Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape from the dead

#41
heloo.
Multumesc pentru dedicatie :d. E primul fic pe care citesc, in care lupta este bine descrisa, alte persoane ar fi povestit in doua cuvinte ( "stam cateva minute si il omor pe Itachi" ), dar tu lungesti povestea pana la al doilea capitol. Faza cu robotii a fost buna, chiar mi-a placut. Gandurile Sakurei sunt criminale, la fel si vorbele ei, pare atat de puternica si sigura pe ea, o admir. Ce bine ca a aparut Itachi, sper ca nu se va intampla nimic cu Deidara. Cam atat.

:bye:

#42
Escape from the dead

Chapter 14
Blondul se ridica de pe mine si-mi zice ca ne mai vedem si vom petrece mai mult timp impreuna , da da vezi sa nu , daca mai calc eu in aceeasi groapa de doua ori . Acestia pleaca iar eu incep sa ma imbrac si ma bate gandul de a lua o carte din biblioteca aia . Si asta si fac , ma indrept sfioasa spre raft si ating coperta cartii apoi o scot dintre celalte iar raftul se despica in doua si formeaza o crapatura care descopera o alta incapere plina cu tot felul de organe ale oamenilor si mii si mii de arme cu care au fost obtinute acele organe . Imi vine sa fug de aici mancand pamantul . E o atmosfera ingrozitoare , patata de sange rece , plina cu organe vii . Aceste organe sunt puse in borcane sau in cutii de plastic , deci nemernicii fac si trafic de organe . Este ingrozitor acest loc , totul e numai sange si de pe armele care sunt proaspat folosite curge sangele care atinge podeaua neagra si usor formeaza o balta de sange in care Sasuke este cazut . Mai departe .... Sasuke ?! Ma dezmeticesc si-l intreb ce a patit dar nu-mi raspunde si deja inima imi bate ca un ceas care suna dand alarma . Ma pun sub el si-l ridic apoi ii pun capul in poala . Acesta deschide ochii si-mi zice ca ......
-Da stiu ti-a parut bine sa ma cunosti , dar tu nu vei muri ...... ii zic eu mai mult tipand, dar nu vreau sa o pateasca , nu cred nu si el .
-Da , dar vreau ca tu sa-mi duci razbunarea la bun sfarsit si vreau sa nu-ti vinzi corpul pentru nemurire . Acum , ca o incheiere imi cer scuze daca te-am dezamagit dar eu ......
-Nu ! Sasuke , nu ! incep sa tip si sa urlu dar el nu ma mai aude .
Lacrimile cad din ochii mei tulburi si Sasuke nu zice nimic , nu a murit stiu sigur , razbunarea e o a doua viata a lui , trebuie sa traiasca asa ca imi scot repede telefonul si apelez urgenta . O doamna imi raspunde si ma intreaba unde sunt iar eu zic ca nu stiu intr-o vagauna undeva , sa vina dracului cineva ca mor aici si sa vina mai repede ! cred ca mor si eu pana cand vin astia asa ca ma ridic si incep sa-l car pe Sasuke , este foarte greu dar trebuie sa-i salvez viata cum poate si el va incerca . Merg ce merg si ies din camera de disectie si ajung in sufragerie unde il pun pe Sasuke pe un scaun si incerc sa-l iau altfel asa ca il trag de picioare de parca as fi un criminal care incearca sa-si ascunda victima dar eu nu sunt asa ceva si daca voi ajunge voi , voi sa mor insa acum inca ma chinui sa-l car pe Sasuke si in sfarsit ajung afara si ies din vagauna asta .
Salvarea ajunge si ea , un asistent il ia pe Sasuke si-l conecteaza la aparatele alea dupa care ii face o resuscitare si-i pune o perfuzie , apoi inchide usile si pleaca .
-Serios ! Ce mica e lumea ! Doamne chiar sunt insesizabila ?
Ce netrebnici afurisiti dar lasandu-i pe aia la o parte dau de inca un pervers care imi repeta fraza ca un papagal si ma intreaba daca vreau sa merg la el acasa sa mancam o maslinuta dar intervin spunandu-i ca e noapte nu dimineata sa luam micul de jun .
-Bine , atunci nu mancam dar vi ? zambeste larg facandu-ma sa-i accept propunerea dar vreau sa ajung la spitalul ala care e la nu stiu cate mile departare .
-Pai , nu cred ca vreau , adica vezi eu trebuie sa ajung la spi.....
-Da , pai conteaza , stii am si un pat moale si confortabil cu o perna facuta din puf si oooooo .... nu mai aud nimic deoarece vorbele lui deja mi-ai sucit mintile la cat somn imi este .
Am adormit in picioare dar acest baiat ma prins cand era sa cad si acum ma tine in brate si cred ca mergem la el acasa , as vrea sa ma scol dar ochii aia ai lui mari si albastrii ma fac sa cred ca nu e profitor si adorm linistita in bratele lui .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#43
heloo. Sunt prima ? Da. Cred ca sunt prima. Mi-a placut capitolul. Cum a ajuns Sasuke acolo ? Cine o fi barbatul cu care pleaca Sakura, ochi albastrii, Naruto ? Abia astept sa vad ce se va mai intampla, sunt curioasa. Descrierea este minunata, imi place cum povestesti. Naratiunea este cea care imi place. Dialogul este buni, nici sec, nici mult, ingenios. Actiunea lenta si placuta. Cam ata.

