Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trandafirul destinului

#1
Deci se pare ca am ajuns si eu cu al doilea fic. Pai totusi sunt incepetoare si va rog sa fiti blanzi. Fara alte introduceri:

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Vampire Knight si nu profit pe urma acestora.

Capitolul unu: Un nou inceput.

Yuuki P.O.V:

Stau in pat in timp ce razele calde ale soarelui imi mangaie fin fata. Ma uitam cu ochii mei de caramel, spre usa. Nu stiu daca sa fiu trista sau fericita, azi ma voi muta, impreuna cu surorile mele Ruka si Rima, de la scoala mea unde am atatia prieteni si am atatea amintiri frumoase si deosebite. Ma voi muta la academia Cross, o academie de mare rang. Sper sa fie bine si sa nu am surprize neplacute. Imi va fi dor de prietenii mei, imi va fi dor de scoala, si de tot. Imi vine sa plang, dar va fi un inceput nou, va trebui sa trec si peste asta. E foarte greu sa parasesc locul in care am stat timp de saisprezece ani, in care am atatea amintiri si in care am ras si am plans de atatea ori. Cred ca nici surorilor mele nu prea le canvine, dar asta este, parintii nostri adoptivi au hotarat si asa au spart din nou un pahar de fericire din inima mea si a surorilor mele. Ma simt ca o pasare careia i s-au taiat aripile. Dar nu va fi asa de rau nu?
Cat timp eu stateam si plangeam in inima mea surorile mele intra in camera si incep sa imi tina predica ca de ce nu sunt gata sa plecam si alte chestii. In momentul acela nu am mai suportat si am lasat lacrimile sa imi brazdeze obrajii fini. Nu mai suport, trebuie sa le spun ce am pe inima, chiar daca le voi intrista.
-Nu pot pleca! Nu vreau sa las atata in urma, atatea amintiri, atatea persoane! Nu imi pasa ce au hotarat parintii! Nu mai supot! Vreau sa i-au decizii singura, sa pot fi libera precum o pasare, dar in momente ca acestea pararea nu mai are aripi ca sa poata scapa...
Rima veni langa mine sa ma linisteasca. Nu am ripostat, ci am luat-o in brate, concepand o imbratisare plina de caldura. A inceput sa ma consoleze si eu m-am linistit. Pana la urma ele au iesit din camera si eu am inceput sa ma pregatesc. Ma duc in fata oglinzii si imi pieptan parul ciocolatiu, lung pana la brau si ondulat la varfuri. Desi nu imi place sa parasesc locul acesta pana la urma venea o si in care trebuia sa plec si sa imi creez o viata. Ma imbrac in niste blugi skiny si un tricou negru cu scris mov pe el, imi i-au valiza si cobor silentios spre usa de la intrare. Acolo ma asteptau Rima si Ruka cu valizele in mana. Am intrat in masina si am pornit catre academie. Hmm sa privesc partea buna a lucrurilor, imi voi face mai multi prieteni sau cel putin asa sper...Ma uit pe geam si vad pe cerul albastru, un vultur maiestos ce zboara lin. Ce mi-as dori sa pot zbura alaturi de el, sa fiu libera, sa pot face ce vreau si sa nu existe cinsecinta, sa ma las dusa de val. Asta nu se va intampla, sau cel putin nu voi fi libera sa i-au decizii singura pana nu sunt majora, dar deciziile proaste au si consecinte. Pe langa faptul ca vreau sa fiu libera, imi doresc sa imi intalnesc parintii naturali, sa simt imbratisarea lor, si sa imi puna ''noapte buna'' in fiecare seara. Pana acum nu am cautat numic despre parintii mei naturalai, dar mi-as dori din toata inima sa ii gasesc.
Prinsa in ganduri nu mi-am dat seama cum striga Ruka la mine ca am ajuns. Cand imi dau seama, ies din masina si imi i-au valiza din portbagaj. In fata mea se zareste un fel de castel cu o gradina mare in cre era o fantana arteziana minunata in forma de lebada. Locul este superb dar oare oamenii vor fi si ei la fel de buni la suflet? E sper sa ma fi inselat ca este rau ca m-am mutat din vechiul oras.
Urc impreuna cu surorile mele la etajul doi al castelului daca il pot numi asa. Intram intr-o camera care avea trei paturi destul de mari, trei dulapuri si trei masute de machiaj. Camera era frumoasa. Despachetez si dupa ma uit pe geam si zaresc o cladire tot in curtea academiei care era separata de acest ''caste''. Hmmm cam ciudat cladirea in care stau e incredibil de mare, de ce ar avea nevoie de inca una? Crioasa cum sunt incep sa explorez fiecare colt din acest ''castel''. Dupa aceea merg in gradina si ma asez pe marginea fantanii arteziene. Ma gandesc cum o sa fie colegii mei, sper sa fie de treaba si sa nu fie artagosi sau fitosi. Deabea astept ziua de maine cand imi voi intalnii colegii, sunt atat de emotionada incat daca ar veni cineve la mine sa imi vorbeasca cred ca as intepeni si picioarele mi-ar teremura ca sunetul ce il scoate o albina, o viespie sau o musca.

