Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul meu?
Imi place, e super!
100.00%
1 100.00%
Mhhh da, merge!
0%
0 0%
Naspa!
0%
0 0%
Total 1 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii

#1
Acesta este primul meu fic scris vreo data, deci vreau pareri atat bune cat si rele pentru a ma perfectiona. Sper sa va placa!
Varsta minima: +18
Gen: yaoi, romance, drama, demons, angels
Limba: romana
Observatii cu privire la continut: Limbaj vulgar in unele parti, scene yaoi
Tipul de comentariu solicitat: Oricare
Disclaimer:Nu fac profit pe seama pozelor postate. Le-am luat de pe internet, nu imi apartin.


Capitolul 1- Inceputul (Daniel)

"Totul arde. Din toate partile ma asalteaza intunericul, din toate partile ma ataca focul, iar urletele de disperare ale oamenilor se aud din lacasul intunericului. Dar eu nu aud nimic. Eu sunt cu gandul la el. Sunt in mijlocul dezastrului si nu fac nimic. Stau neclintit si ma simt pierdut. Ochii mei de un albastru ca al cerului de vara se uita de colo-colo cautandu-l, dar el nu e aici. A plecat!"

Un zgomot puternic ma trezeste, iar eu ma uit buimac in incaperea in care ma aflu. Incetul cu incetul ochii mei se obisnuiesc cu lumina puternica ce domina camera.Eram acasa.
<A fost doar un vis.>
Ma ridic incet din patul moale si ma duc in fata oglinzii si ma uit in ea, parca findu-mi frica sa-mi zaresc chipul. Parul meu blond ca aurul atarna in toate partile, acoperindu-mi fata. Stiam ca trebuia sa merg la scoala, dar nu aveam nici un chef. As dori sa ma intorc in pat, sa adorm si sa-l visez, dar stiu ca nu mai pot. Ma uit pe fereastra si vad soarele ca incearca sa domine totul cu razele sale aurii, dar inca nu reuseste. Fara sa mai stau pe ganduri ma duc la baie, imi fac toaleta, apoi imi iau ceva pe mine, imi iau ghiozdanul, o salut pe mama si plec spre scoala. Nu merg mult, iar in fata mea zaresc o cladire mare si galbena cu o gradina plina de flori,scoala. Ma indrept spre usa , rugandu-ma ca orele sa se termine repede. Intru in clasa si nu vad pe nimeni; doar bancile goale. Ma pun in banca mea si incep sa ma gandesc la el, dar nu pentru mult timp deoarece incep sa aud pasi. In clasa intra un baiat brunet cu ochii verzi ca smaraldul, dar acestia erau stinsi la culoare.
-Salut, Daniel! aud vocea colegului meu.
-Neata si tie, Victor! Ce s-a intamplat? Ce-i cu fata asta? spun eu amuzat de situatia in care era el acum.
-Sincer nici eu nu stiu, doar ca nu am dormit prea bine. Dupa un weekend bine meritat adormi mai greu.
-Da ce ai facut? intreb eu curios.
Imi zambeste apoi zice:
-Vei afla cat de curand se poate.
Dau din umeri nepasator, nevrand sa-l bat la cap. Orele au trecut repede, iar eu nu stiam nimic ce facusem azi la scoala. Mi-am luat ghiozdanul, dar nu aveam chef sa merg acasa, asa ca am hotarat sa merg sa ma plimb. Am mers in orasul aglomerat, dar din cauza caldurii m-am plictisit si am hotarat sa merg in parc. Copacii isi aratau coroanele lor verzi spre mine, dar eu nu le bagam in seama. Eu vroiam doar sa imi linistesc gandurile. Imi doream sa nu ma mai gandesc la el, dar nu puteam. Gandurile si imaginile cu el imi zburau prin minte facand un talmes-balmes in capul meu. Nestind ce se intampla cu mine nu am observat cat de repede a trecut timpul. Se facuse noapte. Hotarasc sa merg acasa, dar cum am iesit din parc imi dau seama ca sunt urmarit. Incercasem sa-mi pastrez cumpatul, dar n-am reusit si am luat-o la fuga printre blocuri. Insa ma pierdusem din nou in ganduri. Vroiam ca el sa fie langa mine, dar nu era. Cand mi-am revenit cu picioarele pe pamant mi-am dat seama unde eram. O fundatura. M-am intors vrand sa o iau la fuga, dar am simtit un pumn in stomac si am cazut la pamant.Lacrimile au inceput sa-mi inunde fata palida. Imi indrept privirea spre persoana care ma lovise sa vad cine era. Dar nu mai vedeam clar. Totul era in ceata, totul era vag!



Daniel- 17 ani

http://images5.fanpop.com/image/answers/...19_373.jpg
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#2
(19-03-2011, 08:23 PM)TeoYaoi A scris: Capitolul 1- Inceputul (Daniel)

“Totul arde. Din toate partile ma asalteaza intunericul, din toate partile ma ataca focul, iar urletele de disperare ale oamenilor se aud din lacasul intunericului. (se repeta cuvantul intuneric si e putin cam vaga, adica nu prea inteleg ce se intampla, un foc intunecat?iad?sper ca ma vei lamuriDar eu nu aud nimic. Eu sunt cu gandul la el. Sunt in mijlocul dezastrului si nu fac nimic. Stau neclintit si ma simt pierdut. Ochii mei de un albastru ca al cerului de vara se uita de colo-colo sa-l caute pe e(ar fi mers mai bine cautandu`l pentru a respecta timpurile si sa sune mai bine, dar el nu e aici. A plecat!”