:bye:

#44
Ma bucur ca aduci capitolele destul de repede ;)) aoleu mi sa facut greata numai cand ai zis tu de organe, dar tin sa-ti zic ca puteai sa accentuezi acel sentiment al Sakurei cand a vazut ce e acolo. Numai de perversi da Sakura si asa zic si eu ala e Naruto..adica nu mai stiu pe altu din anime care sa aiba ochii albastri, asta daca nu te-ai apucat tu sa inventezi. Cum a ajuns Sasuke acolo? >.< da Doamne sa scape intreg si dupa fraza pe care ia ziso rozaliei ar parea ca ii place de ea :> poate iese de o combinatie :))
Bye:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#45
Escape from the dead
Chapter 15

Nu simt nimic , absolut nimic , doar patul care ma tine poate fii simtit , in rest nimic . Vise , nu am , nimeni nu ma trezeste , pot sa dorm mult si bine . Vreau sa stiu unde sunt si cine este baiatul asta . Mai important , trebuie sa ajung la spital . O , Doamne , am uitat complet . Hidan se va supara pe mine iar Sasuke v-a crede ca l-am uitat . Ma scol repede in fund dar doua maini mi se pun pe umeri si ma imping in jos . Se pare ca sunt sleita de puteri pentru ca nu ma pot impotrivi celor doua maini . Trebuie sa recunosc , sunt finute , delicate si foarte grijuli , dar unde imi este jacheta ?! Trebuie sa dau un telefon , sa stiu daca aia doi mai traiesc . Nu mai incerc sa ma ridic deoarece ar fii un lucru inutil asa ca il intreb pe blond unde ma aflu . Imi ridic mana si o plimb prin aer incercand sa-l gasesc pe baiat . Nu vad nimic si deasta il tot caut si il intreb unde ma aflu . Ma prinde de mana si-mi zice sa stau calma dar eu ma rastesc la el si ii zic ca aia doi sunt in spital si eu stau la taclale cu necunoscuti . El nici nu stie cine-s „aia doi” . Blondul vrea sa plece dar il prind de mana si il intreb cum il cheama . Imi zice ca nu conteaza iar eu ma reped si ii zic ca trebuie sa-l strig cumva . Zambeste si-mi spune sa-i zic Bob .
-Serios ? de ce ? De mazare , de cafea sau de fasole ? A ! Grauntele , frimitura si bobul unt frati , deci fa-mi cunostinta cu fratii tai ! da , serios , chiar vreau sa-i cunosc .
Nu zice nimic doar da negativ din cap si pleaca . Oare l-am suparat ? Dar , era doar o gluma . Cine stie ce e in capul lui ? Incerc sa ma ridic din pat si reusesc . Caut un intrerupator si l-am gasit . Ma pregatesc sa apas pe el dar nu sunt butoane ci, gauri . A ! fira-i tu sa fii de priza cu cine te-a pus sus ! Ce senzatie de , adica wow . Parca am fost lovita de un tren in timp ce ma fulgera un fulger . As ! si parul , e vraiste , cred ca seman cu Einstein . Imi duc mana in par si doar eu pot stii ce ciment e parul meu . E asa tare , si nu-i ciment , am un arici in par , unul foarte mare .