Kaname P.O.V:

Stau in camera cu fratii mei Ichijou si Shiki, privesc pe geam si gandurile incep sa imi inunde mintea. Oare voi gasi vreodata mostenitoarele care au fost alese sa ne fie sotii? Am cautat atata timp, am cautat pana si in gaura de sarpe si tot nu le-am gasit. Imi amintesc surasul fetei care mi-a fost aleasa ca sotie, am vazut-o numai o data la un bal.

~~~FlashBack~~~

Eu si fratii mei am fost chemati la balul in care ne vom cunoaste sotiile. Sper sa fie o fata de treaba nu o fitoasa. Ma imbrac la patru ace, imi aranjes parul de un saten inchis. Ochii mei de un mov spre caprui staluceau. Pornesc alaturi de tatal si mama mea spre bal.
Am ajuns intr-o incapere mare in care se auzea o balada. Incaperea era impodobita cu trandafiri si mirosul lor se simtea prin aer. Era o atmosfera de basm. Tatal meu imi spune sa il urmez. Fac cum imi spune si ajung in fata unei fete cu trasaturi fini, imbracata intr-o rochie mov care se leaga la gat, lunga pana in pamant. Parul ei saten si lung este lasat pe spate. Ochii ei ca de caramel, blanzi ca a lui Bambi exprima fericire. Ii saurt mana, iar tatal meu imi spune ca aceasta e viitoarea mea sotie.
O i-au de mana si pornim a dansa lent. Vorbind cu ea am realizat ca e fata pe gustul meu, blanda, amuzanta, o fata de treaba. M-am indragostit de ea in acea seara si ca semn al iubirii am rupt un trandafir sangeriu si l-am transforma privindu-l intr-un trandafir ce nu se va ofili niciodata. Fiind vampir pur-sange aveam aceasta putere speciala. Normal ca si ea este pur-sange dar daca nu o intrebi sau nu te ataca nu iti dai seama la cat de modesta este. Am dansat toata noapte si trandafirul statea in parul ei. Deodata se sparg geamurile si vine unchiul meu rau si ne ataca. El vroia sa se razbune pe tata ca s-a casatorit cu mama, el o iubea pe mama si nu a putu sa acepte ca tata s-a casatorit cu ea asa ca a incepun un conflict cu el. Acum pentru a se razbuna vrea sa ma omoare pe mine si logodnica mea.
Toata lumea a fugit, tatal meu se lupta si mama la fel. Parintii logondicei mele s-au sacrificat pentru a o face om pe ea si au murit. Ea a fugit repede de acolo, parintii mei l-au omorat pe unchiul meu, dar au murit si eu. Simteam cum ma sting si eu. Nu mai stiam ce sa fac. Mi-am pierdut logodnica, parintii mei si ai ei erau morti morti nu stiam ce sa fac. Ma uit in spate si nu ii mai vad pe parintii fetei. Se pare ca asta e consecinta cand faci un vampir om si il faci sa nu isi aduca aminte nimic...
Peste o saptamana eu si fratii mei ne-am inmormantat parintii. Am plans mult in urma lor, dar asa a fost sa fie...