Un zgomot puternic ma trezeste, iar eu ma uit buimac in incaperea in care ma aflu. Incetul cu incetul ochii mei se obisnuiesc cu lumina puternica ce domina camera.Eram acasa.
<A fost doar un vis.>
Ma ridic incet din patul moale si ma duc in fata oglinzii si ma uit in ea, parca findu-mi frica sa-mi zaresc chipul. Parul meu blond ca aurul atarna in toate partile, acoperindu-mi fata. Stiu(stiam) ca trebuia sa merg la scoala, dar nu aveam nici un chef. As dori sa merg(sa ma intorc, suna mai elegant si nu iti zgarie urechea in pat, sa adorm si sa-l visez pe el(fara pe el deoarece deja ai pus pronumele,forma lui scurta "-l"), dar stiu ca nu mai pot. Ma uit pe fereastrasi vad soarele ca incearca sa domine totul cu razele sale aurii, dar inca nu reuseste. Fara sa mai stau pe ganduri ma duc la baie, imi fac toaleta, apoi imi i-au(este iau,doarece e verbul a lua) ceva pe mine, imi i-au (idem)ghiozdanul, o salut pe mama si plec spre scoala. Nu merg mult, iar in fata mea zaresc o cladire mare si galbena cu o gradina plina de flori.(ori pui virgula, ori un verb, ca altfel nu ai propozitie) Scoala. Ma indrept spre usa , rugandu-ma ca orele sa se termine repede. Intru in clasa si nu vad pe nimeni; doar banicile(bancile) goale. Ma pun in banca mea si incep sa ma gandesc la el, dar nu pentru mult timp deoarece incep sa aud pasi. In clasa intra un baiat brunet cu ochii verzi ca smaraldul, dar acestia erau stinsi la culoare.
-Salut, Daniel! aud vocea colegului meu.
-Neata’ si tie, Victor! Ce s-a intamplat? Ce-i cu fata asta? spun eu amuzat de situatia in care era el acum.
-Sincer nici eu nu stiu, doar ca nu am dormit prea bine. Dupa un weekend bine meritat adormi mai greu.
-Da ce ai facut? intreb eu curios.
Imi zambeste apoi zice:
-Vei afla cat de curand se poate.
Dau din umeri nepasator, nevrand sa-l bat la cap. Orele au trecut repede, iar eu nu stiam nimic ce facusem azi la scoala. Mi-am luat ghiozdanul, dar nu aveam chef sa merg acasa, asa ca am hotarat sa merg sa ma plimb. Am mers in orasul aglomerat, dar din cauza caldurii m-am plictisit si am hotarat sa merg in parc. Copacii isi aratau coranele(coroanele) lor verzi spre mine, dar eu nu le bagam in seama. Eu vroiam doar sa imi linistesc gandurile. Imi doream sa nu ma mai gandesc la el, dar nu puteam. Gandurile si imagine(imaginile) cu el imi zburau prin minte facand un talmes-balmes in capul meu. Nestind ce se intampla cu mine nu am observat cat de repede a trecut timpul. Se facuse noapte. Hotarasc sa merg acasa, dar cum ies din parc imi dau seama ca sunt urmarit. Incercasem sa-mi pastrez cumpatul, dar n-am reusit si am luat-o la fuga printre blocuri. Dar iar (fara iar,)ma pierdusem din nou in ganduri. Vroiam ca el sa fie langa mine, dar nu era. Cand mi-am revenit cu picioarele pe pamant mi-am dat seama unde eram. O fundatura. M-am intors vrand sa o i-au(iau) la fug(fuga), dar am simtit un pumn in stomac si am cazut la pamant.Lacrimile au inceput sa-mi inunde fata. Imi indrept privirea spre persoana care ma lovise sa vad cine era., dar nu mai vedeam clar. Totul era in ceata, totul era vag…



Daniel- 17 ani

http://media.photobucket.com/image/blond...-boy-1.jpg
deci am corectat cam ce era de corectat, sper ca nu te superi si sa te fi lamurit de ce si cum, oricum ai greseli la tastat da asteas normale(oarecum), in rest e ok, adica se poate mai bine. cu timpul cuvintele vor veni singure si iti va fi mai usor. te`ai straduit si se vede, dar cum am mai zis mai ai pana sa fie perfect(esti pe drumul bun:zuppy04:),
titlul ma atras e foarte interesant
personajul mi s`a parut cam copilaros, adica primeste unn pumn si gata plange, nici fetele nu planga asa dintr-o data(ma rog unele:))), dar acum sa vad cum va evolua personalitatea lui.
si ai tot repetat pronumele "EL", incepe sa ma sacaie:D, mai zi si persoana de`i bantuie visele sau altcumva, descrie`l ca sa`i poti zice brunetu sau roscatu sau cum o fi avand el parul. oricum m`ai facut curioasa, care`i legatura intre cei doi, de se gandeste Daniel atat la el:-?, parca ar fi indragostit, nu altceva(numai la el ii e gandul,nu aude nimic, nu vrea sa faca nimic decat sa il vada pe EL:-?) suspect:))
ideea pana acum pare originala, dar vedem cum continui
naratiunea e ok, descrierea mai merge putin lucrat la ea:D
si pune nextu mai repede:X,
imi place capitolul acesta:X si cred ca am terminat:X
spor la munca si nu te lasa esti pe drumul cel bun:X

and i`m the first:X:X::>
Las cadavrele trecutului in spate, imi croiesc drum spre viitor,ma arunc intr-o mare inspumegata,fac o baie insangerata. Renasc cu aripi rosi si gravate cu mii de dorinte neimplinite,care sa ma duca in iadul meu,numit viata


tot ce ramane in final sunt lacrimi, durere, cioburi de sperante si multa ura, aceasta ne defineste fiinta animalica, parsiva si atat de frivola22, suntem ceea ce vorbim si facem, nu ce aspiram sa fim

#3
Am ajuns si eu pe aici. Interesant fic. Inceputul este bine. Nu as vrea sa fiu in locul lui Daniel. A primit un pumn in stomac. Cred ca doare. Sunt de acord cu angel cat. Primeste un pumn in stomac si incepe sa planga. Si in legatura cu cele patru randuri puse in gilimele, am inteles ca era Daniel inconfurat de flacari, asa-i?
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#4
Multumesc de com-uri fetelor! Am schimbat timpul verbal, dar asa va ramane de acum. Sper sa va placa! :-s

Capitolul 2-Misiunea (Alex)