Il strig pe Bob si aud numai usi trantite si se incheie tot cu usa de la aceasta camera . Becul se aprinde iar ochii mi se inchid imediat de la lumina puternica .
-Of , Doamne , ce naiba ai patit ?! de parca ti-ar pasa !
Vine la mine si ma imbratiseaza apoi ma ia de mana si ma duce pe nu stiu unde , trecem prin vreo trei camere apoi ajungem in baie . Imi zice sa-mi fac un dus si sa insist la fata si par , zambeste apoi pleaca . Hm ! fata si par te pomenesti ca ...... A ! Nu era de ajuns ca aveam fata uscata dar uite aici ce hidratare . Cum spuneam parul e electrocutat iar fata imi e neagra . Parca sunt un african care-si cauta mancare . Mancare , imi e foame . Intru repede in cabina de dus si dau drumul apei si incep sa ma curat . Pun o tona de sampon in par si incep sa frec . Cred ca-mi trebuie doua tone ca una nu e de ajuns . Ma spal ca lumea si apoi ies din cabina . Ma sterg cu prosopul pufos , imi pun hainele pe mine si ies din baie . In sfarsit vad si eu si nu mai sunt in intuneric . Imi aud numele cum rasuna in toata casa si incerc sa-mi dau seama de unde vine . Mi striga odata dar tot nu reusesc sa-mi dauseama de unde vine . Il strig si ii zic sa vina sa ma ia ca eu nu am idee pe ce lume traiesc . Pana cand vine el , incep sa analizez incaperea . Seamana cu un hol , dar unul mai micut . Are multe tablouri , si pe masuta de langa peretele albastru e o vaza de flori si vai ce frumos mirose . Ma apropi mai mult ca sa simt mirosul dar tresar usor cand vad o umbra care o acopera pe a mea . Ma intorc cu fata la persona si era Bob .

Ma ia de incheietura mainii si ma trage brutal . Ajungem in bucatarie si-mi pune in scarba o farfuie pe masa si cu aceeasi personalitate imi toarna tocana . Pai , tocana se pune intr-o farfurie adanca nu plata . Si incepe sa curga ”maclavaisul” . Pateaza fata de masa si ma dau imediat la o parte de pe scaun pentrui ca asa m-as fi murdarit . Il intreb pe blond daca a mai gatit vreodata in viata lui si-mi zice sa tac . La cata foame imi e acum as putea sa mananc mancarea cainelui . Blondul strange mizeria si-mi pune fata de masa in cap .
-Si n-ai vrea s-o spal ?! da , sigur , vezi sa nu .
Privirea lui imi raspunde la intrebare asa ca ma duc la beie . Pun fata in chiuveta si las apa sa o inmoaie . Pun si putin dero apoi incep sa o spal . O clatesc de vreo doua trei apoi o storc si ies afara . Ma duc la bucatiarie si il intreb unde gaesc o sarma ca sa o pun la uscat . Imi arata geamul si il deschid iar sarma era pusa chiar sub pervaz . Pun fata , inchid fereastra si ma duc sa vad vesela blondului . Are de toate , asa ca iau doua farfuri adanci si pun tocana in fiecare . Le pun pe masa , pun si tacamurile si incepem sa mancam . Chiar cand sa vad ce bucatar desavarsit un ciocanit al naibi de insistent ne deranjeaza . Bob se ridica de la masa si deschide usa cat sa vada cine e si imi spune sa ma duc in camera . Nu vreau sa-l enervez asa ca plec . Cu toate ca ma roade cutiozitatea plec , dar stiu eu ce sa fac , o sa ascult . Iarta-ma mama , dar trebuie sa o fac ! Ma fac ca intru in camera dar ies repede si ma ascund dupa perete . Ii vad cum discuta si tipul ala mi se pare cunoscut . Are parul lung , negru si ...... este Itachi ! Nu pot sa cred , deci oare Bob asta e marele cap al organizatiei ? Poate , cine stie . Oare sa nu fie Itachi , adica nu e singurul om cu par negru lung , dar eu stiu ? trebuie sa-i vad fata . Vreau sa fac un zgomot si sa-mi conving presupunerea dar usa se deschide si pe ea intra blondul de Deidara . Ei sunt , nemernicii . Bob , mi-a zis sa ma duc in camera , deci , el s-ar putea sa nu aiba nici o legatura . Siguranta nu-i de partea mea dar eu cred in Bob .