~~~EndFlashBack~~~

In timp ce ma uit pe geam vad o fata cu par saten si ochii ca de caramel. Hmm mi-se pare ca am mai vazut-o, ce tare ar fi daca ea ar fi mostenitoarea, ii seamana foarte mult dar nu aveam cum sa nu o gasesc pana acum, cred ca a murit. Off mereu gandesc asa...ar trebui sa gandesc mai optimist, suntem doua bucati de harta, daca nu sunt impreuna e degeaba nu mai gasesti drumul spre casa sau in cazul nostru drumul spre fericire. Sunt trezit din transa de mult pre iubitul meu frate Shiki, care are parul roscat si ochii albastrii, imi spune ca ar trebui sa merg sa i-au o gura si sa nu ma mai gandesc atat la mostenitoare. Le-am cunoscut si pe logodnicele lui Shiki si Ichijou. A lui Shiki are parul blond-portocaliu prins aproape mereu in doua codite si ochii ei sunt de un albastru cenusiu. Al lui Ichijou are parul blond spre alb, ondulat si ochii caprui foarte deschisi. Ichijou are parul blond si ochii verzi.
Cobor in gradica si involuntar incep sa merg spre acea fata. Doamne ce tot fac? Bine mai bine incerc sa o cunosc cine stie poate e de treaba. Nu prea am cunoscut fete de treaba in aceasta academie. Doamne ce cunoscuta mi-se pare deci pot supune ca parca chiar e mostenitoarea, deci o voi cunoaste ma bine si poate imi voi gasi logodnica.
Ma apropi din ce in ce mai mult si ii pun mana pe umar. Aceasta se intoarce brusc si ma priveste in ochii. Ma topesc deja dupa ea, acea privire inocenta...off chiar cred ca e mostenitoarea, dar daca as gasi o dovada...
-Hey salut ma numesc Yuuki Cross si sunt noua pe aici, ma intrebam daca poti sa ma conduci pana in biroul directorului sa imi i-au orarul si toate cele.
-Pai mai intai buna Yuuki , eu sunt Kaname Kuran si desigur ca te conduc, ii raspunt eu cu blandete. Aceasta imi afiseaza un zambet cald. Eu o i-au de mana si o conduc in biroul directorului. Acolo ea i-a trei orare. Hmm am inpresia ca are surori, daca are inseamna ca mai am un indiciu pentru a dovedi ca ea este mostenitoarea. Ma uit pe orar si observ ca e clasa cu mine si fratii mei. Grozav asa as putea vorbi cu ea mai mult. O intreb daca are surori si ea imi raspunde ca da si ma intreaba daca nu vreau sa le cunosc. Nu mai asteapta un raspuns, ma i-a de mana si ma conduca in camera lor. Acolo raman scocat, vad niste copii indentice ale logodnicelor lui Shiki si Ichijou, si ceea ce ma inpresioneaza e ca vad unbrela din seara balului care o purta logodnica lui Shiki dupa ea. Poate e o simpla coincidenta...sau e ceva mai mult?

Scuzati pentru greseli, sper sa va placa si sa lasati comm. Bye :*

#2
Well dear, am intrat şi eu pe aici. Ai menţionat că acesta este al II-lea fic. So, te pot critica un pic mai dur ( sper să nu te superi ). Am văzut şi eu Vampire Knight, mie una mi se pare un anime genial. So, în legătură cu ficul tău, nu văd legătura între povestea lui Yuuki şi cea a lui Kaname. Mi-am dat seama că nu adopţi chiar ideea anime-ului, dar ar trebui să fie măcar un singur lucru comun. Şi mă gândesc că acesta este dragostea secretă dintre cei doi sau mă rog... . În primul rând acel P.O.V acolo, arată incredibil de urât. Nu înţeleg de cel îl pui, ai putea foarte bine să scri numele personajului din a cărui perspectivă povesteşti ( ex: Yuuki ) şi să pui două puncte. Cel puţin aşa ar arăta mult mai bine. Descrierea, păi aici este câte ceva, dar mie una nu îmi place. Pur şi simplu mă lasă rece, şi repeţi foarte multe stările lui Yuuki. Încearcă să găseşti altele în loc să le tot repeţi în halul în care ai făcut tu. Naraţiue, well aici te descurci mult mai bine decât la descriere. Acţiunea este foarte grăbită, adică visează cu ochii deschişi un pic, iar ele ajung. Ai fi putut să descri un pic mai mult pentru a domoli acţiunea care mie mi se pare mult prea grăbită. Dialogul este absolut sec. Încearcă să mai lucrezi la el, deoarece prin muncă reuşeşti. Am văzut destul de multe greşeli de tastare, dar şi te exprimare. În unele propoziţii ai mâncat unele cuvinte:

Canvine - convine
Pararea - pasarea
venea o si in care trebuia sa plec – aceasta parte din propozitie nu are nici un pic de sens puteai sa spui sau probabil ai fi vrut sa spui “venea o vreme in care trebuia sa plec”
transforma privindu-l - transformat privindu-l
pur-sange, dar daca nu o

Ar trebui să te mai uiţi peste text înainte să îl postezi. Well asta este tot ce am avut de spus, sper să nu te superi pe mine pentru că am fost destul de dură.
P.S. anunţă-mă şi pe mine când pui next-ul, okay?
Bye bye şi baftă cu inspiraţia
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#3
Well, asa cum am spus, am citit ficul (ma rog, primul capitol). Pai, ideea e interesanta si m-ai surprins cu cuplul "Ichijou-Ruka".
Totusi, ai grabit actiunea, dupa parerea mea, mai ales in Flash Back. In saptispe randuri Kaname s-a dus la bal, si-a cunoscut logotnica, s-a indragostit de ea, s-a luptat cu unchiul cel rau, si-a vazut parintii murind, si-a pierdut logotnica, si logotnica a fost transformata in om. Cam multe, nu crezi?
Descrierea a cam lipsit din peisaj. Crede-ma, intatdeauna poti pune mai multa descriere!
Ai avut si cateva greseli de tastare dar nu prea am chief sa le caut acum pe toate. Uite cateva:
"caste"-castel
"canvine"-convine
"alese"-aleasa
Mai ai si cateva repetitii. "Academia" este una dintre ele si se afla in primul paragraf. Deasemenea ai folosit foarte des conjunctia "si".
"imi va fi dor de scoala, si de tot"-imi va fi dor de scoala(fara virgula) si de tot.
Cam atat am avut de spus. Imi cer scuze daca am fost prea dura dar ficul tau are potential si chiar nu am intentionat sa te supar, ci sa te ajut sa veoluezi. Astept urmatorul capitol. Succes si multa inspiratie. Kisses:*:*
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."

#4
Deci dupa absenta mea cam lunga am adus next:

Kaname:

Oare chiar ele sunt mostenitoarele? In inima mea dupa ce le-am pierdut a aparut un cub de gheta. Multi au incercat sa il dezghete dar nimeni nu a reusit. Nici macar proprii frati. Ei au incetat sa mai caute mostenitoarele, s-au lasat pagubasi, dar eu am fost fermecat de ea. Ochii ei straluceau puternic fermecand orice inima. M-ia furat inima din prima seara, nici nu o cunosteam. Nu am crezut niciodata in dragoste la prima vedere, credeam ca e prostie ce nu are sens deloc. Nu credeam pana cand nu mi s-a intamplat si am fost sedus. Mi-a furat mintile, privirea ei blanda ca a unei caprioare, de prindea imediat in jocul ei, intr-un joc al dragostei.

Sunt trezit din transa de surorile lui Yuuki care se prezinta si ma saluta. Le salut si eu la randul meu si le spun ca e cam tarziu si ma voi duce inapoi in camera mea. Ele aproba iar eu pasesc cu grija spre usa camerei. Apas pe clanta si parca ceva ma indeamna sa stau cu ele, dar nu pot. Merg pe coridoarele intunecate si pustii ale academiei. Ma uit pe geamurile mari si observ luna ce sta mandra pe cerul intunecat. Stelele nu se zaresc, este o noapte numai buna de vanatoare pentru vampirii de nivel E. Cand ma gandesc la cate se pot intampla afara, departe de academia aceasta in care nu ai nici o grija, unde tot si toate sunt la locul lor.