Ma plimb prin labirintul intunericului, cautandu-mi stapanul. Valuri ca de gheata se zdrobesc de pieptul meu,iar tipetele spiritelor ratacitoare se aud din abisul infinit. Luna stapaneste totul incercand sa scape de norii infuriati ce se confruntau unul cu altul. Intru intr-o pestera intunecat, asteptand sa se auda sunetul frici.
-Te asteptam, Alex, se auzi vocea stapanului meu.
-Ce vrei de la mine? spun eu stiind ca ma asteapta o alta indeletnicire.
-Am o misiune pentru tine ce n-o poti refuza. Te-am vazut chinuindu-l pe micul inger, noapte de noapte, ora dupa ora, asa ca a venit cu o propunere. Desi el nu stie cine este, viseaza si se imagineaza ca fiind un inger. Vreau sa-l ajuti sa afle cine este si de ce este in stare. Vreau sa-l chinui si sa-i arati ce inseamana teama, vreau sa-i distrugi speranta si dragostea. Arata-i ce inseamna puterea Trandafirului Mortii.
Am zambit stiind ca aveam sa ma confrunt cu propria mea dragostea. Acum singura mea problema e ca un demon transformat intr-un inger negru are slabiciuni pe care ingerii normali le pot depista. Trandafirul Mortii e defapt un blestem care face ca trupul uman sau ingeresc sa se ofileasca, iar trupul demonic sa domine intregul sufle. Asa am ajuns eu aici, iar asa va ajunge si Daniel. Se va droga cu intuneric,dar ii va fi frica de moarte, iar singura lui scapare voi fi eu. Ii voi devor sufletul ce va disparea odata cu ingerul din el, lasand demonul sa se nasca, iar ingerul sa arda in flacarile abisale ale iadului. Nu ii raspund stapanului meu, dar atat eu cat si el stiam raspunsul. Misiunea mea de abia incepea.
Am inceput sa ma echipez, imbracandu-ma intr-un costum negru, exact ca a stravechilor asasini , imi deschid aripile negre ca noaptea, iar ochii isi schimbasera culoarea: unul argintiu reprezentand singura picatura de puritate care o mai am, iar celalalt rosiatic aratand ura cu care imi domin fiecare victima. Si totusi oricata frumusete si iubire ar vedea cineva in mine de trei ori mai multa frica si durere ar simti. Sar pe fereastra si imi iau zorul spre apusul sangeriu. Nu a durat mult si noaptea s-a asternut. Umbrele dansau in lumina lunii, iar linistea deplina astepta ca luna sa dipara printre nori, iar intunericul etern sa se joace prin noapte. Il vad pe blond stand pe o banca in parc, visand. Asteptam ca el sa revina la realitate, pentru ai putea arata mica mea surpriza. Isi da seama ca este tarziu si trebuie sa pleace acasa, dar cum iese din parc observase ca il umaresc. Incepuse sa se panicheze, inima incepandu-i sa-i bata tare si corpul sa se miste din ce in ce mai repede.Dintr-o data o lua la fuga printre blocurile, care acum erau ca un labirint al stapanului meu, Intunericul. Ajunsese intr-o fundatura, iar cand s-a intors i-am aplicat un pumn in stomac facandu-l sa cada la pamant. Lacrimele ii navalira fata, dar nu cred ca din cauza loviturii, ci din cauza frici. Incepu sa-si piarda cunostinta, iar mie incepu sa-mi fie mila de el. Vroiam sa-l fac al meu, sa-l domin, sa-l scurg de putere, dar ceva nu ma lasa, parca blocandu-mi fiecare miscare. Il iau in brate si hotarasc sa-l duc acasa la el. De data asta nu am mai zburat. Hotarasc sa merg pe jos. Ma uit la chipul lui palid, dar atat de frumos incat nu puteai sa-ti iei ochii de la el.
Incepu sa ploua. Picurii reci ce dansau in lumina suava a lunii ii cadeau pe fata alba si rece. Nevrand sa se raceasca ma teleportez intr-un fum negru si sobru si ajung in mai putin de o secunda in camera lui. Il intind pe pat, apoi ma indepartez de el vrand sa plec, dar ma prinde de mana.
-Te rog, nu ma lasa singur! Mi-e frica, spuse apoi un alt sir de lacrimi ii aparura pe chipul angelic.
Nu puteam sa plec. Nu acum cand aveam sansa sa ii arat ca sunt de incredere. Ma asez langa el pe pat si ii iau mana intre ale mele sarutandu-i-o. Nu pot sa-i spun cine sunt, nu acum. Asta e sansa mea si n-o voi rata. Imi intorc privirea spre a lui si il vad oarecum uimit de gestul meu. Insa frica nu disparu.
-Nu-ti fa griji, s-a terminat, spun incercand sa-l fac sa uite intamplarea neplacuta.
-Cine esti? aud vocea lui tremurata.
Pe fata mea apare un zambet pervers, iar el obseva asta. Ma apropiu de el si ii prind fata intre palmele mele apoi ii soptesc la ureche:
-Eu sunt visul tau!
Ochii lui se maresc, iar gura lui ramane usor intredeschisa; dar nu apuca sa spune nimic deoarece imi unesc buzele cu ale lui intr-un sarut lung si plin de pasiune. Sangele ii urca in obraji, incepand sa se incalzeasca; dar nu-i dau drumul. Ma urc peste el fara sa-mi pese daca intra cineva in incaperea intunecata. Patrund puternic in lacasul sau umed pornind un joc incins cu limba sa. Incetul cu incetul, incepe sa-mi raspunda si el, insa nu cu aceasi intensitate cu care il sarutam si eu. Parea blocat, inchis inauntrul sau, fara a putea sa reactioneze in vre-un fel. Era dominat de un sentiment de durere si suferinta, dar si de o placere insuportabila. Imi dezlipesc buzele de ale sale apoi ma ridic de pe el. Ma apropiu de urechea sa si ii soptesc atat de incet incat nici macar intunericul ce domina camera nu ar putea sa auda.
-Saruti incredibil! apoi dispar lasandu-l singur sa-si dea seama ce s-a intamplat.
"Ne mai vedem!"