Nu mai fac nici o miscare sau vreun sunet si plec direct in camera . As putea sa ies la iveala si sa ma lupt cu ei dar sunt singura si nu ma pot increde in Bob , asa ar fii trei contra unu si nu as avea sanse sa castig . Mai bine stau aici si il astept pe blond sa vad ce-mi zice . dar sunt prea curioasa sa vad ce discuta si iar ies afara . Criminali intreaba daca ma vazut cumva iar el tace si zice ca se intoarce intr-o clipa . Hi ! vine dupa mine , oare chiar vrea sa ma toarne ?! adica sa ma dea pe mana lor ? Ajunge in fata mea si se uita inapoi apoi vrea sa-si continue drumul dar il trag de pantaloni si ii zic ca sunt aici . Parca suntem doi sobolani ascunsi in intuneric . Blondul imi zice sa ma duc repede in camera deoarece aia sunt criminali care ma cauta dar nu mai zice nimic pentru ca criminali apar si ei prin peisaj . Bob se ridica in picioare si ma ascunde dupa el iar cand criminalii nu sunt atenti fug repede in camera . Blondul ii abureste spunandu-le ca a pierdut niste maruntisi si apoi cred ca ii conduce afara . Usa se tranteste si Bob intra pe ea. Imi spune sa nu mai trec peste cuvantul lui apoi il intreb unde imi e telefonul .
-La chstia asta te referi ! imi arata relefonul si pe semne are chef de joaca .
Ma duc lanaga el si ii zic sa mi-l dea apoi intind mana . Il pune in buzunar apoi zambeste si-mi zice ca trebuia sa fac ceva ca sa-l castig . Imi verific manichiura si il intreb ce dar nici nu e nevoie de raspuns ca mi-o zice prin fapte .

Ma prinde de mijloc si ma arunca pe pat . Se pune peste mine si incepe sa ma sarute . Il refuz dar nu accepta asta si-si vede de treaba . Oftez si ii zic ca daca asta vrea apoi ii dau un genunghi intre picioare . Ma ridic in picioare si ii zic sa nu mai incerce si a doua oara si sa-mi dea telefonul . Inutile . Asa sunt cuvintele mele . Ma trage de mana si cad peste el iar buzele mi-au cuprinse de ale lui si acum formeaza un sarut . Insa , nu este , momentul potrivit de giugiuleala pentru ca usa a fost sparta si asasini au navalit peste noi .
-Amice , treaba cu saruturile era treaba mea ! asta nu se lasa pana cand nu mi-o trage .
Dar cred ca i-o trag eu inainte . Ma duc la el si-l plesnesc de vede numai stele verzi apoi ii dau una intre picioare , ii dau si un pumn , inca unul in stomac si ultima lovitura un sut in fund care-l da afara . Imi trosnesc egetele si il intreb pe Itachi daca vrea si el sa mi-o traga . Nu zice nimic , tace dar , probabil aia e o dorinta asa ca ma duc langa el si vreau sa-i dau o palma dar imi prinde mana si mi-o strange foarte tare apoi imi da o palma si se duce la Bob . Ii da un pumn de-l lasa lat iar pe mine ma ia de par si ma taraste pana la usa . Ma arunca in masina , ilpune si pe Deidara peste mine si porneste .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#46
Buna
Rautacioasa mica, ai rapit-o pe Sakura, sper doar ca rozalia sa fie intreaga si sa reuseasca sa scape cumva. Totusi Itachi are alta treaba cu Sakura, adica putea sa o ucida de mii de ori pana acum si totusi nu a facut-o...ceva ascunzi tu.. Toti sunt obsedati de fata, vai nu o mai lasa sa respire. Ce misto a fost partea cu \"Bob de..\" =))

Am vazut ca ai avut unele repetitii si deasemenea si greseli. Eu am vazut la tine ca nu prea te axezi pe descriere [pui, dar nu accentuezi] si vad ca povestesti foarte mult cum a facut si nu stiu ce. Foarte bine, ma bucur ca ne \"arati\" cum se petrec lucrurile. Ai pus aventura si aici descrierea nu prea are ce cauta, dar tu sa nu renunti la ea.
\"Amice , treaba cu sarutueiel era treaba mea !\" ai avut repetitie si \"sarutueiel\" ai incercat sa fie un diminutiv, dar nu ti-a iesit..pentru ca din cate stiu eu la \"sarut\" nu exista diminutiv; mai bine lasai cuvantul normal.
=> Amice, treaba cu sarutul e a mea! asa trebuia sa fie corect.

Bye si mersi mult ca mi-ai zis.
[Imagine: h8v.gif]
 

#47
heloo
Daca am intarziat imi pare rau, am fost cam ocupata in viata reala. Capitolul a fost interesant, eu cred ca la fic i-ar trebui macar un +16, dra nu sunt sigura de ce spun, parca ar fi, parca nu. Descrierea nu isi are rostul pentru mine , pe mine ma fascineaza naratiunea, personalitatea Sakurei este pur si simplu incredibila. MUute persoane incearca sa-i gaseasca o personalitate puternica, dar nimeni nu o face mai bine ca tine.

