Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trandafirul inecat in spini[terminat]

#61
Multumesc de comentarii si scuzati intarzierea.

Capitolul 18


Ochii sai caprui ma priveau putin curiosi, confuzi, nu intelegeau de ce am devenit speriat si de ce il oprisem.
- Nu vreau asta!
Am spus sincer. I-am luat mana de sub tricoul meu si l-am privit serios in ochi. Ken isi lasase capul pe umarul meu stang, apoi buzele sale au ajuns in dreptul urechii mele ce ii auzisera foarte bine cuvintele, aproape soptite:
- Akira, stiu ca ti-am facut rau, stiu ca nu ti-am demonstrat ca te iubesc, dar te rog lasa-ma sa-ti arat. Iti jur, va fi bine.
Am inceput sa tremur usor la spusele lui. Nu avea de gand sa renunte, iar asta era ca un fel de chin pentru mine. Fara sa-mi astepte raspunsul satenul isi strivise buzele de ale mele intr-un sarut brutal, strecurandu-si limba in gura mea fara pic de retinere, invintandu-ma sa particip la acel joc ce il stia preabine. Nu stiu daca am gandit prea mult, insa am raspuns sarutului sau lasandu-l sa se joace in ce mod doreste cu limba mea. Coborase cu buzele pe gatul meu, lingandu-mi pielea, muscand usor si sugand partile muscate ce deveneau rosii, lucruri ce ma faceau sa gem infundat si sa simt ca am ajuns sa fiu mai rosu decat o rodie. Isi strecurase din nou mana pe sub tricoul meu indreptandu-se spre unul dintre sfarcuri, strangandu-l usor moment in care am tresarit si mi-am pus mana la gura pentru a nu mai scoate altfel de sunete.
- Nu, lasa-ma sa te aud!
Imi prinse cu mana lui libera bratul ce se afla peste gura mea si mi-l indepartase inlocuindu-l pentru un scurt moment cu buzele sale. Imi ridicase tricoul incet, apoi m-a "cules" de pe suprafata moale doar pentru a scapa de materialul ce-l incomoda, apoi ma lasase sa ma scufund in asternuturi. Buzele sale coborasera pe piept unde incepuse sa imi prinda unul dintre sfarcuri intre dinti, sa-l suga si sa-l linga fara sa renunte pana acesta nu a fost intarit. A aplicat acelasi tratamet si celuilalt sfarc, lasandu-ma pe mine sa scot tot felul de sunete depravate. Jur ca acum doream sa intru in pamat! Limba lui incepuse sa-mi dezmierde fiece particica de piele pana ce ajuse la limita trasata de blugii mei. Reveni asupra gatului meu, mana sa masadu-mi zona sensibila prin materialul blugilor si al boxerilor. Scoteam gemete infundate datorita acestor atingeri si simteam cum acel loc raspunde de asemea atingerilor lui. Imi desfacuse nasturele blugilor si trase de fermoarul slitului pana ce reusise sa-l duca la capat, apoi imi daduse usor jos pantalonii de pe mine aruncandu-i naiba stie pe unde. Scapase si el de camasa jos, revenind asupra mea. Isi contopise buzele de ale mele, iar mana lui se intorsese in acel loc masandu-mi inca zona sensibila. Incepusem sa gem in sarut, fiindu-mi greu sa raspund la el. Buzele sale coborasera din nou pe gatul meu, repetand acele actiuni ce urmau sa-mi lase semne cu gramada, dar parea ca el are o pasiune imensa pentru acest lucru. Am simtit cum mainile lui ma cuprind si ma intorc pe burta, in timp ce buzele sale imi dezmierdau ceafa cu saruturi tandre. Gemetele mele infundate nu se opreau, trupul meu neimpotrivndu-se lui sub niciun chip. Incepuse sa coboare pe spatele meu cu buzele, limba lui trasad linii umede pe pielea mea, fiecare vertebra in parte fiind dezmierdata de ea, facandu-ma sa oftez usor de placere. Am simtit cum materialul boxerilor mei este tras de pe mine, fapt ce ma facuse sa fiu putin speriat. Mana lui imi prinse abdomenul, fortandu-ma oarecum sa stau in genunchi. Am simtit cum ceva umed si usor rece se strecura in locul stramt dintre fesele mele si am realizat ca era limba lui. Am simtit fiori ce ma strabateau pana in varful firului de par, ma faceau sa tremur usor si sa scot sunete mult mai intense.