Alex-20 ani
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...x=65&ty=46
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#5
Am revenit. Nu este frumos sa-l sarute si apoi sa plece de parca nu s-a intamplat nimic, dar a fost interesant capitolul. Nu am vazut greseli de tastare si asta este de bine pentru tine. Imi place la tine ca nu te grabesti si nu ai multe lini de dialog. In orice poveste trebuie sa fie si putin mister, dar la tine este mai mult. Cam atat am avut sa iti spun. Adu mai repede continuarea si multa inspiratie.
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#6
Capitolul 3-Victor (Daniel)

"Focul din inima mea se opreste, intunericul dispare, iar razele aurii incearca sa-si arate fata. Ma indrept spre el. Acum pot sa vad cine e, dar ceva ma opreste. Imi simt picioarele intepenite de pamantul cald. Imi indrept privirea spre el si ii vad parul brunet, dar atat de intunecat incat nu razbesc sa mai descifrez ceva. Un vand puternic ma pune la pamant, iar un sentiment nemaisimtit ma stapunge . El se apropie de mine si fara sa-i pot spune ceva imi pune stapanire pe buze. Obrajii mei prind o culoare sangerie, iar flacarile inimi mele se aprinde din nou, dar de data asta imi incalzeste sufletul. Mana lui imi mangaie obrazul rosiatic, vrand sa nu-l opresc din cea ca face. Imi intredeschid buzele, iar el patrunde in lacasul meu umed, mangaindu-mi cu limba sa moale si fina locurile desoperite. Incepe in joc ispititor cu limba mea, neputand sa nu-i raspund. Imi musca buza de joc pana simte acel lichid rosiatic. Aude un scancet de durere, apoi zambeste victorios. Imi saruta fruntea si dispare nevazut."
Ma trezesc brusc transpirat si imbujorat. Fusese doar un vis? Ma ridic lenes din patul moale si ma indrept spre baie pentru a face un dus. Pornesc apa, iar picaturile reci de apa incep sa-mi dezmiarda trupul. Ma uit la apa care se scurge, mai apoi la trupul meu si raman perplex. Aseara chiar s-a intamplat ceva. Acel cineva ma lovise, dar asta nu arata a lovitura ci contura forma unui simbol necunoscut de mine, dau cum? Poate ca sarutul de aseara a fost real, dar atunci el... Era real? Trebuia sa stiu adevarul, trebuia sa stiu cine e si nu ma voi lasa pana nu voi afla. Imi ating cu mana semnul de pe pielea fina si umeda, care acum stalucea in lumina apei, gandindu-ma ce vor spune paritnii mei despre asta. Deodata tresar si ies din dus gol-pusca. Stiam ce sa fac. Iau o foaie si incep sa desenez semnul de pe abdomenul meu. O singura persoana stia ce-i asta si la el am de gand sa ma duc, la Victor. Arunc pe mine primele lucruri ce la vad in dulap, desi eram ud, apoi ies din casa indreptandu-ma in fuga spre scoala...
Intru in clasa si il vad pe Victor stand in banca sa. Ma indrept spre el si fara alte introduceri ii spun tare si raspicat:
-Victor am nevoie de ajutorul tau. Am copiat un semn si nu stiu ce reprezinta. Ma ajuti? spun indreptand hartia spre el.
-De unde l-ai copiat? ma intreaba el suspicios.
-De pe 'net. L-am gasit pe un site mai special.
Victor zambi malefic dupa care isi indrepta din nou privirea spre hartia ce i-o inmanasem si spuse:
-Iti voi spune dupa ore ce-i cu semnul asta, dar esti sigur ca vrei? Nu-i o joaca de copii.
-Stai linisti ca nu-s chiar asa copil! spun eu, dar in glasul meu se citea nesiguranta.
-Bine atunci hai pe la mine cand terminam programa!
Orele trecusera extrem de repede, ma gandesc eu, indreptanu-ma spre Victor. Oare va sti ce este semnul asta? Nu-mi pasa daca era ceva infricosator sau nu, acum prioritatea mea era sa aflu ce-i cu simbolul acesta si sa incerc sa-l gasesc pe cel care m-a adus acasa. Merg mai bine de jumatate de ora si ajung intr-un bloc imens cu douazeci de etaje. Intru in scara blocului si simt acel miros oribil de tigara, ca-mi infunda narile. Ma indrept repede spre lift, deoarece nu aveam de gand sa urc nici macar o scara cu acel miros prin preajma, chiar daca Victor statea la etajul doi. Cand ajung la usa sa, ceva ma face sa tresar, parca m-ar privi cineva din toate partile. Bat incet in usa , iar in fata mea apare brunetul cu un zambet suav pe buze.
-Hai intra! spune el lasandu-ma sa intru. Fate comod pentru ca avem mult de discutat.
Nu spusesem nimic, doar execut simplele cerinte ce mi la dadu. Ma asez pe canapea, iar el aduce o sticla de Cola si doua pahare din cristal. Nu stiam ce sa-i spun sau ca sa-l intreb. Simteam inca acea prezenta ciudata, care parca intrase ceva odata cu mine in casa prietenului meu. Brunetul se intoarse spre mine si imi lua mana sa in ale lui.
-Daniel, trebuie sa fi sincer cu mine. Ai gasit simbolul pe internet? Nu ma minti, spune-mi adevarul ca nu se va intampla nimic.
-Nu, nu l-am gasit pe internet, spun plecandu-mi capul. Eu...
Nu apucasem sa mai spun ceva deoarece Victor imi puse degetul aratator pe buze si zise:
-Si eu il am, apoi isi dadu tricoul jos intorcadu-se cu spatele la mine, artandu-mi acelasi simbol. Se pare ca nu mai pot ascunde nimic de tine.
Acum sunt confuz. Ce putea sa ascunda de mine, doar n-o sa-mi zica ca-i vorcolac sau cine stie ce altceva.
-Deci vad ca ai facut cunostinta cu Alex. Ai zis ca vrei sa-ti spun ce-i cu semnul asta, dar pentru asta trebuie mai intai sa sti cine ti la pus, de ce si ce va urma tu sa faci in contiunuare. Ma asculti?
-Nu cumva de aceea am venit, intreb eu putin sarcastic. Hai spune-mi, ca nu plec acasa pana nu termini.
Se aseaza langa mine si ma i-a in brate. Nu stiu ce sa zic,asa ca raman nemiscat lasandu-l sa-mi faca ce doreste.
