii ce? Esti o curva! Vrei numai p**a de la el!
- Poftim? intreb eu socata. Eu sunt curca ca iubec? Nu cred ca esti informata corect! Curva nu inseamna sa fii atunci cand iubesti ! Sti, sa iti reamintesc sau nu care dintre noi doua s-a culcat cu jumatate din scoala? Eu imi stric reputatia ca ies cu Alex sau tu ca iti iei limba in gura cu baieti diferiti in fiecare pauza?
Prietena mea ramasese fara cuvinte. Nu ii mai vorbisem asa niciodata si nici ea nu mai vorbise asa cu mine. Pana la urma merita sa stie adevarul despre ea. Nici mie nu imi convine atunci cand pe toti ii aud pe la colturi cu : " - Mama frate, am spart-o aseara pe curva aia de Emi" sau cum toate fetele o barfesc si o vorbesc de rau.
- Cred ca mai mult imi stric reputatia ca stau cu tine decat cu Alex! Imi pare rau, Emi, dar am crezut ca suntem prietene! Si eu nu sunt curva ca ma sarut cu un baiat. Sunt curva atunci cand fac ce faci tu mai mereu! Din cate imi amintesc, eu sunt inca virgina nu ca alte persoane aici de fata!
Dupa ce am spus lucrurile astea l-am luat pe Alex de mana si am plecat de acolo. Am vazut-o pe Emi cum se aseaza pe banca plangand. Imi parea rau de ceea ce spusesem, dar asta era adevarul. Poate ca nu trebuia spus in felul acesta, insa eram mult prea nervoasa sa realizez ce spuneam. Regretam enorm de vorbele pe care i le adresasem celei mai bune prietene a mea. O cunosteam de la cinci ani si nu ne certasem niciodata asa rau. Pana la urma isi merita soarta ! Nu e vina mea ca mi-a jicnit prietenul. Eu cand spun ca sunt in stare sa ma cert cu toata lumea penru Alex, sunt in stare sa ma cert cu toata lumea penru Alex!
CAPITOLUL 3[ EMI P. O. V. ]

O vad cum pleca de mana cu.... jegosul ala. Sunt total uimita de ceea ce se intampla. Nu mi-a mai spus pana acum cuvintele alea atat de grele. M-am asezat pe banca si am simtit cum o lacrima fierbinte si amara mi se prelinge pe obraz. Era cea mai buna prietena a mea. Ne cunosteam de cand aveam trei ani. Nu pot sa cred! Mereu a fost alaturi de mine si m-a sustinut. Acum imi spune ca ii e rusine cu mine? Poate intr-un fel are dreptate. Am facut prea multe in acesti primi doi ani de liceu. Toata scoala a stie, dar nu in sensul bun al cuvantului. Toate fetele ma barfesc pe la colturi si toti baietii rad de mine. Poate si mie imi e rusine de mine insumi.............
Dupa cateva minute imi revin si ma ridic de pe banca. Eram sigura ca nu se va lasa atat de usor influentata de mine. Ma tot gandeam la ea. Prietena mea era mult mai prostuta decat mine. Cum poate sa se intalneasca cu un sarantoc ca Alex? Nu are bani, nu are vila, nu are masina si nu stie sa o scoata decat in parcul asta infect. Oare ce vede la el? Cine mai crede in iubire in zilele astea? Planuieste ea ceva..........sunt sigura de asta.

[Isabella P. O. V. ]