- N... Nu! Nu mai fa asta, e ciudat! Am spus speriat de reactiile propriului meu trup, insa el parca nu dorea sa ma asculte.
- Nu este ciudat, este placut.
Continua sa-si miste limba in acel loc facandu-ma pe mine sa ma simt din ce in ce mai "placut". Intr-un final a hotarat sa isi desprinda buzele de acolo, ridicandu-se aspura mea. Ma musca usor de pavilionul urechii drepte, apoi am auzit cum orice fel de material era indepartat de pe trupul lui, in scurt timp o presiune uriasa facandu-si prezenta in acel loc stramt. L-am simtit cum inainta in carnea mea facandu-ma sa scot un geamat lung de durere. Il simteam mistuit de dorinta in interiorul meu, insa nu se misca. Buzele sale imi dezmierdau gatul cu saruturi scurte menite parca sa ma faca sa uit de inconvenientul provocat de durere.
- E in regula, nu ma doare asa de tare.
Am spus intorcandu-mi capul spre al sau si cautandu-i buzele pe care le-am gasit usor, contopindu-le cu ale mele pentru scurt timp. Incepuse sa se miste, facandu-ma sa simt pentru cateva momente ca nu am aer, insa durerea se diminua cu fiece miscare facuta, lasand in urma doar placerea ce ma facea sa scot gemete incontrolabile. Cand si-a marit viteza miscarilor am inceput sa tip de placere deoarece contactul cu realitatea era deja rupt. Imi prinse organul si incepuse sa-si miste mana pe lungimea acestuia facandu-ma sa simt si mai multa placere decat era posibil. Am stiut ca nu mai am mult pana la final, asa ca sub efectul placerii, gura mea incepuse sa vorbeasca fara mine:
- K.. Ken o sa...
Dar nu apucasem sa termin propozitia caci in urma unui urlet puternic de placere ma eliberasem odata cu satenul. Am cazut unul langa altul pe pat, iar eu am simtit ca sunt invelit de cearceaf, apoi prins in brate de catre el, acesta lipindu-si spatele de al meu, caldura corpului sau fiindu-mi alaturi pana ce adormisem.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#62
Ah, ce putea fi mai perfect de citit inainte de somn decat putin yaoi in adevaratul sens al cuvantului? Mm, singurul lucru care nu prea mi-a placut, a fost ca Akira n-a fost prea sigur pe ceea ce se intampla, dar totusi l-a lasat sa continue. Mi-ar fi placut mai mult daca ar fi luat si el putina initiativa, sa porneasca un joculet pervers sau altceva...
Am observat o mica greseala, cel mai probabil din neatentie, sau poate din cauza oboselii. Ai spus ca l-a luat in brate, apoi ai pomenit ceva ca s-a lipit spatele de al lui, cand defapt ar fi trebuit sa fie vorba de abdomen sau piept. Sau poate n-am inteles eu bine ce ai incercat sa descri... la ora asta nu prea am logica, scuze. xD
Asa cum am mai mentionat si in trecut, eu inca astept ceva de la Isamu, asa ca vino repede cu nextul si lamureste-ma care-i treaba cu(,) Ken dupa cele intamplate, caci eu tot nu pot avea incredere in el, in ciuda comportamentului sau perfect. Bafta si nu uita sa ma anunti!