-E vorba de o perioada destul de urat pentru necredinciosi. E vorba de perioada Cruciadelor, in care crestini ii amorau pe cei necredeinciosi. Pe langa lupta dintre oameni, ai izbucnit un adevarat razboi intre ingeri si demoni. Razboiul a durat o suta de ani, pana cand s-a aflat ca o femeia din clanul ingeresc a trecut de partea demonilor si a avut un baietel cu unul dintre ei. Nu se stie cum, dar acel baietel a omorat trei mii de ingeri si trei mii de demoni, bandu-le sangele, transandu-i sau zdrobinu-le sufletul. De atunci in razboi au intrat o noua categorie numita Ingerii Negri. Deoarece ingeri nu aveau puteri demonice, iar demoni nu aveau puteri ingeresti au fost exterminate destul de repede, iar odata cu asta s-au terminat totul, atat razboiul dintre ingeri si demoni cat si dintre oameni. A urmat un timp in care ingerii ramasi au stat in umbra, dar o data cu modernizare au aparut si atcacurile Ingerilor Negri, ce imediat si-au creat un simbol ce sa-i reprezinte. Era un trandafir, dar nu desenat asa cu il stim noi, ci doar coada cu spini care este inconjurata de sangele propriu. Pe langa asta simbolul avea niste inscriptii ciudate care zic c-am asa: "Floare mortii este dragostea, iar sangele ce te invalui in propria ura este intunericul."Niciodata nu am inteles ce inseamna, nimeni nu a inteles. Odata cu timpul Ingerii Negri si-au dat seama ca simbolul lor e un sigiliu, prin care ei se pot inmulti, asa ca au inceput sa sigileze oameni nevinovati.Vazand atat Binele, cat si Raul ce se intampla au dat nastere la doua creaturi: un inger mai pur decat orice si un demon cu inima de gheata. Amandoi au fost trimis pe pamant, iar odata cu asta, din cauza greselii omenesti puritatea ingerului a disparut. Dar asta nu a insemnat ca el a renuntat. Se zice ca ingerul a murit de multe ori, dar a inviat de fiecare data in alt corp. Ingerul ii dadea posibilitatea omului sa aleaga daca vrea sa lupte sau nu, iar majoritatea nu au vrut, nu se stie de ce. Pe de alta parte demonul a continuat sa traiasc mereu, sti bine si tu din carti sau povesti ca ei traiesc la infinit si nu inbatranesc, daca nu sunt omorati cu arme speciale. Ei bine acum ca sti cum au decurs lucrurile pot sa-ti spun cine e Alex. El era demonul. Acum o suta de ani Alex a avut o lupta ca un Inger Negru foarte puternic si foarte crud. Asta a fost singura batalie pe care a pierdut-o vreo data. Atunci o fost sigilat, devenind si el un Inger Nergru, dar care lupta numai pentru intuneric. Singura lui slabiciune este aceea ca un Inger Negru are atat parti bune cat si rele, iar el nu face exceptie. Are nevoie de iubire si si-a facut o promisiune ca singurul pe care il va iubi va fi ingerul cu sufletul cel mai pur, adica ingerul trimis de Bine. L-a cautat de multe ori, dar nu l-a mai gasit si de fiecare data cand il zarea omul respective nu vroia sa intre in marele razboi, iar Ingerul din subconstientul omului nu putea face niminc. Totusi Ingerul si-a dat seama ca Alex il doreste, iar dupa putin timp si-a rupt un sfert din inima sufleteasca, creandu-si un aparator, un gardian care sa-l protejeze si in acealsi timp sa-i ofere lui Alex iubirea necesara. Alex a fost multumit la un timp, dar nu indeajuns cat sa-si desfaca promisiunea facuta. Vroia sa-l domine pe Inger, dar nu a reusit niciodata. A ramas de partea intunericului, continundu-si intre timp cautarile. A devenit pe zi ce trece mai puternic, mai bun, devenind astfel un intrus in orice loc patrunde. A distrus tot ce i-a stat in cale nepasandu-i de sentimentele pe care le ranea. Daniel, bunicul meu a fost Gardianul Ingerului, dar dupa trei saptamani dupa ce sa nascut "ingerul" din el, bunicul meu a murit si mi-a lasat mie sarcina aceasta. Am hotarat sa ma apropiu de Inger, iar intre timp misiunea mea nu a mai contat pentru ca m-am imprietenit cu micul Inger, dar m-am lasat dus de val crezand ca nu va pati nimic, dar am aflat prea tarziu ca si el este sigilat. Odata ce el e sigilat si eu sunt, doar spiritual meu este creat din inima lui. Daniel, nu cred ca trebuia sa-ti spun cine e Ingerul.
Nu stiam ce sa zic ceva sau sa nu zic. Tremur din tot corpul, inca stand in bratele lui Victor. Imi era teama sa ma uit la abdomenul meu si sa vad cea ce-mi descrise prietenul meu. Il apuc de spate pe brunet si incep sa plang fara sa stiu de ce fac toate astea.
-Victor, mi-e frica. Nu stiu ce sa fac sau cum sa fac. Nici macar nu stiu daca tot ce ai zis tu e adevarat. Si totusi daca cel ce mi-a pus acest sigiuliu e Alex de ce vrea sa ma faca Inger Negru? Doar vroia un suflet pur pe care sa-l domine.
-Da, dar ca sa fie un suflet pur, vrea sa vada cat rezisti fara el. Vrea sa-i arate stapanului sau ca el este de partea lui indiferent pe cine iubeste si pe cine nu. Sunt mai multe motive. Vei vedea ca daca accepti aceasta soarta vei zbura intr-un basm, chiar daca acum nu pare. Imi stiu destinul, dar pe al tau nu-l stiu. Din acest moment tu iti alegi destinul: vei fi alaturi de el sau nici macar nu vei vrea sa faci parte din acest razboi? E doar alegerea ta, nimeni nu-ti poate zice nimic.
Incep sa tremur din ce in ce mai tare si simt ca o sa i-au foc. Ma intreb daca sarutul a fost adevarat si daca a fost Alex cel cal care mi l-a dat? Victor ma intinde pe canapea apoi incepe sa ma mangaie incet pe cap, incercand sa ma calmeze. Vreau sa ma ridic, dar nu ma lasa. Isi trece mana dreapta peste obrazul meu gingas, apoi il saruta scurt.
-Incearca sa te linistesti si sa adormi. Voi avea eu grija de toate, tu doar incearca sa te gandesti ce vei face si cum vei face. Orice alegere ai sa faci sa sti ca eu sunt langa tine.
Ma acopera cu o patura subtire dupa care m-a lasat singur in camera. Cel putin acum ma simt singur si linistit. Incerc sa nu adorm, dar odata ce gandul imi zboara la Alex ochii mei se inchid total. Lumea viselor se inpleteste cu cea a gandurilor, iar eu duc o lupat grea, in inima mea. Stiu ce trebuie sa fac, dar nu vreau. Imi este prea frica.
Si totusi...Parca totul era doar o poveste!