:bye:

#48
venus draga acolo nu era sarutueiel , am gresit era saruturile , am modificat . :">
Escape from the dead
Chapter 16

Oare ce mai vor descreierati astia de la mine ? Of , ce intrebari pun si eu , de parca nu ar fi evident ca ma vor ucide . Asta e o dorinta de-a lor , insa Dumnezeu nu implineste astfel de dorinte criminale .
Incerc sa-l dau jos pe Deidara pentru ca-mi ia tot aerul si nu mai pot respira . O , hai uriasule , trezeste-te ! Daca nu se scoala acum o sa ne sarutam . Buzele lui aproape le ating pe ale mele iar capul meu intra tot mai mult in acel scaun . Ma feresc cat de mult pot dar de geaba . Imi strang buzele , si probabil arat ca o baba fara dantura , apoi imi inchid ochii asteptand acel ”sarut ” . Nu saruta , am scapat ! Iei , bravo tie zgaltaiala . De asta s-a trezit Deidara , am trecut printr-o groapa si asta i-a deranjat somnul . Acum ca am scapat , incerc sa ma ridic in sus , ca sa stau ca tot omul dar blondul nu vrea sa se miste . Zambeste pervers si-mi face ochi dulci apoi spune ca nu rateaza o astfel de ocazie . Isi baga mainile pe sub bluzica mea punandu-le pe spate si ma ridica putin in sus apoi ma saruta apasat pe buze . Fara sa vreau imi intorc capul catre Itachi si ii observ privirea incruntata in oglinda . Deodata viteza creste apoi opreste brusc si Deidara cade intre scaune .
-Ce faci frate ? eu una nu inteleg replicile astea ale baietilor „ce faci frate” sau „bine omule” , de ce sa zici frate , daca el nu iti e ruda , sau om , de parca nu ar fii asta .
Brunetul nu zice nimic , isi fixeaza privirea pe semaforul care ne arata culoarea sangelui apoi se schimba si apare verde . Masina iar porneste iar blondul incepe sa se ”joace” cu mine . Nu stiu cum se invarteste si ajuge in fata mea . Ma ia de umeri si ma trage peste el dar masina opreste brusc , fapt ce ma face sa-l sarut atat de apasat incat nu-mi mai simt dintii . Ma ridic de pe el si incep sa-mi misc mandibula in toate partile pentru a-mi reveni . Deidara iar ma trage spre el si-mi saruta gatul in timp ce mainile lui imi cutreiera pielea fina a spatelui . Isi coboara mainile si incepe sa-mi pipaie fundul . Vede ca nu fac nimic si surade apoi vrea sa-mi dea jos sutienul dar eu si Itachi lasam afirmatiile noastre sa faca impact , intersectia fiind perversitatea lui Deidara . Eu am tipat la el zicandu-i ca merge prea departe iar Itachi zicea ca nu in timp ce conduce . Blodnul , vazand ca e atacat din tote partile , se debaraseaaza de mine apoi isi linge buzele dupa care spune ca-i place gustul buzelor mele .
-Deidara , termina ! O s-o faci intr-un pat daca e nevoie ! ce sa faca ?! eu nu ma culc cu dementul asta.
Ma departez de el si-mi lipesc fruntea de geam . Acum ochii mei au acces liber la peisaje si omenire . Trecem pe langa marele magazin de haine „La Mode” . De acolo imi cumpar eu majoritatea hainelor si pantofilor , genti , chesti feminine . Mai departe era o cafenea , de acolo cumparam cafelele pentru Kushina si Temari , uneori ne intalneam acolo . Itachi iar mareste viteza si toata lumea si actiunea din afara , imi pare un film ce se deruleaza foarte repede . Nu prea pot observa mare lucru . Imaginile devin sterse , fara inteles , dar simla cladire , unde oameni mai au o sansa la viata este singurul lucru clar din toata aceasta poveste . Spitalul ! Imi reamintesc de cei doi prieteni ai mei si incep sa ma agit . Ochii-mi sunt larg deschisi iar inima indurerata . Blondul observa asta si se apropie de mine . Nu , nu am ce face . Acum mi-ar trebui un semofor . Da ! stiu sigur ca in apropierea spitalului e un semafor , asa ca stau pe pozitie apoi Itachi opreste . Chiar cand blondul vrea sa ma atinga eu deschid usa si o iau la fuga . Ma uit inapoi si-i vad cum se cearta si dau vina unul pe altul apoi Deidara iese