#63
Uhuu! Cum sa ma exprim in cuvinte - am putut sa vad totul bine. :))
Ai descris destul de bine scena de amor dintre cei doi, chiar daca nesiguranta a pus stapanire pe Akira a reusit sa suporte pana ce totul s-a transformat in placere. Adorabil! xD
Totul s-a derulat in capul meu precum un film, nu pot spune ca mi s-a zburlit pielea dar am putut sa imi dau seama de anumite reactii si suntele pe care Akira le scotea/provoca. Da, sunt putin lasata fara cuvinte. Insa as dori sa-ti spun ca ar fi mai bine ca in loc de "fiece" sa scrii nomral "fiecare" nu spun ca nu ar fi bine, dar prea suna ciudat... Parerea mea, dar nu conteaza scrii cum doreste inimioara ta.
Ai avut si cateva greseli, dar nu sunt grave nici nu le mai enumar ca nu le mai gasesc. Oricum per total mi-a placut, a fost scrut insa, dar nu are nimica.

Succes in continuare dragalasenia mea! *hug*

#64
Multumesc foarte mult de comentarii.

Capitolul 19

Vocile a doua persoane alaturi de usorul chicot ma facura sa-mi deschid incet ochii si sa ma frec putin pe ei privind in jur usor buimacit. Ken se afla langa mine in pat, stand in capul oaselor imbracat intr-un halat alb, privindu-ma zambitor. Ma ridicasem si eu in capul oaselor, cearceaful acoperindu-ma de la abdomen in jos. Satenul isi lipi buzele de ale mele intr-un sarut scurt, iar atunci un fel de tuse falsa imi atrase atentia realizand ca mama mea vitrega statea pe un scaun la biroul meu, cu fata indreptata spre noi. Am rosit instant si in acelasi timp ma blocasem nestiind cum sa reactionez. Vazandu-ma asa doamna Chiyo incepuse sa chicoteasca alaturi de ken, eu privindu-i ca pe omuletii verzi.
- Ti-am spus ca asa va reactiona, imi cunosc fiul mai bine ca oricine!
- Ai dreptate, Amelia.
Cei doi se pare ca au avut ceva de comentat pe seama mea si mai mult de atat... De cand devenise Ken atat de apropiat de mama mea vitrega incat sa-i spuna pe numele mic?! Prietenia celor doi ma socase de-a dreptul.
- Stiati? am spus confuz si total derutat spre femeia din camera.
- Uite-te si tu, Ken, oricat ii cer tot cu "dumneavoastra" ma ia. Akira, ti-am mai spus, vorbeste-mi la per-tu si da stiam. Era evident ca intre tine si Ken este ceva, mai ales la cum te privea el si sa nu mai spun de micile zambete pe care le afisa cand...
- Da, cred ca este suficient de clar, Amelia. Multumim de lamuriri.
Mi se parea mie sau Ken se simtea putin jenat din cauza afirmatiilor facute de mama mea? In orice caz reactia lui ce aducea a copil mic ma facuse sa chicotesc scurt pe moment, ceea ce e atrasese atentia baiatului.
- Si tu ce razi? spuse satenul asemeni unui copil bosumflat. Lasa ca te fac eu sa taci!
Nici nu apucasem sa dau replica caci buzele sale le acapasera din nou pe ale mele intr-un sarut fugitiv. Ma facusem si mai rosu ca la inceput, chipul meu gasindu-si ascunzis la pieptul lui Ken.
- Esti asa de dulce... A! Eu si mama ta am vorbit ceva anume si vreau sa fi atent la ce spun.
Mi-am ridicat chipul, departandu-ma putin si asezandu-ma in capul oaselor.
- Ascult. Am spucalm, privindu-i serios pe cei doi care se priveau de parca niciunul nu stia cum sa o spuna.
- Ei bine, din cate stii nu mai este mult pana la examenele finale si vei termina liceul, iar eu as fi avut o mica propunere pentru tine. Ai vrea sa mergi cu mine in Germania si sa iti faci facultatea acolo?
Mi-au trebuit cateva minute ca sa inteleg pe deplin ceea ce el imi spusese, deoarece veste sau mai bine spus intrebarea era ceva destul de important. Din formulare insa intelesesem si partea nerostita a micutei "intelegeri".
- Nu doar facultatea vrei sa o fac acolo. Vrei sa locuiesc cu tine in Germania.
Am concluzionat calm, iar chipul satenului exprima nesiguranta la decizia mea si puteam sa citesc si panica, teama, groaza de refuz. Mama mea vitrega ma privea zambind oarecum incurajator de parca isi arata acceptul in privinta deciziei baiatului, insa presiunea din camera dovedea clar ca totul parca atarna de un fir de panza al unui paianjen.
- Bine, am inteles, e prea brusc, nu...
- Voi veni. I-am taiat-o scurt si la obiect satenului care ma privea uimit de raspunsul acordat. Da, Ken, voi merge cu tine in Germania.
Baiatul nu mai scoase niciun cuvand doar isi lipi rapid buzele de ale mele, limba lui patrunzand rapid in gura mea jucandu-se cum dorea alaturi de a mea. Simteam bucuria baiatului, era imposibil sa nu o vezi. Sarutul a fost intrerupt de tusea falsa a doamnei Chiyo care ne anunta ca va pleca din camera deoarece se vede clar ca nu are ce cauta aici. Ken ma stranse in brate puternic eu aproape ramanand fara aer, insa nu am spus nimic deoarece chiar imi placea.