Victor-18 ani
http://www.pimpmyspace.org/comments/code/277812/
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#7
Am ajuns din nou. Victor a vorbit mult, dar este ok. Nu m-am gandit niciodata la combinatia dintre inger si demon. Ingerul cu aripi negre, dar inca nu stiu ce e cu Trandafirul Morti. Poate ai scris in capitol, dar nu mai tin minte. Ar fi interesant ca Daniel si Alex sa fie inpreuna. Eu cred ca Victor il place putin pe Daniel, dar asta nu conteaza. Scrie continuarea mai repede ca nu am rabdare.
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#8
Am adus nextu'! Sper sa va placa!


Capitolul 4-Prima Intalnire (Alex)

Ma uit pe fereastra si vad micile picaturi cristaline ce umezesc geamul deja infrigurat. Vantul bate cu putere, luand in brate multimea de stopi minusculi. Norii duc o adevarata lupta pe cerul care acum scoate scantei din toate partile. Ma ridic lenes de pe pat, gandindu-ma ce voi face in contiunuare. Simt un gol in stomac, dar nu stiu de ce. Hotarasc sa merg la Victor pentru ai cere ultima noapte incendiara ca sa-mi intaresc puterile. Zis si facut: imi i-au pe mine o bluza neagra bine mulata pe corpul meu, niste blugi de aceasi culoare, ma incalt si ma indrept spre brunet prin ploaia ce navalea totul. Micile picaturi cristaline imi loveau trupul bine facut. Fiecare picatura rece imi face trupul sa tremure. Merg ceva timp prin ploaie, lasandu-ma fermecat de jocul ei, pana cand ajung in fata blocului mult dorit. Intru in scara blocului, dar imediat ma opresc, simtind prezenta cuiva tare cunoscut. Urc scarile pana ajung la etajul micului gardian, apoi bat incet in usa. Usa se deschide, iar eu patrund in holul inghesuit, auzind usa inchizandu-se in spatele meu. Trec de hol si intru in living si ce sa vad? Micul meu inger, dormea pe canapea, dar ceva parea ciudat la el. Vreau sa ma apropiu de el, dar simt mana lui Victor care ma prind de umar, spunandu-mi sa-l las sa doarma. Mergem in bucatarie si ne asezam fiecare pe cate un taburet.
-Ai venti sa mi-o tragi iar? intreaba sarcastic brunetul.
-Da, pentru asta am vrut sa vin, dar se pare ca nu o sa mai am timp.
Victor se uita confuz la mine, spunandu-mi ca nu ma lasa sa-l trezesc pe Daniel, pentru ca are nevoie neaparata de odihna. Un zambet malefic imi apare pe fata, dar dispare imediat ce incep sa vorbesc:
-Nu, nu-i vorba de sex acum. Cineva l-a urmarit pana aici pe Daniel si cred ca il cunosc. Am simtit o prezenta ciudata cand am intrat la tine in bloc si acum am vazut-o si pe fata blondului, e speriat. Voi sta aici noaptea asta, langa el. Nu vreau sa am surprize ca dau de vre-un Inger Negru sau ceva de genu.
Victor nu mai spuse nimic, doar dadu din cap afirmativ. Ne intoarcem in living,iar eu incep sa studiez camera infundata in intuneric. Mirosea a necaz, trebuia sa il protejez. Ma asez langa el, incepand sa-l mangai pe cap, dandu-i la o parte firele rebele de pe chip. Imi doresc sa-l sarut, dar trebuie sa ma abtin. Incep sa ma uit peste tot, apoi ma intorc spre Daniel si ii mangai fata angelica zambind:
-A trecut ceva vreme Drake!
-Buna si tie Alex! Nu te-am mai vazut de cand erai un copilas. Sper ca te-ai maturizat si acum o sa intelegi problema prin care trec. Am nevoia de...
-Nu-mi pasa de ce ai nevoie,tip la el, trezindu-l pe Daniel. Asta e al meu. Ai intarziat, iar acum eu iti zic sa te cari de aici, spun eu din ce in ce mai furios.
-Victor ce se intampla? Cine sunt ei? aud vocea infricosata a ingerului.
Nu mai zise nimeni nimic. Toti ne indreptam privirea spre blond, care incepu sa tremure, iar din colturile ochilor se zareau mici picuri cristalini. Atunci Drake a inceput sa izbugneasca in ras facandu-l pe scumpul meu Daniel sa tremuri de frica din cap pana in picioare.
-Uita-te la el, e asa de firav. Trebuie sa fie al meu, dar nu acum, spuse Drake care disparu instaneu.
"Ce-a fost asta?" ma intreb in gand.
Il iau in brate pe blond, care incearca sa ma indeparteze, dar find mai slab decat mine nu reuseste. Il privesc in ochii spunadu-i ca totul va fi bine, apoi imi activez ochiul demonic, adormindu-l. Ma asez langa el privindu-l cum doarme, dar de data asta zambea. Era fericit!