Chiar imi pare rau ca am fost atat de dura cu Emi. Stiu ca am ranit-o destul de tare, deoarece ea nu plange de fata cu ceilalti. Tot timpul tine in ea si plange numai atunci cand este singura sau cu mine de fata. Acum a plans in vazul tuturor. Pana la urma asa ii trebuie daca se ia de prietenul meu. Am spus-o si o sa o mai spun: " Nimeni nu se ia de ALex!!!! ".
- Ai fost prea dura cu ea. imi spune el calm.
-Nu imi mai pasa. Cum indrasneste sa te jicneasca in halul asta? Si pana la urma care e treaba ei ca eu vreau sa ies cu tine?
- Nu stiu...........dar cred ca totusi ar fii bine sa bn cu ea mai incolo.
- Unde mergem? il intreb eu incercand sa schimb subiectul.
- Eu trebuie sa merg acasa. Trebuie sa il ajut pe tata cu zugravitul la fel ca si fratii mei.
- Ok atunci bafta la zugravit! ii spun eu pupandu-l usor langa ureche. L-am sarutat mai apio si am plecat grabita spre un taxi care statea parcat.
In scurt timp am ajuns si eu acasa unde dau de scumpul meu tata in bucatarie cu o femeie.
Ma uit uimita la ea necunoscand-o si intreb curioasa:
- Cine e asta?
- Isabella, cum vorbesti asa? ma intreaba el incurntantu-se.
- Pai vad ca o tii de sold. Cum as putea vorbii cu o astfel de persoana?
- Frumos. imi raspunde el parand foarte increzator in ceea ce spunea.
- Trebuie sa ma mai repet inca o data?! spun eu disperata deja. Cine e?
- Este Melinda. Viitoarea mea sotie si viitoarea ta mama.
- Ce?! eram uimita.Nu imi vine sa cred! Pe mine nu ma intreaba nimeni nimic? E urata!!!!!!! urlu eu in gura marea si observ ca ea se uita urat la mine.
Ma uit mai atenta la ea si imi dau seama ca era profesoara mea de chimie.
- Ou nu!!! Tata?! Cum poti sa te uiti la o asemeanea femeie? Este profesoara mea de chimie! Cea care din doi si patru nu ma scoate! Probabil este invidioasa ca nu are ce am eu.... frumusetea....ii spun eu zambind catre ea.
Nu aveam de gand ca tatal meu sa se procopseasca cu una ca ea. Stiam ca voia sa imi arate ceva, dar nu ii mergea. Stia clar ca eu la Alex nu voi renunta asa usor si si-a chemat ajutoare.
In urmatoarele minute am stat si ne-am uitat unul la celalalt ca prostii. Plictisita deja mi-am luat geanta de pe scaun si plec in camera mea.
Il aud pe tata strigandu-mi numele de cateva ori de forma parand ingrijorat si apoi isi continua ce facea el pana sa intru eu in casa.
- E de-a dreptul scarbos! Hidos! Jalnic! strig eu incercand sa imi potolesc nervii pe care ii aveam.
Simteam cum sangele mi se incalzeste si corpul imi transpira de la cati draci imi facuse tatal meu.
- Totul este impotriva mea! strig eu trantindu-ma pe pat.
Nu stiam ce sa fac. Tatal meu era pe cale sa isi distruga viata alaturi de o femeie[ defapt nu pot sa ii spun femeie, pentru ca seamana cu..... o...........chestie.....cred ..........care are fata de om!!!!!!! ] nu pot sa il las sa faca lucrul asta. Daca afla cei din scoala mea.....vor rade zece ani de acum incolo de mine. Nu se poate intampla asa ceva!!!!!!!!
Imi las capul pe perna si incet incet somnul ma absoarbe in lumea fantastica a viselor si imaginatiei. O lume din care nu ai vrea sa iesi chiar daca este un vis frumos sau nu. Totul este atat de diferit cu toate ca lucrurile se aseamana cu cele reale. Am inceput si eu sa visez si nu imi mai aduc aminte ce s-a intamplat mai apoi.

http://norapentrumama3.files.wordpress.c...679090.jpg [Melinda] Nu neaparat ca era urata, dar Isa nu o suporta si de aceea spunea astfel despre ea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Iubire imposibila+16 Kim 1 2.269 21-06-2012, 02:51 PM
Ultimul răspuns: y2k
  iubire imposibila (sasusaku) alastar 4 6.031 11-01-2009, 02:55 AM
Ultimul răspuns: Apathy
  Iubire imposibila Dizzy 5 4.896 18-12-2008, 11:15 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  Dragostea este imposibila...sau nu Denny 1 3.414 15-05-2008, 09:33 AM
Ultimul răspuns: Yukira1234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)