Uneori stau si ma intreb cum de timpul poate sa zboare atat de repede. Dupa ce am obtinut nota maxima la examene am intrat foarte usor la facultate, acum locuind alaturi de Ken in vila principala, celelalte prorpietati fiind folosite pentru "munca". Din pacate nu a dorit sa-mi asculte sfatul de a renunta la micile lui "afaceri", insa nu am ce sa-i fac, poate doar sa-mi fie mila de cele precum Hitomi deoarece ajung sa aibe asemenea viata, papusi in mainile unui "peste". Akemi si Yurni ne-au promis o vizita alaturi de doamna Chiyo cat mai repede posibil, probabil vor fi aici peste o saptamana, de Craciun.
Acum doua zile am dat si de cineva pe care nu credeam sa-l mai vad- Isamu. Era la brat cu un baiat, semn ca nu s-a oprit din a-si bate joc de cei din jur. Ne-am salutat reciproc si doar atat, nimic in plus fata de cuvinte formale adresate cunostintelor si chiar asta am ajuns sa simt. Daca la inceput ma durea amintirea si poate ca mai aveam ramasite de iubire, acum nu mai simt nimic pentru el ci parere de rau pentru cei ce ii vor pica in plasa.


- Vrei sa lasi putin jurnalul si sa ma ajuti, Akira? Decoratiunile pentru casa nu se pun singure, iar poimaine probabil ne vom ocupa si de brad.
- Vin acum, asteapta te rog putin.
Am lasat pixul pe suprafata caietului deschis, asezand semnul rosu si inchizand copertile. M-am indreptat catre hol, in timp ce in cap imi veneau cuvintele ce urma sa le astern pe foaie.

Un lucru ce se va adeveri mereu in legatura cu mine este faptul ca cu greu am inteles ce ar fi iubirea si poate ca nici acum nu am o definitie concreta. Daca stau sa ma gandesc asupra proprie-mi vieti voi considera iubirea o floare imbobocita, un trandafir, insa pentru a ajunge la ea trebuie sa treci de multe greutati, mai exact de spini. Corect! Pentru mine iubirea este un trandafir inecat in spini...

The end

Da, asa e am ajuns la final cu acest fic insa nu fiti tristi pentru ca poate asta seara sau poate maine voi aduce un alt fic :D
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#65
Cui i-ar fi trecut prin cap ca la asta s-ar putea referi titlul fictiunii tale? Eu, clar, nu! Mi-a placut mult ideea de a defini iubirea. Chiar daca ficul s-a terminat, ma bucur ca am avut dreptate. Isamu a reaparut in viata lui Akira, intr-o simpla revedere spontana, dar a reaparut! xD
Capitolul mi-a placut, desi, parca totul a trecut prea repede. A fost si ceva mai scurt decat de obicei, dar mi-a placut, chiar daca a fost finalul... Surprinzator fapul ca mama vitrega a lui Akira a acceptat asa usor totul, totusi, este singurul ei baiat si m-as fi asteptat la cu totul altceva din partea ei. Desi cred ca-i mult mai bine asa. Ce pot sa spun, regret ca s-a terminat, se mai putea macar o scena yaoi, dar e bine ca s-a terminat totul "roz" si ca vei posta alt fic. Astept!