Ma trezesc brusc simtind ca lumina soarelui patrunde prin geam intrandu-mi in ochii, deranjandu-ma. Imi indrept privirea spre blond vazandu-l ca inca doarme. Ma ridic, apoi merg in bucatarie, unde il vad pe Victor pregatind masa. Ii spun ca ma duc la baie, intorcandu-ma spre mica incapere cu gresie albastra si intru in dus lasand apa sa-mi incalzeasca trupul, incepand sa ma relaxez. Iau buretele pe care torn o cantitate mare de gel cu miros de trandafiri, incepand sa imi invalui trupul in spuma albicioasa. Dupa ce termin dusul merg in bucatarie unde il vad Victor stand la masa cu Daniel, asteptandu-ma. Ma asez pe un scaun si incepem sa mancam cele pregatite de brunet, fara sa scoata cineva vreo vorba. Dupa ce terminam masa Daniel se duse sa faca un dus, iar eu raman cu gardianul sau, care incepu sa curete masa si sa spele vasele.
-Auzi, Alex, de ce nu-i spui nimic. Speri sa te placa din prima? O fi el un inger puternic, dar in acelasi timp e si firav. Ai vazut ce s-a intamplat aseara. Asta-i sansa ta sa inveti ce-i dragostea, nu o irosi, aud vocea autoritara a brunetului.
-Da spune-mi tu ce pot sa fac? il intreb iritat. Il cunosc de cand s-a nascut si il ador, dar nici nu pot sa merg in fata lui si sa-i jur iubire vesnica. Sigiliul Trandafirului Mortii nu a functionat si nu stiu de ce. Acum am probleme cu un nenoric de inger negru si eu, spun plecandu-mi capul. Mi-am promis ca n-o sa mai pierd in fata lui, indiferent de ce o sa se intample cu mine, nu o sa-l mai las sa-si bata joc de mine.
Ies din bucatarie destul de nervos si dau fata in fata cu blodul, care incerca imediat sa ma ocoleasca, dar il prind imediat de mana si ii iau barbia intre degetul mare si cel aratator.
-De ce ma eviti? il intreb nervos.
Incepu sa tremure, iar eu dandu-mi seama de prostia facut ii dau drumul. El fuce imediat spre bucatarie, iar eu oftez si ma asez pe canapea.
-Imi pare rau! spun eu, simtind ca o lacrima se revarsa pe obrazul rece si palid. E prima lacrima pe care o simt pe fata mea si nu sunt sigur ca-mi place. Lacrimile descriau frica, iar eu vreau sa domin, dar cumva pustiul ala ma induiosaza. Imi sterg fata, apoi ma duc in bucatarie hotarat. Poate ca era el cel care reusea sa-mi incalzeasca inima, dar in nici un caz nu e cel care ma va face sa renunt la intuneric. Ma apropiu de brunetul cu ochii de zmarald ce e putin uimit vazandu-ma putin tulburat si il rog sa faca cumva sa ma lase singur cu Daniel. Da din cap si zice ca trebuie sa plece pana la magazine si ca se intoarce repede. Credeam ca blondul va pleca cu prima ocazie, dar nu a fost asa. S-a asezat pe un taburet incepand sa ma studieze. Stam ceva timp uitandu-ne unul la altul, pana el rupse tacera.
-Poate ca nu sunt foarte puternic, dar nu sunt prost si stiu ce esti. Oricat de mult as fugi, ma vei gasi. Vreau sa vorbesc cu tine civilizat. Nu stiu exact cine esti, dar tu ma sti si nu vreau sa aud povestea lui Victor, vreau s-o aud pe a ta.
Ii zambesc cu jumatate de gura apoi ma uit pe geam. Soarele dansa in lumina baltilor de pe strada, iar razele sale incalzeau totul.
-Hai sa iesim, ce zici? il intreb
Nu-mi raspunse, doar imi arata un zambet cald, apoi intra in camera prietenului sau. Astept un minut si il vad iesind inbracat cu niste blugi negrii sramti si un ticou bine mulat pe corpul sau firav. Coboram din bloc, indreptandu-ne spre oras. Il intreb unde vrea sa mergem, iar el imi spune ca locul sau preferat e in paduricea de langa oras, asa ca am hotarat sa ne indreptam spre ea. Cerul de un albastru imaculant se invartea in jurul nostru, iar razele calde ale soarelui imi mangaie fata rece. Mergem un timp prin orasul aglomerat si sufocant, pana cand ajunge pe o carare pavata ce serpuia prin paduricea amenajata. Vantul se plimba printre copacii care isi cutremurau hainele de un verde ca smaraldul la fiecare adiere a vantului. Daniel iese de pe carare, trantindu-se pe iarba moale. Ma asez langa el admirandu-i fata gingasa. Blondul se intoarce spre mine, uitandu-se in ochii mei de un negru intens.
-Nu am inteles ceva. Tu ma iubesti, iubesti ingerul din mine sau faci asta doar pentru stiu tu... "dragoste"? intreba acesta.
Ii zambesc pervers si ma apropiu de el, zicandu-i la ureche:
-Pai nu pot sa fac sex doar pentru a scapa de-o treaba, deoarece atunci nu ar mai fi iubire, deci ultima varianta chiar cade. Celelalte doua va trebui sa-ti da-i tu seama, spun muscandu-l de lobul urechii.
Ma indeparteaza repede, fiind speriat. Il iau de mana si ii spun ca vreau sa-i arat un loc special. Il duc langa un copac imens a carui crengi atarnau in jos, lasand din cand in cand cate o frunza sa cada. Ii spun ca acest copac este cel mai batran copac de aici deoarece eu il plantasem acum o suta de ani pentru un inger special. Zambeste, zicand ca stie despre cine e vorba, apoi rugandu-ma sa facem ceva impreuna, pentru a nu-l plictisi cu povesti de amor. Zambesc si eu, incepand sa-l gadil, alergand dupa el prin toata padurea. Ajungem in mijlocul paduricii unde era un lac verzui plin de nuferi ce dansa in apa neobisnuit de frumoasa. Soarele se oglindea in apa, admirandu-si frumusetea de nedescris. Il apuc pe inger si al arunc in apa, dupa care imi dau jos tricoul si sar alaturi de el, incepand sa tulburam linistea imaculanta. Jocul nostru in apa rece nu a durat mult pentru ca blondul incepu sa tremure, vazandu-se ca din coltul guri isi face aparitia un firicel rosiatic. Il scot din apa, asezandu-l pe iarba, ii dau bluza uda jos si imi lipesc capul de pietul sau. Tremura din tot corpul, iar eu incerca sa-l linistesc, inbratisandu-l si soptindu-i cuvinte incurajatoare, dar fara rost. Se ridica in capul oaselor, incepand sa scuipe sange impreuna cu o substanta negricioasa. Imi maresc ochii, uitandu-ma pe abdomenul sau. Cu siguranta ca sigiliul pus de mine nu functiona, dar durerea de al avea impregnat pe piele se facea cunoscuta. Stiu ce inseamna durerea pe care o suporta, dar nu vreau sa pateasca acelasi lucru care l-am patit si eu. Il iau in brate cufundandu-ma intr-un nor intunecat, aparand la gardian in casa. Acesta se indreapta spre noi si cand isi vede prietenul imi spune sa-l duc la el in camera, dupa care ma da afara, spunandu-mi sa astept in living. Incerc sa nu ma stresez, dar sunt din ce in ce mai agitat. Nu stiu ce ii face, nu stiu cum se simte, desi il lasasem cu Victor doar de cateva secunde. Stiu ca e vina mea, dar cea ce facusem nu pot sa mai schimb. Si totusi, el nu merita o astfel de soarta. Ma asez pe canapea incercand sa ma calmez, dar gandul imi sta numai la dragul meu inger. Gandul imi zboara in alte parti, incercand sa patrund in mintea blondului.
"Flacarile ardeau totul in jur, intunericul domina totul, iar frica bantuia de pretutindeni. Il vad stand in mijlocul flacarilor, gata sa se arunge in gol. Alerg spre el, prinzandu-l de spate, imbratisandu-l. Incep sa-l stang din ce in ce mai tare simtindu-l cum se incalzeste..."
-Alex! Alex! ma zdruncina brunetul, trezindu-ma din somn. Poti sa mergi sa-l vezi, acum e bine.
Ma indrept spre camera, asteptand cu nerabdare sa vad cum se simte. Il vad intins pe pat, uitandu-se in tavan. Vin langa el si-i mangai obrazul. Imi prinde mana intre ale sale, apoi zambeste.
-Te simti bine? il intreb eu ingrijorat.
-Ma simt putin rau, spuse continuand sa zambeasca.Dar cu toate astea, asta a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. M-am distrat, Alex, pur si simplu mi-a placut compania ta, iar in felul asta voi putea sa-ti zic nu esti singurul care este indragostit!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#9
Imi cer scuze de intarziere. Sti tu, scoala si parinti. Saracul Daniel. Nu as vrea sa fiu in locul lui. Imi pare rau ca nimai eu iti comentez si nu sunt mai multi. Poate vor comenta pana la urma cineva. Capitolul mi-a sa parut lung si interesant si am vazut numai o gresala. Astep sa vad ce a patit Daniel si sper sa nu pateasca asta si a doua oara. Cam atat. Scrie capitolul cat mai repede sa vad ce a patit.
[Imagine: Anime-Girl-8-Anime-Wallpapers-1366x768-300x168.jpg]