afara si-mi ia urma . Imi inchid ochii si strang din dinti incercand sa alerg mai repede . Nu pot , de ce nu pot ? Hai picioarelor , fi-ti si voi utile ! Simt cum usor viteza scade si blondul vine , vrea sa ma inhate si sa ma duca in vagauna lor , totul se prabuseste si devine negru iar eu , ma avant tot mai mult apoi .... cad . Cad in groapa infinita a fricii , apoi prinsa sunt de teama iar parerea de rau e singura care-mi da speranta . Ceva din mine traieste , inima incepe sa-mi bata si incep sa alerg din nou . O iau printre trecatori si urc repede niste scari apoi deschid marea usa a spitalului si ma opresc brusc . Sasuke era in fata mea plin de sange cu o sabie intrata intr-un organ vital .
-Sakura...
Spune acesta fara pic de viata apoi cade jos dar il prind repede si observ ca in spatele lui era Itachi . Acel caine vagabont i-a facut asta de parca nu ar fii frati . Lumea si doctorii se strang in jurul nostru iar un om mai viteaz se ia de brunet . Dar Deidara il amenint cu pistolul iar acel om se retrage acordandu-mi o privire plina de mila si parere de rau . Privesc toata lumea si dintr-un coltisor apare Hidan . Priveste socat iar eu la randul meu imi las capul in jos si incep sa plang . Ii scot brunetului usor sabia si o arunc pe podeau plina de sangele unui om nevinovt . Sasuke , de ce ? De ce te-ai repezit asa ?
Inima , nu-mi mai bate asa tare , pulsul este aproape inexistent . Inca o persoana draga mie paseste pe aleea lumii de apoi iar , eu , stau si neg totul , mintindu-ma cu razbunarea , ascunzandu-mi adevaratele sentimente , stand in spatele unei femei curajoase , care de fapt e un nimic neinsemnat . Toata viata nu am facut altceva decat sa muncesc pentru a ajunge aici , razbunandu-mi familia . Am spus ca o sa-i omor fara mila , dar probabil o sa ajung sa cersesc acel sentiment . Cum sa-i omor fara pic de mila , cand eu am capul pus la taiere ? Cum sa fac asta cand ei sunt in spatele meu , tinandu-ma legata cu lanturile reci ale disperarii ? Cum as putea face vreo miscare , nestiind daca-mi va fii ultima mutare gresita ? Ce ar trebui sa fac ?
Imi ridic privirea inlacrimata si ma uit la Hidan . Este trist , are capul in pamant si probabil plange . Imi intorc capul catre Itachi care-i face semn blondului . Acesta se duce si i-a sabia apoi cu pasi marunti se apropie de cineva . Toti oameni se dau la o parte din calea lui pana cand ajunge la Hidan . Bietul nici nu stie ca are un criminal in fata . Inca priveste pamantul . Observ cum razele soarelui se reflecta in lama ascutita a sabiei , ceea ce-mi spune ca e in miscare . Ma ridic repede de jos si ma reped la mana brunetul . I-o intorc si apas pe tragaci . L-am nimerit ! Nu in inima sau in zona toracelui , dar l-am oprit din activitate . Isi intoarce capul si ma vede . Vreau sa zambesc victorios dar iar sunt pusa in vesnica pozitie : in genunghi cu parul in mana unui criminal . Vad piciorul lui Deidara cum sangereaza si e tot mai mult sange . Isi rupe o parte din bluza si se leaga la rana pntru a opri sangerarea poi continua ce a inceput . Nu si el ! Doamne zi-mi te rog ce sa fac .
Sabia intra iar in actiune si se indreapta catre gatul lui Hidan . Of , da-mi o varianta , Te rog ! Cat timp ma rog sa gasesc ceva si sa ne salvez pielea vad pistol lui Itachi pe jos . Ma uit la el atrasa de cata putere are , adica nu orice lucru omoara o persoana dintr-o atingere . Vreu sa-l iau dar brunetul observa asta si-l arunca mai departe .
-Si credeai ca n-am sa observ ! mda , ma gandeam si eu .