Aud niste pasi apasati ce strica toata linistea si frumusetea acestui peisaj. In fata mea se arata un batran cu parul blond spre caramel si cu ochii la fel. Ce mai vrea de data asta directorul de la mine? Am si eu o viata totusi. Imi spuse doar sa fiu atent la ce fac. Doar atat? Nimic mai mult? Atunci stai linistit batrane, totul este perfect...mai mult ca perfect. Stau si privesc luna si gandul imi zboara tot la mostenitoare. Oare le-am gasit insfarsit? Dupa atata timp de cautari, cand fiecare strop de fericire din inima mea scadea, sa o fi gasit? Nici macar nu stiu daca am gasito, am doar banuieli, si daca as fi gasito ce as face..I-as spune direct tot adevarul? Trebuie sa aflu mai multe despre aceasta fata Yuuki si despre surorile ei. In asta am nevoie de ajutor asa ca stiu la cine sa apelez...

Yuuki:

Stau in pat si privesc luna cea maiestoasa ce se inalta pe bolta intunecata si infricosatoare. Gandul imi zboara la aceasta academie. Oare ma voi intelege bine cu colegii mei? O noua viata mi-se deschide, incep de la zero. Toti prietenii mei de acasa sunt doar niste umbre ale trecutului care ma facec sa suspin. Niste umbre ale trecutului pe care il cunosc, pentru ca am spus si o repet, nu imi cunosc o parte din trecut, dar am inpresia ca acea parte este foarte importanta pentru viitorul meu. De aceea am cautat raspunsuri. Singurul lucru care il am din acea parte intunecata, este un trandafir, un trandafir care se pare ca nu a ofilit niciodata, a stat intact pana in ziua de astazi. Nu voi renunta sa imi caut trecutul, vreau sa aflu tot. Gandurile imi sunt intrerupte de Ruka care se aseaza langa mine.
-Te gandesti nu? Te gandesti la trecut...nu te mai gandi, ce a fost a fost si nu va mai fi, concentreaza-te pe viitor, se vede ca cineva nu vrea sa ne aflam trecutul, asa ca uita de asta...

Dupa aceste cuvinte se ridica si pleaca spre patul sau pentru a adormi. Sa uit de asta? Sa ma axez pe viitor? Dar eu ma axez pe viitor, de aceea caut trecutul, pentru ca trecutul meu depinde de viitor mai mult ca sigur. I-au in mana trandafirul si vars o lacrima peste petalele lui fine. Promit ca voi cauta in continuare, pana voi afla. Dupa aceste cuvinte cad prada somnului si intru in lumea viselor. O lume creata de mine in care exista creeaturi mitologice: Varcolaci, zane, sirene si in special vampiri. Sunt atrasa de aceste creaturi. Pacat ca nu exista vampiri, sunt doar niste legende prostesti de adormit copiii.

Sunt trezita de dimineata de un sunet enervant ce aproape iti sparge timpanul, sunetul ceasului. Ma ridic lenes din pat si trag draperiile de culoarea mierii, lasand razele aurii ale soarelui sa imi invadeze camera. Ma duc la baie si imi fac un dus. Picaturile de apa caldute imi incandau pielea fina. Peste parul meu lung si ciocolatiu curgea in siroaie apa cristalina. Ies din dus cun un prosop roz si pufos pentru a imi acoperii corpul bine modelat. Ma imbrac in uniforma neagra a academiei si pornesc impreuna cu surorile mele pe coridoarele scolii. Aveam un zambet pe buze fata de ieri. Ieri eram trista si abatuta, si imprietenia cu acel tip, hmm mi-se pare cam ciudat, dar este foarte prietenos si se pare ca vom fi in clasa impreuna. Simt ca il cunosc de undeva. Ajung in fata unei usi si o deschid cu sfiala. In fata mea se afla o clasa curata cu banci noi. In acea clasa nu erau prezenti decat trei elevi, printre care si satenul de ieri. Ceilalti doi erau niste tipi, unul avea parul roscat si ochii albastrii ca marea iar celalalt avea parul blond auriu si ochii ca pinul de brad. Cei doi se uitau cam mirati la surorile mele. Ce doamne iartama nu au mai vazut vreo fata in viata lor sau ce? Ma asez langa saten i-ar acesta ma saluta, sarutandu-mi pana in semn pe politete. Rosesc putin la gestul facut de el si imi intor privirea spre geam. Razele aurii ale soarelui mangaiau pamantul, florile si copacii infloriti. Cateva petale de cires zburau prin aer dand impresia ca esti intr-un basm. Cat sarm poate avea acest baiat, Kaname. Nu am mai intalnit un baiat atat de atent si respectos cu fetele. La vechea mea scoala baietii, care nu erau prietenii mei, erau perversi si injurau fetele. Acesta e diferit, ma simt in siguranta alaturi de el chiar daca l-am cunoscut de putin timp. Privirea lui plina de blandete s-a incuiat in inima mea si nu mai vrea sa iasa. Ma uit prin clasa si le vad pe surorile mele cum discuta cu ceilalti. Spre surprinderea mea se inteleg foarte bine.