[Imagine: PupetteSiggy2.png]

Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!

[Imagine: chibi_5878.gif]
, Kaoru


#10
Bun, in sfarsit, dupa ce am ascultat o melodie incredeibil de frumoasa si trista, ajung si eu aici, sa comentez intr-un final. Observ niste cuvinte... Nu am un adjectiv pentru ele, asa ca, pentru un moment, le voi spune nepotrivite. Ma refer aici la '' guardian '', care, din cate stiu, nu e romanesc... Si conjugarea verbului '' a [se] apropia '' la prezent, si anume '' apropii '', in orice caz nu '' apropiu ''. [ Cred ca e regionalism:| Nu stiu in ce zona e specific, dar stiu clar forma corecta *big grin* ]
Nu prea inteleg de ce dracului e Alex la Victor si ce e cu '' noaptea incendiara ''. E ceva incendiar si eu nu stiu? Vreau si eu! :o3 Ah, necazuri... Mda... >.<"
Don`soara, nu ati auzit de cazul Vocativ? :)) E ala cand te striga cineva. Exemplu: '' Victor, [virgula, mama ei de virgula!] vino dracu` incoa`! '' [ Bun, lasa si tu al o parte '' dracu` '' :)) Imi e caracteristic *evil laughing* Ideea e ca, in momentul in care intr-un dialog este strigata o persoana se pune virgulitaaaa ! Pentru ca ala e Vocativ! >:) [ Valabil si pt monolog, desigur. Sau pentru chestiile de genu` '' Ah, Doamne! '', care sunt invocatiile, la fel si intrebarile retorice, gen '' De ce, Doamne?! ''. Yeaaa`? *laughing* Ce profa sunt! :))
Atentie la timpurile verbale si acordul acestora cu subiectul! Pentru intrebarile in gand se folosesc teribilele ghilimele. Waaw >.> [ Nu intreba ce am:-j ] Siiii vezi cand formulezi o propozitie interogativa, sa pui si semnu` intrebarii! La fel si pentru indemnuri:)) Acolo pui intrebari. >.> Papi litere, scumpo *laughing*
Inainte de P sau B se scrie M !!! Si la inceputul cuvintelor se scrie cu î din '' i ''! La fel si la sfarsit. *evil laughing*
Good. E un capitol frumos, dar grabesti nitelus actiunea *puppy eyes* Desi eu vreau yaoi, se stie! *rolling on the floor* But ya` know it~ *love struck*
Soo... Sweety... I`m waiting for the new chapter. *kiss* *hug*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Impresarul mortii Lexxu 46 27.071 09-04-2013, 06:30 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.068 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Trandafirul inecat in spini[terminat] Kimera 66 32.852 12-07-2012, 02:03 AM
Ultimul răspuns: NiceBlueExorcisist
  Atingerea mortii... Lussya 4 3.698 30-11-2011, 04:33 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.690 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Trandafirul destinului *Black~~Heart* 7 5.780 01-07-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 135.625 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.446 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.031 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Taramul Mortii [+16] Little Star 0 1.998 24-02-2011, 10:45 PM
Ultimul răspuns: Little Star


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)