Hidan ! Sabia aia era sa-l omoare daca un prea curajos baiat nu-l salva . Se pare ca individul a luat pistolul si a stiut cum se foloseste . Itachi isi scoate repede un alt pistol si trage in partea de unde s-a auzit zgomotul . Faptasul cade jos dar nu cred ca acel om a tras cu pistolul in blond deoarece nu i-a cazut nici un pistol din mana . Drace ! sunt libera si stau sa privesc . Ma ridic repede si la fel de rapid intru in gramada de spectatori si intr-un final ma izbesc de usile mari . Ma dau doi pasi inapoi apoi o deschid cum trebuie . Ies din cladire si o iau la fuga . Unde sa ma duc ? Acasa , m-ar gasi , la firma , s-ar gandi , o sa le i-au masina si am sa fug . Nu ! Poate au un cip de urmarire bazat pe tehnologia rfid care poate afla latitudinea si longitudinea care sunt emise prin unde radio si atunci ma vor gasi . Nu trebuie sa te joci cu asa ceva . E un joc , iar castigatorul imi va avea viata . Eu nu sunt prioritatea nimanui , deci trebuie sa castig . Pana sa ma hotarasc unde voi merge , derbedeii ma prind din urma .
Ma las pagubasa si sunt azvarlita in masina . Blondul ma tranteste de acea canapea si incepe sa ma sarute brutal pe gat . Dupa nenumarate saruturi isi infige dinti in gatul meu si ma musca tare . Incepe sa andanceasca muscatura pana cand un mic gemet iese printre buzele mele sangeri . Te rog Itachi salveaza-ma ! Poate va intrebati de ce i-as cere asta . Pentru ca se pare ca nu-i place asta .
-Deidara , inceteaza ! Vrei sa-ti mai spun de multe ori asta ?! merci , merci , merci .
-Bine , dar fii atenta , data viitoare nu mai scapi !
-Asa zici mereu ! ii zic eu aratandu-i limba .
Mai bine nu o scoteam , deoarece acum ma saruta si limba lui a intrat intr-un joc cu a mea . Nu mai vreau ! Ii dau un pumn in inima si-l indepartez .
Acesta vrea sa ma atace si el dar vocea ridicata a brunetului il opreste . Semaforul arata intr-un final , verde si pornim . O ia pe nu stiu ce aratura si intram intr-o padure . Opreste masina la umbra unor stejari batrani apoi vine sa-mi deschida usa si Deidara ma arunca afara . Itachi imi leaga mainile cu niste carpe apoi se deschide o usa care ne duce in subsol . Coboram niste scari iar dupa asta niste paznici ma ia de brate si ma pun pe un scaun . E un fel de interogatoriu . Am o masa de lemn in fata pe care-mi este pus un sac . Cel ce l-a pus este un om de varsta celorlalti criminali , seamana putin cu Itachi , sau mai mult cu Sasuke , nu-mi pot da seama , e un fel de corcitura . Poate e copilul lor . Itachi si Sasuke , gay ? Sa cedem ce-am mancat azi , a , stiu , acel mic de jun , probabil de acolo mise trage nebunia asta . Saracul sasuke zace intr-o balta de sange iar eu rad pe seama lui , rusine sa-mi fie .
-Uita-te si vezi il recunosti ? imi zice barbatul inalt cu par negru ca pana corbului .
Oare la ce se refera . Vede ca sunt in dubi si-mi arata sacul . Imi duc mainile inca legate la gura sacului si ma uit inauntru . Sar de pe scaun si incepe sa-mi fie frica cand vad ce era in acel sac .
-Ce zici ,satisfacuta ? cine poate fii satisfacut cand vede asa ceva ?
In acel sac era capul Hinatei . Era acea fata care se certa cu prietena ei si ambele imi faceau capul terfelita . Cine ar ucide o fiinta atat de dulce ca ea ? era asa draga , frumoasa , uneori timida , alteori indrazneata , imi placea copila aia . Dar se pare ca asa i-a fost scris,sa moara in chinuri .
-Daca nu-mi spui ce stii despre noi , tu vei fii in locul acestei fetite .
Sa stiu ce ? Ca sunt niste criminali , afemeiati ? Asta stie toata lumea . Acest barbat ma trage de par si-mi da capul pe spate apoi mi-l lipeste de masa si se lasa pe el . Ma intreaba daca stiu ceva despre ei dar eu nu zic nimic . Imi ridica capul in sus apoi cu brutalitate il tranteste de masa de parca nu ar fii un cap . Ma doare ingrozitor si printre tipete de durere spun un mic „Doamne!” dar mi-o taie zicandu-mi ca Dumnezeu e prea ocupat asa ca trebuie sa raspund .
-Ultima oara cand te intreb ! Stii ce suntem noi ? dupa ce spune asta o femeie cu par asemeni florilor de liliac si ochi aramii intra in incapere si-mi acorda putina atentie apoi vine langa mine si-mi saruta gatul .