#66
Waa~ deci se pare ca ai ajuns la final. Bravo sunt fericita ca ai dus la capat un fic si chiar e reusit, parerea mea si stii de ce cred asta fiindca intr-un timp nu foarte lung ai evoluat destul de mult.
Ca sa ma leg mai mult de poveste am sa spun urmatorul lucru: plotul a fost genial conceput - faptul ca la inceput Akira era cu Isamu a fost un lucru care credeam ca va fi permantent si faptul ca a aparut Ken in peisaj avea sa fie trecator si ca Isamu era the lider. Insa m-am inselat si asta e bine, ai reusit sa creezi o intriga buna, plina de mister si de suspans, plus mi-a placut intorsatura cuplurilor, cine ar fi crezut (chiar daca si Yurni a spus) ca Isamu avea sa se joace cu Akira... Genial. Si Ken, cu toate ca la inceput nu l-am agreat acum a aratat o latura foarte sensibila, buna care m-a fermecat.
De greseli nu ma spus, fiindca ulterior au fost diminuate si asta este bine, descrierea ta se imbogateste, actiunea devine din ce in ce mai palpitanta, ideile sunt dragute ajung chiar la genialitate, ceea ce eu apreciez (oricum imi plac ideile tale) si tot asa mai departe.
Nu ma mai lungesc, a fost un fic pe cinste si mi-a facut o mare placere sa il citesc. *tighthug*
Succes in continuare cu viitoarele creatii!

#67
.... deci nu am cuvinte!:o Sperb , genial, bne descris, final fericit, iubire, extaz, gelozie yaoi :perv : wow..nu pe bune, foarte frumos.. mai ales ultimu` capitol.. nu ma asteptam la o asca intorsatura de sentimente( altcv nu imi vine in minte) de la ura la dragoste...si invers ... hmm`.. am atat de multe de invatat Imaginatia ta este uimitoare:D mi-o imprumuti si mie?( glumesc) fiecare cuvant se potriveste perfect formand... nu stiu cum sa spun..ceva magnific. Jur ca esti un geniu:)))
M`a captivat destul de mult titlul`..cine sa-r fi gandit la un asemeea sfarsit..cu toate ca mi-a facut o foarte mare placere sa citesck aceasta kapodopera..dar pe alta parte imi pare foarte rau ca sa terminat stii?
Hugzz


Orarul pt scoala.. Luni-chiulim>>Marti-Bem>>Miercuri-Fumam>>Joi-Mergem la gagici>>Vineri-Chiulim,Bem,Fumam,Mergem la gagici>>Sambata si Duminica in spital la reanimare sa ne facem bine pt samptamana urmatoare.

:study::nh:o//o



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.740 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Trandafirul destinului *Black~~Heart* 7 5.783 01-07-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.447 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.142 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Trandafirul. Elixirul vietii Maybe. 0 1.919 09-10-2010, 01:04 AM
Ultimul răspuns: Maybe.
  Trandafirul Mortii What's my NaMe?? 3 3.959 12-03-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Trandafirul de casmir ♥Belle-Chan♥ 1 3.285 13-01-2010, 09:31 AM
Ultimul răspuns: Ayko
  Trandafirul de foc Aiumy 17 10.998 20-09-2009, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Dragoste pe spini unui trandafir ♥ღ ♥ Iris ♥ღ ♥ 2 3.093 16-09-2009, 06:50 PM
Ultimul răspuns: ♥ღ ♥ Iris ♥ღ ♥
  Trandafirul negru al razbunarii [+18] Hitman 2 4.223 31-01-2009, 12:46 PM
Ultimul răspuns: Hitman


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)