Kaname ma intoarce cu fata la el si ma priveste adanc in ochi. Ochii lui straluceau mai tare ca cel mai veritabil diamant. Avea un zambet bland ce imi topi inima si o facu sa accelereze. Uitandu-se adanc in ochii mei imi spune:
-Uite am o propunere. Ma gandeam daca vrei sa iesi cu mine la un picnic, sa ne petrecem dupa-amiaza impreuna si sa ne cunoastem mai bine. Ce zici?
Raman blocata. Nu stiam ce sa zic, privirea lui ma indemna sa accept. Ne mai rezisdand ii spun ca mi-ar placea mult iar acesta imi spune ca la ora doua sa fiu gata. Il privesc in ochii, si dau din cap aprobator, lui aparandu-i un zambet invingator pe fata.

Orele incep eu neascultand profesorii si gandindu-ma la intalnirea de azi cu Kaname. Ma intreb de ce vrea sa ma cunoasca mai bine, nu par o persoana importanta. Dar trebuie sa recunosc ca si eu vreau sa il cunosc pe el. Pare o fire blanda si calma, pare un baiat la care toate fetele ar visa. Un baiat in care te poti increde orice ar fi. El te topeste cu o privire si inima incepe sa intre in jocul dragostei. Fericirea mea creste atunci cand sunt cu el. Vreau sa il simt alaturi de mine, parca mai mult vreau sa stau cu el decat sa imi aflu trecutul. Daca trecutul meu ar depinde de el ar fi minunat dar nu se intampla asta sau cel putin cred. Sunt sanse de unu la un milion.

Prinsa in gandurile mele nu aud cand se suna. Vazand ca am ramas singura in clasa imi i-au geanta si alerg catre camera mea si a surorilor mele. Ajung acolo si observ ca e unu si jumatate asa ca va trebui sa ma grabesc pentru a nu intarzia. Imi aleg o rochie de un rosu aprins lunga pana la genunchi si niste balerini tot rosii. Ca acesoriu nu stiu ce sa imi i-au. Cotrobai prin toata camera, insa nu gasesc nimic special. Ma hotarasc pana la urma sa imi i-au trandafirul acela si sa mi-l pun in par.

Ma uit pe geam si il zaresc pe Kaname cu un cos in mana, stand pe o patura, in gradina. Aler repede jos. Cand ajung il salut iar acesta imi spune:
-Buna Yuuki, arati incantator, trandafirul acela iti sta chiar foarte bine. Presupun ca e artificial pentru ca inca nu au inflorit trandafirii.
-Nu nu este artificial este real. Eu am o poveste lunga, nu imi cunosc trecutul, singurul lucru care mi-a ramas din trecut este acest trandafir ce nu s-a ofilit niciodata. Ciudat nu?........


Sper sa va placa si sa lasati com:*.