Si aceasta isi infige dintii si-mi lasa alt semn pe langa cel facut de Deidara . „Stii ce suntem noi ?” Oare raspunsul sa fie : vampiri ? Intrebandu-ma eu si raspunzandu-mi sigura aud din nou acea intrebare . Chiar nu stiu care este raspunsul . Adica doar presupun . Barbatul imi trage o palma de toata frumusetea si-mi lasa o urma rosie pe obraz .
-Spune sau vei ajunge ca acea fata ! hai nu zau !
-Aha ! Si ai facut asta doar ca sa-mi demonstrezi ca esti in stare ?! ma rastesc la el si se pare ca nu-i place cand cineva ridica tonul .
Imi mai da o palma cu alte urari gen „ o sa mai primesti daca nu ma asculti” si crede ca imi pasa mie de palmele lui . Vede asta si ii facesemn acelei femei . Ma ridica de pe scaun dar incerc sa fug si garzile alea ma prind . Violeta imi spune ca trebuie sa fiu catelus cuminte daca vreau mancare . Apoi miorlaie ca o pisica si iar isi infige dintii in gatul meu . Imi deschide camasa si-mi face o taietura pe burta cu un cutit care n-am idee de unde l-a luat . Se apleaca si linge zona plina de lichidul sarat apoi isi linge buzele si vrea sa-mi taie sutienul dar este oprita de agentia mea pferata , FBI . Nu de geaba sunt agent . Il vad pe Sasori care ameninta toata gloata asta de criminali apoi alti agenti vin si ma salveaza de netoti . Ce usurare . Ma bucur nespus ca au ajuns la timp , adica eu nici nu stiam ca ma vor gasi , oare port vreun cip ? Ce conteaza atat timp cat sunt vie . Colegii mei ma duc afara si-mi dau o veste cu inscriptia „FBI” apoi ma baga intr-o masina si probabil vom merge acasa . Intreb soderul daca Sasori nu vine iar acesta spune ca trebuie sa se lupte cu acei criminali . Dau din cap afirmativ apoi viteza creste si nici nu stiu cum dar am si ajuns acasa . Ma dau jos din masina si multumesc inca o data pentru sincrinozarea pefecta . Intru in casa si incep sa ma dezbrac . Las jeaca la usa , mai merg putin si-mi las camasa patata de sange langa canapea , mai deprte si arunc sutienul prin chiuveta de la bucatarie , pantaloni langa usa baii si intr-un final chilotei langa cada . Dau drmul apei apoi pun spuma si intru in paradis . La inceput acele muscaturi si taietura m-au usturat dar imi trece repede si incep sa visez la o lume mai buna .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#49
heloo
Ce capitol luuuuuuuung.... mi se parea ca nu se mai termina... Atiunea fost putin grabita, dar s-au intamplat atat de multe lucruri super incat am uitat sa ma uit la greseli :)) . Dialogul... "Stii ce suntem noi ? " m-a pus pe ganduri. Daca era vampiri.... Nu stiu ce sa spun. Ma gandesc la varcolaci. Descrierea fost buna, dar inca o data pot sa spun ca imi place atitudinea Sakurei, puternica si hotarata. Cam atat pentru azi.

:bye:


#50
Trec si eu. Mersi mult ca mi-ai zis.

Am observat unele figuri de stil frumoase si chiar se potriveau, descriere pot spune ca ai avut si chiar buna. Pe la final nu am vazut sa zici putin de acea frica, si cand fata aia violeta in cap a taiato cu un cutit, adica trebuia sa-i fie teama, sa o doara. Actiunea la fel pe la final a fugit. Dialogul si naratiunea nu comentez, greseli nu sunt.
Nu vreau ca Sasuke sau Sasori sa moara, prea multa durere pe rozalie. Si chiar ce sunt aia? vampiri, nu cred...ar fi cam greu sa se abtina si sa nu o ucida, deci nu cred ca pui mitologie.

In fine, te pup dulce :*
:bye:
>Rose<
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 8.774 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Escape me nimeni 42 27.229 04-02-2011, 10:20 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Wait...and dead Heratcher.21q 11 6.776 15-12-2008, 03:47 AM
Ultimul răspuns: Apathy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)