#5
In sfarsit , credeam ca nu-l mai pui . :)) DAr mult ti-a luat sa il pui , bine ca ti-am reamintit si de ficul acesta. Cred ca te-ai suparat pe mine ca te-am cam stresat la cap cu ficul acesta. Dar stai linistita ca voi sta in Bucuresti dor doua zile , si duap aceea ma vei mai vedea doar in joia de paste. :p . Asa sa vad ce ai in acest capitl . Aic ate-va greseli :
"insfarsit" =in sfarsit
"Aler" =Alerg
Acestea sunt greselili pe care le-am gasit eu si sper sa fie atat . Asa acum cu descreirea ai , naratiune , la fel si dialog ai , dar cam putin . La desriere inceara si tu sa descriimai mut sentimentele personajelor , si cu actiunea cred ca a inceput sa-o grabesti , sper sa nu am insel eu . Iar in rest totul mi-a placut mult . Este chair frumos ficul tau si sunt bucuroasa ca ai scir un fic cu cuplul acesta. Eu cam atat am avut de spus , si apropo sunt prima care ti-a comentat >:):-):*:P
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#6
Doamne!!! CAt am asteptat un fic ca asta!!! uff mam linistit! Acum sincer Yuuki&Kaname minunat! mda...sunt mai nebuna..de vina mancareaasa SA revenim ficul e foarte frumos. NU frumos e minunat, tare, marfa, misto, bestial...ce sa mai spun...la critici nu sunt buna...hm..poate cand vine vorba de haine...DA da cum spuneam imi place place placee mult. Astept next-ul si inca cum il astept intr'o secunda si daca nu il pui ne suparam...Hi hi hi Spor la scris scumpo!!!Ja'ne!

#7
Hallo! Deeci, nu am mai intrat de ceva timp, iar acum primu-l fic care l-am vazut a fost al tau. Eu fiind o mare fana a anime-ului Vampire Knight. ( Pers. mele pref. sunt Shiki si Rima ), acum sa ne ocupam de criticarea ficului tau. Mie una mi s-a parut o idee, ca sa spun asa, cumva intresanta, nu foarte indepartata de adevarata poveste din anime. In fine, daca o continui va deveni si mai intresanta, te asigur ;) . Deeci, la inceput, se vede ca esti incepatoare cum ai spus, ai avut greseli de tastare , cred ca te-ai grabit, normal ;)) ; la inceput unde ai scris: '' Ma uitam cu ochii mei de caramel spre usa." e, acolo nu ai folosit , um, exprimarea corecta. Adica, e ca si cum ochii lui Yuuki erau facuti din caramel, acolo puteai scrie: Ma uitam cu ochii mei cocolati/ precum culoarea caramelului la usa. Intelegi? ; Am observat ca ai schimbat unele chesti in fic. Ca de ex pe Rima si Ruka, le-ai facut surorile lui Yuuki, presupun ca acum nu mai sunt vampiri nu? Habarnam :p, ma rog, la fel si pe Shiki si Ichijo, care sunt vampiri dar nu erau frati cu Kaname, doar Shiki se inrudea cu el deoarece erau verisori in anime. Si inca ceva. am obervat ca ai "obiceiul" de a inversa unele cuvinte in asa fel in cat sa sune prost ca de ex : Ichijo si Shiki; nu suna bine daca e citit acolo>>> si Shiki, deoarece suna si si. Intelegi, trebuia sa scri: Shiki si Ichijo. Si mai ai greseli de genul asta prin fic, dar nu stau sa le enumar, oricum dragut ficul, si daca il continui cum am spus, va deveni mult mai intresant, credema. Bafta multa-n continuare!

#8
Helou draga mea sora cand mai pui si tu next-ul la acest fic? Ca deceva vreme astept next-ul s-a sti , nu as dori ca acest fic sa-se inchida , im palce mult de tot si as dori nextul cat mai repede Te rog eu mult de tot cu o cirerasa in varf :)) Scuze ca sutn cam insistenta , dar ast asunt eu sper sa aduci enxtul repede te rog eu mult .
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.684 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Pe caile destinului Isoldie 9 4.705 16-04-2013, 12:49 AM
Ultimul răspuns: Isoldie
  Masca Destinului Thomas 1 2.500 13-07-2012, 12:29 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Trandafirul inecat in spini[terminat] Kimera 66 32.758 12-07-2012, 02:03 AM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.442 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.140 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Trandafirul. Elixirul vietii Maybe. 0 1.913 09-10-2010, 01:04 AM
Ultimul răspuns: Maybe.
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 3.950 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Trandafirul de casmir ♥Belle-Chan♥ 1 3.262 13-01-2010, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Ayko
  Trandafirul de foc Aiumy 17 10.947 20-09-2009, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Aiumy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)